Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szasztok!
valaki tudna segíteni? az MSN telepítésnél azt írja ki hogy Próbléma merült fel a tepeítés során.A következõ program nem lett telepítve:
Windows Live Suite. rendszerhiba részletei: kód 0x8000fff leiraás:katasztrofális hiba
ilyenkor mi a teendõ?
valami ismerkedõkeresõ oldalon okosan megadtad az MSN jelszavadat, hogy minden ott lévõ ismerõsödet át "importáld" az ismerõs keresõbe... ilyen okosságokat nem szabad megtenni...

steam, origin: ACE_hun

[HUN]Crassus
nincs vírus a jelszóváltoztatás segített úgy tûnik...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

bertino
vírus lesz az 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

[HUN]Crassus
jaja most ez lesz az elsõ lépés! köszi

Evin
Vagy ha ez sem segít, változtass jelszót.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Evin
Vírus, kémprogram, ilyesmi. Ha angolul írogat, akkor biztos.
Keress vírust. Ha nem talál semmit, elméletileg egy teljes eltávolítás majd felrakás megoldhatja.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

[HUN]Crassus
tudja valaki miért küldözget minden partneremnek ilyen nyomorék "önreklámot" a nevemben a program?

Netgear
Windows Live 2009 messenger:

Beállítások..Hangok...Új azonnali üzenet..Új hang felvétele....tallózok egy új hangot, de nem rakja be..mért?

HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |

Metwork
köszi

I will use google before asking stupid questions.

autoszimulator
C:\Documents and Settings\neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\emailcímed

.: mobilize.hu :.

Metwork
az volt az elsõ amit megnéztem...

bertino
gyáááá fail.

Japep

Mi lenne benne? 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

akyyy
FAQ-ba benne lenne, de mocskos uw valamiért törölte, írtam nekik, de ott úgylátszik nem dolgoznak A ZÜGYFÉLSZÓGÁLATÓ

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Metwork
A WLM Plus 9 hol tárolja a smileykat?
Elfelejtettem lementeni de a vinyó még megvan amire telepítve lett a régi win

bertino
pár millio +-1 dologtól.

Japep

Amúgy mitõl lehet ez a sok hibajelenség?
Most visszatettem én is a 8.5-öt, azzal semmi gond...
Addig ez lesz, amíg nem lesz jó megint a 9 - remélem majd azt innen megtudom, hogy mikor lesz jó... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Most éppen nekem is jó, ki sem kapcsolom estig a gépet. <#vigyor2>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

SimaSuna
8.5 hibátlanul mûködik 😊
Japep

Hello!

Nekem is tegnap még jó volt, ma már meg ezt a hibát dobja:

Ez miért lehet?
Ez a 9, a régebbi jó?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nekem is ezt dobja.

SASboy
nem raktam fel új scriptet, sõt le is töröltem a plust hátha, de úgy sem mûködött.

nice legs. what time to open?

SimaSuna
plusba vmi srcipt?
SASboy
Hi.

Egyik napról a másikra elõjött a következõ hiba.

Amikor a bejelentkezésre kattintok akkor jön elõ a hiba. Windows messengert felraktam, az mûködik. Próbáltam reinstallálni, újabbat felrakni, de az sem volt jó. Van vkinek vmi ötlete mi lehet a baj?

nice legs. what time to open?

szasiztok

nekem egy olyan kérdésem lenne, h miért nem mûködhetnek a játékok. elindítom, s betöltés után csak fehér ablka van... 😞 fel tettem már a legújabb flash playert is, meg az msn-t is újra, de így sem mûködik! Nem tudjátok mi lehet a baj?

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Na egy lépéssel közelebb kerültem a problémám megoldásához.
Amikor a Live Messenger nem megy és befagy, olyankor a Flasget és a Safari böngészõ is befagy indulás után, a Miranda pedig nem hajlandó bejelentkezni.. szóval csak olyan alkalmazások, amelyek hálózatot használnak. Ennek ellenlére FF és Opere mûködik, szóval nem értem.<#nyes>
És a legviccesebb, hogy ez ilyen véletlenszerûen történik ,tehát egyik indulás után megy a Live, másik indulás után pedig nem, de ha egyszer elindult, akkor a gép kikapcsolásáig jó marad.<#vigyor2>

SimaSuna
már várom 😊
bertino
1 hónap és Win7 RC... <#smile>

Lord Nomak
Az se rossz fajta bug, mert szerintem az. Én most beleuntam Vistába, csak azért nem raktam fel XP-t mert ezt adták ajándékba mikor vagy 200k-t ott hagytam a gépért, de olyan installt nyomok mindjárt, hogy csak na..

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Blekk Síp
Hozzá kell tennem, hogy nekem Win 7 Beta 7077 van fent.
Ha úgy küldtem zenét, hogy az msn ablakba húztam, akkor kidobott és nem engedett vissza. Ezt 2x játszotta el, 2x kellett újratelepítenem a Win 7-et, és utána felengedett az msn.
Ha fájl küldése menubõl küldöm a fájlt, minden oké...

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Lord Nomak
Nekem már a harmadik napja nem akar bejelentkezni és folyamatosan a szolgáltatás átmenetileg nem elérhetõ üzenettel csesztet.. már mindent csináltam, az összes normális fórumot átnéztem meg beállítást amibe belefutottam de nem megy.. Annyi a különbség, hogy nálam 80048820 kóddal szenved. Vistát használok, mert ez van.. de már bõ egy éve. Szóval nem értem.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

autoszimulator
ákenbilívtú

bertino
én hiszek bennük.

[HUN]FaTaL
Hibátlan, bár én 3 napja nem jelentkeztem ki😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Blekk Síp
Épp küldeni akartam egy fájlt, amikor abban a pillanatban kivágott, és be sem enged jelentkezni. Biztos nincs köze hozzá a fájlküldésnek, de bírom az ilyen véletleneket.
Azóta (kb. fél órája) Hibakód: 8100030d
A szolgáltatás átmenetielg nem érhetõ el.

Nektek jó?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Japep
Ok, köszi... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Doomista
vedd fel ujra, vagy rendszervisszaállitást csinálsz arra az idõpontra mikor még fel volt véve 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bertino
vedd fel ujra szerintem.

Japep
Hello!
Ha valakit letöröltem a partnerek közül, de ugye ott van az Adatvédelem fülben, akkor azt még vissza lehet hozni a listába, vagy fel kell újra venni?
Köszi!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Gunnersboy
ja meg azis poén hogy kiszedem a pipát, kijelentkezek meg vissza, visszairja a személyest, a képemet is visszarakja, meg a nevemet is visszairja ha megváltoztatom, és a pipa is ugyanugy ottvan utána is 😄 kajak humoros már nemtudok ideges lenni

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
10 percig probálkoztam most azzal is, és még mindig nem jo 😮

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Meg különben is az megtévesztõ, asziszik az embörök hogy itt vagyok csak el vagyok foglalva...

De hogy, nincs ebben a fosban ilyen beállítás...

autoszimulator
now playing aktuális verziója érzi ezt. de mondanom sem kell, itunes+wlm9 páros bughalom, mindig lecseréli a színeset az eredetire.

+ akinek szintén wlm9 van, nem látja a fõablakban, hogy mit hallgatsz, csak egy darab vonalat.

akyyy
légy elfoglalt

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
szkriptel. (nem jut eszembe a neve), tud magyarul is a szkiprt, szépen megformázod ahogy akarod😊 de suna régen mintha formázgatta volna a zenekiirásokat, még mielõtt fantát kezdett használni

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
beállítások, bejelentkezés, és ott vagy szedd ki , vagy tégy pipát abba hogy ugyanaz a kép és személyes üzenet😄
az ellenkezõjét csináld mint ami most van, sztem megjavul.

Gunnersboy
ez sem segitett, ujratelepitettem mondom hátha, de az se lett jo...

tigeroo
yoyo

a live messengerben a "mit hallgatok" kiírást hogylehet színesíteni?