13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
msstz #9475 WLM 9 nem jó? -
Orionk #9474 tudtok ebben segíteni? -
#9473 És azét mert warezos vagy nem tudsz fölmenni Microsoft oldalára? OMG -.-" -
Apocalipto #9472 -
#9471 -
msstz #9470 ???
Majd persze megbasz a Microsoft, mert felléptél a weboldalára, jajj, istenem. -
#9469 Köszi de warezos vagyok! :/
Már megoldottam haverom küldött át. :) -
#9468 nem, a legújabbat. -
#9467 de sokaknak pedig jól (nekem is) -
#9466 Azt is írja hogy hiányzik a crt.msi meg contacts.msi meg messenger2009hun.msi
ezért nem enged telepíteni Oo -
msstz #9465 májkroszoft weboldala.
http://www.microsoft.com/DownLoads/details.aspx?familyid=889482FC-5F56-4A38-B838-DE776FD4138C&displaylang=en -
andersh #9464 tényleg érdekes, mivel sokaknak nem :D -
#9463 érdekes, nekem hibátlanul működik -
andersh #9462 9.0-át használsz? ha igen, akkor azért :D -
#9461 Hello!
Segytség kellene nekem.
Újraraktam a gépet és nem engedi felrakni a 9.0-ás msn-t mert azt írja ki töltsem le ezt:
"Microsoft Windows Installer"
De sehol nem találom google kidobja de nem tudtam letölteni.
Tudtok segíteni? -
#9460 Én is erre gondoltam:( -
#9459 üdv!
azt miért csinálja az msn, ha újraindítom a gépet vagy kikapcsolom következő bekapcsoláskor elfelejt mindent. (felhasználót, jelszót, mindent) pedig az automatikus bejelentkezés is be van állítva, de úgy látszik nem akarja elmenteni. nem csinált még sohasem ilyet. -
andersh #9458 format c: -
#9457 Hali!
Help kéne... Fent volt a 8.5, aztán automatikusan frissített 9.0-ra, ekkor feltettem egy témát, és onnantól kezdve mindig lefagyott, ezért uninstalláltam(MSN-t). Megpróbáltam feltenni megint, nem engedi, azt mondja előbb töröljem le az előzőt. Pedig már mindenhonnan uninstall delete minden... :D
Ha korábbit akarok feltenni azt sem engedi mert előbbi mint ami "fent van"...
Hibaüzi:
Próbléma lépett fel a telepítés során. A következő program nem lett telepítve: Windows Live Suite.
Rendszerhiba részletei: Kód:0x8000ffff
Leírás: katasztrofális hiba
??:O
Előre is köszi -
msstz #9456 És ugyan tudom, hogy egy masszív ősreget ez nem érdekel, de azért lett új regem, mert felháborítónak találtam azt, hogy 1 gombbal nem lehet a komplett kedvenceket törölni. ezért csináltam egy másikat és most újreg vagyok, brühühühüü -
#9455 2 év előnyöd van, pajtás, ami azt jelenti, hogy hozzátok hamarabb jött a mikulás az internettel. -
msstz #9454 ha belépek a sok éves regemmel, amit már nem használok, akkor is újreg leszek, mester?
kérdeztem valamit, és válaszolj! ha megmondod mi az, ami miatt képtelen vagy hozzászokni a wlm 9-hez (amit ilyen formában, hogy "5 perc elég volt" hihetetlennek tartok (és egész biztos, hogy nem csak én), mint láthattad), hátha tudunk jobb megoldást, minthogy klienst cserélj. tehát fejezd be az anyámmal való vagdalkozást és a sztenderd biztos vernek otthon dumát (12 évesen kaptam pofont utoljára) és mondd meg, mi az, ami miatt egy világ omlott össze benned, mikor kijött ez a többség szerint is szép és jó msn. -
#9453 A édes jó anyukáddal beszélgetsz otthon ilyen stílusban, drága újreg barátom. Elhiszem, hogy szar az életed, de erre meg én nem vagyok kiváncsi, és szerintem senki sem.
Légyszi csak építő jellegű kommenteket. Aki tud segíteni tegye ha akarja, de ha nem, vagy egyszerűen csak nem tud, mert verik otthon, és itt éli ki magát, azok inkább kíméljenek. Köszönöm -
andersh #9452 neked megjelenik, neki nem ír ki semmit -
msstz #9451 elég szar lehet neked, hogy ezt a minimális váltást nem tudod megszokni. ugyan mi változott? egy kalap alá veszi az üzcsyeidet? - ki lehet kapcsolni. más a színe? - úúúúúúú neeemáááááááááár.
nevetséges, hogy nem tudod megszokni. max nagyon bugos nálad és állandóan lefagy és azt nem vagy képes megszokni, oké. de nem ezt írtad, tehát szokd meg, vagy nyaljál sót, nem kötelező msnt használni. hasznájlt mirandát, trilliant vagy vmi online vackot. -
#9450 Fail -
#9449 -
msstz #9448 szokd meg. -
#9447 Sziasztok!
Tudna valaki adni egy működő/telepíthető MSN Live 8.5 klienst? Sajna én nem találtam működőt, mert mindegyikhez kellett a winfos update agent és egyéb dolgok. Régebben még találtam működőképes verziót, de ma már sehol sem találok olyat. Talán ti tudtok segíteni.
A 9.0-át kipróbáltam, és elég volt 5 perc ahhoz, hogy uninstalláljam. Nem tudnám megszokni. -
SteveNess #9446 Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy ha vkit letöröltem a partnerlistámról de msost újra fel szeretném venni azt neki ugyanúgy el kell fogadnia mint legelőször v csak simán megjelenik a listámon (és neki nem ír ki semmit) ?
Előre is köszi ha tudtok segíteni! -
andersh #9445 LOL -
#9444 haha milyen trükkös csajszi vagy, kitakarod a srácot, ne legyen flame? :DDD -
andersh #9443 a 8.5-ben már be lehet állítani? :O -
Elkezdett működni a kicsike :) Aztán ez jött be, és megint müködik..:o -
Orionk #9441 Hello!
Én ezt a verzióju Messengert használom
Jól működik, hirtelen csak az lenne a bajom vele, hogy ez még az a verzió, amikor a partnerek nevei előtt a zöld messenger jel van, és nem lehet átváltani, hogy a partnerek képét mutassa helyette kis miniatűrként.
Ezért keresném az eggyel ujabb verzióját a fenti linken levő messengernek. Tudtok segíteni?
Vagy, ha esetleg a fenti verzióban be lehet állítani, hogy miniatűrök legyenek, akkor azt a megoldást is megköszönném.
Üdv., -
#9440 Hát csodálatos. Egyik ismerős azt mondja, hogy a régi msn meg az új között van ilyen hiba. -
#9439 80040154* -
#9438 800400154 hibakód
szerintem zárjuk le a háttérképes vitát. -
#9437 itt mindenki a háttérképről beszélt, engem nem izgat az-e, és melyik képen tűnik annak, azon az, pont. -
#9436 sörhasú, szakállas kretén* állatok
(* ezt kihagytad )
(apám is sörhasú, szakállas, de ő nem homofób, és szorult bele intelligencia :p)
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Alexander_Rybak_during_Eurovision_2009.jpghttp://en.wikipedia.org/wiki/File:Esc_alexander_rybak.jpg