13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#9955 hogycsináltad-e -
andersh #9954 amsn, emesene, pidgin, miranda, galaxy stb... -
#9953 WML helyett még milyen progi van amivel el lehet érni az MSNes kontaktokat? Mert a partnereknek még mindig nyista... -
#9952 az éppen nem, de aki feltűnési viszketegségben szenved annak való ez:D -
andersh #9951 aztakurva!!! hogy csináltad?? te vagy partnereid a partnerlistájának sztárja! -
#9950 ránézek és fejem megfájdul tőle
:)) -
#9949 :D -
#9948 egyetértek
akinek színes szmájlis hülyekarakteres neve vagy személyesüzenete netán üzenetküldési karakterei vannak az sikeres ember nem lehet :P -
#9947 borzalmas. -
#9946 mostanában ezzel az óriás szmájlis őrülettel vagyok el:D
így látnak a partnereim:D
-
lagos01 #9945 Amit még kihagytam:
2címmel megint be tudtam lépni viszont a harmadikkal megint nem lehetett. -
lagos01 #9944 EZT
de a C:\Users\NÉV\AppData\Local\Microsoft\Messenger\ helyett a többinél is a c:\Documents and Settings\felhaszn.\Local Settings\Application Data\Microsoft\ nál törltem a windows live mappát illetve a messenger mappát áthelyeztem onnan,roaming mappám nincs.Windows Installer Clean Up al is megnéztem és nem volt semmilyen live al kapcsolatos bejegyzés. Majd újraindítás és újratelepítettem.
Viszont újratelepítés után amint először bejött a wlm márt benne volt a felhasználó nevek. -
#9943 miért nem? mit csináltál? -
lagos01 #9942 nem segített. -
#9941 faq-t olvasd el le van írva. -
lagos01 #9940 Sziasztok.
Ismég gondom vana wlm 2009 el.
Van 3 fiokom ami közül 2 be be tudok lépni de a harmadikkal nem enged.
Hibakódnak 80048103 ír ki.
Jó amit beírtam jelszónak mert a webmessengeren ill. ebuddy-n is be tudok vele lépni.
Valaki tudja hogyan tudnám ezt megoldani?
Előre is kösz. -
isamood #9939 Sziasztok!! Lenne 1 problémám. Mostanába kijött ez az új msn 2009 és hát nem igazán akar működni normálisan pl amikor bejelentkezek akkor egyből kidob 1 hibaüzenetet hogy a program leáll mert valami hiba lépett fel de hogyha még arra nem kattintok rá csak arréb teszem működik de a másik az hogy az újonan felvett partnereket nem mutatja pedig csak a maásik gépen vettem fel őket.. mi lehet?? köszi előre is -
#9938 jo kérdés, én eddig csak amsn-nél vagy valamelyik más alternatív msn-nél láttam ilyet. -
#9937 Sziasztok, hogy lehet ennek az ütődött messengernek megadni, hogy a 80 portot használja? A 1863 ki van tiltva sajnos :( -
#9936 nemtom, 15,4 -es notebook "monitor", 1280x800 -as felbontással -
ba32107 #9935 Valaki? -
#9934 Elég kicsi monitorod lehet, nekem marad szövegrész is, ezenkívül állítható a mérete. A küldő fél pedig látja, hogy hol tart a fogadás. Illetve mentésnél nem tudom, ha mentésre küldenek valamit, akkor szoktam kérni, hogy küldje fájlként és kész (mert lehet ám úgy is csak akkor be kell tallózni). :D
Szerintem meg a-patch egyszerűbb, úgyis tiltom a sok szar reklámot, meg a többi felesleget. -
#9933 egyszerűbb a registry átírás, ha már úgy is van fent plus
amúgy meg szerintem egy fos... elég gyakran bugzik, ugye idióta mód elfogalja a chat ablak egész területét, csak a szövegbeviteli mező marad meg... és gyakran játsza azt, hogy addig nem látni amit írok vagy írnak nekem, amíg be nem fejeződik a képmegosztás... ráadásul a küldő fél nem is látja hogy hol tart a megosztás (ha a fogadó menti)
ja és itt is rá kell nyomnod a mentésre, szal ugyanúgy "teleszemeteli" a vinyót mint a hagyományos fájlátvitel
de mindenki használja azt amit szeret :) -
#9932 A-patch
Am. szerintem jobb mint a fájlátvitel, legalább nem gányolja össze a letöltés mappámat szaros szkrínsotokkal:D -
#9931 sry, közben olvastam FAQ -ot :) -
#9930 ezt az idióta képmegosztó fasságot le lehet tiltani valahogy? annyira gagyi hogy az hihetetlen
szal olyan kéne ha vki küld egy képet megosztásként, inkább jöjjön sima fájl átvitelként, ha meg behuzok vmi képet vagy screenshotot pasztolok be akkor is ugyanez legyen
lehetséges? -
#9929 figy, bármikor.
itt segítőkész emberekre lelhetsz csak :D -
#9928 ÁÁHH xD
Sikerült!!!
:D
Köszi -
#9927 Hy
Újratettem a Win-t, így hát MSN-t is!
Azt hogy tudom beállítani, hogy ha megnyomom az érkezett levelek ikont, akkor egyből belépjen a mail fiókomba, ne kelljen külön beírogatni a felhasználó nevet, meg jelszót?
Mert régen ez ment magától, de most meg nem akar belépni! És zavar egy kicsit, de nem tudok rájönni.
Hozzá kell adni a mail fiókot MsnPlus-ba? Mit kell írni a PORT -hoz?
hotmail.com -os a mail -em.
Segítsen valaki PLS, már 100x újratettem, meg a böngészőt (Maxthon) is, de nem akar belépni magától!
:(
Köszi előre is. -
#9926 Tudtok valamit Stuff pluginékról? Fejlesztik még egyáltalán? Lesz valaha 9-es WLM-hez? -
ba32107 #9925 Nálam az nem működik. Csak a parancsot látom, ahogy beírtam. -
#9924 Megtanulod fejből használni az egyedi hangulatjelek parancsai !
-
ba32107 #9923 Személyes üzenetben hogy lehet egyedi hangulatjeleket használni? -
andersh #9922 és az miért is jó ha összekapcsolom? mire jó ez az egész? -
msstz #9921 azt nem tudom, de bizonyosan handicap a myvip. -
#9920 Na ilyet hogy lehet csinálni? Akár saját oldalra?
-
#9919 képet -
#9918 Segítséget kérnék.
Ezt írja az messenger, minden üzenet előtt: "XY nevű ismerősét a következő elindítására: 2009.09.27.. Megvárja a választ, vagy visszavonja a függőben levő" - Ennyi. Ez mi a fene? Hogy tudom ezt kikapcsolni? Telepítettem fel rá MSN Plus-t, Discovery-t, A-Patch-t. Minden beállítást átnéztem és egyszerűen nem tudom kikapcsolni. Minden segítségnek örülnék.
-
#9917 http://www.ebuddy.com/ -
#9916 parancsolsz? :)