Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Glory, Glory Man. United!
ha compatibility módban indítottam win7 RC 32 biten akkor csak a www-s linkeket jeleníti meg linkként, de ha hagyom simán menni, ami száx, mert nem a notification areaban van az ikon és nekem oda kell, akkor bezzeg megy minden link. <#levele>#levele><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#duhos2>#duhos2>
fuujj.
Azt szeretném kérdezni, hogy az új 2009-es msn-be hogy lehet letiltani a képmegosztást, az lenne a jó nekem, ha csak simán átküldené a képeket mint a régebbi msn-eknél, nem pedig a beszélgetõablakban jelenítené meg alapból!
Elolvastam az errõl szóló cikket. Regeditben megcsináltam, én tényleg normálisan tudok képet küldeni, de a partnerem ha küld akkor ugyanúgy megossza. Nem lehet valahogy kilõni azt is anélkül, hogy a partner is szerkessze a registryt?link
ETS 2 + Logitech Driving Force GT
http://wave.google.com/
szóval vmi mégis káccol. tûzfal csinálhat ilyet?
http://goo.gl/gd6Zi5
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Jövök egy kicsit hülye, és off kérdéssel.
Én eddig trillian-on keresztül msn-eneztem Na jó, jelentkeztem be messenger alól is, de az esetek 95 %-ában trillian.
Most messengert szeretnék használni.
Szeretném kérdezni, hogy mi a kölönbség a Windows live messenger, és az MSN messenger között? Melyik a jobb és miért?
segitsetek eldönteni, hogy melyiket használjam 😊
köszi
üdv.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Itthon WLM 8.1 van, melóhelyen meg WLM 9.0
Mi fog történni ha itthon bekapcsolva hagyom a gépet és bejelentkezve marad a WLM, majd munkahelyrõl bejelentkezek 9.0-ról?
Itthon kijelentkezõdik?
Van olyan script vagy valami hogy ahogy jön egy üzenet felolvassa pl Microsoft Sam vagy Speakboard? köszi
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Létezik a WLM-bõl 64bites verzió? Vagy ez alapból megy 64biten is?
.: mobilize.hu :.
Van olyan progi ami kiírja windows live 9.0-ban,hogy épp mit hallgatok Winamp-ban?
Találtam ilyeneket,de azok nem voltak jók 9.0-ban.(mondjuk másban nem is próbáltam,dehát nekem 9.0-hoz kell)
Elõre is thx!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
de átolvasva a kérdést, leesett hogy nem az a gond, hogy nem tudja a másik fél a verziót, hanem az, hogy nem akarja megkérdezni.
.: mobilize.hu :.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Kupac szar az egész. Mind1, megvagyok a mocskos reklámukkal.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
én is beszoptam vele meg a hálózaton lévõ másik gép is.
random szarnak be a programok, elõször azokból 1-2 amik minden indításkor alapból elindulnak, nekem elõször csak 2 felesleges progival csinálta, aztán egyre többel.
aztán már olyan is volt h 3-4 órája ha ment a gép akkor elkezdtek eltûnni ikonok meg menüpontok meg nem lehetett programokat elindítani.
lefuttattam minden szart de semmi se talált semmit.
format c: lett belõle
a másik gépen is, csak ott kb 2 hónapra rá jött ki a dolog
most egy ideje egyiknek sincs semmi baja, de ghost-al 10-15 perc alatt úgyis újrahúzom a rendszert szal nincs para
Olyan problémám van hogy a legújabb msn van fent és ugye ha dumáltam egy ismerõsömmel és bezárom az ablakot majd újra megnyitom a beszélgetésünk utolsó pár sorának látszódnia kellene de nem látszódik.
Mi lehet a baja?
...::::::...
Letöröltem, hogy felrakjak egy másikat, de a telepítés mindig megszakad 😞
valaki tudja a hiba okát?