733
Guitar Hero
  • dianisgabi
    Hello! Segítséget szeretnék kérni! Abba kellene segíteni, hogy én PC-hez szeretnék vezeték nélküli gitárt venni de csak vezetékes van. Ha vennék egy gitárt PS2-re vagy Xbox360-ra és vennék hozzályuk pl a ps2-es gitár vevőhöz egy usb-s átalakítót vagy ugyan így xbox360 usb átalakítót akkor működne a vezeték nélküli gitár PC-n is? Nagyon köszönöm a segítséget. Üdv.: DGábor.
  • kivancsi01
    Ja,bocs PC-s verzió.
  • kivancsi01
    Guitar Hero World Tour gitárral vadi új eladó.
    Bővebben:[email protected]
  • amdrula
    Bedugás menni fog, működés nem valószínű ;)
  • hammerGT
    Szerintetek az megoldható, hogy a PS3 jelvevőmet, ami USB-s azt Xbox360-ba bedugom. Pc-n remekül megy, csak kíváncsi vagyok ha Xbox360-ba dugom-e be, akkor működne-e?
  • Lateralus
    GH3-nál voltak házi gyártású szerkesztők PC-re és PS2-re (GH1-2-3-hoz).
    Elég macerás volt jól megcsinálni. Régebben próbálkoztam én is, de nincs két életem, hogy az egyiket ezzel töltsem.

A GH:WT óta szerintem nincs ilyen, mert abban már nagyon bonyolult a gitár, basszgitár, dob, ének külön lecserélgetése.

Volt régebben valami Freetar Hero nevű koppintás, annak az volt a lényege, hogy (PC-n) bármilyen számot betehess - némi szerkesztgetéssel. Nem tudom van-e még?
  • hammerGT
    Konkrétan, a GH3, Aerosmith, WT se volt bejelentve PC-re és egyszer csak lám lett. Szóval szerintem elképzelhető, hogy más részekkel is így csinálnak.
  • djcsoves
    Milkoma: A lefelé duplapengetés egy széria hiba gh:wt és gh5 gitárokon. garancia nemtudom hogy van-e szerintem csak gyártói. viszont elég egyszerüen kilehet küszöbölni egy papirhajtogatós módszerrel . mindjárt linkelek
  • Landor
    Sziasztok!
    Megvettem a GuitarHero5öt, és néha behomályosodik a kép. Más is tapasztalt már ilyet?
  • Milkoma
    Üdv!
    Most eléggé mérges vagyok a gitár herora. Nincs meg 1 hónapja, de már a gitár nem működik, vagyis részlegesen. A lefelé pengetésnél nem tudom mi a gondja pontosan, de mindet eltalálom és mégse ad pontot, mert valamiért még1-et penget ha jól vettem észre. Most egyelőre a felfelé pengetés még megy. Plusz a "tapipad" is gyengélkedik. Ezen kívül még a dobbal is gondok vannak, de mondjuk az helyre áll.
    Igazából a kérdésem az hogy ilyenkor van rá valami garancia, vagy rám fogják, hogy én rontottam el? Vagy esetleg valami szervíz?
    Nagyon fontos volna valami jó tipp. Előre is köszönöm.
  • Ádus1987
    szóval akkor most meg fog jelenni az 5 pc-re vagy sem? sehol nem találok erre utaló cikket. meg nem tudjátok, hogy be tudok e tenni saját számot? erről is olvastam sokat de semmi értelmes. lenne jó pár szám amit kipróbálnék milyen lehet.
  • Papesz
    Javaslom, hogy próbáld feltenni ugyanezt a kérdést egy PC-s topicban.
  • Dani1888
    Pcn jáccok és azt nem tudom mivel kell pengetni
  • Dani1888
    Hello! Csak most kezdtem jáccani és azt szeretném megkérdezni, hogy hogy kell vele jáccani. Előre is kössz.
  • hammerGT
    Szerintem meg megjelenhet az 5 is vagy a Metallica is PC-re.
  • rainman72
    Rengeteg helyen lehet gitárt venni magában(google)
    Nézz szét a vaterán,érdeklődj a gamer365-ön,a jatekaim.hu-n!
    Sok konzolbolt is árul magában gitárt.
    A Guitar Hero III-t vagy a Gh Aerosmith-t(gitár+plusz játék)már 10 körül kapni lehet,de World Tour is van 20 alatt!
    Zenét csak letölteni lehet hozzá,nem hinném hogy magyar számok vannak!
  • Papesz
    Nem.
  • Milkoma
    Sziasztok!

Nem rég vettem egy band hero-t testvéreimnek, de sajnos csak 1 gitárt adtak hozzá. Nem tudja valaki, hogy hogyan tudnék egy hasonló gitárt szerezni azon kívül, hogy még egyszer megvenném? Gondolkoztam, hogy veszek mondjuk egy world tourt, de az már megint 30k és ez szerintem már iszonyatos nagy átverés!
    Ezenkívül érdekelne, ha egyáltalán lehetséges, hogy más számokat belerakni? Nem rendelkezem live-al szóva a netes töltés kizárva. Azt mondjuk olvastam, hogy más hasonló játékok zenéit felismeri, de én szeretnék magyar számot is játszani rajta. Remélem értitek a kérdést :).
    Előre is köszönöm a segítséget.
  • djcsoves
    Hali. Van egy eladó Guitar Hero X-Plorer gitárom. kb 1,5 órát használtuk szilveszterkor . Ár vagy további kérdések PÜ!
  • Ádus1987
    okés, de ha a 3-as és a 4-es is megjelent pc-re. ez nem várható, hogy megfog?
  • Papesz
    Mert konzol exkluzív.
  • Ádus1987
    sziasztok! olyan kérdésem lenne, hogy nem tudjátok a guitar hero 5 mikor jelenik meg pc-re? egyenlőre csak konzolokon van.:S
  • kakasi
    naja volt régen h énis amikor itt kispesten az euro parkban voltam akkor amíg a többiek nézelődtek én gears of waroztam:D órákat
  • hammerGT
    Tudom ám milyen gitárral, a szolnoki mediamarktba 3 hétig jártam játszani, csak aztán rájöttem ennyire nem lehetek tapló.
  • kakasi
    akkor ha usbs a jelvevő akkor menni fog sztem. de én ps2-n tolom vezetékessel
  • Acetate
    Az igen!
    Hát gitárral más lesz. Egy kicsit közelebb áll az igazi gitározáshoz, még ha csak játék is.
  • hammerGT
    Lassan 1 éve nyomom klaviatúrán, de experten, van egy csomó kombináció amit nem enged a bill. lenyomni ezért döntöttem most gitárvásárlás mellett. :D:D
  • hammerGT
    A GH3 és a WT valamint az Aerosmith van megcsinálva PC-re.
  • kakasi
    kiadtak egyáltalán ght pcre? mert ez csak most jutott eszembe h mivan ha nem?
  • hammerGT
    Tehát a USB-s akkor van rá esély hogy menni fog, mert eddig csak a Les Paul PS3-as controller-t láttam ami megy így azthiszem.
  • hammerGT
    A képen USB-s a jelvevő, és megnéztem egy PS3-as konzol felépítését és van rajta 4 USB csatalakozó.
  • kakasi
    kérdés hogy a jelvevő usb-s vagy olyan mint a ps2 jelvevője?
  • hammerGT
    Üdv! Azt kérdezném hogy ez a termék: --- http://www.olcso-alkatresz.hu/termek/jatekszoftver/ps3_guitar_hero_world_tour_standalone_guitar --- tartalmaz egy vezeték nélküli "jelvevőt" is, tehát ezt rá tudom e csatlakoztatni, PC-re, és működne-e?
  • kakasi
    jó ez a world tour de ebben elég sok szám van csak sok lapos és unalmas vagy még mediumon is lassú. de nem panaszkodok mert amúgy nagyon jó és benne van az egyik kedvenc számom: everlong:D
  • kakasi
    felvettelek:D engem érdekel majd bővebben megbeszéljük
  • bigrob
    ha érdekel vkit van 1 eladó xboxom! bővebb infó mail/msn: [email protected]
  • Messi940
    Jó,jó ez a Metallica,de túl kevés bene a számDe ami kötelező az benne van!Már medium-on zúzom 5 nap után
  • tom017
    Létezik többféle mikrofon is, vagy az usb guitar hero mikrofon jó ps2-re? Mert akitől venném, az nem tudja biztosra mondani. Azt mondta, hogy xbox360-on meg wii-n működik.
  • kakasi
    jogos de reméltem h lesz másik megoldás azért köszi
  • Lateralus
    kakasi: vedd meg eredetiben!
    tom017: igen