Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ha letiltott volna akkor mindig offline-nak látnád és mikor írnál neki akkor nem kapnál semmi visszajelzést h nem érkezett meg hisz akkor megtudnád h letiltott és akkor úristen milyen dolog az h a gép által rájösz h a gerinctelen fostalicska egyén aki nem képes megmondani h hagyj békén mer leszarlak mert annyi õszinteség nem szorult belé, sunyi módon letiltott mer nem kíváncsi a pofádra.
steam, origin: ACE_hun
távsegítségnél DNS-hiba (vagyis az én gépem, amirõl irányítom majd a másikat nem tudja feloldani annak a DNS-ét :S) lép fel, szerintetek elég lesz a másik gépen kikapcsolni a tûzfalat? most éppen a legújabb msn-t szenvedi fel 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
XP Sp2, WLM 9.0 feltelepül, és nem jelentkezik be...
8008005 hibakódot dobja...
SP3 kellene a 9.0nak?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Bejelentkeztem msn-re és 80 partnerem eltûnt a listából és csak 10 maradt meg. Ilyet még nem tapasztaltam. Valami ötlet?<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
(virus nem lehet, mert más gépen is ezt csinálja az accommal)
Elõre is köszi!
meg bárki aki akar segíthet benne.
faq
ugyanazok a válaszok már megtalálható itt is, de jobb mert van benne keresõ, statiszta, meg könnyebb beleírni kérdéseket😄
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
játszani szeretnék haverral msn-en de azt a hiba üzit kapom h nem tudja elindítani a játékot mert nincs flash playerem, pedig az elõbb tettem fel. vista 64-em van ...
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
dizájn nem lesz, max egy banner.
még nincs teljesen kész, maradjon a "régi" még. bár nem sok kérdés van.
csak mondjuk akokr meg a többi esetben nem túl szerencsés
mind1, plus-al machinálj van ott egy raklap opció
Azt hol kell megcsinálni hogy a FF telljesképernyõs üzemmódjánál is lássam ha elõjön az msn-es ablak ? (mikor feljön az ablak hogy partner jelentkezett be, levél jött, vagy valaki írt nekem) köszi.
egyébként regitrsy módositással meg egyéb trükökkel biztos meg lehetne oldani, de ha ahhoz is hülye vagy, tönkre baszod az egész gépet😄
vagy vannak msn eltávolító progik majd utánna olvasok.
uw szarjon orbitális sünt. még nem írt vissza.
Már mindent kipróbálltam: Eltávolítottam minden msn fájlt,futtattam a ZapMessenger-t, vírusírtót, letöltöttem az összes letölthetõ msn-t, de semmi. tudom hülye voltam mert az MSN-t úgy töröltem, hogy az egész könyvtárát, vele a windows Live Suite-t... de ezt hogy lehetne megoldani??
"Hibakód: 8100030d
A szolgáltatás átmenetielg nem érhetõ el."
-cuccost ami miatt masfel honapja nem tudtam használni az uj msnt.
step1. full msn meg minden live szolgáltatás uninstall
step2. live.com on belép, email címet vált, jelszót vált, másodlagos emailcímet vált, meg kb minden adatot megváltoztattam ami csak volt.
step3. onnan az oldalról a legfrissebb angol verzió telepít.
step4. login és felengedett.
fuckyeah. ^.^
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.