Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
ok most próbálom ezt a megoldást

amugy minden hiba ieframe.dll-el kapcsolatos... ezzel lehet vmit kezdeni hogy azt vhogy javitani vagy ez tök lényegtelen? mind1, remélem ez az IE8as install megoldja a problémát :S

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

akyyy
tedd fel legújabb internet Explorert.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

dragon11
#8921: Aha.. nekem 2003as Home van -persze 32bites- sp3ra frissítve.. nekem megy..
#8922: ty, ezaz..😊

SimaSuna
WuFraZselic
32, ma lett feltéve, sp3as windows

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

dragon11
Hány bites a rendszered? Nem kéne frissíteni a winfost?? lehet ez a baj.. sok mindenre orvoslás lehet..(nekem a netet az javította meg..)

SimaSuna: Kösz-kösz, de ez már nem a 9.0? mert nekem 8.5 kéne és annak nem ilyen volt az a telepítõ.

WuFraZselic
hmm, azt is felraktam, ugyanez a történet... elinditom, bejelentkezik, és illedelmesen elnézést kér a kellemetlenségért, majd leáll :S és hogy miért basszus... csont uj a windows, és csak az msn bszakszik :S ááá 😄

SimaSuna
Messenger Live Suite

link^^
dragon11
xD jóvanmá'😄

Nem az msi-s telepítõ kéne.. hanem az, amikor egy kis ablakban letölti meg felajánlja, hogy writert is rakj fel, meg stb..

Magától tölti le a kis ablakban és rakja fel..😊 arra megy fel csak a vista téma..

Arra nincs letöltési lehetõség?

ty.

autoszimulator
nm

de tényleg

NM

.: mobilize.hu :.

akyyy
használd a 8.5-öt

dragon11
Ty. Közben kiderült, hogy azért lassú, mert a játék ment(ecsro vip, sro privát server), meg több napja megy a gép..

TY.

Ha azt felrakom, akkor nem lesz ez a problémám?
Jah, ehhez fenn van a script is..

Az a programkód sem fog fenyegetni akkor?=)

SimaSuna
8.5 tedd fel.

dátum és a pontos idõ jól van beállítva?
WuFraZselic
megcisnáltam ahogy irtad, ugyanaz történik =/ amugy scriptrõl nemtudok h lenne, tök uj az msn (és a rendszer is), magát frissitette az install után - 8.1et installáltam ... az idõ alatt pedig mit értesz? 😊

akyyy
script, dátum, idõ?

Próbáld ki ezt:
Kijelentkezel, teljesen kilépsz msnbõl, háttérbe se fusson.
Start menü: futtatás. (xp-n van, vistán ird be és enter)
majd a futtatásba ird be ezt:
%appdata%\Microsoft

keresd ki az MSN MESSENGER könyvtárat és töröld le.

SimaSuna
script, dátum, idõ?
SimaSuna
WuFraZselic
hi!

csont uj rendszerem van, ma tettem ujra windowst, és amint elinditom msn-t, bejelentkezik, kb betölti a partnerek listáját, és rögtön kifagy; "A(z) Windows Live Messenger hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük." ez az elején még mókás volt, de aztán 3-4 uninstall és más más verzióju msn felinstallálása után már kicsit zavar a dolog. amugy a hibakódban ez áll
"AppName: msnmsgr.exe AppVer: 14.0.8064.206 AppStamp:498cf586
ModName: ieframe.dll ModVer: 8.0.6001.18702 ModStamp:49b3ae47
fDebug: 0 Offset: 00151e03"

ha ebbõl esetleg valaki megtud fejteni valamit, megköszönném 😊 elõre is thx

dragon11
WLM 9.0 gcire belassítja gépet, ha felkérnék vlkit beszélgetésbe becsatlakozni stb.. akkor 1 év..:'( igaz, közbe megy 1játék meg letöltés, etc..

de hallottam, hogy van vlmi kód, amit ha elküldenek Nekem ebbe a király 9.0-ba, akkor az egész winnek bb..

szal tudnátok olyan letöltési linket adni a 8.5bõl a jelenlegi LEGFRISSEBBET, amivel megy a Vista téma (csak msnhez) ?😊

Ty.

akyyy

Üdv.
Valaki tudna adni egy linket ahonnan egybõl letudom szedni a wlm 9.0 full-telepítõjét. Mer a wlinstallal nem tudom felrakni.

akyyy
regisztrálj, oszt te is írhatsz bele😄 adok jogot hozzá

SimaSuna
FAQba beleirhatod h a

WLM 8.5 tökéletesen mûködik Win7 alatt 😊
akyyy
FAQ-ba benne van:

Hogyan tudok egy géprõl több címre bejelentkezni?

tommygear
megoldottam...
írj egy batch filet ami elindul minden indításnál és megcsinálja azt az 1 sort

Casillas
üdv
a probléma alapja wlm 8.1-en kapott 81000306-os kódú hibaüzenet
azt megtaláltam, hogy xp-n ha a futtatáshoz beírom hogy "regsvr32 Softpub.dll Mssip32.dll Initpki.dll", és újraindítom a gépet, akkor utána jó lesz, na már most ez mûködik is, de minden nap elsõ bekapcsoláskor ugyanez a hibaüzenet jelentkezik.
valami tartósabb megoldás esetleg nincs?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

SMGBAS
Hogy tudok kétszer bejelentkezni? Mert azt próbáltam, hogy a régire felvettem az újat és elküldözgettem magamnak, de csak a szöveget írta ki amikor az újjal bejelentkeztem és a képeket meg nem

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

akyyy
az csak arra jó, ha újra telepíted a gépet. szmájlikat szerintem nem lehet átvinni másik fiókhoz, csak úgy ha kétszer bejelentkezel, és beírjkálod az összes szmájlit, majd hozzáadod.

SMGBAS
Halee. Biztos volt mr kérdés de nemnagyon találtam meg. Na szal van egy új mailem és a régin lévõ hagulatjeleket kéne áttenni, hogy ugyanaz legyen. c:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\mailcím fogtam innen átmásoltam a full mappát de nemnagyon akarja az igazságot. pls help

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

akyyy
EHH

tommygear
EHH
Benny04
nekem meg azt csinálja, hogy letiltok valakit, és írkál nekem... <#wilting>

tommygear
vicces ez a 9.0...

ki vagyok jelentkezve csinálok egy modem restartot és ahogy észleli hogy van net, magától bejelentkezik
ezt ki lehet kapcsolni valahogy?

szerk1: ja és az automatikus bejelentkezés nincs bepipálva
akyyy
lehet nem msnen kapta el hanem weben. rnófggõ szemveges KOCKA. de lehet csak szimpán átver😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Rage47
<#mf1>
bertino
bazz ez mi ték :|

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Rage47
Egyik ismerõsöm angol szöveget meg linket küldözget. Azt mondja nem klikkelt rá semmire msn-en. Akkor hogy kaphatta el ezt a továbbküldözgetõs vírust? Amúgy hogy lehet törölni? Próbálta vírusírtóval, azzal nem sikerült neki.
akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

köszi kipróbálom majd jelentkezem
exportáld ki amikor látszanak a partnerek
aztán amelyik gépen meg nem ott meg importáld a filet

sziasztok, kérném segítségeteket. arról van szó h a msn frissítés után eltûntek a partnereim. próbáltam ugyanazon gépen más címmel is belépni, ugyanaz van. próbáltam új embert fel venni, az se megy. próbáltam más géprõl ugyanazzal a címmel belépni ott jó. gondolom tûzfal. ki van kapcsolva eleve, de a kivételeknél ott van hogy msn. de viszont lehet az még a régi. meg kellene keresnem és újra kivételként hozzáadni???akkor ne mondátok h nem próbáltam máshogy is - a beállítások adatvédelemnél is nézegettem a 2 dobozt, OTT EGY NÉV SEM SZEREPEL. szóval az én tudásom szerinti össze szálat elvarrtam, sehogy sem jó..... ja még vmi. Xp sp2 van és már újrarakni is próbáltam a 9-et. Kérlek titeket írjatok!!!, köszönettel
akyyy
szinte az összes amit használsz, instabilis, béta, ne csodálkozz ha valami nem mûködik. ezekre nincs megoldás, tegyél fel eredeti vistát, meg nem beta msn-t, és nemlesz semmi problémád.

szevasztok! segitség kéne mert idegesit.
feltettem a win 7RC (7100). fent van az új msn is plussal együtt.
mikor a beszélgetõ ablakot megpróbálom letenni tálcára ne mmegy le, ottragad, de valójában nincsott csak látszólag. viszont ha mögötte van vmi ablak akkor lemegy. csak akkor van ez ha nem az eredeti skint használom. 7000es winnel nem volt ilyen. tud vki ötletet? kompatibilitást is állitottam
Mondom már sikerült! 😊

De sehol nem jelezte a gépen, még a programok hozzáadása/eltávolítása menüpontban sem! Mindegy, lényeg, hogy sikerült! 😊
allock
nám

#hhwnd

és te a hipós kezelésed után használatba vennéd? 😄

allock
arra hipót <#wilting>

#hhwnd

autoszimulator
kis szerencsével 😄

.: mobilize.hu :.

még a hüvelygombát is?<#idiota>