Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezek is?
pidgin portable pendrive-ról?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
persze logikus gondolkodás is kéne h miért van benne rejtett opció és a letiltás 😊
rengeteg kérdés jött..99%a a hibablogban megtalálható...csak van aki lusta..
Állítólag...nem próbáltam, nem is fogom.
Banner... <#sniffles>#sniffles>
Olyan kéne nekem, amivel meg lehet nézni, hogy ki az aki be van jelentkezve, de offline bujkál!
Anno találtam egy oldalt, ahova bejelentkezve kiírta, hogy kik azok az emberek akik be vannak jelentkezve, csak épp rejtve, vagy letiltottak, vagy kitöröltek!
Ezt, vagy ilyen jellegû oldalt most nem találok sehol!
Tudna valaki dobni 1ilyen oldalt?
Elõre is kössz!!
mert minden ismerõsömnek kijelzi, aki 9.0-t használ, csak nekem nem...
A Messenger játékszolgáltatása nem ér el egy fontos fájlt. Zárja be ezt az ablakot, és indítson el egy új játékot.
--> már hónapok óta ezt írja ki az msn-em, ha játszani akarok...
Hogy tudnám megcsinálni?:S:S Köszi😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
mért nem írja ki az msn amit hallgatok?
pedig a beállitásokba be van állitva:S
Olyan problémán lenne, hogy az msnben mikor be szeretném kapcsolni a webkamerámat, ezt az üzit írja ki:
A kamera indítása sikertelen. Gyõzõdjön meg arról, hogy a kamera nincs használatban egy másik programban, majd próbálja meg újból.
Biztos, hogy nem használja semmi, legalábbis a feladatkezelõben is leállítottam a progiját. A programban amúgy mûködik minden rendesen. Vistát használok és Acer Aspire 5672es notebookról próbálkozom.
Jó lenne ha valaki tudna valamilyen segítséget adni.
Köszi elõre is
http://sum41.uw.hu
a start menüben nincs, és sokszor az óránál is eltûnik a pici ikonja, ilyenkor restartolni kell....
a program files/windows live mappában nincs exe fájl
?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
2 Hónapja vettem egy webcamot, mûködött szépen 1 hétig, aztán meg ez a hibaüzi jött ki:
A webcam tökéletesen mükõdik...
Elõre is köszi!
a start menüben nincs, és sokszor az óránál is eltûnik a pici ikonja, ilyenkor restartolni kell....
a program files/windows live mappában nincs exe fájl
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Live Essentialst kell uninstallálni és kiválasztod a WLM-et.
http://goo.gl/gd6Zi5
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME