13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• bertino
    vagy küldjön neki esetleg 2 csokor virágot.
  • [HUN]FaTaL
    Hívd fel telefonon.
  • bertino
    vagy hátha mindkettő ?
  • Doomista
    Hacker az ismerősöd, vagy cracker ?
  • dragon11
    Érdekes, 1etlen 1 ismerősömnél fagyok ki most már.. ha őt megnyitom és úgy mást, akk 2nél fagyok.. ha nem nyitom meg.. akk nem fagyok ki egyáltalán..

Az a gáz, hogy vele nagyon sokat dumálok..

Senkinek semmi 5lete, a hülyeségen kívül?
  • Doomista
    Kötsög egy hely ez...rossz ember all :(( Kértek sört ?
  • akyyy
  • bertino
  • autoszimulator
  • dragon11
    halkuljál má' elfelé..
  • Doomista
    dekeci vagy :DD:D:DD:DAS:DSA:A:DSA:
  • bertino
  • Doomista
    Linuxra
    Mac OS X
    DOS
    xbox630
  • dragon11
    Most meg már 1emberrel sem tudok beszélni.. újra raktam ezt a szrt ezerszer.. de nem jó..

wtf?
  • Doomista
    windows xp
  • Mardel
    microsoft
  • dragon11
    Megjavult magától.. most hirtelen.. lol^^
  • bertino
  • autoszimulator
    azért ennyire nem durva a helyzet
  • dragon11
    lol?
  • bertino
    hm.
    és ?
  • dragon11
    8.5öt használok.. ma jelentkezett csak ÚGY a probléma.. megnyitok 2embert és kifagy az msn úgy, ahogy van..

5let?
  • SMGBAS
    MEgvan közben
  • SMGBAS
    Halee. Lenne egy hülye kérdésem. Valaki felvett és azt válaszottam, hogy döntés később. Azt hogyan tudom előhozni?
  • andersh
    lehet elszédültek
  • bertino
    nekem halleluja megy -.-'

persze ez téged nem vígasztal
  • edios
    Reggel MSN-ezgetek, kiírja, hogy elérhető új verza, szépen fel is raktam, azóta nem tudok bejelentkezni..

Folyamatosan megy a bejelentkező ablak, forognak a figurák, és nem történik semmi:\
  • andersh
    legújabb WLM-ben nem működik a bug :(
  • McGrady
    Helló! Újra lett rakva a gép, feltettem előbb a WLM-et, elkezd bejelentkezni, de nem sikerül, viszont nem ír ki semmi hibát, csak olyan mintha nem csináltam volna semmit. Eddig nem nagyon volt ilyen, vagy ha igen akkor az első néhány próbálkozás után mindig bejelentkezett, most nem. Tudtok valamit erről?
  • tmp
    Sziasztok

Olyan problémám van a legújabb hivatalos MSN-el hogy bejelentkezéskor kiírja hogy van 1 új felkérésem , felmegyek az oldalra (ahova a link mutat) és kiírja hogy nincs egy darab felkérésem sem. Ez a hiba más gépnél is előjön szal valami az accauntommal van , egyszer kért fel valaki egy csoportba de visszautasítottam , most meg mindig kiírja holott már nincs is meg az a csoport. Erre van valami mód hogy ne írja ki nekem mindig ?

köszi
  • Apocalipto
    Figyelmeztetett az MSN, hogy új verzió elérhető, és mellé ezt az ablakot dobta fel: Klikk
  • Loufee
    Hali!
    WLM 8.5-öm van, és amikor bejelentkeznék 80072eff hibakódot ír és nem tudok bejelentkezni. Mi lehet a probléma?(hiba blogban nincs)
  • Narusco
    most már nekem is jó úgyhogy szerintem nem a routereddel volt a baj, hanem akkor pont szar votl a cucc :)
  • Doomista
    Először még betudtam lépni...aztán a tonline elszállt...valami dsl server error....pár perc múlva visszaállt az internet, de az msn nem ment...restartoltam, úgy se ment...azt hittem hogy a tonline bekavart neki...de most már megy...csak egy router ki-be kapcsolást hajtottam végre+gép restart, és megy...
  • Narusco
    nektek most megy?! -.-
  • andersh
    működik jee :D
    végre megint boldog vagyok
  • andersh
    de lehet ha 8.5-ben beírom úgy ahogy mutatták akkor a 9.0-soknak nagynak látszik
  • andersh
    hú bazeg ha ezt így meg lehet csinálni, lehet felrakom a 9.0-t
  • akyyy
    thx
  • pista89
    ⃡szmájli helye ͠