Lamborghini

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

redbull0304
Porsche 911 turbo

Sziasztok!
Szükségem lenne a segítségetekre!Megtudná nekem valaki mondani ,hogy milyen típusú kocsi szerepel ebben a videóban----> http://videoriporter.hu/vr/fs?content=/vr/player/1707/reporter/count
Nagyon fontos lenne! Megköszönném!Puszikah
redbull0304
Ismerõsöm is másfél évig kereste mire megtudta szerezni!

Lunatic83
jelenleg 2 db van az ebay.com-on, 500$ / db , az pedig nagyon sok érte...
nem lesz olcsó mulatság bekerülni a Murcielago 40th tulajdonosok klubjába 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

Lunatic83
itthon is elérhetõ volt egy darab belõle, de sajnos nem tudtam akkor összedobni rá a zsetont, így lekéstem róla... de majd megkérdezem az eladót, h hátha tud szerezni még egyet...

redbull0304
Ismerõsömnek megvan! Malajziából vagy honnan küldték neki (ebay), asszem 80ezer volt átszámítva, kapott hozzá egy kis kulcstartót is meg egy "oklevelet".

Lunatic83
ne is mond... 2000 darabra limitált, hogy fogom én beszerezni, még nem tudom... pedig biztos meglesz, kötelezõ darab 😉

redbull0304
Anniversary... 😊 Volt ilyen kint Hringen is! Van AA modellbe is! 😄

Lunatic83

Lamborghini Murcielago 40th
már nem egy újdonság, de azért még mindig érdekes...
miért is? mert csak 50 db-ot gyártottak belõle, egyforma Verde Artemis (jádezöld) színûre fényezik, az antracit-szürke ötküllõs keréktárcsákat is kizárólag ehhez az 50 autóhoz készítették, és a kipufogórendszert is módosították, hogy az autókat még jobban meg lehessen különböztetni a többi szériapéldánytól, 575 LE, mi kell még?? 😊

Justice RAT
hát, ha vki meggyújtaná Lamborghinis gyertyámat, ami nincs<#vigyor1>, az magától ugrana ki a 8. ról, miután elmondanám milyen tortúra vár rá.<#merges2><#gonosz3><#confused><#ticking><#ijedt>

JUSTICE R.A.T. member

Lunatic83

közeledik a karácsony.... 😉

Lunatic83

Lunatic83
A német Autobild magazin az "Év Sportautója" címet idén a Genfben bemutatott Lamborghini Gallardo LP 560-4-nek ítélte oda.

<#taps><#taps><#taps>

takibalint
He he ez Londonban keszult.

Lunatic83
Svájcban árverezik el az egyedi prototípust, amelyet eredetileg az 1968-as Brüsszeli Autószalonra készített a Bertone és a Lamborghini.

A nyitott Miuraát eredetileg szériamodellnek szánták, de végül csak ez az egy példány készült el, mivel tetõ nélkül a vázszerkezet nem bizonyult elég merevnek, így a szélvédõ rendszeresen elrepedt. A prototípus bemutatását követõen néhány évig az Ólom- és Cink Kutató Intézet (ILZRO) épületének elõcsarnokát díszítette, majd eltûnt a nyilvánosság elõl: különféle múzeumok és magánszemélyek zárt gyûjteményében porosodott. Nemrégiben újították fel teljesen mintegy 260 ezer euró befektetéssel, így most közel gyári állapotú. A felújítás olyan jól sikerült, hogy a nyáron a Pebble Beach Concours d'Elegance-on a szépségverseny második helyezését is megkapta.

Egyelõre nem tudjuk, hogy milyen kikiáltási áron kerül árverésre az egyedi Lamborghini, de több mint valószínû, hogy a vételár hét számjegyû lesz, természetesen euróban számolva. - totalcar

redbull0304
<#wow2>

Lunatic83
remélem azért az Eurosport beszámol róla, legalább egy kicsit... elvégre csak valamiféle elõfutama lenne a "nagyoknak"(~DTM , FIA GT)....

redbull0304
Hmmm, érdekes! 😊 Kíváncsi leszek mit kezdenem majd egymással az R8-asokal! 😊

Lunatic83
"Lamborghini Blancpain Super Trofeo" néven indít saját versenysorozatot jövõre a Lamborghini. A hat helyszínen megrendezendõ kupán Gallardo LP 560-4-es modellek fognak küzdeni egymással. A bukócsõvel megerõsített autókat úgy alakítják át, hogy súlyuk mindössze 1300 kg legyen és álló helyzetbõl 3 másodperc alatt érjék el a 100km/h-t. A versenyautókba egy 5,2 literes közvetlen befecskendezéses V10-es motor kerül, amely 8000-es fordulaton 570 lóerõ leadására képes. A Super Trofeók Pirelli slick gumikat és speciális versenyfékrendszert kapnak. Egy háromnapos versenyhétvége elsõ napján egy 30 perces szabadedzést, valamint egy 30 perces idõmérõt rendeznek, szombaton pedig sor kerül az elsõ 40 perces futamra, amit még kettõ fog követni. Összesen 30 versenyautót fognak készíteni, áruk egyenként 54 millió forint lesz. Egy autót arra fognak fenntartani, hogy azzal minden versenyen más-más vendég pilóta állhasson rajthoz.

Versenynaptár

2009. május 3. - Silverstone GB (FIA GT)
2009. május 17. - Adria I (FIA GT)
2009. július 5. - Norisring D (DTM)
2009. augusztus 2. Spa B (FIA GT)
2009. szeptember 20. - Barcelona E (DTM)
2009. október 4. - Monza I (FIA WTCC)

Justice RAT
Szerintem ez az espada, és a reventon keresztezése.<#ravasz1>

JUSTICE R.A.T. member

belapeter
FAIL

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Lunatic83
nem replika...
<#rinya>

redbull0304
Ma voltam DM-be és megláttam a Lambo cuccokat... Parfüm 3000Ft... Testpermet 1500Ft... Aftershave 1500Ft... <#wow2> Én azt hittem lesz van 15e a parfüm, mivel a Ferraris is akörül volt mikor kijött! Vettem is egy Mitico-t, nem parfüm vásárlás céljából mentem de ennyiért ingyen van, azért az furcsa, hogy a gagyi parfümök árkategóriájába adják, fõleg ahhoz képest, hogy milyen igényes a doboza és az üveg formája és még az illatok is finomak! 😊

SimaSuna
mielõtt azt hinnétek h eredeti

made in china xD
redbull0304
Annyit megér! 😄

Lunatic83
akkor el kell látogatnom egy ilyen helyre, talán még nem késtem le, thx

SimaSuna
1ft volt a Rossmann-ban (drogéria)
Lunatic83

Lunatic83
én is a Forza-t vettem, a többi annyira nem jött be...

a sapkát a parfümhöz kaptad, vagy csak úgy külön...
ha együtt akkor plz írd le h hol...

most árulnak egy ilyen sapit, a veterán

SimaSuna
vótam vásárolni parfümöt^^

Tonino Lamborghini FORZA (75ml) (nekem ennek az illata fogott meg)

ajándékba kaptam:

Tonino Lamborghini FRAGRANZA Baseball sapi(2 piros csíkkal)

Lunatic83
Lambo gyártás otthon...

látszik ezen is ,h csak egy másolat, de azért nem rossz...
és a színét nagyon eltalálták, tetszik

Lunatic83

Lunatic83
Estoque bemutatása....

Nekem nagyon tetszik, már kellett egy kis "frissítés" ... nem lehet mindig Murcielagot/Gallardot klónozni....

M4RCI
Szerintem szebb, mint a Panamera és egy szinten van a Rapide-dal! 😊

Mindent lehet, csak akarni kell!!!! http://autobulvar.blogspot.com/ www.autofoto.extra.hu

Lunatic83
"Estoque" az a kard, amit használnak a matadorok, amikor bikákkal harcolnak, amivel megadják a végsõ döfést, megölik a bikát.

Lunatic83
labdacsnál már "kitanultad" h kell villámáron elvinni a dolgokat, most kiszabadultál az e-bayra is?!!! 😉

w77d
veszek egy kocsit és egybõl nagydobra verik <#falbav><#eplus2>

Lunatic83
Borítékolható volt, hogy a Lamborghini Reventónért hamarosan sorban állnak majd a gyûjtõk. Az elõször mindössze húsz, majd késõbb - hivatalosan nem megerõsítve - további 80 példányban készült 650 lóerõs szupersportautó egyik darabja minap cserélt gazdát az eBay-en. Az amerikai eladó birtokában a hármas számú Reventón volt, melyet az év elején kapott meg, azóta pedig mindösszesen 73 mérföldet ment vele, tehát szemmel láthatóan nem használati, hanem befektetési célokból vette az autót. A licitnek azonban elejét vette az a vevõ, aki nem sokat teketóriázva villámáron ütötte le a Reventónt. Ez ebben az esetben 1,7 millió eurónak, azaz 413 millió forintnak megfelelõ dollár volt, vagyis a szemfüles elsõ tulajdonos 700 ezer eurót, vagyis 170 millió forintot keresett az üzleten. - a5.hu

Lunatic83

Lamborghini Uros ~ 2010

Lunatic83
nézd meg a Miurát, ott se egyszerû 😉

DJ Skyline
így elásták? 😮 köszi a választ

Lunatic83

DJ Skyline
egy külföldi fórumon egy érdekes kérdéssel találkoztam (legalábbis számomra). hol lehet a Countach-ot újratankolni? 😄 magyarul hol van a tanksapka

Lunatic83
elfogadva... 😉

SimaSuna
youtubra sasolj fel 😊 barátkérõt küldtem 😊
Lunatic83
<#eljen>

SimaSuna
mehetne bannernek 😊
SimaSuna
nemrossz 😊
SimaSuna
hagyjadmá...még hogy vesz..logót is lopta 😊
(tudja mert õ csinálta Bertino-nak)
Ez a Jackie, a jófiú címû filmbõl van.
Replika egyértelmûen.
Felni, oldalablakon nincs elválasztó csík, fölsõ légbeömlõk nincsenek.