Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Itt azt írtad, hogy már a 8.5 is kidob.<#wow1>#wow1>
volt már újratelepítés, eltávolítás, de mindig ezt kapom...
Az msnem azt csinálja hogy az én részemrõl elérhetõnek ír, viszont mások szerint ki be jelentkezek, vagy nem vagyok elérhetõ, meg van hogy vki üzenetét csak órákkal késõbb kapom meg ha újra belépek, stb. 8.5-ös msnt használok. nem tudom vki tud-e rá valami megoldást de remélem tudtok segíteni. elõre is kösz
faszom kivanmár letöröltem direkt a 9.0-t felraktam 8.5 ugyanaz, már az alap msn is azt csinálja..
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
amúgy is rubik kocka a favoritom.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
(mint csöcs)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Fura a dolog.
9.0-t pedig nem szeretném fenn hagyni, pedig valszeg marad, mert ezzel indul el "normálisan"..😞
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
steam, origin: ACE_hun
Hibakód nem jelentkezik, mert hibátlanul megy, csak "belassult" az egész rendszer..
most fenn van a 9.0 + vista skin +msn plus+message gladiator script és ez úgy jön be, ahogy be kell jönnie.. (10mp max.).
A 8.5 meg még ugyan így vista skin (ugye csak MSN-re.. nem oprendszerre^^) +msn plus+message gladiator script és 20perc mire bejön.. de aztán hibátlanul megy...
Hangulatjeleket használok csak, de ez alap az MSN-ben.😊
Egyik napról a másikra jelentkezett ez a probléma..