Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki árulja már el nekem, hogy milyen billentyûkombinációval lehet azt állítani hogy egy adott partnernél megjelenítse a szmájlikat vagy sem? Véletlen megnyomtam valamit, és azóta ennél a bizonyos partnernél nincsenek szmájlik. Válaszokat elõre is köszi! 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
minden jót!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
http://goo.gl/gd6Zi5
olyan kérdésem lenne, hogy meglehet e tudni valakirõl hogy rejtve kapcsolódik-e anélkül hogy ráírnék vagy bármi? szóval létezik e valami opcio amivel ezt letudom ellenõrizni?
nekem se tudnak küldeni....
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Még pedig olyanban,hogy most tettem újra az XP-t,rátettem a 8.5-s live messengert.
Még annyit csináltam vele,h a smiley-kat visszatettem,meg az egyéb elmentett dolgokat(c:\documents and settings\felhasználónév\local settings\application data\microsoft\messenger\emailcím\objectstore\customemoticons )
Tehát ahol ezek voltak,már csináltam régebben ilyet,mikor valaki mondta,jól vissza is állított mindent,s normálisan mûködött is az msn.
DE most olyan van,hogy MSN beállításánál beállítom pl. hogy idõbélyegzõket tegyen 1-1 üzenet után,vagy pedig mentse az egyes üzenetek,vagy pl. kipipálom hogy ne játsza le automatikusan az animációkat illetve hangokak,de mintha nem is reagálná rá... Nem csinálja meg egyiket se :@ Ez miért van? Valaki tudja? :S Mert kicsit idegesítõ.
Glory, Glory Man. United!
LEtöltöttem ezt a MessengerDiscoveryt-t azt írta ezzel tdok 1beszélgetésen bellül a másik nevével írni, haveromat akarom megviccelni XD meg is van a terv xD cska nemtom hogy kell ezt használni 😄 vki leírná ? elõre is kössz 😄
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
velem is elõfordult, h egyik haverom helyett valaki más jelentkezett be, más néven, kép nélkül
mondtam havernak változtasson jelszót, és azóta jó
nem biztos h feltörték, lehet h valami nagy BUG van az MSN rendszerében és mást jelentkeztet be a fiókjába.
ibodi0831
lehetséges, hogy feltörték?
http://goo.gl/gd6Zi5
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
vagy egyáltalán nem látszok elérhetõnek
de ma észrevettem hogy (mivel felvettem saját magam a listámra) néha lemegyek nem elérhetõbe....a többiek meg nem írnak rám, én elérhetõben látom a "fülem", de magamat nem elérhetõben, és a többiek sem látnak.
mondom jó, elegem van. felraktam az új verziót
windows live messenger 9.0 azt irja ki hogy nem tud belépni mert a szolgáltatás nem elérhetõ?
ilyenkor wtf van? error code 80040154, regeditben állítgattam a megoldást google-bõl de mostsem jó
de a legjobb lenne ha az elsõ felére adnátok megoldást, 9.0 suxx
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Lenne egy kérdésem, ha valaki letíltott engem msn-en azt, hogy tudom megnézni? Csak az e-mail címét írja ki az msn? Windows Live Messenger em van és fent van a plusz is. Elõre is köszi.
Kellett elrakniuk onnan :@
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
mer az nekem nincs fenn a 09 és nem is lesz soha.
Msn 09-ben hogyan lehet a háttérképet megosztani?
Seholse találom azt a részt ahol be kell pipálni, pls help!
1 Bacardiba megy a fogadás hogy 1 órán belül válaszolnak!
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
netrádió nem szakadozik, a bix.hu-t is simán loss nélkül pingelem, MO-n lévõ emberkékkel msn-eznék
gratulálok nagy fantázia kell hozzá -.-"
ezt egy txt-be tárolta a hülyegyerek, ami gond nélkül elérhetõ volt, ezt kihasználva felirtuk mind, alakitottuk egy kisebb zárt körû csapatot és belépdestünk hülyülni rá😄
a fóruma még mindig elérhetõ<#bee1>#bee1>
csak aztán lejelszavazta, majd szép lassan mindegyiknek a hozzáférése megszünt.