Lamborghini
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki unatkozik, s nemtudja mit csináljon egy "felesleges" Lamboval..... 😊
Lambo a falon, amúgy ennél szebb dolgot nem lehetne kirakni falra😉
Xbox Live: Lunatic HUN
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Én láttam eddig murcit, gallardot, miurát, és egyszer 240el vittek egy diabloval, repülõtéren.😊
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nekem azért mert exkluzív, és a story ahogy kialakult, ami már egy legenda, az nagyon tuti..
A Ferrari nagyobb és gazdagabb cég, de elvesztette az idõk során a varázsát szerintem.. Mindig is a Lambo volt a kedvencem. Talán akkor szeretem meg nagyon amikor láttam az Ágyúgolyó futamban a Countachot😊
Ti jöttök😛
Majd lefotózom nektek oks?😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
további szép nyálcsorgatást vol.1
vol2.
u dont have to listen anybody else but me
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Megyek hazafele a sulibaól és hallom a fülemmel,a gyerek mondja a másikak,:Gyere már neézd meg az átriumnál van egy lámbordzsini,a másik erre ,az kamu te hülyegyerek....
ABIT AW9D-MAX Conroe e6600@3,7Ghz 2*1024 DDR2 Leadtek 7900GT Thermaltake V2000A Viewsonic P95f + Alphacool Watercooling
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Gyertek iwiw-en kamionosok és sofőrbartátok. Iwiw: kamionosok és sofőrbartáok!
lamborghini.extra.hu