13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• andersh
    ebuddy-ról megy?
  • ÁjjLe BoBBi
    winszar súgója azt írja töltsem le a legújabb msn-t...
    ...az is megtörtént már egy párszor.
  • ÁjjLe BoBBi
    valaki sorolja hogyan tovább...hát nem akarom elhinni hogy már megint szivat ez a szar @.@
  • bertino
    reméljük nem véletlen egybeesés.
  • ÁjjLe BoBBi
    hát kb azóta nem megy mióta kötötték az fb 60at ja...mét az jelent valamit ? :O
  • bertino
    ott valami más gebasz lesz :|

nem egy hete van chello FP 60 ?
  • ÁjjLe BoBBi
    csoki
    ...olyan létezik hogy egy hete nem tudok belépni mert a szolgáltatás átmenetileg nem elérhető üzeneteket kapok? O.o
  • gabko
    lol... sikerült :)

titok nyitja...:
    xp csökkentett mód - > SP3
    aztán xp frissités
    majd msn felrakás... és lássssss csodát :)
    elindult
  • gabko
    pl?
    nem nagyon vágom ezeket...
  • Mardel
    Vagy ha nem ragaszkodsz a live messengerhez, akkor új msn kliens, van annyi mint égen a csillag.
  • bertino
    format c:
  • gabko
    beszarok... most meg ez a hibaüzenet: Error: in_use: 0x80280006
  • gabko
    ahogy nézem az xp-vel lehet vmi... lehet újra kell tennem?!
    irja hogy a windows installer 3.1 -et kell fetennem... de windows update-ről sem települ fel... sőt ha letöltöm file-ba és úgy telepitem akkor sem megy fel...
    és a windows installer 4.5 sem....

félek újra kell tennem az xp-t... esetleg tud vki vmi okosat mondani erre a hibára?
  • gabko
    ugyan azt a hibát jelzi...

amit próbáltam még leszedni a msn-t és visszatenni vmi régebbi verziót... de leszedni sem tudtadm...

más 5let?
  • precision
    próbáld meg manuálisan leszedni innen a windows live messenger telepítőt
  • gabko
    hali!

kis segitséget szeretnék...
    dell laptop xp-vel... edddig tökéletesen müködött az msn...
    majd most hogy bejelentkeznék... kéri hogy frissitsem (ha nem teszem akkor kilép alaphelyzetbe) majd elkezdi a frissitést...
    DE:
    "Nem sikerült a programok telepitése...Hiba: msi_check: 0x80280002"

ezt irja...

majd egy Windows Installert 3.1 kéne telepiteni... ami szintén nem sikerül....

vmi ötlet?
  • pista89
    Az miért van, hogy egy partnerem bejelentkezik kifagy az msn tőle, utánna 20x bejelentkezek akkoris kifagy?
    Letiltom és semmi baja nincs az msn-nek.
  • Adi
    Na végül is nem olyan érdekes... FAQ-ban van egy egyszerűbb megoldás még ennél is!:)
    De ha vki tudja a hiba forrását azt megköszönném azért.
  • Lacko86
    sziasztok!

Az mitől lehet hogy msnen visszhangzik a hang beszélgetés közbe? de akkor is hogyha fülest használ a másik fél, szóval nem azt hallani vissza. aki tud segitsen pls!
  • Adi
    Egyfolytában kijelentkezik az MSN
    2008.10.03. 15:32 kareeka

Ha az MSN-ed folyamatosan kijelentkezik, vagy megszakad, ledob, akkor itt a megoldás!

Amit tenned kell:

* Lépj ki az MSN programból (ne csak kijelentkezz, hanem jobb gomb: Kilépés, zárd is be)!
    * Start menü -> Futtatás
    * A felugró ablakba írd be, hogy: "%appdata%\microsoft", majd okézd le.
    * A megjelenő ablakban keresd meg az MSN Messenger mappáit, és töröld ki őket.
    * Indítsd el az MSN-t, és jelentkezz be.
  • Adi
    Sziasztok!
    Lenne egy olyan problémám, h újra raktam az xp-t. Ügye előtte lementettem msn backup-al a hangulatjeleket. Felinstaláltam újra a dolgokat. Mondom nézzük az msn-t. Erre a back up folyamatosan ezt a hibát dobja fel:
    "error 0 during CryptAcquireContext" Utána, h nem jó az ID kód. Aztán még vagy 20-szor a error 0 during CryptAcquireContext szöveget.
    Vki találkozott már ilyennel?! Érdekesség, h a másik gépen (vista) tökéletesen betudok jelentkezni az MSN back up-al.
    Esetleg vmi blokkolná a progit?! NOD van fönt de a másik gépen is és ott nincs gond.
  • andersh
    pontosabban nem ismerem rá a megoldást
  • andersh
    találkoztam, nincs rá megoldás :D
  • Toby0501
    Urak egy ismerősömnek olyan problémája van, hogyha bejelentkezik, elérhető állapotban 10mp után ledobja az msn, így csak rejtve tud kapcsolódni! Találkozott már valaki ilyen hibával? Van rá megoldás?
  • SimaSuna #9891
    kb ugyanennyit a Miranda :)

lassan 1éve használom..és eddig mindíg bejelentkezett :)
  • Mardel
    Nekem tegnap Mirandaval sem jelentkezett be, csak az nem írta mi a nyűgje.
    Váltottam Nimbuzzra, azzal legalább 1 contact listbe tudom hozni azokat, akiket skyperól, icqról, msnről vagy, aimról ismerek. Kb 9-10 IM protokollt tud kezelni. :)
  • qetuol
    amúgy amíg nekem nem működött az msn (már megy, az volt a baj, h az antivírus valamilyen ssl tanúsítványt rosszul kezelt), addig az emesene-t haszáltam. ajánlom mindenkinek.^^
  • SimaSuna #9888
    Miranda powa :)
  • Mikeee86
    Hello!
    Nálam megoldódott a probléma,nem csináltam vele semmit 2009-es messenger van fenn,gondoltam beírok!
    Üdv!
    Mikeee
  • prezi
    hát ez fasza...
  • wordsworth
    Sajna még mindig nem látom a partnereket.. ritka idegesítő, nincs rá megoldás?
  • Mardel
    Ebuddy, aMSN, Nimbuzz. Ezzel működnek.
  • spy803
    Használjátok az ebuddy-t nekem az megy még legalábbis.
  • Mikeee86
    Sziasztok!
    Engem sem enged belépni ezzel a hibaüzenettel:85ae001d.Új WLM-t használok!
    Akinek van valami javaslata,ne tartsa magában!:)
    Köszi előre is!
    Üdv!
    Mikeee
  • Sippie
    sziasztok! windows messenger 8.5-öm van, és tegnap megpróbáltak ketten felvenni, de egyik sem tudott, valami hibaüzenetet kaptak. Felvettem őket én, de nem kaptak értesítést a másik felek, így nem tudtak engedélyezni sem. Esetleg van valakinek valami 5lete hogy mi a fene ez?
  • prezi
    Ezzel a hibaüzenettel nem enged belépni: 85ae001d

WTF :|
  • bertino
  • akyyy
    grat
  • lagos01
    Nagy nehezen sikerült a legújabb wlm feltenni de még mindig gondok vannak.
    Bejelentkezéskort 80040154 hibakóddal nem enged be.Megcsináltam EZT de még mindig nem működik.Valaki tudja a megoldást?
  • Gweb1984
    Szia benyhopp!

Sajnos nem lehet megszüntetni. Augusztus 25-től szeptember közepéig nem kötleező. Eddig felbukkant egy üzenet és ott a nemet válaszottad majd alatta bepipálhattad, hogy csak egy hét múlva jelenjen meg ismét a figyelmeztetés. Azonban Szeptember második felétől nemtudod megakadályozni a frissítést. Magától nem fog frissülni, azonban ha te nem frissíted, nem tudsz majd belépni msn-re. Esetleg a régi Windows Messengerrel, de az véleményem szerint már csak arra jó, hogy üzengess a haveroknak de se megjelenítendő kép, se normálisan működő fájlküldés és stb nem lesz abba.