13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
andersh #9915 ebuddy-ról megy? -
#9914 winszar súgója azt írja töltsem le a legújabb msn-t...
...az is megtörtént már egy párszor. -
#9913 valaki sorolja hogyan tovább...hát nem akarom elhinni hogy már megint szivat ez a szar @.@ -
#9912 reméljük nem véletlen egybeesés. -
#9911 hát kb azóta nem megy mióta kötötték az fb 60at ja...mét az jelent valamit ? :O -
#9910 ott valami más gebasz lesz :|
nem egy hete van chello FP 60 ? -
#9909 csoki
...olyan létezik hogy egy hete nem tudok belépni mert a szolgáltatás átmenetileg nem elérhető üzeneteket kapok? O.o -
gabko #9908 lol... sikerült :)
titok nyitja...:
xp csökkentett mód - > SP3
aztán xp frissités
majd msn felrakás... és lássssss csodát :)
elindult -
gabko #9907 pl?
nem nagyon vágom ezeket... -
#9906 Vagy ha nem ragaszkodsz a live messengerhez, akkor új msn kliens, van annyi mint égen a csillag. -
#9905 format c: -
gabko #9904 beszarok... most meg ez a hibaüzenet: Error: in_use: 0x80280006 -
gabko #9903 ahogy nézem az xp-vel lehet vmi... lehet újra kell tennem?!
irja hogy a windows installer 3.1 -et kell fetennem... de windows update-ről sem települ fel... sőt ha letöltöm file-ba és úgy telepitem akkor sem megy fel...
és a windows installer 4.5 sem....
félek újra kell tennem az xp-t... esetleg tud vki vmi okosat mondani erre a hibára? -
gabko #9902 ugyan azt a hibát jelzi...
amit próbáltam még leszedni a msn-t és visszatenni vmi régebbi verziót... de leszedni sem tudtadm...
más 5let? -
#9901 próbáld meg manuálisan leszedni innen a windows live messenger telepítőt -
gabko #9900 hali!
kis segitséget szeretnék...
dell laptop xp-vel... edddig tökéletesen müködött az msn...
majd most hogy bejelentkeznék... kéri hogy frissitsem (ha nem teszem akkor kilép alaphelyzetbe) majd elkezdi a frissitést...
DE:
"Nem sikerült a programok telepitése...Hiba: msi_check: 0x80280002"
ezt irja...
majd egy Windows Installert 3.1 kéne telepiteni... ami szintén nem sikerül....
vmi ötlet? -
pista89 #9899 Az miért van, hogy egy partnerem bejelentkezik kifagy az msn tőle, utánna 20x bejelentkezek akkoris kifagy?
Letiltom és semmi baja nincs az msn-nek. -
#9898 Na végül is nem olyan érdekes... FAQ-ban van egy egyszerűbb megoldás még ennél is!:)
De ha vki tudja a hiba forrását azt megköszönném azért. -
Lacko86 #9897 sziasztok!
Az mitől lehet hogy msnen visszhangzik a hang beszélgetés közbe? de akkor is hogyha fülest használ a másik fél, szóval nem azt hallani vissza. aki tud segitsen pls! -
#9896 Egyfolytában kijelentkezik az MSN
2008.10.03. 15:32 kareeka
Ha az MSN-ed folyamatosan kijelentkezik, vagy megszakad, ledob, akkor itt a megoldás!
Amit tenned kell:
* Lépj ki az MSN programból (ne csak kijelentkezz, hanem jobb gomb: Kilépés, zárd is be)!
* Start menü -> Futtatás
* A felugró ablakba írd be, hogy: "%appdata%\microsoft", majd okézd le.
* A megjelenő ablakban keresd meg az MSN Messenger mappáit, és töröld ki őket.
* Indítsd el az MSN-t, és jelentkezz be. -
#9895 Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, h újra raktam az xp-t. Ügye előtte lementettem msn backup-al a hangulatjeleket. Felinstaláltam újra a dolgokat. Mondom nézzük az msn-t. Erre a back up folyamatosan ezt a hibát dobja fel:
"error 0 during CryptAcquireContext" Utána, h nem jó az ID kód. Aztán még vagy 20-szor a error 0 during CryptAcquireContext szöveget.
Vki találkozott már ilyennel?! Érdekesség, h a másik gépen (vista) tökéletesen betudok jelentkezni az MSN back up-al.
Esetleg vmi blokkolná a progit?! NOD van fönt de a másik gépen is és ott nincs gond. -
andersh #9894 pontosabban nem ismerem rá a megoldást -
andersh #9893 találkoztam, nincs rá megoldás :D -
#9892 Urak egy ismerősömnek olyan problémája van, hogyha bejelentkezik, elérhető állapotban 10mp után ledobja az msn, így csak rejtve tud kapcsolódni! Találkozott már valaki ilyen hibával? Van rá megoldás? -
#9891 kb ugyanennyit a Miranda :)
lassan 1éve használom..és eddig mindíg bejelentkezett :) -
#9890 Nekem tegnap Mirandaval sem jelentkezett be, csak az nem írta mi a nyűgje.
Váltottam Nimbuzzra, azzal legalább 1 contact listbe tudom hozni azokat, akiket skyperól, icqról, msnről vagy, aimról ismerek. Kb 9-10 IM protokollt tud kezelni. :) -
#9889 amúgy amíg nekem nem működött az msn (már megy, az volt a baj, h az antivírus valamilyen ssl tanúsítványt rosszul kezelt), addig az emesene-t haszáltam. ajánlom mindenkinek.^^ -
#9888 Miranda powa :)
-
Mikeee86 #9887 Hello!
Nálam megoldódott a probléma,nem csináltam vele semmit 2009-es messenger van fenn,gondoltam beírok!
Üdv!
Mikeee -
#9886 hát ez fasza... -
#9885 Sajna még mindig nem látom a partnereket.. ritka idegesítő, nincs rá megoldás? -
#9884 Ebuddy, aMSN, Nimbuzz. Ezzel működnek. -
spy803 #9883 Használjátok az ebuddy-t nekem az megy még legalábbis. -
Mikeee86 #9882 Sziasztok!
Engem sem enged belépni ezzel a hibaüzenettel:85ae001d.Új WLM-t használok!
Akinek van valami javaslata,ne tartsa magában!:)
Köszi előre is!
Üdv!
Mikeee -
#9881 sziasztok! windows messenger 8.5-öm van, és tegnap megpróbáltak ketten felvenni, de egyik sem tudott, valami hibaüzenetet kaptak. Felvettem őket én, de nem kaptak értesítést a másik felek, így nem tudtak engedélyezni sem. Esetleg van valakinek valami 5lete hogy mi a fene ez? -
#9880 Ezzel a hibaüzenettel nem enged belépni: 85ae001d
WTF :| -
#9879 -
#9878 grat -
lagos01 #9877 Nagy nehezen sikerült a legújabb wlm feltenni de még mindig gondok vannak.
Bejelentkezéskort 80040154 hibakóddal nem enged be.Megcsináltam EZT de még mindig nem működik.Valaki tudja a megoldást? -
Gweb1984 #9876 Szia benyhopp!
Sajnos nem lehet megszüntetni. Augusztus 25-től szeptember közepéig nem kötleező. Eddig felbukkant egy üzenet és ott a nemet válaszottad majd alatta bepipálhattad, hogy csak egy hét múlva jelenjen meg ismét a figyelmeztetés. Azonban Szeptember második felétől nemtudod megakadályozni a frissítést. Magától nem fog frissülni, azonban ha te nem frissíted, nem tudsz majd belépni msn-re. Esetleg a régi Windows Messengerrel, de az véleményem szerint már csak arra jó, hogy üzengess a haveroknak de se megjelenítendő kép, se normálisan működő fájlküldés és stb nem lesz abba.