1735
Lamborghini
-
#995 FAIL -
#994 nem replika...
-
#992 Ma voltam DM-be és megláttam a Lambo cuccokat... Parfüm 3000Ft... Testpermet 1500Ft... Aftershave 1500Ft... Én azt hittem lesz van 15e a parfüm, mivel a Ferraris is akörül volt mikor kijött! Vettem is egy Mitico-t, nem parfüm vásárlás céljából mentem de ennyiért ingyen van, azért az furcsa, hogy a gagyi parfümök árkategóriájába adják, főleg ahhoz képest, hogy milyen igényes a doboza és az üveg formája és még az illatok is finomak! :) -
#991 mielőtt azt hinnétek h eredeti
made in china xD
-
#990 Annyit megér! :D -
#989 akkor el kell látogatnom egy ilyen helyre, talán még nem késtem le, thx -
#988 1ft volt a Rossmann-ban (drogéria) -
#987 itt kezdődik egy garázs.... ;) -
#986 én is a Forza-t vettem, a többi annyira nem jött be...
a sapkát a parfümhöz kaptad, vagy csak úgy külön...
ha együtt akkor plz írd le h hol...
most árulnak egy ilyen sapit, a veterán -
#985 vótam vásárolni parfümöt^^
Tonino Lamborghini FORZA (75ml) (nekem ennek az illata fogott meg)
ajándékba kaptam:
Tonino Lamborghini FRAGRANZA Baseball sapi(2 piros csíkkal)
-
#984 Lambo gyártás otthon...
látszik ezen is ,h csak egy másolat, de azért nem rossz...
és a színét nagyon eltalálták, tetszik -
#983 -
#982 Estoque bemutatása....
Nekem nagyon tetszik, már kellett egy kis "frissítés" ... nem lehet mindig Murcielagot/Gallardot klónozni.... -
#981 Szerintem szebb, mint a Panamera és egy szinten van a Rapide-dal! :) -
#980 "Estoque" az a kard, amit használnak a matadorok, amikor bikákkal harcolnak, amivel megadják a végső döfést, megölik a bikát. -
#978 labdacsnál már "kitanultad" h kell villámáron elvinni a dolgokat, most kiszabadultál az e-bayra is?!!! ;) -
#977 veszek egy kocsit és egyből nagydobra verik -
#976 Borítékolható volt, hogy a Lamborghini Reventónért hamarosan sorban állnak majd a gyűjtők. Az először mindössze húsz, majd később - hivatalosan nem megerősítve - további 80 példányban készült 650 lóerős szupersportautó egyik darabja minap cserélt gazdát az eBay-en. Az amerikai eladó birtokában a hármas számú Reventón volt, melyet az év elején kapott meg, azóta pedig mindösszesen 73 mérföldet ment vele, tehát szemmel láthatóan nem használati, hanem befektetési célokból vette az autót. A licitnek azonban elejét vette az a vevő, aki nem sokat teketóriázva villámáron ütötte le a Reventónt. Ez ebben az esetben 1,7 millió eurónak, azaz 413 millió forintnak megfelelő dollár volt, vagyis a szemfüles első tulajdonos 700 ezer eurót, vagyis 170 millió forintot keresett az üzleten. - a5.hu -
Lamborghini Uros ~ 2010 -
#974 nézd meg a Miurát, ott se egyszerű ;) -
#973 így elásták? :O köszi a választ -
#972 -
#971 egy külföldi fórumon egy érdekes kérdéssel találkoztam (legalábbis számomra). hol lehet a Countach-ot újratankolni? :D magyarul hol van a tanksapka -
#970 elfogadva... ;) -
#969 youtubra sasolj fel :) barátkérőt küldtem :)
-
#968 -
#967 mehetne bannernek :)
-
#966 nemrossz :) -
#964 hagyjadmá...még hogy vesz..logót is lopta :)
(tudja mert ő csinálta Bertino-nak) -
Wicked Belzebub #963 Ez a Jackie, a jófiú című filmből van.
Replika egyértelműen.
Felni, oldalablakon nincs elválasztó csík, fölső légbeömlők nincsenek. -
#962 nemhiszem h PS, inkább csak egy replika... bár ki tudja... a Redline-ben is rendes diablot törtek xarrá... :( -
#961 Reméltem, hogy csak PS, de rájöttem, hogy lehet, hogy nem tetszett Jeremy Clarksonnak és bezúzta, mint ezt a Porschét! :) -
#960 még egy kis büntetés...
-
- Meg hát! - ...öööÖö ... vagyis akarom mondani, persze, hogy elviszem... :P -
proli gyári munkás akarok lenni! :) -
#957 -
#956 ha nem tudjátok mik vannak a képeken, amit nem is csodálnék ;)
"countach"-ok vannak.... -
#955 egy kis büntetés...
-
Lambó 1Gb pendrive...
-
#953 Ennyiért ingyen van! Csak Lamborghini szalonokba lehetett venni, persze előtte kellet venni egy autót! 85e... Hmmm... Nah jó nem kell ez nekem, pedig most elkapott kísértés! :D Alapból szeretem volna régebben egy Scirocco nem hogy egy ilyet! :D (elég lol, hogy a telefon nevét se tudja leírni rendesen a hirdető, lehet fake...)