13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#9715 jah, igen. nekem az dokumentumok:D -
#9714 Te a documents & settings-re gondolsz nem a documentsre.. -
#9713 win7-en a users az users, a documents meg documents. sok közük nincs egymáshoz -
#9712 Pedig vistán már nem "dokumentumok" létezik, hanem csak Users könyvtár. Igaz, ott van a dokumentumok is, de az csak olyan "úgynevezett" linkelt könyvtár, fizikailag nem létezik, csak parancsikon. ha belemész a dokumentuokba, ki is irja, hogy te már az users könyvtárba vagy. legalább is nálam ilyen. sztem jó dolog, mert igy faszául lehet rendszerezni mindenfél edolgokat, zenét képet játékot letöltött dolgokat:D -
andersh #9711 olyanom sosem volt, de akkor be lehetne tenni faq-ba h xp-n meg ott van ahol írtam -
#9710 az a baj, vistán ua a kettő -
andersh #9709 zsírul átmásolta, msn resi után benn is voltak
annyira boldog vagyok! -
andersh #9708 C:\Documents and Settings\[user]\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\[emailcím]\ObjectStore\CustomEmoticons
nekem itt voltak -
#9707 C:\Users\[név]\AppData\Local\Microsoft\Messenger\[msncimed]\ObjectStore\
dat helyett dt2. mingyá átírom. köszi -
andersh #9706 Az MSN a szmájlikat a c:\Documents and Settings\[név]\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\[kód]\CustomEmoticons mappákban tárolja. Ezek *.dat kiterjesztések, de ha átnevezed *.png-re, a gép felismeri hogy kép és ezt már be tudod tenni msnbe. Ha több szmájlid van és macerás lenne egyesével átnevezni, használd a Total Commander csoportos átnevezés funkcióját.
Nincs CustomEmoticons egyik mappában se. Rejtett fileok/mappák látszanak, WLM 8.1-et használok. Hol vannak hát a smiley-ek? -
#9705 nekem ninsc fent discovery, de látom ki mikor lkép fel, ki törölt, az meg hogy rejtve van, nincs olyan progi -
spy803 #9704 Külön felugró ablaka van, és ha valakit jelez, hogy feljött, de az msn nem jelzi, akkor tuti rejtve van, volt hogy így írtam emberekre és nem tudták, hogy hogy tudom, hogy ott vannak. Mutatja ki nyitja meg az ablakod, és ki zárja be, előre tudom, hogy ki fog rám írni. -
#9703 Sztem az, hogy mutatja ki jön fel rejtve, eléggé bugos lehet, vagy csak kamu az egész.
De ha nem akkor kellnekemis. :D -
spy803 #9702 Mert letudok vele tiltani olyan dolgokat, amik csak idegesítenek, és alapból nem lehet kikapcsolni, ezért használtam a 8.5nél. Most viszont tényleg csak arra jó, hogy látom ki mikor lép fel, töröl, jön fel rejtve meg ilyenek. Miért nem ajánlott feltenni? -
#9701 discoveryt nem ajánlott feltenni, egyáltalán minek van fent? -
spy803 #9700 Próbáltam de akkor a program működése leáll, lehet az msn discovery miatt? -
andersh #9699 futtasd vista vagy xp kompatibilitási módban -
spy803 #9698 Windows 7-ben hogy lehet megcsinálni, hogy a háttérben futó msn ne a tálván legyen hanem az óra mellett, mint eddig? A 8.5 -el még sikerült, most feltettem a 9.0-át és rettentően zavar. -
#9697 Ez a célom :D -
#9696 tedd azt, abban a pillanatban hagyom abba és nem segítek senkinek:D -
#9695 Feltöröm a FAQ oldaladat, és nem lesz FAQ -
#9694 Sikerült a FAQ-t megcsinálni, most már lehet fájlokat si feltöltenem hozzá:D -
Dean Winchester #9693 kösz :D -
Hegyvari01 #9692 Olyan gondom lenne, hogy Windows Live Messengerben ha valakivel beszélek, akkor szeretném ha hallaná amit éppen hallgatok zenét. A strereo mixet nagy nehezen engedélyeztem, és a beállításoknál látszik is, hogy működik, azonban a Messengerben továbbra is csak az én hangomat lehet hallani, míg pl. ha Sony Vegasban rögzítek akkor jó, de XFire-nél se működik. Mi lehet a probléma? -
#9691 mjó n on :D -
#9690 rooney8m FaTaL köszönöm, ez megoldotta a problémát! -
#9689 az már vírus, vagy egyéb egyéni probléma:D -
#9688 lehet, most hogy mondod, ezt már nálunk is látom több helyen, hogy a prof és ulti vistások jelentkezhetnek, és kapnak egy win7 upgrade-t. -
#9687 Nem promo volt, hogy ingyen lehet majd frissíteni Vistaról? Mert van ilyen akció. -
#9686 én nem láttam, haver volt kinn, és mondta hogy látta -
#9685 :O
Az érdekes, mert hivatalosan október 22-n startol. -
#9684 nincs hibaüzi, pörögnek a kis bábuk kb 10 másodpercig és viszontlátás, megáll... -
#9683 amint rányomsz a gombra, hibaüzenet? -
#9682 feltenni nekem is sikerült, viszont nem jelentkezik be... -.- -
#9681 + már laptopokhoz is adják, pl ósztriában -
#9680 Akkor IE-ből rakd fel, külön flash playert használ. -
#9679 Boltban nem, és? Nem attól lesz végleges egy szoftver hogy boltban árulják.
Le lehet tölteni az RTM-et: Technet / MSDN / MSDNAA / Connect / Partner Program / Action Pack (Maps) -
#9678 Szóval már boltban lehet kapni hivatalosan:D ok. most ezen ne témázzunk. viszont a kacsintásokhoz, vagy ún. animáciokhoz kell flash player, és új rendszeren kiirja hogy nincs a gépen. -
#9677 ie-ben töltsd le -
Orionk #9676 Fennt van a legujabb nod-om, és a-squared, és egyik sem talált semmit.