Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha uj fiokot hozok létre, ezt írja ki:
450-as vagy LEFKPK hibakód: Nem lehet fiókot létrehozni
ha megcsinálom azt amit a sugó ír, a második lépésnél elakadok.
"További segítség kérése hivatkozásra, majd a Támogatás kérése hivatkozásra."
erre rámegyek, 404, nem jön be a honlap, loool. de nekem új cím kell feltétlen fontos, összeveztem valakivel és amiatt kell!😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nem telepítettem semmi packot vagy ilyesmit.
alapból benne vannak ezek a cuccok, vagy megint beoptam valami fos vírust?
8.1-et használok.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ha msnbõl csinálom ezt írja ki:
Elérte a Windows Live ID azonosítók létrehozására érvényes napi korlátot. Várjon egy napot, és próbáljon meg újból regisztrálni, vagy kérjen segítséget az ügyfélszolgálattól.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
A 8.5-ös se megy fel mert már újabb van fent, de a telepített progik között nincs fent. A win része közül kivettem de továbbra se megy fel.
I will use google before asking stupid questions.
szval eddig hiba nélkül mûködött a live messengerem, de tegnaptól nem akar bejelentkezni (pedig semmit nem állítottam rajta, sem a tûzfalon, se semmin) és fogalmam sincs mi a gond, pedig már mindent kipróbáltam amit javasolt (tûzfal off, reinstall,.etc). ez a hibakód:
80048820
vmi 5let?
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
Lehet hogy eléggé hülye kérdés meg nem létezik de:
azt szeretném kérdezni hogy meglehet-e nézni valamilyen programmal, vagy akármivel hogy MSN-es barátaim milyen linkekre mentek fel az elmûl héten vagy napokban?
Köszönöm!
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Regisztrálni szeretnék több olyan oldalra is, ahol a regisztráció megerõsítéséhez Live Mail-re küld egy linket, erre kattintva viszont azt a hibaüzenetet kapom hogy:
"A fájlhoz nincs társítva a mûvelet végrehajtásához szükséges program. Adja meg a társítást a Vezérlõpult Mappabeállítások alkalmazásával."
Milyen program kell ehhez, vagy mit kell csinálnom?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
80040154 hiba kód....
HELP
Amúgy érdekes, hiába nyomod meg a resetet, hiába húzod ki a gépet konnektorból, akkor is megy, minden mûködik, mert CSAK Ctrl+Alt+Del-lel lehet kilépni.
Hello!
Hiába telepítem újra, akkor is ez van: mikor belép a WLM 8.5 azonnal lefagy és csak Ctrl+Alt+Del-lel lehet kilépni...
Ha pedig felteszem a 9-est, az meg bejelentkezéssel hibaüzenettel (Live Communication hiba, vagy valami hasonló) kilép...
Miért lehet ez?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
nálam mindkettõ jó volt, a registrys csak vágólaposnál, de a hexás mindegyiknél.