13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• ajem kisa
    Céplusszplusszvesszőfrémvörk!
  • andersh
    c++ framework?
  • ajem kisa
    Szoval ha felrakom az uj explorert, kitörlöm a futtatáson keresztül az msn mappát, de semmi, ugyanabban a mappában találja a hibát!
    Idáig nemsegitett egyiksem, amik a faq-ban vannak!
  • ajem kisa
    Hello!
    Nekem egy teljesen uj rendszer van a gépen, minden ms dolog fentvan, c++, framework-től kezdve minden, azota 2x raktam ujra a WLM-et, de ezt irja ki a hibaüzenetnél: C:\DOCUME~1\XXXX~1\LOCALS~1\Temp\8d00_appcompat.txt"
    Énezt már kínomban kitöröltem, de akkor már más .txt volt a hibaüzenetben..!
    Ismeri ezt valaki, tudna valaki segiteni, mert készvagyok attol, hogy mindig minden belépésnél hibaüzenet van, ha bezárom, akkor kilép!
    Kösz a helpet!
  • Apocalipto
  • kakaoskalacs
    Fasza mukodik kiralysag :)
  • kakaoskalacs
    érthető kössz :)
  • Apocalipto
    Ilyet találtam, szerintem az angol nem okoz neked gondot

Windows live support managed to solve the problem for me..i will paste the email below.

Here are the steps to walk you through the process. They're pretty straightforward so I'm sure that you won't have problems performing them.

1. Remove all older versions of Windows Live Services (if you have previously installed or attempted to install any Windows Live Services). Clear the entries your computer by following the steps below.

a. Click Start, click Run, type appwiz.cpl and then click OK.

b. In the list of currently installed programs, select any Windows Live (you may see more than one program with the Windows Live name) and then click Change / Remove.

c. If you are prompted to confirm, click Yes.

d. Do this until all Windows Live programs (except Windows Live OneCare) are uninstalled.

2. Restart your computer. This is important.

3. Once you have all the above dependencies installed, then download and install the appropriate software from the links below based on your language requirements. To perform this installation, follow these steps:

a.Visit this link: http://g.live.com/1rewlive3/en/wlsetup-all.exe

b.Save the file to your desktop

c.Then Select Run

Note: If you are prompted for confirmation to run the program, select Run

d. Confirm your acceptance of the Terms of Use and the installation will begin

4. Once the install is complete, drag the WLSetup.exe file to the Recycle Bin (this file is no longer needed)
  • kakaoskalacs

Ezt hogy lehet kiküszöbölni? Üdv :)
  • Deagle
    azért használni szeretném azokat a betűket :)
  • Barnabyka
    alt+shift és a problémád megvan oldva:)
  • Deagle
    Sziasztok!
    Viner Hand ITC betűstílust használok de dupla ékezetes hosszú betű után (ű, ő) átvált valami teljesen másra. Ti is tapasztaltátok már? Esetleg van rá valami "gyógyír"?
  • totya24
    A keyflasher nekem mindig bezavar photoshop meg coreldraw használata közben. elég idegesítő..
  • ACE
    nekem nincs fent semmilyen script, sőt furcsamód az újabb MSN Plus-okban semmilyen script nincs alapban...
  • andersh
    nekem keyflasher script csinálja ezt h visszakapcsolja monitort
  • ACE
    Skacok, nekem már régi problémám az, nem tudom másnál is ez van-e, hogy az MSN Plus-ban ha beállítok egy eseményjelzést, az esemény bekövetkezésekor a hang korábban szólal meg, mint ahogy az ablak feljön, és ilyenkor ha pl. idle miatt kikapcsolat a monitor, akkor újra bekapcsol. Másnál is ezt csinálja? Mitől lehet?
  • genory
    Nekem is ez a parám amióta fent van a win 7-ét! A laptopomon XP van ott simán láttom az ismerőseimet az asztaligépen meg nem! Az aMSN-t használom,de az meg közel sincs olyan jó mint az MSN-en, de legalább a haverjaimat látom!
  • geo91
    ez kimaradt... :DD köszi ezzel működik!
  • GoLLeO
    Sziasztok!
    Következő lenne a problémám, remélem valaki tud valami okosat mondani!
    Na szóval telepítettem az új msn-t, de nem maradtak meg az ismerőseim... Mondom, akkor felveszem újból őket, de nem sikerül... Nem is kapják meg az értesítőt, hogy felvettem őket, a partnerlistán sincsenek kint. Aztán később bejelentkezek, ugyanaz a helyzet, azt írja hogy nincsenek elemek a partnerlistán...
    Már többször újratelepítettem, különböző oldalakról is leszedtem, de mindig ugyanaz a gond! Valaki találkozott már ilyennel?
  • Barnabyka
    Ezzel a verzióval próbálkoztál?
  • geo91
    fenn van a legújabb msn, erre szeretném felrakni a plus!-t... egyszerűen nem megy... feltelepítem, aztán olyan mintha fel sem raktam volna, kódoktól hemzsegnek a nevek...
  • scs17
    senki?
  • Ic3 m4n
    Hello!

Lehet kérdezték már de megkérdezem én is:
    9.0ás msn van most fent, vissza szeretném rakni a 8.5öset de mikor letörlöm a 9.0ást és fel aarom rakni a 8.5ös akkor valami fájlt nem talál és nem engedi felrakni.
    Mi lehet a megoldás?
    Köszi előre is
  • precision
    msn plust is letörölted?
  • Dzsí Pí
    PLS Help vki!
    Az msn-em du óta olyat csinál, h feljelentkezek, 2-3mp-ig fenntvan, majd eccerüen visszadob a bejelentkezö képernyöre.
    Már próbáltam teljes uninstallt, reinstalt, a probléma marad.
    Annyi elözmány volt, h feltttem egy scriptet, a következö restartnál kiírta, h ezzel a verzióval az msn nem kompatbilis és ledobott. Akkor kitöröltem a scriptet manuálisan + a registryből is. azóta van a fenti állapiot, nem ír ki hibaüzit meg semmit, de ugyan így ledob pár mp után.
    Könyörgöm help, nem akarok visszaváltani a 8.5re(aazl nincs ilyen gond, kipróbáltam)
  • Narusco
    én ezt nem bírom. megdögölhetne az összes fejlesztő aki berakta ezt a reklámot. persze hogy mindig felugrik a buziarcó a fasz fejével a képernyő közepére...
  • scs17
    Üdv!

Csak annyi lenne a kérdésem, hogy az msn parnerlista karbantartóban 2-3 ember neve mellett(akikkel rendszeresen beszélek) az van h nem vagyok fenn a listáján, viszont ez abszurdum, mert akkor nem tudnának rámírni.
    Kipróbáltam, hogy egy másik haverom, akinél azt írja h fennt vagyok, letörölt, ott meg ugyanúgy továbbra is az marad, hogy fennt vagyok nála.
    Ez vmi hiba?
  • xxdani
    aha világos. köszi
  • Evin
    Ha vírus, elég ha újrarakod az MSN-t, gondoskodva arról, hogy minden fájlja törölve legyen. Ha ismerik a jelszavad, akkor csak akkor küldenek, ha nem vagy fent, és akkor egy jelszóváltoztatás elég lehet.
  • [HUN]FaTaL
    Ha ellopják a jelszavát akkor pont akkor küldi a linkeket amikor ki van jelentkezve az illető.
  • xxdani
    nem vagyok hála az égnek csak felvetődött a gondolat bennem, hogy mikor is küldözgeti a linkeket a drága. Akkor ha be van kapcsolva a gép. Tehát ha valakitől kapok egy ilyet akkor az azt jelenti hogy megy ott a gép (Vagy éppen rejtve van). Nem-de? (van annyi eszem, hogy nem klikkelgetek orba szájba mindenre mielőtt el ne olvasnám hogy mit is rejt a link)
  • bertino
    ha vírusos vagy, format rögtön.
  • xxdani
    hali. ugye vannak ezek a drága vírusok amik más nevében küldenek nekem linkeket stb. A vírusok csak akkor tudják küldeni a linket ha a felhasználónál minimum be van kapcsolva a gép nem?
  • genory
    Ezt nem hiszem el!!!Kipróbáltam a laptopomon (XP) is az MSNt, és MINDEN partneremet lát!! Érdekes módon otthon a win 7 alatt meg nem!! Pedig letöröltem és újraraktam, de még mindig szar! Valaki?

• bertino
    nem is.
  • akyyy
    nekem kb féléve ugyanaz a nevem
  • banmarcee
    Sziasztok!
    Az lenne a problémám, hogy az msn-en a gépemen nem frissülnek a partnereim nevei. Nem mindenkinek, csak pár embernek kb fél éve ugyan az a neve. Ezt onnan tudom, hogy már helyről bejelentkezve teljesen már nevük van. A gépem újra lett rakva, ezáltal az msn is új lett, de a nevek maradtak ugyan úgy.
    Mit lehet ezzel csinálni?
    A másik hogy letöltöttem a 9.0-át mert ugye muszáj volt, és ehhez nem találtam megfelelő Plus-t. Honnan tudnám letölteni?
    Köszi
  • andersh
    mert egy kalap fos?
    másnál is szar, nem te vagy az egyedüli akinek nem működik normálisan
  • genory
    Az aMSN-el elsőre sikerült! Köszönöm a segítséget!! Bár még mindig nem értem, hogy miért nem látom normál MSN alatt egy ismerősömet sem!!!
  • Evin
    +Miranda