13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
benyhopp #9875 Azt esetleg valaki tudja hogy meglehet-e szünteteni a 8.5-nél hogy ne akarjon frissiteni?2009-re??!! pls irjatok thx -
xxxpaulxxx #9874 úgy is bugos volt...
most ott a tárhelyes cuccos
csak azt meg nem használom:D -
Apocalipto #9873 Nagyon helyes, le a régi msnekkel! (azért mondjuk a megosztási mappákat sajnálom) -
Gweb1984 #9872 Sziasztok!
Olvastam a fórumot azzal kapcsolatban, hogy egyre több embert nem enged be az msn amennyiben 8.1, 8.5, vagy ezeknél régebbi verziója van.
Nos utána jártam a dolognak a Microsoft hivatalos blogjában és ott találtam leírást. Arról van szó hogy 2009. augusztus 25-től útjára indítottak egy biztonsági frissítést, emellett persze javítottak egy kicsit a Windows Live Messenger 2009-en, valamint folyamatosan tiltják el a régebbi verziókat.
Valahogy úgy, hogy aki a 8.1-et, 8.5-t és annál régebbit használ: augusztus 25-től szeptember első feléig csak egy üzenet bukkant fel hogy akar e firssíteni az illető de ez nem volt kötelező. Szeptember második felétől viszont kötelező lesz. Aki eleve Windows Live Messenger 2009-et használ, annak október első felében lesz feltéve a kérdés hogy akar e frissíteni vagy sem. Viszont október második felétől kötelező lesz a frissítés mindenki számára.
Ezt tudtam meg, remélem többeknek tudtam ezzel segíteni és "megmenteni" a rémülettől és windows telepítésektől. :)
Üdv Mindenkinek. -
#9871 symantec endpoint-om van és fogalmam sincs melyik fájlt kellene betölteni wlm-be -
#9870 nekem is volt ilyen... de azt már nem tudom, hogy oldottam meg :D ha jól emlékszek másnapra jó lett magától :) -
#9869 Start menu > Futtatas parancs
Illeszd be egyenkent (Jobb gomb beillesztes, a CTRL+V nem mukodik):
regsvr32 wuapi.dll
regsvr32 wuaueng.dll
regsvr32 atl.dll
regsvr32 wucltui.dll
regsvr32 wups.dll
-
#9868 Hali!
Feltettem ismerosnek a legujabb MSN-t és be is jelentkezik, de viszont senki nincs a partnerlistáján. nálam meg minden oké. Látom, hogy másnak is van vele gondja, de ezt még senki nem írta. Erre valami megoldás van? -
benyhopp #9867 Még most sem jo az Msn-em:S pedig már több ötlete is megcsináltam!
Az állomásleyró fálj jelzet hibát a messengernek! HA valaki tud valmi hasznos infót mondani ezzel kapcsolatban az irjon kösz.! -
lagos01 #9866 Valaki esetleg tud segíteni?
Megpróbáltam uninstallt a most fennlévő 8.1 re de azt sem engedi.Telepíteni sem engedi a 9-est.
A legnagyobb vicc hogy a Windows Messanger 4.7 - el simán beenged lépni. -
Apocalipto #9865 Beállítod a rendes vírusírtódat ellenőrzéshez, nem a liveosat. -
#9864 mit lehet csinálni wlm9-el, hogy ne akarjon állandóan virust ellenőrizni mikor egy fájlt küldeni akarok? jpg-t elküldi simán, de minden mással akadékoskodik. installáltam már ezt a liveone car safety cuccot is, de az csigalassú -
#9863 csak az a coki hogy nem az én gépemre hálistennek...azon 1,5éve Miranda megy...és azóta sose volt gondom vele :) -
#9862 Windows Live Messenger 2009 9
Windows Live Messenger Plus 4.8.0.356
Ez megy!!! -
#9861 fail. -
andersh #9860 hát elvileg amit linkeltem annál nem írja, mivel nekem 8.1-volt, nem engedett bejelentkezni mert azt írta túl régi, és felraktam azt amit linkeltem, és avval vagyok most is fenn. szal avval amit linkeltem mennie kell. -
benyhopp #9859 háát figy én feltudom rakni a 8.5-öt de ha felrakom és beakarok jelentkezni akkor kiirja hogy telpitenie kell a legujabb verziot! Na ezt hogy szüntesem meg? -
andersh #9858 ez kell nektek
persze nem fogjátok tudni felrakni mert kiírja hogy van már egy újabb telepítve, hiába töröltétek le... -
andersh #9857 mindketten elkövettétek azt a hibát h felraktátok a WLM 2009-et.
ez egy CSAPDA!
amiből már nem tudtok visszajönni. rábasztatok.
WLM 8.5.1-et kell használni, filehippo.com-ról le tudjátok szedni -
benyhopp #9856 Hello mindenkinek!
LEnne egy oylan problémám hogy az MSN MEssenger live 2009 nem tud bejelentkezni! Ez még nem is lenne akkora nagy probléma hanem az a probléma hogy eddig a 8.5-öt használtam és kéri ogy telepitsem fel a live-ot de ha felrakom akkor meg nem tudok bejelentkezni sehogysem:(. Mi lehet a probléma? Vagy esetleg nem lehet a frissytéseket nem engedélyezni a programnak? irjatok pls előre is kösz -
#9855 LETÖRÖLTEM msn 9-et..de nem engedi rárakni 8.5-öt..mivan :S ?? -
#9854 van egy kis problémám..letelepítettem az msn 2009-et..és nem tudok rá plusot tenni..felrakom..de nem észleli..meg semmi..mit tegyek?? -
lagos01 #9853 Sikerült neked valami megoldás? -
#9852 kereső -
#9851 És a 9.0 hoz honnan lehet leszedni az msn pluszt? -
#9850 felrakod az msn plust és annak van témakezelő része -
#9849 És az mit jelent? -
msstz #9848 importálod a plusban -
#9847 És hogy kell telepíteni? -
#9846 Vista United MSN Skin
De van még több skin is az oldalon.
Am nállam is hibátlan a legújabb msn. My Live MSN Skin-el.
Csipesz. -
Apocalipto #9845 Én is a legfrissebbet használom. -
#9844 nem, csak xp, és a 8.1-gyel nem volt ilyen betűtípus-változtatás, csak a 9.0-ban -
lagos01 #9843 xp sp3 összes update-al.
-
#9842 Sziasztok!
Windows live messenger 2009-hez nem tudtok vista skint? -
zolipapa1 #9841 én visszaáltam a 7 verzióra ez még működik hála a fejlesztéseknek -
zolipapa1 #9840 az hogy van frisítítés az rendben van de az nincs hogy kötelező! mert egyébként nem tudod használni, ráadásul ronda, /szarok a betűk nem jól látható/ nem használható, az előző verzióhoz képest ez nem ér semmit csak ez a "frísítés" csak visszalépés volt a fejlődésben. -
#9839 illetve nem kell, hanem ajánlott :D -
#9838 nem tom mit nyavajogtok, alap, hogy egy programból mindig a legfrissebb verziót kell haszálni... megjelenés óta a legújabb verzió van fenn nálam és érdekes módon már megszoktam :D -
andersh #9837 szal akkor nektek megy pl 8.5.1-el?
havernak még megy, de ki tudja meddig...
ez az infó honnan van h 8.5-el még menni fog? -
Apocalipto #9836 Nekem megy hiba nélkül...egyébként a microsoft le fogja tiltani a régi msneket, és nem lehet majd bejelentkezni csak 8.5-tel meg 9.0-val.