13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• andersh
    na már engem se enged belépni 8.1-el.
    a jó ^·°~¢^°²·!%:+'%+'%!+'!%/ !!!!!!!!!!!!
  • COOLancs
    Milyen Windowsod, van? nekem WinXP SP2vel, lehet h az SP3 kell neki?
  • COOLancs
    Ugyan ez van nálam is :S
  • Rabbit20
    hát én most leszedtem valahonnan 9.0-át de ezse enged belépni :D
    service is corrently not available blabla
  • Toby0501
    Gyanítom, hogy Windows 7, szóval ne a messengerben keresd a hibát. :)
    Rakd újra fel a magyar nyelvi pakkot, hátha megoldja!
  • Casillas
    valaki nem tudja, hogy ebben a nyavalyás 9.0-ban (vagy 14.0 vagy 2009 ki hogy ismeri) milyen betűtípusra vált az ms sans serif miután ékezetes betűt írsz?

• lagos01
    Üdv.
    Mikort az új WLM re a telepítő megy 100% nál visszamegy a telepítés és ezt a hibakódot adja 0x80070643. Próbáltam gúglizni de értelmes magyarázatot nem találtam.Valaki tudna segíteni?
  • zolipapa1
    Szerintem rapidoznak. Letöltés után kapcsolatot bont és újra felmegy a netre így nem kell várnia legalább negyedórát a következő letöltésig. Csak ilyenkor ki-be jelentkezik ott ahova be van jelentkezve msn-skype
  • zolipapa1
    Nekem ez eddig bejött mert nem volt bonyolult és volt megosztási mappája és ami nem elhanyagolható láttam!! Most kereshetek egy másikat amit tudok használni is. milyen fríssítés az amitől az egész átalakúl? szerintem egy teljesen másik program. de miért kötelező? Ezt nem értem.
  • precision
    *Miranda
  • precision
    van kismilliárd (na jó ez picit túlzás) alternatív program msnhez... pl.:

aMSN - linuxos átirat, elég jó
    Pidgin - szintén linuxos, nekem bejön, erre cseréltem most le a WLM -t
    Miradna - szadomazok és programozók előnyben... kicsi, gyors, de cserébe mindent neked kell beállítani, pluginokat betölteni, stb.
    Digsby - ezt még nem próbáltam, de képek alapján elég jó

ja és a google biztos ismer még párat :)
  • zolipapa1
    Sajna meghalt az Windows Live msn emlékét megőrizzük, szívünkben. Kötelező egy frissítés ami a kutyát sem érdekli, nem elég hogy borzalmasan néz ki megszűnik a megosztási mappa is ezen sokkal bonyolultabb és a beállításokat sem tudom megcsinálni mert azt hiszik a nagyokosok hogy mindenki nagy monitort használ, én 600x800-as felbontást mert ezzel látom. A párbeszédablak viszont nem fér be!! Kész röhej nem lehet le okézni mert az oké gomb a monitoron kívülre esik. A frissítés után a betűk mosottak homályosak én nem látok valami, jól de ezt nagyon el..szták kénytelen vagyok visszatárni az egyszerű beépített msn-hez
  • Viktor9202
    Sziasztok. Az lenne a problémám, hogy amikor felakarok lépni msn-re, kiirja hogy kijött egy uj verzió szeretném e frissíteni, de nem szeretném és nem enged belépni. Erre nincs valamilyen megoldás?Köszi előpre is
  • m1c1mack0
    Hát leszedtem ezt a 9.0-t, de iszonyat nagy hányadék ahogy kinéz, régebbi verziókkal meg baszik felengedni.
    Rájött már valaki mit lehet tenni?
  • Rabbit20
    engemse enged fel, meg lese tom 9.0át tölteni :D
  • bertino
    én mondtam annak idején, hogy fail.
  • akyyy
  • andersh
    én még most is 8.1-et használok és felenged
  • cocobanana
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=7a1aae73-48cc-4f7a-b445-0487bd5e84ef&DisplayLang=hu
    én ezt a verziót tettem föl hasonlít a 8.1 hez és felenged
  • Hellsing47
    microsoft kapja be
    nehogy már ők döntsék el melyiket akarom én használni
  • cocobanana
    nekem is ez a problémám, eddig 8.1 használtam de 10 perce nem enged föl msnre amíg nem telepíti a 9.0 de az nekem nagyon nem jön be. nem lehet kijátszani ezt ? vagy most microsoft eldöntötte kötelező a 9.0 mindenkinek? xddd
  • andersh
    türelemmel. hetente csak 1-szer kell rányomni. gondolj bele ez milyen kevés idő ahhoz h napi többször ki kell menned wc-re. csak mondjuk az után jó érzéssel jössz ki :D
  • Hellsing47
    sziasztok
    valahogyan nem lehet kijátszani azt hogy ne akarjon az msnem automatán frissíteni a 9.0-ra?
    mert valami irtózatosan fos
  • Danecay
    Sajna nem segít :( és eddig is működött WIN7 alatt, emlékeim szerint még ma reggel is.
  • precision
    próbáld meg kompatibilitási módban indítani az msn -t
    pl vista sp2 -ben
  • Danecay
    Sziasztok!

Olyannal találkozott már valaki, hogy látszólag teljesen normálisan működik a progi (MSN), annyi különbséggel, hogy amennyiben a partnerlistában rákattintok arra akivel beszélni szeretnék, nem nyílik meg a beszélgetőablak. WIN7-et használok, és amennyiben az egeret ráviszem a tálcára megjeleníti az összes az MSN-hez tartozó ablakot miniatűr nézetbe, köztük a megnyitni kívánt beszélgetőablakot is, viszont hiába kattintok rá, nem rakja ki nagyban. Eddig hibátlanul működött, most vettem észre ezt a problémát. Először eltávolítottam csak a PLUS-t, majd az MSN-t is , majd a Windows Live installerrel újra letöltöttem és feltelepítettem, de még mindig ugyan az a hiba.
  • snowkid16

én nem hiszek a nodban, amióta bekapott egy bizonyos....
    kipróbáltam a msnD-t de hát ugye összecrashelt, ment a kukába :D
  • qetuol
    gúglizd ki, nemde?
    példa
  • belapeter
    Az hol van?,engem is érdekelne!
    Host file merre van?
    Vagy micsoda az?
  • qetuol
    ezért
  • qetuol
    a host file-ban letiltod azt a szervert, ahonnan a reklám van
  • snowkid16
    Köszi :D Hát picit feltűnő. Ez a szó, amit emlegettek, miért olyan veszélyes?
    Nehogy a terroristák kezébe kerüljön?
  • Blekk Síp
    Elbasztad, beírtad. :D
  • akyyy
    script is van, discovery meg virusos. javaslom a házigazdának aki beirja hogy discovery, töröljük a hozzszólását és ban 1 hétre:D
  • Blekk Síp
    Biztos szarakodik nekik a net, de asszem msn discovery is tud ilyet, ha feltűnősködni akar az ember..
  • snowkid16
    Tudom hülye kérdés, de vannak ismerőseim, akik azzal játszadoznak, hogy állandóan ki-be jelentkeznek. De úgy, hogy XY bejelentkezett, Utána ki, be, ez megy. Nagyon idegesítő, Ők laggolnak vagy ez mi? sosem értettem :S
  • bajgunar
    jaah akkor más téma alatt nem is müködik? PFf de fos
    thx a segítséget
  • Blekk Síp
    A-Patch csak alap skinel működik, ha más skint használsz, ott marad a reklám.
  • bajgunar
    Hy all.
    Hogy tudom kikapcsolni, vagy eltüntetni a MSN Live -ból azt a reklám ablakot ott a lista alján, meg a lista felett azt a kereső sort?
    Próbáltam A-Patch -errel, meg egy másik valmi patch-el, de nem sikerült.
    Köszi a segítséget előre is.
    Csak nem tetszik ez ott, és nem tom kiszedni.
    Csipesz.
  • snowkid16
    Nem az enyém, a csapatfőnök adta, másról mailről kaptam levelet, megjött.
    Microfost hibáztatni...