13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#10075 nem tudjuk mi a gond, használj alternatív programot, pl:
aMSN
emesene
pidgin
trillian -
genory #10074 Valaki ha segítsen légyszi! Csomó barátom él külföldön és nem tudok velük beszélni, mert egy ismerősöm sincs!!Az MSN ablak tök üres..... -
#10073 2 flash telepítő van. 1 az IE-hez, 1 meg a Firefox-hoz. Ha neked mindkettő fent van, talán az egyiknél nem a legfrissebb van.
Vagy adobe.com, és megint felrakod. -
#10072 Tedd fel az IE-s verziót, az kell neki. Vagy IEből telepíts az adobe.com-ról, vagy szedd le usiteról a telepítőt. -
#10071 Hali. Az msn 1 hete elkezdte kiírni nekem belépéskor hogy telepítsem a legújabb flash-t. Fel van telepítve de még mindig kiírja, ha rámegyek hogy telepítés akkor meg behoz egy oldalt és ott elvileg menni kéne a letöltésnek de nem indul semmi. de amúgy ha nem telepítem akkor meg bejelentkezésnél lefagy és bezárja az msn-t? Valakinek hasonló probléma esetleg megoldás hozzá? köszi -
genory #10070 Nem látom MSN alatt az ismerőseimet! Valaki segítsen, hogy hogyan kell, mert nagyon kéne! Előre is köszönöm! -
andersh #10069 mi a szarnak akarsz egy robottal beszélni lol?
amúgy van egy pár ilyen oldal, nem kell ehhez msn. kapsz majd halálértelmetlen válaszokat, amik nyelvtanilag helyesek és kb köze van 2 szóhoz az előző mondatodból. -
#10068 én több ilyenről is hallottam egy régen volt is ami nem coke-os volt. De sajnos egyet sem tudok mondani. -
miki10 #10067 Sziasztok!!
az lenne a kérdesem hogy emlékszem van olyan msn cím ahol lehet beszélni robottal magyarul és az msn címböl csak anyit tudok hogy @coke.hu.
valaki nem tudja telejes msn címét a robotnak?
-
genory #10066 Most telepítettem a WIN 7-et és MSN alatt nem látom a pajtásaimat! Miért? Valaki segítsen!! Előre is köszi! Valaki tudna segíteni? -
#10065 megvolt. -
andersh #10064 mármint firefox, súgó -> hamisított webhely bejelentése -
andersh #10063 jelentsétek ti is az adathalász oldalt -
#10062 legközelebb próbáld meg a karakterkódolást is átállítani, vagy ennyire csak a weblap mentése másként gombot ismered? :S -
#10061 Takarodj már a szar adathalász oldaladdal a redvás picsába. Az ilyeneket kéne felrúgdosni a Holdig. -
#10060 Császtok, nektek se jó a www.myvip.com nál az a cuccos ha beléptek?
Elég értelmetlenül fogalmaztam meg de remélem értitek xD Csak egy rövid választ légyszi
Köszi :D -
genory #10059 Most telepítettem a WIN 7-et és MSN alatt nem látom a pajtásaimat! Miért? Valaki segítsen!! Előre is köszi! -
#10058 aha. más? -
andersh #10057 format c: lezúzza -
#10056 http://Come-Face-The-Truth.com/?photos
ezzel a féreggel már találkozott valami? van ami lezuzza?:O -
#10055 Windows kommunikációs platform működése leállt...vmi ilyet ír ki akkor mi a baj? -
#10054 sóhaj. -
#10053 Ha ésszel élsz, elég. -
#10052 nekem az van fent (pontosabban eset smart security), és semmi gondom vele -
#10051 Nod?lol. -
destroyer91 #10050 hy all! nekem az uj 2009es msn van fennt,de állandoan kijelentkezik,ráadásul még sokat is töltöget mire ujrakapcsolódik...kipróbáltam,amit a blogba irtak,de annyit ért,hogy kicsit tovább mükszik rendesenam win 7 oprendszerem van,aki tudja mi a baja,irja meg előre is köszöntem -
#10049 próbálkozz a spybot search & destroy -al, de mielőtt lefuttatod, updateld az adatbázisát
meg esetleg vmi vírusírtóval is próbálkozz, nemtom milyet használsz
én nodot tudom ajánlani, de ha ingyenes kell akkor comodo antivirus vagy avg -
andersh #10048 nem biztos h jó, ha vírusod van akkor nem jó, de ha nem vírus csak megadtad valahol a jelszavad akkor jó -
andersh #10047 jelszóváltoztatás -
#10046 hali! az a gondom h tegnap óta mindenki azzal zaklat, hogy percenként tolom nekik a virus linkeket. próbáltam már pár ilyen msn virus eltávolító cuccot, de nem nagyon használt. tudnátok mondani egy olyat ami biztosan jó? -
#10045 hi, van egy nagy problémám wlm-mel,megnéztem pár helyen de megoldást nem találtam.
amikor személyes üzenetet vagy képet vagy nevet váltok teljesen elmegy a net a gépen,és csak újraindítással jön vissza.
két gép van össze kötve routeren, másik gépen nem szakad, amelyiken msn-ezek azon meg totál elmegy ilyenkor.
ötletek? :/ -
jcfan #10044 Üdv!
Tud-e valaki megoldást erre a hibaüzenetre?
http://www.imageserve.info/img_store/2009/10/12/9/93170970a7cc2fa7e8be8a862f7a109a.jpg
Egyszerűen nem lehet megnyitni,leáll ezzel az üzenettel( tehát bejelentkezni sem tudok )...
Uninstall majd ujra fel,javítás stb.amit tudtam azt megpróbáltam de nem jött össze.
Sokáig működött hiba nélkül,de kb. egy hete ezt csinálja.
Kösz,ha valaki tud valami megoldást. -
#10043 köszi.
ritkán használok parancssoros műveleteket és akkor is inkább a /jelet szoktam. most nem voltam benne biztos, hogy mindkettő ua ,ezért inkább odaírtam mindkettőt... -
andersh #10042 / és - között nincs különbésg -
#10041 igaz sok helyen regsvr32 -u -s írnak, de sztem inkább regsvr32 /u /s parancsot írj. -
#10040 ezt a módszert ismerem, de bármi lehet ,ezért csinálj egy biztonsági mentést...!
1.
Start - futtatás - regsvr32 -u -s "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\fsshext.8.5.1302.1018.dll"
(fontos h jól írd be a verziószámot! a 8.5.xxx utáni értékeknél)
2.
registry - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\(your userid)\Products\577EC8054AB4847428FDEF82ADF9300B\Features
átnevezni a "MsgrFeat" string nevet "MsgrFeat-old"-ra.
A bejegyzés tartalmát nem szabad törölni ! mert MSN uninstallnál arra szükség lesz.
-
#10039 Állítsd be az MSN-t hogy loggoljon x helyre, aztán rakjál fel egy plust és azt meg állítsd be hogy loggoljon egy másik helyre. Ennyi. :D -
andersh #10038 én is pont ezt akartam írni.
de akkor már keyloggert is telepíthetsz ennyi erővel. -
#10037 persze, főleg ha arról a gépről van szó, amihez a srác is hozzáfér. csinál egy batch fájlt, ami pl percenként másolja át az eredeti logfájlt egy saját mappába. induljon a cucc a windowssal, vagy ha nem állítja le a wint, futtassa ő maga. persze kiszűrhető, de nem feltétlenül. -
#10036 Igen, erre lenne szükségém, de sztem lehetetlen! Esetleg olyan tippre lenne szükségem, hogy mit csináljak, mert melszeretném olvasni a naplózott beszélgetéseket, de letörlik, de más helyre nem akarom étrakni hogy ne jöjjenek rá.