Lamborghini
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ABIT AW9D-MAX Conroe e6600@3,7Ghz 2*1024 DDR2 Leadtek 7900GT Thermaltake V2000A Viewsonic P95f + Alphacool Watercooling
Én jelenleg a legmodernebb IPB 2.2 RC3 verzióját használom, olyannyira új, hogy még a magyarítás is vár hozz, remélem csak pár hét :-)
Masreszt a felulet is meg minden sokkal jobb it.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Egy éve már, hogy megnyílt eme fórum topic, de magyar Lamborghini fórum-site az elmúlt években se született egy sem. Hiánypótlásul megalkottam én, remélem örömötök lelitek benne.
Így a magyar Lamborghini fórum-site megnyílt: lamborghini.extra.hu
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Egyebkent M6.
Ha meg Aston is bejon a kepbe, akkor az.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Lamborghini Gallardo v.BMW M6
500 lóerõ 507lóerõ
315 km/h 330km/óra
35-40 milla között 30-32 millió
de javítsatok ki abban amiben tévedek
köszi
Szerintem ezt a Lambot is csak a reklam miatt adtak nekik.
Amúgy nálunk hány Audi TT van ezt nem tudjátok ?<#nemtudom>#nemtudom>
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Amúgy sztem magyarországot ilyen téren nem szerencsés olaszokkal hasonlítani feltételezem kicsit gazdagabb az olasz rendõrség. Plusz ott helyben gyártják a lambo-t ezért kérdeztem hogy csak 1
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Amúgy meg nyilván jobban kell vigyázni vele.. rossz kuplungkezeléssel 2 kigyorsítás után baszhatod a váltót..
automatáknál meg sztem semmi gáz nincs pirosnál, azt nem tudod igazából tönkrevágni.
Egyedül azárt nem érdemes nagyvárosban ilyen autóval járni, mert nem tudsz vele leparkolni(ha muszály), és az utak, fekvõrendõrök.
Az új gallardo roadstert meg lehet emelni egy 10 centivel, pont a fekvõrendõrökmiatt..<#ravasz1>#ravasz1>
nekem kell egy ilyen autó.. <#wow2>#wow2><#wow1>#wow1><#ijedt>#ijedt><#taps>#taps><#help>#help>
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
Nemújkeletû a dolog...
Nézz meg egy Murciélagot, audi kapcsolók vannak benne, meg egyéb dolgok...
Hiába hogy nagy presztízsû cég, nem élne meg egyedül, mint a Ferrari sem a Fiat nélkül...
Megvette vw a Lamborghinit, ennyi...
/Gripen az égből/
De igazad van végül is csak annyíra árt neki mint más "közönségesnek"
/Gripen az égből/
egy autónak sem tesz jót! minden alkatrész kopik,elhasználódik,idõ után tönkre mehet,de vannak szervízek,ahol tudják orvosolni a porblémát! ne használd az ablaktisztító folyadékot,mert kifog fogyni, ne fékezz mert kopik a fék, ne kapcsold fel a fényszórót,mert kifog égni az izzó,stb!
No meg azt sem hiszem hogy egy ilyen autónak jót tesza minden pirsnál megállás stb .
/Gripen az égből/
/Gripen az égből/