Lamborghini

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
uhh, <#eljen>
#722, #725 <#eljen><#eljen>

takibalint
Az meg milyen bunkosag, hogy 2 auto is a jardan all??? <#vigyor5><#vigyor5> Amugy jo a kep, nekem is tetszik.

Web mester
Sztem szép 😊

takibalint
Kicsit unalmas, hogy mindegyik auto sarga. <#vigyor><#vigyor><#vigyor5><#vigyor5>

Lunatic83

egy tökéletes világban....

Xbox Live: Lunatic HUN

Lunatic83

aki unatkozik, s nemtudja mit csináljon egy "felesleges" Lamboval..... 😊
Lambo a falon, amúgy ennél szebb dolgot nem lehetne kirakni falra😉

Web mester
Nekem 1:87-ben is megfelel. Jól mutatna a terepasztalomon 😊

Web mester
Hát ez érdekes. Azhittem egyedivé akarják tenni, mondjuk 100db-al is elég egyedi 😄

Lunatic83
én beérem majd evvel is... 😊
1:18 Reventón

Nem maradtál le, készül még 80 darab 😛PP
Web mester
Ez naon állat kocsi. Kár hogy elkelt a 20db, pedig akartam egyet venni a sarki ABC-ben XD

Shiwo
<#szeret><#szeret><#szeret>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Lunatic83

Lunatic83

Lunatic83

Lunatic83

Lunatic83
Lunatic83

JP Forever
Gyáá Barca és Fradi.. Te is jó ember vagy😛😊

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

GTheo
Kb ugyanezért 😊 csak élõben láttam.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

JP Forever
Akkor te jó ember vagy😛😊

Én láttam eddig murcit, gallardot, miurát, és egyszer 240el vittek egy diabloval, repülõtéren.😊

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Shiwo
én 1szer láttam még 8 éves korom körül egy képet a Countach-ról..elsõ látásra "beleszerettem" 😊

JP Forever
Kinek miért a Lambo a kedvenc autója??

Nekem azért mert exkluzív, és a story ahogy kialakult, ami már egy legenda, az nagyon tuti..
A Ferrari nagyobb és gazdagabb cég, de elvesztette az idõk során a varázsát szerintem.. Mindig is a Lambo volt a kedvencem. Talán akkor szeretem meg nagyon amikor láttam az Ágyúgolyó futamban a Countachot😊

Ti jöttök😛

JP Forever
Volt szó lennt, a Lamborghini rendõrautórol.. Nekem megvan Burago 1/18as méretarányos makettben😊 díszdobozban😊
Majd lefotózom nektek oks?😊

JP Forever
Óóó megtaláltam életem topikját!!😊 Helló mindneki😊

Shiwo
ismét 1 jó kép a humorosból 😊

VRSDM
tegnap elhoztam a maradék kettõt. szoptad :]

u dont have to listen anybody else but me

Web mester
Fenébe, pedig holnap akartam leugrani az ABC-be egyért. <#idiota><#idiota><#idiota>

1 millió € 😊, de már elkelt az összes (20), úgyhogy a bolt bezárt 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Web mester
Naon cool! 20db, nemsemmi. Nagyon ritka darab lesz ez. Gondolom nem két forint...

VRSDM
ez még nem volt ahogy visszanéztem.

további szép nyálcsorgatást vol.1
vol2.

u dont have to listen anybody else but me

Shiwo
lehet jó az az engine, csak boldog-boldogtalan azt használja, max más szinekkel..

takibalint
Ez nem csak egy elolap, hanem az egesz telefon. A Lamborghini internetes shopjaban is lehet kapni. Nokia 8800 Sirocco Az ara 1350 USD

beneizs

Ha többet akartok látni:www.autoskepekfoto.extra.hu

Magnumrolcsi
redbull0304
Csak Lamborghini kereskedésekbe lehet kapni... 😄

Web mester
Jó kis elõlap.

redbull0304

Nokia 8800

TCelica
Ferrari Acer volt az 😊

Web mester
Nem tom néztétek mostanában a www.lamborghini.com -ot, de én most vettem észre hogy teljesen megujult. Tök jó lett.

Web mester
Látam már ilyet csak az Ferraris volt.

Barney Tech
Ezt az autot láttam már,az ulésein látjátok sárka csikokat az sárgha szigetelõszalag a csomagtartó alatt,ahol a pótkerék van rohad szétfele az egész,az emberek meg szánalmasan bámulják,és modnják:"Híííííííí láborgini meg úúúúúúú meg ááááááá"nagyon szánalmasak, de szegények nem tudják hogy átverik õket. 😄
Megyek hazafele a sulibaól és hallom a fülemmel,a gyerek mondja a másikak,:Gyere már neézd meg az átriumnál van egy lámbordzsini,a másik erre ,az kamu te hülyegyerek....

roLLa23
igen 😊

ABIT AW9D-MAX Conroe e6600@3,7Ghz 2*1024 DDR2 Leadtek 7900GT Thermaltake V2000A Viewsonic P95f + Alphacool Watercooling

Falconer
Hamann? 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Helló! ez az oldal nagyon király<#vigyor2><#eljen>
Fodormenta
tegnap látta, Bécsbe a Lámbordzsini szalont szép verdák voltak az udvaron

Gyertek iwiw-en kamionosok és sofőrbartátok. Iwiw: kamionosok és sofőrbartáok!

Lambo fan
A Magyar Lamborghini Fórum Karácsonyra elkészült a magyar kezelõfelülettel:
lamborghini.extra.hu

Maffiás kivitel <#hawaii>

Web mester