Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretném a segítségeteket kérni. Ismerõsömmel aknakeresõznék messengerben, de mikor a partner válaszára várakozik a program, akkor megakad és 5 perc után is így áll - kép. Több partneremmel is próbáltam, de nem mûködött, viszont a partnereimnek mûködik más emberekkel. Arra gondolok, hogy a hiba az én készülékemben van.
Verziószám: 2009 (Build: 14.0.8064.206)
Tûzfal kikapcsolva.
Bármiféle segítséget nagyon megköszönnék!
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
1.: A WLM hova menti el a hangulatjeleket?
2.: Mi a rákért lehet az, hogy citromailes fiókhoz csesznek kiküldeni a megerõsítõ mail-t?
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Nem tud valaki olyan programot amivel megtudhatom hogy le vagyok e tiltva vagy az illetõ be van e jelentkezve vagy sem!Mert sok olyan partner van aki rejtve jön fel és meg akarom tudni hogy õ most be van e jelentkezve vagy nincs!
Köszönöm!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
elõre is köszi!
:3
Egy régebbi, Plusos MSNre telepítettem az automatikus telepítõvel a WLM 9.0-át, de azóta nem tudok belépni! Beírom (helyesen) az e-mailt, jelszót, úgy csinál mintha bejelentkezne kb. 5 másodpercig és visszakerülök az email és a jelszó beírásához és még hibaüzenet sincs. Nem csinál semmit. Azóta volt reinstall, plus uninstall...
Mi a probléma?
C:\Users\NÉV\AppData\Roaming\Microsoft\MSN Messenger\
C:\Users\NÉV\Contacts\
plusz esetleg IE-ben töröld a Sütiket, Cookie-kat.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
8100030d hiba:S
az az internet expoleres szarnál pedig nincs bekapcsolva a proxy geci...vagy mit kell ott állítani:smár szétbasz az ideg..hogy mindenkinek bejelentkezik csak nekem nem de másik gépen bejelkezik.:S
C:\Users\NÉV\AppData\Local\Microsoft\Messenger\
ilyesmi könyvtárakat keressél, nekem vistám van, de xp-be is hasonló, dokumentumokba keresd, rejtett fájlok/könyvtárak!
ha meg akarod tartani a képeket, szmájlikat, akkor egy másik könyvtárba, bemásolod az avatars, customemoticons könyvtárakat.
Start menü, vezérlõ pult, felhasználók, új.
vkinek vmi ötlet még:S?
fail.
komolyan mondtam -.-
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!