13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#10035 szerinted megoldható ?
nekem nincs ötletem erre. -
#10034 egy gépen belül két helyen? -
#10033 hű. -
#10032 De úgy kéne hogy már akkor 2helyre legyen ment miközben beszélgetek, tehát ha pl ezt az üzenetet elküldtem akkor már mind a 2 helyen ellegyen mentve! -
andersh #10031 másolással -
molnar0921 #10030 HEllo mindenkinek!
Sajátgépből nem lehet valahogy eltüntetni a megosztási mappát?
Nem használom az msn ezen részét és nem szeretném ha ott lenne a sajátgépben. -
#10029 Üdv, azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e 2 helyre menteni a naplózott beszélgetéseket? Ha igen hogyan??? -
éééénZoli #10028 Heló!
köszönöm a gyors válaszokat!a probléma még mindig nem oldódott meg!barátnőm kipróbálta az öccse címével, azzal működik, nem dobja ki! én meg a saját gépemen kipróbáltam a barátnőm címével és nekem is működik engem sem dob ki! szóval nem tudom mi lehet a probléma mert ha a partnerlistája sérült volna akkor elvileg az én gépemen is kellett volna hogy dobjon, de nem ez történt! és amint mondtam hogy a laptopján az öccse címével működik! -
savio #10027 legalább ezt már tudom -
#10026 be=) -
savio #10025 sziasztok!
a 2009-es messengerbe be tud lépni valaki, ha win xp serial pack 3 van a gépén?
engem nem enged....
előre is köszi a segítséget!
-
#10024 És csak a honlap forráskódját lestem meg. -
#10023 http://settings.messenger.live.com/Applications/WebSettings.aspx -
#10022 Ezt nézzétek meg:
katt ide
MSN beszélgető ablak a honlapra? Na ilyet hogy lehet csinálni?? -
#10021 az van fenn. közben kiderült hogy volt fenn egy hülye tűzfal, ami letiltotta, pedig azt nyomtam hogy átengedje...azért köszi :-) -
#10020 Nincs mit, máskor is ! -
andersh #10019 rakd fel a legújabb WLM-et -
#10018 Köszi! Nem csináltam semmit és megjavult.. fura ez az msn.. még most is jó tegnap estétől. -
#10017 valaki segítsen már, nem tudok bejelentkezni WLM-el! A régi msn (windows messenger) megy, a wlm meg beszarik...néha kiírja hogy a Windows Live Communications Platform hibát észlelt, leáll, aztán visszadob. Máskor meg ki se írja, csak visszadob. Ötlet? -
#10016 hiába törlöd így, maradnak fájlok, pl:
C:\Users\istvan\AppData\Local\Microsoft\Messenger
dokumentumokban is van pár cucc. meg még kitudja hol, talán a készítők sem. mindenképp próbáld ki másik accounttal is, pl tieddel, lehet az sérült, vagy a partnerlista. -
éééénZoli #10015 Arra gondoltam hogy esetleg valami másik programmal nem fér össze az msn! de barátnőm elmondása szerint nem telepített fel semmit!most hétvégén is fullra letöröltem az msnt minden kiegészitőjével és ujra telepítettem, barátnőm kérésére a kiegésztőket is, ilyen fotótár és társai, nem tudom még miket rak fel a 9.0-ás szóval mindent felraktam! és a probléma megmaradt!nodot futtatott végig és nem talált a nod sem semmit!
köszönöm a segitséget!akkor megprobálom majd a kiegészítők nélkül felrakni, vírus és spyware keresőket bevetni remélem sikerrel járok!
kösznöm mégegyszer és további szép estét! -
#10014 próbáld ki egy másik profillal, esetleg a tiéddel, ha azzal is, akkor egy másik klienst próbálj. Ha a tiéddel működik, akkor te is törölj mindent, amit csak feltehet az MSN, lehet a partnerlistával van valami gond /kétlem/. Ha neked sem jó, akkor valami gáz van az MSN-el, hogy micsoda? hát az áltlában sosem derül ki. -
éééénZoli #10013 Csak újra catlakozik!nem ír ki semmit! bejelentkezik rejtve akkor jó pár percig de ugyse sokáig! és ahogy elérhetőre vált vagy elfoglaltra vagy akármire max 2 másodperc és dobja is ki, és azt írja ki hogy újrakapcsolódás! -
éééénZoli #10012 Köszi a gyors választ! De nem hinném hogy feltörték volna és más használná!inkább akkor vírus van a dologban!azért nem hiszem hogy feltörték volna mert az otthoni gépén nincs ilyen probléma, és ha valaki folyamatosan használná akkor azt énis észrevettem volna! (elvileg)
Még egyszer köszönöm a gyors segítséget!
Üdv! -
#10011 háát, ez érdekes, nem ír ki valamit jobb alsó sarokban? másik gépről bejelentkezett vagy vmi mást? egyáltalán csak kilép, újracsatlakozik, vagy kifagy? -
#10010 Feltörték az msn címét, és valaki folyamatosan használja. Tessék passwordot váltani, átnézni a laptopot vagy 10 féle vírusirtóval, spyware irtóval. -
éééénZoli #10009 Sziasztok!
olyan problémám lenne hogy barátnőm laptopján vista op rendszer van augusztusban vásárolt!WLM 9es verzió van rajt "gyárilag", eddig nem volt semmi probléma, de az utobbi időben (2hete kb) az van hogy bejelentkezik és egyből ki is dobja! de ha rejtve kapcsolodik akkor talán 2-3 percet fennt tud maradni!újra lett telepitve már az msn! nem tudom mi lehet a porbléma! ha valamelyikőtök találkozott már hasonlóval legyen szíves segitsen! -
#10008 töröld a log fájlt, azt hogy idézzen az utolsó beszélgetésből, ha ez sem jó, akkor minden szemetet, amit msn tett fel, app datából, estébé. -
#10007 9999 ték is nagyon szép...tessék gratulálni nékem, vagy örökké hallgatni e fórumon. -
#10006 -
#10005 -
#10004 köcsöG -
#10003 grat. tied a sör. -
#10002 TéK2 -
#10001 ték -
#10000 ték
ennyi.
kösz mindenki -
#9999 TéK -
#9998 Amúgymeg tegyél fel egy másik klienst, van egy jópár. -
#9997 vagy egy üdvözlőlapot. -