1735
Lamborghini
  • M4RCI
    2 nap alatt 3 Gallardo Spydert láttam Pesten! Viszont lemaradtam a Svéd lambo klubról, akik két LP640-nel és egy Gallardoval voltak itt...

Bence93 képe:

• M4RCI
    Szombaton láttam Brno-ban:

Rendes volt egy Superleggera tulaja, megengedte, hogy kinyissam az autóját, de beülni nem volt idő, mert sietett...
  • Lunatic83

• Lunatic83
    nem, Olaszországban, Adria Raceway

most hétvégén volt az első Super Trofeo
    egy hétvége, 3 verseny

mindhármat a Petri Corse csapat nyerte
  • takibalint
    Hmmm, ez Angliaban volt, nem?
  • Lunatic83

• redbull0304
    De szép Ferrari! Egyszer az egyik barátommal láttam egy piros NSX-et! Fél óra alatt nem tudtam meggyőzni, hogy az egy Honda nem pedig Ferrari!
  • redbull0304
    Szép!
  • Lunatic83
  • Lunatic83
    Magyar versenyzők (Green.hope Racing Team) is lehetőséget kapnak a 2009-ben rajtoló Lamborghini Blancpain Super Trofeo sorozatban, amely a világ leggyorsabb márkakupája lesz. A hat helyszínen megrendezendő kupán Gallardo LP 560-4-es modellek fognak küzdeni egymással. A gazdasági válság miatt sajnos egy fő szponzor visszalépett a Green.hope Racing Team támogatásától, így bajba került a csapat. Hosszú és kitartó tárgyalásoknak köszönhetően a csapatnak sikerült újabb szponzorokat találnia. De az induláshoz még egy kis segítségre van szüksége a csapatnak.

Kérlek, ha tudsz, segíts a csapaton vagy küld tovább ezt az üzenetet az ismerőseidnek, hátha van közöttük olyan aki tud és akar is majd segíteni.

Bővebb információ:
    http://www.lamborghiniteam.com/szemerszky/szemerszky.html
  • M4RCI
    Inkább szomorú, mint vicces...
  • Wicked Belzebub
    Az állatja :(
  • Lunatic83
    unatkoztam...
    http://www.youtube.com/watch?v=Opk8XYN5Ya0

Csak nagy felbontásban nézhető! :)
  • Lunatic83
    lambo vs. hyundai
  • Lunatic83
    már az is elég ha felismered, sajnos az átlag ember még fel se ismeri...
    gyors, piros = Ferrari....

• redbull0304
    Szerintem minden magyar " lamborGÍNI" ejti...
  • Banano
    Ó köszönöm, de lehülyéznek szerintem ha azt mondod egy magyarnak hogy ,,hú tegnap láttam egy lamborGÍNI-t:).
  • Lunatic83
    a helyes kiejtések...
  • Banano
    LamborGÍNÍ vagy LamborDZSÍNÍ?
    Ez a kérdés már régóta foglalkoztat :D.
  • Lunatic83
  • Lunatic83
    Super Trofeo
    Versenynaptár:
    2009. május 15-16. - Adria - Olaszország (FIA GT)
    2009. június 26-28. - Norisring - Németország (DTM)
    2009. július 23-25. - Spa - Belgium (FIA GT)
    2009. augusztus 15-16. - Silverstone - Anglia (F3)
    2009. szeptember 18-20. - Barcelona - Sapanyolország (DTM)
    2009. október 2-4. - Paul Richard - Franciaország (FIA GT)
  • Lunatic83
    azt nem, csak azt h az oroszok is törik elég rendesen a Lambokat mostanában, nem gyengén...
  • M4RCI
    Olvastátok, hogy a megtört szürke román/ orosz LP640-et egy 17 éves gyerek vezette?
  • Lunatic83
    ez volt a 3. expo, szerintem is évről évre rosszabb, gyengébb....kevesebb autó is volt... ez nem oldtimer expo volt, hanem egy Audi & Mini Cooper Expo....
  • redbull0304
    Ez egész egy szar volt... Az Audik nagyon ott voltak, DE A TÖBBI... Tipikus olyan autók voltak amiket minden rendezvényre hurcolnak! Nem volt semmi ritkaság és nagyon sok tavalyi autót nem hoztak el! Nekem nagyon jó volt az Audik miatt, de egyébként nagyon gyenge volt a felhozatal, tavalyi sokkal jobb volt!
  • Lunatic83
    nem volt kint az Espada, már már a sírógörcs kerülgetett hazafelé.... ;)
  • Lunatic83
    persze, azért ők is tudják mit szabad és mit nem, hol lehet, és hol nem...
    szűk, sok kis utcákkal tarkított úton én se megyek többel, mint a megengedett, de ha olyan a pálya... Ennek ellenére a pakliban ugyanúgy benne van a baleset, vagy a trafi... ésszel kell menni és akkor kicsit több az esély…
  • takibalint
    Eleg sokszor latok sportautokat koztuk Lamborghiniket es Ferrarikat es hiddjetek el, legtobbszor annyival mennek a varosban, amennyivel lehet. Legfelejbb lampanal elgyorsitanak, de semmikepp sem szaguldoznak. Ez leginkabb gondolkodas, es hozzaallas kerdese. En sem mennek lassan Lamborghinivel, de csak ott nem, ahol lehet gyorsan menni. Azert varosban nem.
  • redbull0304
    Én is megnézem a "drágáimat"! :)
  • Lunatic83

nekem ez a változat is tetszik... 5000qv
    bár nem tudom mit szolgálhat ez a nagy lökhárító...gyalogosvédelem? XD
  • Lunatic83
    természetesen!

remélem jobban helyezik el mint tavaly...
    akkor nagyon bénán állították ki...
  • redbull0304
    Jössz hétvégén Espádát nézni? :D
  • Lunatic83
    egy másik fórumon olvastam, hogy azért elég "rémálom" néha ilyen autót vezetni
    - jól meg kell gondolni merre megyünk, magyar utak rulezz!! :)
    - akárhol nem lehet csak parkolni
    - figyelni kell 200%-osan, h nehogy valaki elbambuljon és nekimenjen, stb...

de azt is írta, h már nem ért volna át a sárgán, és inkább megállt a lámpánál, h nehogy pirosban menjen át... így óhatatlanul is kicsit belógott a zebrára...a hülye gyalogos meg mit csinál, újsággal megüti az autót...
    én a sofőr segítségére siettem volna, és azt a másik gyalogost megöltem volna ott helyben... a baromarcú biztos nem tud megkülönböztetni egy Lambot, egy sufnitning Suzukitól, így az értékét se tudja....
  • redbull0304
    3) Ki megy 50-es táblánál 50-el? :D
  • Lunatic83
    Fiat vs Lambo

A balesetet az okozta, hogy a Fiat – a Lamborghinit vezető fiatalember elmondása szerint – nem adta meg az elsőbbséget. Azt tagadta, hogy 200 km/h-val haladt volna, azt azonban elismerte, hogy 50-nél gyorsabban ment.

A környékbeliek hamar kisereglettek a baleset helyszínére. Volt, aki veréssel fenyegette a Lamborghini vezetőjét, a lakosok is fel voltak háborodva a száguldozás tényén. Egyes szemtanúk szerint a sárga Lamborghini mellett egy szürke sportkocsi is volt a helyszínen, ám az elmenekült – ezt az információt nem tudjuk megerősíteni, ám nem ez lenne az első eset, hogy sportkocsik versenyeznek a Széchenyi úton.

------
    1) ennyi erővel az autósok jelentős többségét meg lehetne verni...
    2) beülnél egy Lamborghinibe, Te 50km/h-val mennél???
  • redbull0304
    Jaja, van ebbe valami! :)
  • Lunatic83
    thx

azért azt is vedd figyelembe, h a film 1981ben készült, akkor más 'álom'világban éltek az emberek.... más volt a szép, a különleges, ...stb...

az unokáink lehet h a Reventónt is már csak egy szánalmas autónak látják majd...
  • redbull0304
    Jó lett! Az autó elején a szárny kifejezetten tetszik, viszont a 12 kipufogóvég gusztustalan... :/
  • Lunatic83
    Cannonball Run Countach

ennyit sikerült kihoznom a történetből...
  • Lunatic83
    Budapesten, a XXI. kerület Széchenyi István utca és Kolozsvári utca kereszteződésében