1735
Lamborghini
-
#1092 Hol is tortent ez pontosan?? -
#1091 az egyetlen negatívuma az autónak, h a belső rész, már elég lelakott, szóval az már javításra szorul...
amúgy nemrég eladó volt az autó.... -
#1090 csak h ma is tudjunk meg valami új dolgot...
ez egy 1979-es Lamborghini Countach, ami a CannonBall Run filmben is szerepelt, de nem áll meg itt a különlegessége... ami elsőre észrevehető, az előre felszerelt hatalmas légterelő szárny, ami ki van egészítve két lámpával is, az éjszakai száguldáshoz... a hátsó szárnynál található egy elég nagy antenna is ...
s végül az igazi nagy "durranás"...
tízenkét kipufogó.... -
#1089 igen, több helyen is olvasni, h nagyobb részben inkább a Fiat hibája volt, nem adta meg az elsőbséget... de a Lambos se normális, pont ott száguldozni... ahogy hallom ott szokták rendszeresen elkapni a buszok az autókat, mert nem tudják pontosan kinek van elsőbsége, melyik a felsőbb rendű utszakasz..stb...stbbb...
de ha még a Fiatnak is lenne elsőbsége, b+, ez egy Lambo, akármilyen úton mennék én, tuti elengedném, kiengedném... bármi, már csak azért is mert az "erősebb kutya baszik"... hiába a kresz... -
#1088 Ok, ha meglesz neki, majd linkelek képet! -
Wicked Belzebub #1087 Nézegettem az IMCDB-t. Nekem ez a fajta Countach a mindenem. Ebben a színben, ezzel az első szárnnyal egészen egyszerűen döbbenetes. Ez a forma még ma is üt.
-
#1086 Persze... 1:18-ba... -
#1085 Egy ismerősöm ilyet vesz, szinte 100%! :D (nem hülyülök) -
#1084 A hiradoban is volt, de ott nem emlitettek az auto tipisat, cak a kepekrol lattam. Amugy azert volt a hirekben, mert kulonosen sok baleset volt hetvegen, halalos is.
NEm tudom hogy tortent az eset... De gondolom a Lambo-s sem a megengedett sebesseggel kozlekedett. -
#1083 Még jó hogy a Lambonak nem adták meg az elsőbbséget... Hülye nő... Ha nem Lamboról lenne szó, bele se kerülne a hírekbe! -
#1082 Ennek az idiotanak sem adtam volna a kezebe Lambo kormanyt. Szegeny auto. es persze Fiat tulajdonos
tort Lamborghini -
Lamborghini Countach - 1983 - Monaco GP -
Wicked Belzebub #1079 Maga a tökéletesség:
-
pedig annyira szép autó lett volna... -
#1077 Válság ide vagy oda, a szupersportkocsi-gyártók eddig nemigen zavartatták magukat, és egyre-másra mutatták be új modelljeiket a nagyközönségnek. Eladások csökkenéséről mindazonáltal már az igen sikeres Porsche háza tájáról is hallani híreket, így csak idő kérdése volt, hogy a kedvezőtlen gazdasági és piaci körülmények megtalálják első komolyabb áldozatukat, ami nem más, mint a Lamborghini Estoque.
A négyajtós sportkocsit, amely a Porsche Panamera, az Aston Martin Rapide, és a Maserati Quattroporte ellen szállt volna harcba, a tavaly őszi Párizsi Autószalonon mutatta be a gyártó. Az akkori információk szerint az autó 2011-ben került volna sorozatgyártásba, mozgatásáról pedig egy szívó V10-es, illetve egy kompresszoros V8-as gondoskodott volna, és tervben volt egy dízel-hibrid változat is. Maurizio Reggiani, a márka fejlesztésért felelős vezetője azonban a brit Autocar magazinnak adott interjújában elárulta, hogy leállították az Estoque fejlesztését. Mivel a projekt igen kezdeti fázisban volt még, a gyártó viszonylag kevés pénzt veszít a leállással. A döntést Reggiani azzal magyarázta, hogy az idő és a piaci feltételek egyszerűen nem alkalmasak a paletta ilyen irányú bővítésére. Ez azonban nem minden, a cégnél ugyanis alaposan átalakították a többi modell fejlesztési terveit is. Ezek szerint a márkánál visszatérnek az alapokhoz, a következő modelleknél ugyanis alapvető szempont lesz az alacsony súly. Nem lesz sem dízel, sem hibrid, sőt kisebb turbómotor sem, viszont alaposan áttervezik a jelenlegi szívó benzineseket úgy, hogy még pörgősebbek legyenek. Az elnök hozzátette, nagy valószínűséggel elvetik a duplakuplungos váltó terveit is, és inkább a jelenlegi e-geart fejlesztik tovább.
Az új fejlesztési irányvonal első eredményét már idén láthatjuk, hamarosan bemutatkozik ugyanis a Gallardo LP560-4 könnyített, azaz Superleggera változata.
-
Kurgan85 #1076 Azannya !!!!
Ez arany, réz vagy metálnarancs, vagy csak egyszerűen érdekesen van megvilágítva ? -
Lamborghini Insecta Concept -
#1073 igen is meg nem is...
Az Asus prémium modelljében a megszokott minőségű belső mellett a külsőre sem lehet panasz. A már messziről felismerhető lambo-design, csak a kezdet, ugyanis közelebbről megvizsgálva kiderül, hogy nem egy újabb műanyag-kütyüről, van szó. A masszív, mégis könnyű magnézium ötvözetű ház legerősebb -sok laptop leggyengébb- pontja az elnyűhetetlen csuklópánt, melynek lelke egy titán ötvözetű rúd. Hogy ne csak nézni, de tapogatni is élmény legyen, a csuklótámasz valódi bőr bevonatot kapott. Kuriózum még a kamerát védő zafírkristály burkolat, aminél csak egyetlen keményebb anyag van, a gyémánt. A mechanikai védelem mellett az adatbiztonságra is odafigyeltek, ennek első védelmi vonala a beépített ujjlenyomat olvasó.... ez még csak a VX3 volt... -
Kurgan85 #1072 Nagyon jó kép !!!! Amúgy az ilyen fotón látszik igazán, hogy ezek a sportkocsik picik.
Pl amikor a Murciban ültem, nem nagyon tudtam volna nyúltózkodni. De hát 500 lóerőért boldogan nyomorog az ember :) Valamit-valamiért !! -
Kurgan85 #1071 Ezek a Lamborghini laptopok miért kerülnek fél misibe ? Azért mert Lambo ?
Mert hasonló tudású gépet kevesebbért is kapsz. -
#1069 szegény, milyen kicsi :D
de akkor is ő kellene nem a Rolls meg a Maybach -
#1065 Az új Lamborghini VX5 laptop jellemzői közé tartoznak az egy terabyte-os merevlemez, 4 gigabyte-os memória, és a 16 colos, nagy felbontású képernyő. Az árról még nincs információnk, de annyi bizonyos, hogy nem lesz olcsó mulatság az exkluzív notebook. -
#1064 Sikerült átvenni a topicban a hatalmat, ennek első következménye , hogy 1-2 hsz. eltűnt. Azért mert a belinkelt kép már rég nem élt, vagy mert rossz képtárhelyre lett feltöltve, vagy egyszerűen csak simán a weboldalról lett kimásolva az elérhetősége.
Az új banner alatt találtok egy megfelelő képtárhelyt, kérlek ezt használjátok itt is és a többi topicban is, így elkerülhetőek a kis sárga békás képek...stb... az különböző oldalról lementitek a képet, ha kell csökkentitek a méretét, s feltöltitek a képtárhelybe, s a kapott "direkt linket" (!!!!) másoljátok be ide, így a kép "örökké" élni fog....
köszönöm -
#1063 Lamborghini Murciélago LP 670-4 SuperVeloce
-
#1062 nem vagyok válogatós, csak egyet kérek....
egy Diablot
egy Countachot
egy Miurát
...
-
Kurgan85 #1061 OK Luna !
Melyik szépséget adjam oda? Kezd megtelni a garázs, ha megjön a Reventon tiéd a lesz a fapados Diablo :) -
#1060 A gazdasági világválság miatt az utóbbi hónapokban a Lamborghininél is estek az újautó-eladások. A cégnek ezért olyan megoldást kell találnia, amely úgy segít kilábalni a vállalatnak a válságból, hogy közben egyetlen munkást sem kell elküldeniük. Ennek érdekében február utolsó és március első hetében leállnak a termeléssel, valamint tárgyaltak a szakszervezetekkel arról, hogy a jövőben csökkentik a munkaidőt.
Emberek, mentsük meg a Lamborghinit! Vegyetek Autót! Legalább egyet...... nekem! :) -
#1059 thx, igaz most a blog is lefoglal, da majd ez is megy majd... -
#1058 Támogatom az ötletet, elég szépen igazgatod a topikot! -
#1057 szeretnék házigazdája lenni a topicnak, Web mestert megkérdeztem, nem ellenzi... vélemény , ellenvetés???! -
#1056 passz, ezt nem tudom -
#1054 És az 5.2-es FSi se végzi rosszul a dolgát! :) -
Kurgan85 #1053 A Murcielago és a Gallardo városban is kezesbárányok. Tesztben olvastam. Sajna nem saját tapasztalat :( Murcielago-ban ültem már, de nem vezettem. Jogsim se volt még :)
Tényleg: most hogy néz ki a megvehető paletta ?
Murci és Gallardo: 4-4 verzió
zárt "sima"
nyitott "sima"
zárt LP-verzió
nyitott LP-verzió
vagy csak az LP-vannak mindkettőből már ? -
#1052 az új audi / lamborghini -s lámpák... azért ott vannak ... nagyon bejönnek ezek az új ledes cuccok... -
#1051 -
#1050 igen az Audi előtt nagyon "durvák" voltak a Lambok, utána lettek csak kezelhetőbbek, sofőr-barátabbak...
/sajnos ezt nem tapasztalatból tudom ;) /
szóval ha úgy nézzük, jól jártunk az Audival , az autók maradtak szépek, de mégis kezelhetőbbek lettek...
de pl. a Countach csak nagy sebességnél kezelhető , a Miura se a legjobb, sok gond is volt vele ,
de hát istenem , melyik sportkocsival nincsenek gondok..... -
Kurgan85 #1049 Tetszett a első válaszod a modell témában:
"végre valaki aki elismeri majd a munkásságom, díjazza az új szerzeményeket, értékeli majd a szép formákat és íveket, vagyis ugyanúgy tudja mi a tökéletesség! "
Tökéletesség: forma, motor, erő, dimanizmus, karakter, mind egytől egyig hibátlan az összes gyönyörűségben. DE !
Az Audi előtti korzsakból halottam egy-két érdekes tesztet pl. a Diáblóról. Mely szerint: kicsit durva, kiforratlan, faragatlan a vezetése. Pl. nincs ABS az első típusokban ...
Az Espada-t meg a Totalcar-os fiúk tesztelték, fikássák rendesen :(
http://totalcar.hu/tesztek/lamboespada/
Igaz pl a '80-as években a "nagy" Ferrari F40-es se volt sokkal vezethetőbb. -
Kurgan85 #1048 OK, modell-ügyben azon írok legközelebb. A modellautók témába töltök majd fel képet is.
A GTR-t a Vaterán néztem, akkor nagyon jó ár a 5000 Ft érte.
A jubileomi Murci-val szemeztem, de túl borsos most nekem. -
#1047 "Kyosho modellt honnan szereztél ?"
erre még nem válaszoltam...
sárga countach - vatera
kék countach - börze (most márciusban is lesz!)
fehér countach - dealer
kék miura - VH
kyosho piros Miura SVR - már megrendelve -
#1046 megtaláltál, én vagyok az ;)
hiányzik még a Diablo 6.0, még talán majd várat is magára...
a Mattel Diablo GTR alatt a HotWheels-et érted? ha igen, akkor gyönyörű, volt is egy, de eladtam s vettem egy AA-ot...
most a vaterán 5000 egy HW Diablo GTR, k. olcsó , én 10ért adtam el...
ezenkívül van egy AA Murci Roadster 10ért, az is jó , kár h szürke, nekem sárgában kéne, de nem is ez az igazi ok, amiért nem veszem meg, hanem a 40th Murci , most arra licitáltam...
esetleg leírhatnád h milyen modelleid vannak... képekkel is
de inkább ITT, itt "foglalkozunk" a modellekkel...