Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
vagy rámész a tárhelyedre, rámész az ujdonságok saját neved életében, kikeresed amit el akarsz tüntetni és megjelenik jobb oladlon a beállitások opció, dekis utánajárással tényleg, te is megtalálhattad volna.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Segítségre lenne szükségem!
Bnõm norvégiában van és már két hónapja egy wifirõl netenznek barátnõjével, nem tudják honnan jön a net, de eddig jött. Most tegnap óta csak kapcsolódik, mindenk zöld, minden ok. Az msn kulcsfontos portokat jelöl hibaként, bnõmnek nod32van a gépen de a másikon meg semmi sincs és azon is ugyanez a tünet. Tudnátok segíteni? A netet nem tudják honnan jön szóval nem tudják resetelni a wifit.
köszi ^^
()() (^^)
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
2. Keresse meg a C:\Documents and Settings\Windows rendszerbeli bejelentkezési neve\Contacts\Messenger rendszerbeli e-mail címe mappát.
3. Törölje a mappában található összes fájlt.
Itt azt irja h törölni kell a mappa tartalmát, de nekem nincs semmi a mappában. Ugyanigy:
4. Keresse meg a C:\Users\Windows rendszerbeli bejelentkezési neve\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Contacts\Messenger rendszerbeli e-mail címe mappát.
5. Törölje az összes mappát és rejtett mappát a Messenger rendszerbeli e-mail címe mappából.
Itt sincs semmi a mappában.
Nem lehet h azért nincs m az egész Windows-ot ujratelepitettem? Vagy annak nincs köze hozzá?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az lenne a problémám,hogy egy pár napja állandóan azt írja ki az msn,hogy kiléptette innen,mert bejelentkeztem a messenger egy olyan verziójába,amely nem teszi lehetõvé a több helyrõl való bejelentkezést.PEdig ez nem igaz.Mi a gond?köszi
Vki tud segíteni abban, hogy Maradjon a Régi msn és ne kelljen frissíteni a 9.0-ára?
amikor bejelentkezek akk mindig megkérdi hogy akarom e frissíteni pedig nem akarom -.-
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
ide bemásoltam, próbáld ki ezt:
egyéb ötlet?
()() (^^)
net van folyamatosan azt megnéztem és csak egy cimmel csinálja a többi rendesen megy ezért is nem értem
valaki help köszi 😄
()() (^^)
Jó lenne ha tudna vki segiteni