Lamborghini

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

roLLa23
Gallardo@Hamman auspuff (lángszóró 😄)

Gallardo_flame

ABIT AW9D-MAX Conroe e6600@3,7Ghz 2*1024 DDR2 Leadtek 7900GT Thermaltake V2000A Viewsonic P95f + Alphacool Watercooling

hát ilyen belsõ teret még egy autóba se láttam. Úgy látszik hogy milliárdosnak kell hogy legyél ha egy szép esztétikus belsõ terû autót akarsz <#szomoru1>

Dying Soul
Huh, most nagyobb fan vagy, mint én. Lenyalhatom a gumicsizmádról a csirkeszart? Lécciiimmááá

Lambo fan
Ennyit az sg-rõl, még a fanoknak szóló közérdekû információm is törölték, és még ti mondjátok magatokat rajongónak? Tizenéves kis taknyosok lehettek.

Dying Soul
SG átláthatóbb, letisztultabb. Mindig is az volt.

Lambo fan
"Masreszt a felulet is meg minden sokkal jobb it." Látom nem ismered az IPB fórummotort. A világ legmodernebb Lamborghini fórum site-ja is ugyanezt az engine-t használja (2.1.7-est). Az sg egy röhely hozzá képest. Egyébként a torzsasztal.hu-n (index.hu néven is ismert) már több, mint 6 éve futtatunk egy Lamborghini topic-ot, ilyen alapon miért kellett sg.
Én jelenleg a legmodernebb IPB 2.2 RC3 verzióját használom, olyannyira új, hogy még a magyarítás is vár hozz, remélem csak pár hét :-)

Web mester
Jah,meg most végre megy a banner.Azért nem ment mert ahová fel volt töltve az az oldal megszünt.

Falconer
Pontosan. Nem kell kulon extras forum neki.
Masreszt a felulet is meg minden sokkal jobb it.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Web mester
Jó kis fórum.De minek ha itt van ez?<#vigyor5>

Lambo fan
Igazhívû Lamborghini rajongók!

Egy éve már, hogy megnyílt eme fórum topic, de magyar Lamborghini fórum-site az elmúlt években se született egy sem. Hiánypótlásul megalkottam én, remélem örömötök lelitek benne.
Így a magyar Lamborghini fórum-site megnyílt: lamborghini.extra.hu

Falconer
Hat igen...

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Banner meghalt.
Egyebkent M6.
Ha meg Aston is bejon a kepbe, akkor az.

nekem se

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Web mester
Neketek megy a banner?Nekem nem...

De tudod mit Aston Martin V8 Vantage kéne, Németországban ugyanannyi mint az M6, 120 pacival kevesebb, de akkor is az kéne 😊, mert nem csak ez számít

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

mi a megdöbbentõ? 330-at nem fog menni, mert limitált...

Lambo...

LeBronjózska
már 4 napja semmi

LeBronjózska
hát igen eléggé megdöbbentõ hír de azért annyira nem h 1-2 napod nem ír senki
hát de ez van

LeBronjózska
ti melyiket fogadnátok el legjobban?
Lamborghini Gallardo v.BMW M6
500 lóerõ 507lóerõ
315 km/h 330km/óra
35-40 milla között 30-32 millió

de javítsatok ki abban amiben tévedek
köszi

Falconer
Hat igen. Sehol sem versenyautokkal van felszerelve a rendorseg.
Szerintem ezt a Lambot is csak a reklam miatt adtak nekik.

Joey_The_Man
ennyierõvel lehetne még ferrarijuk, maserati mc12, pagani zonda is... helyben gyártják azokat is..

Amúgy nálunk hány Audi TT van ezt nem tudjátok ?<#nemtudom>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Csak lambo van. <#nyes><#nyes>

Amúgy sztem magyarországot ilyen téren nem szerencsés olaszokkal hasonlítani feltételezem kicsit gazdagabb az olasz rendõrség. Plusz ott helyben gyártják a lambo-t ezért kérdeztem hogy csak 1

Falconer
Miert? Nalunk mennyi van?

Joey_The_Man
ezt is kapták asszem... jó reklám..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

KapuBen
Te ezt csak így mondod?Kurvadrága egy lambo!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

cSAK 1DB?

Falconer
Autopalyarendorseg hasznalja. Van. \

MikX
Elméletileg van...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Tényleg van az olaszoknál lambo rendõr autó?? (ami szolgál is és nem csak dísz)

Ez kicsit csúnya sztem.

MikX
Nem teljesen, át van alakítva, de lényegében igen, az alapja az...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Joey_The_Man
Az se tesz jót neki, ha nem áll meg! <#zavart2>

Amúgy meg nyilván jobban kell vigyázni vele.. rossz kuplungkezeléssel 2 kigyorsítás után baszhatod a váltót..

automatáknál meg sztem semmi gáz nincs pirosnál, azt nem tudod igazából tönkrevágni.

Egyedül azárt nem érdemes nagyvárosban ilyen autóval járni, mert nem tudsz vele leparkolni(ha muszály), és az utak, fekvõrendõrök.
Az új gallardo roadstert meg lehet emelni egy 10 centivel, pont a fekvõrendõrökmiatt..<#ravasz1>

Joey_The_Man
Audi RS 6 -ba a Gallardo v10 motorja van...

nekem kell egy ilyen autó.. <#wow2><#wow1><#ijedt><#taps><#help>

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.

MikX
Úgy mondjátok, mintha a legnygyobb hír lenne...
Nemújkeletû a dolog...
Nézz meg egy Murciélagot, audi kapcsolók vannak benne, meg egyéb dolgok...
Hiába hogy nagy presztízsû cég, nem élne meg egyedül, mint a Ferrari sem a Fiat nélkül...

JAS 39
Komoly?

/Gripen az égből/

Dying Soul
nemár :C

MikX
Mibe?
Megvette vw a Lamborghinit, ennyi...

JAS 39
Ezeket elvileg csak Németországba az autobahn-on lehet kihajtani nem???? (úghy tudom bizonyos szakaszain annyíval mész amennyível akarsz)

/Gripen az égből/

Falconer
Szerintem max a budapesti utak. De semmi esetre sem okoz nekik gondot a varosi jaras.

JAS 39
Jó jó nekem ezt régen így mondták hogy egy ilyen kaliberû sportkocsinak ez a halált jelenti.....

De igazad van végül is csak annyíra árt neki mint más "közönségesnek"

/Gripen az égből/

DJ Skyline
hülyeség,akinek telik Lambora,annak az autómosás már csak aprópénz!
egy autónak sem tesz jót! minden alkatrész kopik,elhasználódik,idõ után tönkre mehet,de vannak szervízek,ahol tudják orvosolni a porblémát! ne használd az ablaktisztító folyadékot,mert kifog fogyni, ne fékezz mert kopik a fék, ne kapcsold fel a fényszórót,mert kifog égni az izzó,stb!

Na erre csak annyit, hogy ha kivsit többet mozognál Bp-n akkor naponta láthatnál ilyet. Mostanában már minden nap látok Gallardót vagy 430-as 360-as Ferrarit. Magyar rendszámosat is.

JAS 39
Na de könyörgöm rá megy egy porszem és a tulaj szörnyet hal....

No meg azt sem hiszem hogy egy ilyen autónak jót tesza minden pirsnál megállás stb .

/Gripen az égből/

Joey_The_Man
még szép.. azé veszi..

DJ Skyline
hát ha már egyszer megvette,akkor csak nem a nappaliban fog dísz ként szolgálni! 😄

Dying Soul
VW? Micsoda?! Avass be! :o

JAS 39
Szerintetek van olyan agyament aki egy 54 milliós lamborghinivel az utcán furikázik?

/Gripen az égből/

SiteDisagner
Köszönöm szépen! Nem tudtam!😉

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"