A Google tulajdonába kerül az Opera?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végülis szerintem jól járnának vele az Operánál, talán az egyetlen esélyük ez lenne valami komolyabb részesedést elérni.

"A két cég egyesülésérõl szóló hírek..."

Egyesulesrol nem igazan lehet itt beszelni... inkabb valami olyasmirol, hogy a Google besopri az Opera-t a napi kajapenzbol... :o)

Y
Azér' a gugli részvény jó befektetésnek tûnik. Ha így megy tovább megveszik az internetet is.
noss
m$ reloaded =)

szeretem az Operát és vhogy nem szeretem a nagy(onnagy) cégeket...

a végén az lesz a választékunk, hogy mindenbõl csak kettõ (jóesetben három) lesz...

________ `_~_\" noss

Zsoltika 007
Hehe ahhoz még sokat kell tenniük. <#vigyor0>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

GregSB
Ha ez így megy tovább a gúgli a microsoftot is meg fogja venni 😊

Én már elõre látom azokat az idõket amikor majd divat lesz fújozni a guglit és majd megy a pereskedés mindenféle cégek részérõl hogy hogy meri a gugli integrálni a keresõjébe ezt meg amazt... Holott csak ügyesen használja ki a lehetõségeket nem ugy mint a többi tutyimutyi.

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Zsoltika 007
Én elviselnék egy powermac-et a pc-m helyén.. <#rolleyes>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

EvilDevil
Kerio, Sygate, Opera.... itt minden csak a pénzrõl szól.. annak idején a MS is bagóért megvásárolta az IBM-tõl és a MAC-tõl a jogokat... aztán amikor óriáscég lett mindenki lopással vádolta õket... holott csak ügyesek voltak nem ugy mint az IBM és a MAC... meg is lehet nézni hol tartanak..

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

"google jó... de inkább a firefox felé hajlik sztem...
legalább is a fixefoxomban õk voltak az alapértelmezett kezdõlap.."

Akkor inkabb a FireFox hajlik a google fele, nem? 😉
takysoft
elsõ vok....
google jó... de inkább a firefox felé hajlik sztem...
legalább is a fixefoxomban õk voltak az alapértelmezett kezdõlap..

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity