Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kicsikét már idegesítõ. Átnéztem az egész menüt, de nem találtam meg hol kell kikapcsolni. Tudja valaki?
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
http://loal.atw.hu
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
#8717: Áh, tud õ mindent. ;(
Legalább Avira Premium Security Suite v. Kaspersky Internet Security 2009..
kb 95% nál kinyomtam a telepítést.
ha újratelepítem se old meg semmit mert nemtudom eltávolítani sehogysem
help
#hhwnd
A nem naplózott beszélgetést vissza lehet valahogy nézni? :/
És ha igen ,hogy?
Elõre is kössz!
De most csodák csodájára sikerült bejelentkeznem. <#vigyor>#vigyor>
Nem értem..ha valami rossz a gépen(beállítás, vírus, trójai, töröltem véletlenül valami fájlt, amire szüksége lenne) akkor miért nem okoz hibát állandóan?
Ki sem jelentkezek többet, nem biztos, hogy sikerül mégegyszer..
#8708:Igen, így hívják.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Olyan problémáról írok, amirõl a bannerben lévõ hiba blogon nincs szó..
Szóval 3 napja megzavarodott a Windows Live Messengerem. Amint rákattintok a bejelentkezésre, szinte rögtön, vagy párszor forog a két emberke, és utána fagy be. 10 szer újraraktam, 6-ostól egészen a 9-es verzióig mindet kipróbáltam, beleértve a sima MSN messengert is, letöröltem, kipucoltam, még rendszervisszaállítást is csináltam, hátha. Nem jött be.
Van valami ötletetek? A Windows újrarakásán kívül, azt nem szeretném. 😞
Jah, amúgy semmi hibaüzit nem dob, csak feladatkezelõben látom, hogy el kezd ilyenkor futni egy DW20.exe nevû alkalmázás, de meg se mukkan. Kicsit utánagugliztam, de ennek az Officehoz van vmi köze, ha jól értettem..
Váratlanul jött, váratlanul javult meg...
Felkínálja a 8.5 h rakjam fel az új verziót minden OK és mikor mér visszafelé megy a csík és 20%nál tart akkor kibasz egy hibaüzit h "C/Windows/Installer/Install_AF2815A6-0573-45A4-BAE3-3194C1D4393C.msi fájl olvasása közben hiba történt a hálózatban.
Zárja be a többi futó programot és próbálja meg újból,úgy tünik egy másik program akadályozza a telepítést : hr:0x80070643
Mekkora szar már NEM IS FUT SEMMI A HÁTTÉRBE HÁT A k.ANYJÁT MÁR :angry: :angry: :angry: :angry:
@ Hellomarci
De mikor elindítom az msn-t,akkor kéri h azt is frissítsem... jó frissítem,de ez az új nagyon gagyi!!! Már 1* letöröltem,újra feltettem az egészet... De kéri megint,ha Nem-re megyek,akk meg nem enged bejelentkezni. Valami tipp? :\\\
Glory, Glory Man. United!
Lehet hogy én vagyok a láma,de nem találok ilyet a beállítások között :S
Msn 8.5 van felrakva.
Tudnál segíteni mit csináljak?
Még egyszer köszi 😉
MSN-nél hogy lehet megoldani,hogy az asztalon látszódjanak az aktív partnerek?
Valamikor régen valahogy be tudtam állítani,most sehogy sem sikerül....
Vagy van valami ehhez használható program?
Elõre is köszi 😉
Király.😄😄
Doom: <#mf2>#mf2>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ugye 9.0 van most fent.. megszoktam Vista témával.(HOME, csak az MSN-en van a téma.)
Elküldök egy hosszú szöveget havernak, copyval és erre egybõl kiírja, hogy nem sikerült elküldeni.. már a 2.embernél csinálja.
Már megint mi a baja?^^
Leszedtem március 29-én a legújabb akkor megjelent Windows Live Messengert, azóta nem enged belépni.
Újratelepítettem, annyi lett a változás, hogy belépés után 5 másodperccel újfent kidob. Semmilyen hibát nem jelez.
Nincs víruskeresõ vagy tûzfal által blokkolva, az elõdje (8.akárhány) természetesen shimán mûködött.
Több mint 24 órája szenvedek a megoldással, másnál is láttam ezt a problemát, de nem találtam rá magyarázatot, msn plus offical chaten se válaszoltak.
Úgy tudtam a betában pont ez volt a hiba, amit állítólag az új verzióban kijavítottak, nekem mégse mûködik.
Hasznos válaszokat nagyra értékelnék, köszönet.