13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
andersh #9635 nem. -
#9634 #9628 -
andersh #9633 most nem fogok ezért kaparékot küldözgetni stb. h biztos ez e, nem leszarom? úgyis múlóban van.
elég valószínű h az, mondta orvos h pont olyanok a tünetek mint csomó másnak akik pl szigeten voltak. oda meg bevitte a sok külföldi.
de most mi ebbe olyan hihetetlen? azt gondoljátok csak 54-en kapták el MO-n?:D
csomó ember 2-3 nap alatt kigyógyul belőle, nem nagy cucc. azér volt 1-2 szar éjszakám :D -
#9632 D-: -
#9631 vigyázzatok, a sertésinfluenza a zinteneten is fertőz. gyorsan húzzunk innen -
#9630 holigaz :D -
#9629 tuti? -
#9628 eskü? -
andersh #9627 nem lehet, beteg vagyok, elkaptam ezt a rohadt sertésinfluenzát -
#9626 Ne kötözködj már az istenit, inkább igyál egy két üveg sört :D -
andersh #9625 akkor minek írtad h lol alapból tudja meg raktad be a képet?
ebből én azt szűrtem le h nem fogtad fel mire gondolok, tehát az h szerinted nincs ilyen script számomra nem információ mivel én úgy láttam azt se tudod miről van szó. -
#9624 Kép alatti mondatot is olvasd el, köszi. -
andersh #9623 látom vagy rosszul fogalmaztam, vagy nem fogtad fel amit írtam
itt már meg van nyitva az ablak és beszélsz vele
szitu:
be van kapcsolva gép, nincs semmi ablak nyitva, be vok jelentkezve msn-re
valaki a világ másik felén, rámkattint kétszer az msn-jében, erre bejön egy ablak ahova írni lehet. azt amit közölni szeretne velem. elkezd gépelni.
na és ebben a pillanatban nekem már feljön az ablak h xy üzenetet ír.
majd kis idő múlva megjön az üzenet is mert lenyomta az enter billentyűt -
#9622 Lol, ezt alapból mutatja az msn....
Amúgy meg nincs ilyen script... -
#9621 Most vagy nagyon hülye vagyok vagy rájöttem valamire.
Ha letilt valaki és nemtudod mint kb pár perce engem valaki.
Megnézed a profilját. Ha azt írja "xy nem hajtott végre új műveletet a közelmúltban." akkor letiltott legalábbis szerintem.
Mert felvettem ugyan ezt az illetőt másik msn-re és megnéztem arról az msn-ről a profilját ott pedig kiír mindent, hogy mikor mit csinált.
Lehetséges ez? xDD -
andersh #9620 tud valaki olyan scriptet WLM 8.1 vagy 8.5-höz ami azt csinálja, hogy felhozza a partner ablakát (vagy valahogy jelzi) ha az elkezd nekünk gépelni, de még nem küldte el az üzenetet. -
XRV #9619 ok vagy titkos valasz ehh -
XRV #9618 Hella, Uj regisztracio a hotmail.com / http://home.live.com-on, [email protected] néven. Igenam, de.... hogy a retekbe adjak meg egy total uj usernek egy masodlagos email cimet, aki eleteben most latott eloszor netet? Tudom regeljek neki egyet valahol, de konyorgom minek? -
#9617 Akkor buktam... na mind1, majd valahogy megoldom :D -
#9616 Írj neki mélt, hívd fel telefonon stb. -
andersh #9615 letiltotta = letiltott -
andersh #9614 ha letiltotta akkor cseszheted. tök mind1 mit csinálsz. -
#9613 Tehát akkor semmi esély, hogy újra beszélhetek vele? :D -
#9612 Semmi köze ahhoz, hogy tiltott, hogy neked fel van e véve vagy nincs. Ez valami nagyon nagy hülyeség. -
#9611 Rosszul. Ha tiltott azt se látja hogy te újra felvetted. -
#9610 Hát mivel törölt engem és ezáltal tiltott is (gondolom). Ezért ha újra felvenném, akkor újra beszélhetnénk. Vagy rosszul gondolom? :D -
#9609 Mi akadálya? -
#9608 de beszélni is akarok vele -
andersh #9607 nem kell csinálnod semmit. ő törölt téged nem te őt. attól h ő törölt és neki nem leszel ott a listájában, neked még ott lesz ő. -
#9606 :D
Na akkor még egyszer. Tehát valaki törölt a partnerei közül. Viszont én újra föl akarom azt a valakit venni. De ha rámegyek a partner felvétele gombra és beírom a címét, akkor kiírja, hogy már fölvettem ezt a címet. Tehát akkor azt kell csinálnom, hogy törlöm én is, majd utána megint fölveszem? :) -
#9605 #9604 -
andersh #9604 ennek a kérdésnek szerintem fuss neki még1x... -
#9603 Hali!
Hogyha valaki törölt a partnerei közül, akkor az jó, ha én is törlöm és újra fölveszem? :D Mert így, hogy én nem törlöm, akkor kiírja, hogy már fölvettem ezt a címet... -
#9602 ühüm :) -
#9601 Nagyon szépen köszi, bár nem tudom mi ez, meg azt se értem, hogy én mért nem tudok ilyen dolgokat google-ben megtalálni. :P -
#9600 "Egyébként Win7, bár még béta, miegymás, de rendszerigénynek nyugodtan veheted a vistát."
Már rég RTM fázisban van, rendszerigénye kisebb mint a Vistáé. -
#9599 Ezt tölsdcc le
Egyébként Win7, bár még béta, miegymás, de rendszerigénynek nyugodtan veheted a vistát. -
#9598 Windows 7 + Messenger 9 = 80040154 hibakód...rögtön, mikor rákattintanék a bejelentkezésre. Google-ben utánanéztem, találtam ezt az oldalt, amin az első lépés nem igazán vezetett célra. A második lépés meg valamit telepíttetni akar velem, de utánanéztem és nem látom, hogy a Win 7 támogatott lenne.
Letörölni meg nem tudom hol kéne ezt az MSN-t, hogy felrakhassak esetleg másik verziót.
Köszi a segítséget. -
#9597 nem dolgozok, 17évesen még szerencse:D csak ma hazajövök és bejelentkezésnél kiirta hogy a szolgáltatás nem elérhető, de net volt minden volt, a másik gépen még az msn is jo volt csak az meg nem az én gépem...
és mondom akkor ujrarakom hátha, de most meg már újrarakni se engedi, nem hálózatrol akarom telepiteni, ezen a laptopon routeren keresztül van vezeték nélküli net, de eddig mindig jo volt most nemtudom milehet a probléma:O -
#9596 Munka közben msn, nemszép dolog :D