Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A Windows Live(TM) Messenger Service üzemeltetõi üzenete:
*Fontos szolgáltatási közlemény: A legutóbbi rendszerbõvítés részeként meg kell változtatnunk e-mail címét, hogy továbbra is bejelentkezhessen a Windows Live(TM) Messenger Service szolgáltatásba.
További tájékoztatásért és annak biztosítására, hogy hozzáférése ne legyen letiltva, látogasson el erre a webhelyre: http://support.microsoft.com/gp/Messenger/hu
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
hihetetlen, nem? mûködik és kész.
hova költöztél te
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
innen töröl d adll fájlokat.
töröld le a plust, és tegyél fel valami régtebbi verziót.
állítsd át a rendszeridõt 2029 március 15-ére.
igy próbáld!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Már letöröltem a gépemrõl a naplózott beszélgetéseket, és meg szeretném õket nézni. Az lenne a kérdésem, hogy Windows Live Messenger elmenti-e valahova máshova is, vagy csak a saját gépemre. Tehát mondjuk a netes profilomba ha belépek, akkor ott megtalálom-e . Köszi
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
legalább nem CSAK a WLM 9 hibáit tárjuk fel...
rájöttünk a 9 mekkora rakat kaki lett...mindenki használja a 8.5t 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Akkor járj utána most is, pl. a Conficker vírus (A variánsát) felismeri és nem törölte, nem is rakta karanténba, csak sikítozott, hogy vírus van.. külön tool-t adtak ki emiatt..
Az, hogy Neked elég, az 1 dolog, nem mindenki "alapos", -de 1x Te is be fogsz kapni 1 vírust, mert a NOD nem igazán megfelelõ, ez tény.. de Te dolgod..- és ez alatt azt értem, hogy megnézi milyen oldalra megy fel és mit tölt le.
Én is lezártam, Én már írtam is, ez nem ez a topik. Ha kedved van tanulni picit NOD részérõl, ellátogathatsz az antivírusok és antispywarek topikba is.
A tanácsod megfogadom, igazad van, de feldühítettél.. általában nem ilyen vagyok.😊
Téma lezárva, ez nem az a topik.^^
btw, jótanácsként megfogadhatnád, hogy nem kell állandóan hangsúlyozni azt, ami neked nem tetszik. Jó ember lehetnél, de a stílusod kiborító, ez a baj veled. Teszemazt, most miért játszod az agyadat, hogy te biztos jobban tudnád használni mint én? Csak téged tudnálak ismételni: támaszd alá érvekkel amit mondasz.
Elhiheted, utánajártam, különben nem használnám, ismétlem, immáron 3 éve minden probléma nélkül.
Ezt a témát pedig részemrõl lezártnak tekintem, de mégegyszer elmondom, ha ilyen stílusban fórumozol tovább, nem sok barátod lesz... Nem szemrehányás, csak jótanács.
😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Am. talán Én még jobban is használNÁM(de nem teszem) a NOD-ot, mint Te.^^
Ha annyira okosnak érzed magad, járj utána, hogy milyen is igazából a NOD, aztán dumálhatsz.
Téma lezárva, ez nem az a topic.
case: ezeknek az elsõ dolga hogy kilõje a vírusirtót (igen dragonka, az Avastot is kilövi kapásból, mégmielõtt azzal jönnél, hogy azt tuti nem), ha nem volt épp aktuális frissítésed, lehetséges hogy nem ismerte fel a vírust.
ingyenes AVG-t azonnal talált pár trójait amit ki is írtott. Nem vagyok NOD ellenes de lehet benne igazság h nem ér semmit.
A minap felraktam a wlm 9-et, egy darabig jó is volt aztán másnap elkezdett szórakozni, lefagyott mikor rákattintottam az egyik partnerre.Mi lehet a gond?Mindenkinek tökéletesen mûködik a 9-es?Köszi a válaszokat.
Az 1 dolog, hogy hazánkban népszerû az a szutyok, attól az 1ik legrosszabb. Avast! otthoni(FREE) változata jobb.
Ennyit a NOD-ról, ez nem az a téma.😊
esetleg feljebb húzod kicsit az alatta lévõ vonalat hogy eltakarja😄
de ha nincs személyes üzenete az is egy sorral fentebb kerül és nem ér semmit akkor.
itten BAL oldalt az Elrendezés fül. ésott elsz harmaik vagy 4. sorba újdonságok. pipa kivesz.
elnéztem, egy füllel arébb volt, sorry😊