13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#10395 hali
8.5öm volt, de azzal már nem engedett be ezért frissítette magát a legújabbra, viszont azóta a beszélgetőablakban nem látom a másik képét..
valahol be lehet állítani, hogy mutassa? -
#10394 zsuzsmoo feeling? :)
-
#10393 de jól összejöttek a tökik ebben a topikban.
a hozzávaló golyócskácskocskécskák vajon merre járhatnak... ?
-.-
peace -
#10392 Ja és a logóm az meg direkt ilyen!! -
#10391 Miért is? Ja te még nem tévedtél egyszer sem igaz? De azért jól jön néha a segitségem igaz? Ha nem is neked. -
#10390 Igen észrevettem,valamiért elsiklottam felette,azt hittem hogy hirtelen joshuának irom,ezért bocs!Igy rendben van tökikém? -
#10389 Ákibácsi...moderáld magadat :) -
#10388 ej komám, van még mit tanulnod -
#10387 mivel ha nem látnád én vagyok a házigazda, mivel ha észrevennéd én pont azt írtam h az MSN nem fogja mutatni h ki van rejtve..
hiába találták ki azt az opciót, mikor itt az MSNezők 80-90%a nem tudja olvasni a bannert, vagy értelmezni a REJTETT szót :)
vágod töki? :)
-
DavidoCorleone #10386 Hello egy olyan problémán lenne ,hogy felvettem valakit msn-re de nem mutatja neki h fel akarnám venni, mikor ő akar felvenni nekem nem írja, hogy fel akarna venni.Egymást offline-nak mutatja és nemtudunk írni egymásnak. Próbáltuk törölni egymást és újra felvenni de úgyse mutatja a kérelmet h fel akarnám venni. Králtam egy teljesen friss msn-t ahol egy partner sem volt még megpróbáltam azzal is felvenni és ugyanez a probléma. Mindenki más feltudok venni azóta is csak ezt az egy partnert nem. Ha bárki tudna segíteni a megoldásban nagyon megköszönném. Életbevágó lenne -
#10385 Ezt nekem szántad? Mi a problémád? -
#10384 Az idiótákat sem, akik a bannert sem képesek elolvasni. -
#10383 Mondjuk,ha nem irnál csupa nagybetűvel,az jó lenne,ugyanis az kiabálásnak számit és azt itt nem veszik jó néven!!
Másodszor,miért akarod te azt mindenáron megtudni,hogy ki van rejtve?
Nem véletlenűl találták ki ezt az opciót! -
#10382 [hatalmas] NINCS SE SCRIPT, SE PROGRAM AMIVEL MEGTUDNÁD NÉZNI, HOGY KI VAN REJTVE VAGY KI TILTOTT LE[/gatalmas] -
#10381 -
#10380 -
#10379 Szevasztok!
Van olyan program vagy Script amivel láthatom aki rejtve kapcsolodik éppen msn-en ?
előre is köszi -
#10378 köszi! -
andersh #10377 nem, csak beírod a címet és akkor ott lesz, de a legtöbb msn kliensbe ha rámész a partnerre jobb gombbal akkor egy menüben kilistázza a személyes üzenetben lévő linkeket és akkor csak rá kell kattintania és megnyitja böngészőben -
#10376 sziasztok
az lenne a kérdésem h a személyes üzenet mezőbe valamilyen uton lehet kirakni hiperhivatkozást?
köszi -
#10375 start, futtatás, msconfig
az automatikus indításnál lődd le a régi messenger -t -
#10374 Sziasztok! Újabban a gép bekapcsolása után először a windowsba épített messenger jelentkezik be. Természetesen, be tudok jelentkezni kicsit később a wlm-el is, de jó lenne kiiktatni a másikat. Erre tudtok valami lehetőséget? -
#10373 ezt most nem értem de mind1 :)
te aztán már csak tudod, hogy milyen ismerőseim vannak :P -
andersh #10372 jah ha már lilul a fejem a röhögéstől és oxigénhiányban szenvedek, és majd megfulladok, és önkívületi állapotban vagyok stb, akkor simán lehet olyan mint ahogy írtam. -
#10371 pláne ha tényleg úgy röhögsz, hogy a székről leesel, stb. -
#10370 vmi ötlet? =/
csináltam egy új msn accot, arra egyből belép, viszont a "meghibásodott" ősrégi accra már nem... nem igazán értem mi a baja... és kezd felb*szni :D -
andersh #10369 látszik nem vágod
próbáld meg egymás után sokszor leírni azt h :D:D:D:D:D:D:D:D:D
na ugye h nem olyan könnyű? van h elcsúszik a gombokról az ember ujja
persze másolás beillesztést nem ér -
#10368 Elég hülye nevetés forma!!!Ennyi erővel azt is irhatnám,hogy hahaha!!!
De látom csak nem törölted,akkor csak hagy vigyorogjon ott!!! -
#10367 na, másik gépről importáltam a partnerlistámat, mind a ~300 emberkét hozzáadta, de mindenkit offline-nak mutat... persze közben rámírnak meg stb, de azt írja ki hogy "xy is not on your contact list. click here to add him/her" na hát arra meg kattinthatok mert semmi se történik... -
#10366 aha -
andersh #10365 8.5? -
#10364 erre magamtól is rájöttem :D hogy leht visszacsinálni? :D
ádbét: már be sem jelentkezik az msn címemről a gépemen... laptopon persze igen -
andersh #10363 x-akták -
#10362 hi
eltűnt a kontakt listám, pedig egy filmnézés volt csupán két bejelentkezés közt :S vmi ötlet? -
andersh #10361 meghaxoltak
amúgy kamu mert neked nincsenek lányismerőseid
ha lennének is, az interneten nincsenek lányok, szóval rád sem írhatott egy. -
#10360 én is azt hittem hogy fake dolog a rejtett belépéses cucc, de ma reggel történt velem egy olyan, hogy egyik lány ismerősöm rámírt miután rejtve beléptem, hogy "na mivan, bújkálsz? :) látom rejtve léptél be, kiírta az msn -em"
nem lehet véletlen, az időzítése tökéletes volt :) nem, nem mirandát használ, hanem windows live messenger 2009 -et, és arra a kérdésre, hogy hogyan csinálta, hogy kijelezze, a válasz az volt hogy "mittudomén, nálam ilyen :)"
szal nemtom :D -
#10359 fail. -
#10358 látod nem tudnak olvasni..majd beírom nagy piros villogó betükkel hogy majd olvassák el :) -
ACE #10357 Csak azért mert ez hoax, nem láthatja egyik kliens, mivel eleve az MSN servere el sem küldi az illető adatát, hogy be van-e jelentkezve, vagy nincs, fogjátok már fel. De ha fentebb olvasol a fejlécben magad is kitalálhatod. -
#10356 nálam se mutatja, de mondjuk annyira nem is fontos, azért köszi!