Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
tényleg nagyon idegesítõ, de már kezdem megszokni :-c
lejjebb húztam és már látszódik is :DDD
KÖSZIIII <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
A-patch nem segített.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://dailyfreeware.net/2008/12/23/msn-virus-cleaner-2016a/
hu hu hu huuuuuuuuu
valami ilyesmi
link.../Photopbvxr.jpg
próbáltam ujratenni, spyware terminatorral törölni, vírusirtóval is, csökkentetmódba, kiöröltem regedtiból az összes messengeres bejegyzést, és úgy is ujr atettem, de nem javult meg.
be engedi, majd egy idõ után kiirja hogy a windowsd live messenger hibát észlelt ezért leáll.
valami megoldás rá?
1,Az új 9 msn ben lehet egyszerre több gépröl is bejelentkezni ha jól tudom,tehát ha én beszélgetek egy ismerössel a webkamerán keresztül akkor az ö felhasználónevével és jelszavával belép a barátja a munkahelyén akkor azt látja amit én és ö a webkamerában vagy csak látja hogy beszélgetünk de a képet nem látja?
2,Rögzíthetö a kamerakép...( ez a legmelegebb)képes más gépen(pl. munkahely)ha belép egyidejüleg rögzíteni a képet?
3,Betudja e állítani hogy az adott napon vagy héten vagy mindig amikor használja a kamerát az összes msn keresztül történö kameraképet rögzitse azon a számítógépen ami otthon van neki és közösen használják?
4,Meg lehet e tudni hogy rögzitett e ilyen videokat ha lehetséges vagy hol lehet megnézni vagy leállítani a további rögzítést?
Ha ebben tudna valaki tanácsot adni azt nagyon meg köszönném
Nálatok is azt csinálja a wlm (2009), hogy ha lerakom a beszélgetõs ablakot a tálcára, majd ha az összes többi ablakot is lerakom a tálcára (és már csak az asztal lenne) akkor felugrik automatikusan a beszélgetõs ablak? És ez nagyon idegesítõ tud lenni :@ :) Esetleg valami ötlet?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
hu hu hu huuuuuuuuu
hu hu hu huuuuuuuuu
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Amúgy meglehet változtatni az msn ikonjait a notification areaban?
Ha nem ez a baj, akkor fogalmam sincs.
hu hu hu huuuuuuuuu
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
ezt dobja ki, ilyenkor mi van?
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
Lenne egy kis problémám,fel szeretném telepíteni a WLM 2009-et,de kidob egy hibaüzenetet:"Hiba: OnCatalogResult:0x80072ee6"..Ha esetleg van megoldás a hiba elhárítására..Annak örülnék..Köszi!..
am ha figyelik h milyen oldallekérések vannak, és rájönnek h az is ilyen msn-ezõs cucc lehet azt is letiltják. ha pendriveról tudsz programot indítani, vagy géprõl, akkor a pidgin vagy egyéb msn kliens is jó alternatíva lehet.
mert minden ismerõsömnek kijelzi, aki 9.0-t használ, csak nekem nem...
A Messenger játékszolgáltatása nem ér el egy fontos fájlt. Zárja be ezt az ablakot, és indítson el egy új játékot.
Ezt írja ki msn ha játszani szeretnék aknakeresõt haverral mi lehet a gond? ujratettem flasht meg javat de akkro is ez van, pedig máskor is toltam már és nem volt gond HELP PLS! a legujjabb msn van fent...
ezeket mint támogatják, valamelyiket csak használják :)