Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki tudna segíteni? az MSN telepítésnél azt írja ki hogy Próbléma merült fel a tepeítés során.A következõ program nem lett telepítve:
Windows Live Suite. rendszerhiba részletei: kód 0x8000fff leiraás:katasztrofális hiba
ilyenkor mi a teendõ?
steam, origin: ACE_hun
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Keress vírust. Ha nem talál semmit, elméletileg egy teljes eltávolítás majd felrakás megoldhatja.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Beállítások..Hangok...Új azonnali üzenet..Új hang felvétele....tallózok egy új hangot, de nem rakja be..mért?
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
.: mobilize.hu :.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Elfelejtettem lementeni de a vinyó még megvan amire telepítve lett a régi win
I will use google before asking stupid questions.
Amúgy mitõl lehet ez a sok hibajelenség?
Most visszatettem én is a 8.5-öt, azzal semmi gond...
Addig ez lesz, amíg nem lesz jó megint a 9 - remélem majd azt innen megtudom, hogy mikor lesz jó... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Hello!
Nekem is tegnap még jó volt, ma már meg ezt a hibát dobja:
Ez miért lehet?
Ez a 9, a régebbi jó?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
nice legs. what time to open?
nekem egy olyan kérdésem lenne, h miért nem mûködhetnek a játékok. elindítom, s betöltés után csak fehér ablka van... 😞 fel tettem már a legújabb flash playert is, meg az msn-t is újra, de így sem mûködik! Nem tudjátok mi lehet a baj?
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Amikor a Live Messenger nem megy és befagy, olyankor a Flasget és a Safari böngészõ is befagy indulás után, a Miranda pedig nem hajlandó bejelentkezni.. szóval csak olyan alkalmazások, amelyek hálózatot használnak. Ennek ellenlére FF és Opere mûködik, szóval nem értem.<#nyes>#nyes>
És a legviccesebb, hogy ez ilyen véletlenszerûen történik ,tehát egyik indulás után megy a Live, másik indulás után pedig nem, de ha egyszer elindult, akkor a gép kikapcsolásáig jó marad.<#vigyor2>#vigyor2>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Ha úgy küldtem zenét, hogy az msn ablakba húztam, akkor kidobott és nem engedett vissza. Ezt 2x játszotta el, 2x kellett újratelepítenem a Win 7-et, és utána felengedett az msn.
Ha fájl küldése menubõl küldöm a fájlt, minden oké...
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Azóta (kb. fél órája) Hibakód: 8100030d
A szolgáltatás átmenetielg nem érhetõ el.
Nektek jó?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ha valakit letöröltem a partnerek közül, de ugye ott van az Adatvédelem fülben, akkor azt még vissza lehet hozni a listába, vagy fel kell újra venni?
Köszi!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
+ akinek szintén wlm9 van, nem látja a fõablakban, hogy mit hallgatsz, csak egy darab vonalat.
.: mobilize.hu :.
az ellenkezõjét csináld mint ami most van, sztem megjavul.