12
-
Yeti #12 Végülis szerintem jól járnának vele az Operánál, talán az egyetlen esélyük ez lenne valami komolyabb részesedést elérni. -
Yfel #11 "A két cég egyesüléséről szóló hírek..."
Egyesulesrol nem igazan lehet itt beszelni... inkabb valami olyasmirol, hogy a Google besopri az Opera-t a napi kajapenzbol... :o)
Y -
endale #10 Azér' a gugli részvény jó befektetésnek tűnik. Ha így megy tovább megveszik az internetet is. -
#9 m$ reloaded =)
szeretem az Operát és vhogy nem szeretem a nagy(onnagy) cégeket...
a végén az lesz a választékunk, hogy mindenből csak kettő (jóesetben három) lesz... -
#7 Hehe ahhoz még sokat kell tenniük. -
#6 Ha ez így megy tovább a gúgli a microsoftot is meg fogja venni :) -
assdf #5 Én már előre látom azokat az időket amikor majd divat lesz fújozni a guglit és majd megy a pereskedés mindenféle cégek részéről hogy hogy meri a gugli integrálni a keresőjébe ezt meg amazt... Holott csak ügyesen használja ki a lehetőségeket nem ugy mint a többi tutyimutyi. -
#4 Én elviselnék egy powermac-et a pc-m helyén.. -
#3 Kerio, Sygate, Opera.... itt minden csak a pénzről szól.. annak idején a MS is bagóért megvásárolta az IBM-től és a MAC-től a jogokat... aztán amikor óriáscég lett mindenki lopással vádolta őket... holott csak ügyesek voltak nem ugy mint az IBM és a MAC... meg is lehet nézni hol tartanak.. -
Benedicht #2 "google jó... de inkább a firefox felé hajlik sztem...
legalább is a fixefoxomban ők voltak az alapértelmezett kezdőlap.."
Akkor inkabb a FireFox hajlik a google fele, nem? ;) -
#1 első vok....
google jó... de inkább a firefox felé hajlik sztem...
legalább is a fixefoxomban ők voltak az alapértelmezett kezdőlap..