Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy minden hiba ieframe.dll-el kapcsolatos... ezzel lehet vmit kezdeni hogy azt vhogy javitani vagy ez tök lényegtelen? mind1, remélem ez az IE8as install megoldja a problémát :S
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
#8922: ty, ezaz..😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
SimaSuna: Kösz-kösz, de ez már nem a 9.0? mert nekem 8.5 kéne és annak nem ilyen volt az a telepítõ.
Nem az msi-s telepítõ kéne.. hanem az, amikor egy kis ablakban letölti meg felajánlja, hogy writert is rakj fel, meg stb..
Magától tölti le a kis ablakban és rakja fel..😊 arra megy fel csak a vista téma..
Arra nincs letöltési lehetõség?
ty.
TY.
Ha azt felrakom, akkor nem lesz ez a problémám?
Jah, ehhez fenn van a script is..
Az a programkód sem fog fenyegetni akkor?=)
Próbáld ki ezt:
Kijelentkezel, teljesen kilépsz msnbõl, háttérbe se fusson.
Start menü: futtatás. (xp-n van, vistán ird be és enter)
majd a futtatásba ird be ezt:
%appdata%\Microsoft
keresd ki az MSN MESSENGER könyvtárat és töröld le.
csont uj rendszerem van, ma tettem ujra windowst, és amint elinditom msn-t, bejelentkezik, kb betölti a partnerek listáját, és rögtön kifagy; "A(z) Windows Live Messenger hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük." ez az elején még mókás volt, de aztán 3-4 uninstall és más más verzióju msn felinstallálása után már kicsit zavar a dolog. amugy a hibakódban ez áll
"AppName: msnmsgr.exe AppVer: 14.0.8064.206 AppStamp:498cf586
ModName: ieframe.dll ModVer: 8.0.6001.18702 ModStamp:49b3ae47
fDebug: 0 Offset: 00151e03"
ha ebbõl esetleg valaki megtud fejteni valamit, megköszönném 😊 elõre is thx
de hallottam, hogy van vlmi kód, amit ha elküldenek Nekem ebbe a király 9.0-ba, akkor az egész winnek bb..
szal tudnátok olyan letöltési linket adni a 8.5bõl a jelenlegi LEGFRISSEBBET, amivel megy a Vista téma (csak msnhez) ?😊
Ty.
Valaki tudna adni egy linket ahonnan egybõl letudom szedni a wlm 9.0 full-telepítõjét. Mer a wlinstallal nem tudom felrakni.
Hogyan tudok egy géprõl több címre bejelentkezni?
a probléma alapja wlm 8.1-en kapott 81000306-os kódú hibaüzenet
azt megtaláltam, hogy xp-n ha a futtatáshoz beírom hogy "regsvr32 Softpub.dll Mssip32.dll Initpki.dll", és újraindítom a gépet, akkor utána jó lesz, na már most ez mûködik is, de minden nap elsõ bekapcsoláskor ugyanez a hibaüzenet jelentkezik.
valami tartósabb megoldás esetleg nincs?
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
ki vagyok jelentkezve csinálok egy modem restartot és ahogy észleli hogy van net, magától bejelentkezik
ezt ki lehet kapcsolni valahogy?
szerk1: ja és az automatikus bejelentkezés nincs bepipálva
aztán amelyik gépen meg nem ott meg importáld a filet
feltettem a win 7RC (7100). fent van az új msn is plussal együtt.
mikor a beszélgetõ ablakot megpróbálom letenni tálcára ne mmegy le, ottragad, de valójában nincsott csak látszólag. viszont ha mögötte van vmi ablak akkor lemegy. csak akkor van ez ha nem az eredeti skint használom. 7000es winnel nem volt ilyen. tud vki ötletet? kompatibilitást is állitottam
De sehol nem jelezte a gépen, még a programok hozzáadása/eltávolítása menüpontban sem! Mindegy, lényeg, hogy sikerült! 😊