733
Guitar Hero
-
zolifa2 #693 Sziasztok!Pár hónapja vettem PS2-höz guitar hero 5-t,de a gitárra már nem maradt pénzem de most van de nem találok sehol csak gitárt, mindenhol csak játékkal van :( .PLS linkeljetek be oldalakat ahol van gitár játéknélkül,jó a gh5-hez és max 10 000 ft.
előre is kösz [#integet2 -
piki1982 #692 Sziasztok!
A PS3 GH5 gitárja jó a Rock Band 1-2-höz ? Valamint a GH dobja (GH5 / World Tour) és mikrofonja? Azt olvastam már valahol (lehet itt:) hogy a gitár jó (bár valaki megerősíthetné aki próbálta) de a dobról nem tudok semmit?
Látott valaki boltban vagy neten PS3-hoz GH5 komplett szettet (gitár dob, mikrofon,játék) mivel az a legújabb azt szeretném megvenni, azt hallottam a dob a World Tour dobjához képest halkabb és jobb kivitelű. Eddig még csak Wii-hez és XBox-hoz láttam (PS3-ra eddig csak gitár+játék)
Esetleg ha van valakinek használt de jó állapotú GH vagy RB játéka JÓ ÁRON PS3-ra és megválna tőle szóljon.
Köszi szépen!
-
#691 GH 4 World Tour van pc-re és lehet dobolni. -
#690 pc-re nincs játék ami támogatja a dobot. GH-ból is csak a 3 meg vmeik másik másik van, de egyikben sem tudsz dobolni. -
Cicakaka #689 Biztos lekötne, de sose voltam oda a gitárért. Mindig is imádtam mindent ami dob, de sose dobolhatok mert nem olcsó mulatság. 1 vagy 2 játékkal játszanék PC-n mivel nincs konzol-om, de havernak van szóval néha össze ülnénk ő gitározik amúgy. Viszont 1-2 játékkal itt pc-n rohadtul el lennék dobbal mert imádom, persze még sose próbáltam. -
#688 ja. felejtsd el a faszba az egészet és menj el kurvázni vagy piálni az árából. Pc-n dob lol. mocskosul csuklana a muterja annak aki ezt a baromságot ajánlotta neked asszem. áruld már el milyen játékkal akarod használni. egyébként idiota hozzáállás. játékosan akarsz zenélni menj el vhova ahol ki tudod probálni a gitárt. olyan nincs hogy nem köt le, csak az mondja aki életébe nem probálta. a dob a kettes szint. -
Cicakaka #687 Sziasztok!
Eddig sose játszottam 1 Guitar Hero-val sem, mert nem köt le a gitár. Viszont készülök venni egy dob készletet mert imádok mindent ami dobról szól :)
PC-n szeretném használni, azt ajánlották hogy vegyek xbox360-hoz és van egy microsoft által fejlesztett wireless receiver kütyü amivel minden gond nélkül lehet PC-n is dobolni. Band Hero-s változatot szeretnék venni 3 dob, 2 cintányér, 1 lábdob ez hasonlít leginkább a dobra és legélvezetesebb ez lehet szerintem.
Valaki valami tanácsot, ötletet vagy meglátást tudna ez ügyben?:) -
#686 nem vettem meg még, majd egyszer ha lesz pízem:) -
#685 Akik szoktak guitar hero-zni nyugodtan felvehetnek msn-re: [email protected] -
#684 Igen,az ütőkön is az van,de igazából tökmindegy mert mindegyiket ezzel szerelik,a band hero dob a legújabb. :) -
amdrula #683 A tiednek is Band Hero volt a dobozán belül? :D -
#682 Köszi!
Láttam lejjebb,hogy írtad,hogy Band Hero dobot veszel. Megvan már ?:)
Guitar Hero 5-öt is azzal szerelik,eddig nagyon tetszik úgyhogy bátran ajánlom! -
#681 grat hozzá -
#680 Üdv!
Hihetetlen,hogy Guitar Hero 5-öt kb lehetetlenség itthon beszerezni...millió konzol boltot hívtam és a válasz: "Az Activision nem szállít..." Óriási mákom volt,hogy bementem a városban egy kis konzolboltba és pont akkor hoztak egyet :)
-
Hukkan #679 Kössz,csak elfelejtettem mondani hogy Xbox 360ra kéne, olyan meg nincs itt se:( -
Papesz #678 Tessék
-
Hukkan #677 A green day rock band elméletileg június 8.án megjelent de felkutattam már az egész netet de nem találok olyan magyar oldalt ahonnan megtudnám rendelni...Lécci segitsetek -
sanyi150 #676 Abból a szettből csak a mikrofont tartom meg :-) Mi ez a kukacoskodás kéremszépen? Tessék vásárolni! -
#675 áruld el, ha a dobhoz azt irod hogy cska a gitárt tartod meg, akkor a gitárt miért adod el? vmi nemkóser... vagy csak a játék miatt vetted meg 50 ropiért a pakkot? -
sanyi150 #674 Eladó hangszerek:
Guitar Hero 5 wireless guitar (Xbox 360) 13 000 Ft
Guitar Hero 5 dob (Xbox 360) 19 000 Ft -
#673 köszi a választ, szerintem akkor ilyen band hero dobot választok. -
#672 hát amint látod vannak kihívások. én imádom, nagyonjól bírja a gyűrődést, pontos mint állat, és le lehet venni a controllert róla :D az jó nagyon. viszont ezek szerint a rockband nem lát egy tálcát belőle, de ez eddig nem nagyon izgatott. a hozzá járó gitár is nagyon jó, én ajánlom. a négypados az nagyon egyszerü ehhez képest, ezen valahogy dobszerübb az élmény, én probáltam már az összeset ami kijött (4-es, 5-ös tortás, 5-ös fullos) -
#671 Srácok!
Dob vásárlása elött állok, szeretném megkérdezni azoktól akik esetleg többet is próbáltak, hogy melyiket érdemes megvenni? Ez a legutóbbi Band Hero dobcucc jóféle? -
Lateralus #670 A Rock Band sorozat 4 pados dobot használ (+láb).
Felejtsd el a narancssárgát! -
#669 kijött az új GreenDay Rockband, de nem ismeri fel a Band Hero-s 5 tálcás dobot, csak 4-esnek. ötlet valaki? :( vagy felejtsem a narancssárga tányért? :(( -
hardtechnofan #668 Sziasztok!
Találtam egy oldalt ahol módosított guitar hero-k vannak! Van egy leírás is , hogy hogyan kel mindezt megoldani(tetszés szerinti számok:):):)!), de sajnos nem tudom lefordítani semmivel amivel megérteném:(.
Ha esetleg tudna valaki segíteni akkor írhat az e-mailem-re([email protected]).
Előre is köszönök mindent.
ja és itt a link
http://www.taringa.net/posts/juegos/1863208/Varios-Guitar-Hero-Hack-%5BPS2%5D-+-Yapa.html -
sanyi150 #667 Guitar Hero wireless Les Paul gitárok eladók Xbox 360 konzolhoz.
Részletek itt -
baca01 #666 Egy kis árengedmény!
A gitár 11.000 Ft, a játék 6.000 Ft, egyben mindössze 15.000 Ft! :)
Ennél lejjebb már nem tudok menni. Vigyétek! :) -
Marcicerus #665 Csak azért, mert hátha teljesen ugyanazt a frekvenciát használják. De ha nem zavarják egymást, akkor jó. -
Papesz #664 Miért zavarná? Mindkettőnek saját vevőegysége van. -
Marcicerus #663 Két teljesen azonos Guitar Hero 5 nem zavarja egymást? Mindkettő vezeték nélküli. -
baca01 #662 Sziasztok!
Eladó egy Guitar Hero Metallica gitár használtan, de hibátlan állapotban matricákkal 12.000 Ft-ért, továbbá egy Guitar Hero 5 játékszoftver teljesen karcmentesen, minden tartozékával együtt 7000 Ft-ért.
Személyesen Budapesten, illetve a Budapest - Vác vonalon tudom odaadni.
2010.06.30.-ig van garancia is a gitárra.
Kérésre tudok képeket is küldeni.
Ha egyben viszed, odaadom 16.000-ért.
Érdeklődni: privátban, e-mailben illetve telefonon lehet.
e-mail: [email protected]
tel.: +36 30 936 8611
itt képek is vannak -
perfect70 #661 Szia !
Ha LEs Paul gitárt vettél az sajnos nem nagyon lehet javítani.
Ha már az újabb típusú pl. World Tour-os gitár abba csak ki kell cserélni a mikrokapcsolót ára kb 70ft. ( A kapcsolónak ) -
perfect70 #660 Hi!
Igen viszi az összes ilyen jellegű játékot még a Rock Band Sorozatot is.
Ha még egy ilyen gitárt veszel az tökéletes, bár Én jobban szeretem a Rock Band gitárjait. -
bllo #659 Sziasztok!
A hétvégén vásároltam 2 GH kontrollert, ám a vezetékes explorernek eléggé ki van kopva a pengető része, gyakran nem veszi be a hangokat, vagy eldobja a tartott hangokat. Mit lehet ezzel csinálni?
Van valami házi gyógymód, vagy el lehet vinni valahova, ahol megszerelik?
Esetleg ez már kuka állapotot jelent?
Előre is köszi a választ!!! -
polyszi #658 Sziasztok
Én is szeretnék egy kis segítséget kérni egy olyan embertől aki jártas a gitár hero játékokban jobban mondva aki tudna nekem válaszolni vettem egy
PS3 Guitar Hero World Tour - Solo Guitar Packot és vele természetesen jár egy gitár nos jönne a kérdés: a gitárral tudok másik ps3 szoftverrel is játszani?vagy csak ezzel?
És még egy kis segítség ha venni akarok mellé egy másikat milyet és hol érdemes ...
előre is köszönöm szépen a segítséget és bocsi,hogy ilyen hosszúra sikeredet,de elég bénácska vagyok az ilyesféle dolgokhoz
üdv -
Papesz #657 A GH-s cuccok jók a Rock Band-hez, fordítva mindez nem igaz. -
#656 Ez az egész kiba. GH egy nagy átbaxás!
Vettem egy Beatles Rock Band-et, hozzá mikrofon... ami a Guitar Hero World Tour-ba pl. egyáltalán nem használható, ahhoz csak a GH saját mikrfonja jó.
Hát szpjnk szét de komolyan! -
Buco #655 Szia!
Nekem sikerült össze lőnöm a PS2-es vezeték nélküli gitáromat USB-s átalakítón keresztül a PC-s GH3-hoz...
A megoldás a Joy2Key program volt, amivel a gitár egyes gombjait billentyűkhöz tudtam rendelni, vagyis a gitárt megnyomva "beírta az X betűt". A játékban a betűkhöz rendeltem az eseményeket és kész.
Mondjuk fontos volt, hogy a GH3 ne legyen patch-elve mert akkor valahogy fel akarta ismerni a kontrollert, és úgy nem ment.
Fejből már nem emlékszem az egyéb buktatókra, de ha kell segítség: [email protected]
Üdv,
Bucó
-
#654 Srácok! XBOX360-on jó a HEADSET, amit az Elite XBOX-hoz adnak, a wireless gitárba?
Mert ha a hagyományos controllerbe dugom, akkor megy az éneklés, működik rendesen.
De ha a gitárba dugom, ott nem érzékeli? Azért nem mert nem használható vele? Mi lehet a gond? Rossz a gitár mikrofon dugója?