Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyen dolgok simán fel tudják idegesíteni az embert.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
fuj fuj fuj !! nagy 0 az egész !
de azért használom és használni is fogom.
ilyen kis szarságokon mérgelõdni tök felesleges ! haggyad már ezt az egész hülyeséget ! baromság az egész ! csak idegeled vele magadat tök feleslegesen ! akkor inkább a halál most már !
Szabad:'(
Nem elérhetõ ismerõsök!
Igen nagy barom volt aki fordította!!! Inkább angolt felteszek, keresek magyarítást azt átírom benne a dolgokat! Valaki segít nekem???
.: mobilize.hu :.
Szabad
Elfoglalt
Nincs a gépnél
Kapcsolódás elrejtése
Nekem ezek vannak! Akkor neked hogy mûködik? Én durván át akarom írni "szabad"-ról elérhetõvé, mer idegesít, hogy az van kiírva, hogy "szabad"
használj mirandát.
nálam meg mûködik ez az ebédel,rögtön jövök állapot is.
még 1 suna ?
biztos az alregje vagy.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
1. a WLM 2009-hez szükség van az elõzõ teljes uninstallására?
2. Újabban állandóan bedöglik a Plus, két-három alkalmanként újra kell telepítenem, mert egyszerûen nem indul el...
Mit kell ilyenkor tenni?
tök ratyi ez a 9.0, amikor a fõlapon tekerek lefelé, elkezd laggolni XD
és még sorolhatnám... tele van hibával :c
ha ott mûködik dokumentumok delete
Meglehet valahogy oldani, hogy az elmentett beszélgetésekben a smile-kat is "kirajzolja", ne pedig csak az írásjeleket mutassa? Régebben sikerült valahogy elõhoznom ezt, de most nem megy. Valaki tud segíteni?
Ma adódott egy olyan problémám, hogy a Live Messenger (2009 14.0) egyszerûen mindég ledob.
Bejelentkezek és kb. 2 másodperc múlva ki is dob a bejelentkezõ ablakba, és akárhányszor visszalépek, szinte azonnal ki is dob.
Viszont az a fura, hogyha másik címmel jelentkezek be (2db-al is) semmi baj, tökéletesen mûködik.
Próbáltam már újra telepíteni, de ugyanúgy megmaradt😞
Tud valaki valami megoldást?
Elõre is THX.
steam, origin: ACE_hun
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
-Ha valaki régebbi Messengert használ, akkor gagyi kék a szín, ha vele beszélek. Belehet vhogy állítani, hogy akkor a saját skin legyen aktív?
http://flickr.com/photos/zolika90/