13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#9675 Msn hivatalos oldalról szedtem, valami olyasmit ír hogy a fotók és hangok küldéséhez és lejátszásához kell neki és mindig egy holnapra mutat a telepítés, ahol automatikus letöltést ír, de nem történik semmi. -
#9674 sziasztok
az miért van,hogy nem akar belépni,mert azt írja,hogy lehet,hogy hiba történt az internetkapcsolat kétrehozása közben.de feltörni biztos nem törhette fel senki sem,mert már jelszót is változtattam azóta és nem azt írja,hogy helytelen jelszó,hanem ugyanezt.próbáltam máshonnan is,ugyanez. -
#9673 Réges régen van win7ből végleges.
#9669: Milyen tákolmányt tettél te fel? A WLMhez nem kell flash player. -
#9672 szerintem vírus. -
#9671 Hogy a win7 az béta. Ie-be tedd fel a flash playert, és azt amit az msn felajánl. -
Orionk #9670 Hy!
Modememből egy D-link DI-524 routerbe megy a net, onnan utp kábellal két külön pc-be.
Eddig mindig minden okés volt a net sebességet illetően, nem lassult le annyira, hogy ha nem töltöttem semmit, akkor egy netoldal sem jött be. most néha ilyen.
Pár napja telepítettem fel a legujabb msn-t, és egész nap be van a gép rajta jelentkezve. Ez befolyásolhatja ezt a lelassulást?
Port-ot kellene nyitni a routeren az msn-nek?
A másik pc-n azon eddig is mindig ment az msn, és nem volt ez
köszi -
#9669 Srácok, feltettem a windows 7re a windows live messengert és mindig minden bejelentkezésnél kéri hogy telepítsem a flash playert,pedig már telepítettem a firefoxban, továbbá ha rámegyek a telepítésre, valami csókot kellene látnom mint animációm de nem történik sokáig sose semmi. Mi a probléma? -
#9668 Akkor feltöltöm ezt is FAQ-ba:D -
momoxp #9667 Köszi evvel sikerül!
KÖSZI -
#9666 ezt próbáld meg -
#9665 akkor googlizátok ki magatoknak, biztos van rá valamilyen sufni módszer, nekem vistám van, és nem 64 bites. -
#9664 Nekem így sem műxik, 64bites xpm van nekem is... -
#9663 ezzel próbáld
ezt innen vettem -
momoxp #9662 Hát nem települ fel mert azt írja az oprendszer nem megfelelő!
Valahol nem lehet kikapcsolni h ne akarjon frissíteni újabb messengerre? -
#9661 ott a bannerba a link
itt letöltöd
és jó lesz. nem 8.5, használj 9est. -
momoxp #9660 Azért nem tudok telepíteni mert elvileg windows xp x64 re csak 8.5 MSN megy fel! ezt ki is írja az ujjab messenger telepítő! -
#9659 Ne nekünk, a rendszergazdának szólj. Ha nem tudsz telepíteni a gépre, annak oka van. -
momoxp #9658 Sziasztok!
Segítségeteket kérném! Windows XP 64bites oprendszert használok és messenger 8.5 van fenn most frissíteni akarja de ha leakarom újat nem lehet feltelepíteni ha a nem akarok most frissíteni gombra megyek akkor nem lépbe be! Hol tudom a frissítés kikapcsolni? Vagy valami?:S -
#9657 Valaki pls egy BS player script-et -
#9656 rejtetfájlokat megjelenited és ott C:\Documents and Settings\felhasználoneved\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger
email cimed kimásolod onnan majd ujratelepités után vissza és ott vannak a vackaid -
Dean Winchester #9655 olyan lehetőség van az msn-ben ,hogy a hangulatjeleket kimentsem bármi formában?
ugyanis ha ujratelepítem a gépet teljesen és az msnt is ujra felrakom akkor sajna ujra kell gyüjtőgetni (nem vok nagy msn-es,csak érdekel ez a lehetőség) -
andersh #9654 hmm tényleg :D -
#9653 Esetleg hogy egy másik accountodba be tud importálni. -
andersh #9652 akkor mi értelme az exportálás funkciónak? -
andersh #9651 nem vicc, volt akinek ez megoldotta -
#9650 Hova klikklejek jobbal? Nem vagyok madár de komolyan nem látok sehol olyat hogy csoport letiltása. -
#9649 A partnerlista nem a te gépeden tárolódik. Bármit importálgatsz, mindig a központi helyről fogja szerezni a felvett partnereid listáját. -
#9648 :'D -
king88 #9647 Megpróbáltam,de így se jó :( -
andersh #9646 azt a kábelt használd ami olyan h 1 megy a mobil modembe és 2 USB megy a gépedbe. akkor be fogja tölteni a partnerlistát -
king88 #9645 Amit a FAQ-ba írnak nemműködik -
king88 #9644 Hali!!
Az lenne a problémám hogy felraktam a WLM 9 -et de nincsenek meg a partnereim. 8.5-be rendesen ott van. Próbáltam azt is hogy 8.5-ből importáltam és exportáltam 9-be és kiírja hogy kész meg minden,de senki nincs ott. Az alap dolgokat már megpróbáltam( újratelepítés, restart,regestry tisztítás,tűzfal, stb) van vmi ötletetek????? Amúgy vodafone mobil netem van. -
#9643 kevesebb a reklám. -
#9642 kevesebb a vírus benne. -
#9641 Windows Live Messenger 9 build 14.0.8089 tényleg kijött egy ilyen uj verzio??
Mivel jobb mint az elöbbi? -
#9640 szerintem tuti le, valahova dokumentumokba, temp könyvtárba, vagy valami ilyesmi. de hogy pontosan hol , azt nemtom -
#9639 de az se volt tökéletes, sokszor kifagyott stb -
#9638 jah, azt jelezte ha megnyitották az ablakot, de valami külső progi csinálta, diszkoveri vagy mi, nem telepíthető szkript volt, úgy emlékszem. -
#9637 régen volt szkipt ami kijelezte, ha valaki megnyitott. ergo ha irt, akkor már tutál róla, de bejöttek a főablakban mutogatható képek, és szétbaszták, de ha régi verziót felteszel, talán müködik, de sztem má nem. -
#9636 PLs valaki egy olyan scriptet linkeljen ami kiírja a BS player tevékenységeit.