Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ebuddy, meebo, iloveim.com
ezek is?
pidgin portable pendrive-ról?
Doomista
krv élet én még most sem látom hol van az a fehér szöveg...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Vogel
Webmessenger-rel mi lett? Nagyon megváltozott és elvesztette eredeti funkcióját 😞 pedig melóhelyen le van tiltva minden, kivéve ez.

látod suna mondom h lófasznak se tûnik fel az a kis fehér szöveg a sarokban
bardocz
Bazdmeg<#idiota>Végig kattingattam a kurva linkeket,meg keresgéltem,csak a képen a szöveget nem olvastam el :ASD:ASD::ASDASD: Epic fail,de legalább lesz mit mesélni az unokátoknak:-D
SimaSuna
PIROS WLM FAQ-ra szöveg felett kiirva h NINCS semmi amivel láthatnád h ki tiltott le..

persze logikus gondolkodás is kéne h miért van benne rejtett opció és a letiltás 😊
bardocz
Jó,én meg nem találom,hiába nézem át-.-
SimaSuna
annyira alap dolog h ha ki van téve a banner jólenne legalább végignézni hogy mi van kirakva...

rengeteg kérdés jött..99%a a hibablogban megtalálható...csak van aki lusta..
tényleg szar a banner, a banner hibája nem a tiéd. sokkal jobban ki kéne hangsúlyozni
bardocz
Butafasz vagyok,nem találom<#idiota>
SimaSuna
banner vazze 😊
bardocz
Van olyan program,amivel meg lehet nézni kik tiltottak le?Mert akkor azokat kitörölném a listából.
Benny04
HMHM?

SimaSuna
Miranda néhanapján kijelzi azt aki rejtve van fent...
[HUN]FaTaL
kamu, linux amsnezek.

http://goo.gl/gd6Zi5

FZoleee
Baromira nem igaz ez, de mindegy...
aMSN annak a neve mellé kirak egy pirox X-et aki letiltott 😊
Állítólag...nem próbáltam, nem is fogom.
"Nincs SE PROGRAM, SE SCRIPT amivel Láthatnád, hogy ki tiltott le!"
Banner... <#sniffles>
Pontosítanék egy kicsit!
Olyan kéne nekem, amivel meg lehet nézni, hogy ki az aki be van jelentkezve, de offline bujkál!

aMSN-el meg lehet nézni ki toltott le. Messenge plussal meg azt hogy ki törölt le.
Helló!

Anno találtam egy oldalt, ahova bejelentkezve kiírta, hogy kik azok az emberek akik be vannak jelentkezve, csak épp rejtve, vagy letiltottak, vagy kitöröltek!
Ezt, vagy ilyen jellegû oldalt most nem találok sehol!
Tudna valaki dobni 1ilyen oldalt?
Elõre is kössz!!

Benny04
am hol kell beállítani 9.0-nál, hogy a személyes üzenetet kijeleze a párbeszédablakban?
mert minden ismerõsömnek kijelzi, aki 9.0-t használ, csak nekem nem...

Benny04
emos kurva 😄DDDDDDDD

bertino
format c:
nincsmit.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kritikus hiba 3
A Messenger játékszolgáltatása nem ér el egy fontos fájlt. Zárja be ezt az ablakot, és indítson el egy új játékot.
--> már hónapok óta ezt írja ki az msn-em, ha játszani akarok...
Hogy tudnám megcsinálni?:S:S Köszi😊
rooney8
Beépülõ modulok

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

és wmp-be hol hol tudom beállitani?
rooney8
WMP-be is be kell állítani 😉

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Sziasztok!
mért nem írja ki az msn amit hallgatok?
pedig a beállitásokba be van állitva:S
drowns41
Hello!

Olyan problémán lenne, hogy az msnben mikor be szeretném kapcsolni a webkamerámat, ezt az üzit írja ki:

A kamera indítása sikertelen. Gyõzõdjön meg arról, hogy a kamera nincs használatban egy másik programban, majd próbálja meg újból.

Biztos, hogy nem használja semmi, legalábbis a feladatkezelõben is leállítottam a progiját. A programban amúgy mûködik minden rendesen. Vistát használok és Acer Aspire 5672es notebookról próbálkozom.

Jó lenne ha valaki tudna valamilyen segítséget adni.
Köszi elõre is

http://sum41.uw.hu

Toby0501
"c:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe"

tigeroo
a windows live parancsikonja hol található a windows-ban?

a start menüben nincs, és sokszor az óránál is eltûnik a pici ikonja, ilyenkor restartolni kell....
a program files/windows live mappában nincs exe fájl

?
[HUN]FaTaL
emos kurva 😄DDDD

Tomo15
Barátnõm, szerencsére azt nem kell komolyan venni😄 Ellenben megoldás az nem lenne rossz😉
Toby0501
A jó Isten így akar megóvni valamitõl/valakitõl..(?)<#idiota>

qetuol
c-c-c-c-combo breaker

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

akyyy
"emos kurva😄"<#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

"emos kurva😄"<#idiota>
Doomista
"emos kurva😄"<#idiota>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

FZoleee
"emos kurva😄" <#idiota>
Tomo15
Bocsi ha már le van írva ennek a hibakódnak a megoldása, de én nem találtam sehol. Segítsetek légyszíves mi lehet a megoldás.
2 Hónapja vettem egy webcamot, mûködött szépen 1 hétig, aztán meg ez a hibaüzi jött ki:

A webcam tökéletesen mükõdik...
Elõre is köszi!
tigeroo
a windows live parancsikonja hol található a windows-ban?

a start menüben nincs, és sokszor az óránál is eltûnik a pici ikonja, ilyenkor restartolni kell....
a program files/windows live mappában nincs exe fájl
rooney8
msn password recovery<#eplus2>

Jim Morrison
A gépemen bejelentkezett valaki, és azt szeretném tudni milyen kóddal. Ezt hol tudom megnézni? 😄 (lehet nagy vonalakban fogalmaztam)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

rooney8
szintúgy 😊

[HUN]FaTaL
Érdekes nekem nincsenek ilyen problémáim, meg egyik ismerõsömnek se.

Live Essentialst kell uninstallálni és kiválasztod a WLM-et.

red bull
hát nemtom az összes haveromnak kb ugyanazt csinálja mint nekem (pl nem tud felvenni senkit a partner listájára, oda-vissza)és valaki le se tudja törölni a géprõl mert sehol nincs WLM 9.0-ra utaló mappa pedig windows keresõvel is végigfutottam rajta

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

[HUN]FaTaL
Hibátlan a 9.0.

Programok telepítése/törlése -> Windows összetevõk hozzáadása/törlése

rooney8
Nálam pl. tökéletes a 9.0 is 😉