13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• xxdani
    én bocs. fáradt voltam és ingerült. Én is fórumba kérdezősködök hisz ott már tapasztalatokat is tudnak mondani:)
  • COOLancs
    oks, ha jól értem engedélyezés nélkül nem vehetek fel senkit a listámra
  • cargame
    oke oke koszi...nem tudom miert nem gondoltam ra, mert igazabol minden sz@art megkeresek a googlen, de most valamiert nem gondoltam ra:P
  • xxdani
    Tök durva találtam egy oldalt az a neve hogy Google és ha valamit beírok oda azt megtalálja. Az oldal elérése meg www.google.com

cargame: megoldás a problémádra itt van
  • andersh
    biztos nem az a baj h freemailod van
  • cargame
    80040154 hibakod
  • cargame
    miert nem enged bejelentkezni a legujabb msn??? Talan azert mert freemailom van?
  • akyyy
    de ha felveszi és látja hogy ki ő, nem engedélyezi:D

jobb megoldás valami kamu cimet beregelsz és azzal veszed fel, vagyelmész hozzá, bejeletnkezel a nevébe, és te veszed fel magadat rajta
  • andersh
    nézzd meg a spam mappában
  • andersh
    felveszed, engedélyez, letiltod, látja sose vagy fenn, és törölni fog
  • COOLancs
    valaki tudja h lehet úgy címet felvenni hogy a cím tulaja nem tud róla? ugyértem az én listámban megjelenik és látom mikor van fenn, viszont én nem vagyok az ő listájában.
  • akyyy
    qttyak-team. Kérdés, jól be van állítva a levelezőrendszere? Más emailt kapsz rá egyáltalán?:D és ezért a Microsoftot hibáztatni :O
  • snowkid16
    Hali!
    Van egy emailcímem. azé[email protected] és hiába regisztrálok újra, nem küld megerősítő email címet? Gondoltam arra is , hogy a kötőjeles mail-ket nem szereti a Microfos. Ötlet, segítség előre is megköszönve :)
  • autoszimulator
    namost, szerinted miért tiltod le? hát pont ezért, hogy ne lásson. szóval meg is van oldva.
  • PJack
    már megoldottam. csak újra kellett tenni.

más kérdés: meg lehet vhogy csinálni azt, hogy az akit letiltottam ne lásson akkor se ha be vagyok jelentkezve?
  • xxdani
    Ne rája jöttem, hogy miért nem találtam olyat hogy csoport letiltása. Mert nekem nem az kell. Hanem egy kategóriát szeretnék egyszerre letiltani. Erre van valami megoldás vagy akármi?
  • bertino
    hol itt a gond ?
  • PJack
    na bakker, ilyet se pipáltam még :c
    beírom a jelszavam, enter, eltűnik a jelszó és nem történik semmi. :o
  • andersh
    bármilyen email cím
  • Doomista
    csak email cimes van.
  • Cat 02 #9735
    msn-nél a username az a [email protected] ?
    Vagy esetleg lehet kérni, sima usernevet is, ami mail cím mentes ?
  • akyyy
    amig nem írod át, nem fog megváltozni, vagy megváros még a hekker visszaírja neked?
  • Lacc 88
    Az addig oké hogy megváltoztatom, de ettől függetlenül ugyanúgy megmarad a szöveg a nevem helyén. Megnéztem laptopon is, ott is ez van, szal vírus kizárva.
  • andersh
    ha az ismerősei a normális nevét látják, és csak ő látja az új szöveget, akkor a gépen van valami megbuherálva, nem az accountján, mert akkor az ismerősei is az új szöveget látnák.
  • akyyy
    Mire? Változtass jelszót
  • andersh
    valami vírust szoptál be.
    format c:
  • Lacc 88
    Sziasztok lenne egy kis problémám. Vki feltörte ez msn-em, és kiírt a nevem helyére vmi idióta szöveget. Akiket kérdeztem mind azt mondják a nevemet látják mikor bejelentkezem, de mikor írok vkinek, én a szöveget látom a nevem helyén. Elég bosszantó. Tudtok vmi megoldást?
  • andersh
    nem, mert attól még látni látod, hogy a zöld amplitúdó mérő mozog.
  • xxdani
    Tehát akkor a süketség nem probléma. Köszi.
  • andersh
    nem, csak ha néma a partnered, vagy te
  • xxdani
    Helló. Létezik az, hogy azért nem tudok szóban kommunikálni a partneremmel mert nekem 9-es neki meg az eggyel régebbi WLM-ere van?
  • akyyy
    legegyszerűbb:
    total commander, beállitod mutassa rejtett fájlok, belemész a document és settinsgbe (:D), rámész, hogy mutasson minden fájlt egy helyen, majd dátum szerint rendezés. a legutobi fájlok közt biztos ott lesz a kép, és akkor már megvan a helye is. persze ha nem a dokuments és settinsbe teszi hanem valahva máshova, akkor szivás, jöhet ugyanez a módszer, csak a gyökér c-ből. viszont nagyon sok fájlt fog mutatni, keresheted meg őket (bár ha beállítos hogy csak kéepet mutasson, talán picit könyebbb)
  • allock #9723
    nem hülyeség
    milyen kamerád van? ha van hozzá telepítő cd azon nézz szét
    msnben nem tudsz rajta állítani semmit

mert nekem van egy genius webkamon és windows mappába rakja a képeket
  • Klemice
    na ne hülyéskedjetek, semmit nem lehet beállítani a webkameránál msnben, ne nézzetek hülyének
    windows mappában sincs.. miért pont ott lenne?
  • allock #9721
    windows mappában lesz album vagy milyen név alatt
    nekem így volt régen :D
  • Barnabyka
    akkor awebkamera beállítáainál van valami megbuzerálva. szerintem ott lesd meg hátha írja,h: "save ..." vagy valami.
  • Klemice
    kizárt dolog, nincs ott
  • akyyy
    Képek
  • akyyy
    Képek
  • Klemice
    windows live messengerben, ha webkamerával készítünk megjelenítendő képet, azt hova menti el a gép?
    hmhmhm??