Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy lehet kiirtani az MSN-t ugy a gépbõl mint hogyha sose lett volna rajta semmien verziójú msn???
Én már nem tudom hanyadik napja küszködök ezzel a sz@rral hogy bejelentkezzen :@ <#boxer>#boxer>
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mellesleg ez egy ilyen reklámon alapuló kedvezményeket adó szarság. occsóér lehet benne vásárolni, nem rossz annyira, bár ruhát neten sose vennék.
.: mobilize.hu :.
Olyan gondom lenne, hogy fent van a legújabb plus de nem mûködik oly módon hogy A Súgó mellett ott a Plus! menu de egyébként semmi funkciót nem jelenít meg. Tehát pl a beszélgetés ablakaimban hiányoznak a plus! ikonok stb. Próbáltam tûzfalat kikapcsolni úgy se jó. Újra telepíteni a plust. Úgyse jó!
Mi lehet a probléma?
van 1 kis problémám! a lényeg az hogy WLM 9.0 van fent a gépen msn plus al és mostanába SENKIT nem tudok felvenni msn re... vagyis feltudok csak se én, se õ nem lát engem elérhetõ partnerként, és eggyáltalán nem tudunk egymásnak irni pedig visszaigazolt msn en tuti. de ha más vesz fel engem akkor se jó, mert akkor meg nekem nem irja hogy felvett [email protected]
viszont a sima WLM MSN en ami alapból rajtavan a windowson azzal meg tökéletesen mûködik... esetleg a 9.0 ás wlm a hibás? van-e rá megoldás?
elõre is kösz a válaszokat...
Lenne egy olyan gondom, hogy felvettem egy emberkét msn-re és õ nem lát sehol a partnerek között, még a további partnerek között sem.
Eleinte ha írtam neki még el tudta olvasni és látta, de ha most írok neki már el sem küldi. :S
Tehát elvileg én látom õt, hogy elérhetõ, de õ nem lát engem még a listán sem.
Van megoldás?
...::::::...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
valaki segítsen legyenszíves! 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
szerencsére vannak alternatív programok, így igazából nem is gond, hogy azaz 1 szál program nem mûködik a rendszerben.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.