13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• Bmx01
    hát én is kipróbáltam de nálam nem mutatja vagy lehet v.mit be kéne állítani
  • N1ggA
    köszi!! már töltöm is
  • SimaSuna #10353
    WLMhez nincs Miranda alapból kiirja :)
  • N1ggA
    ...
  • bertino
    hali.
    persze.
  • N1ggA
    Hali! Tudtok olyan programot wlm-hez, ami elárulja, hogy ki az, aki rejtettben van fenn?
  • SimaSuna #10349
    az amit ő ír egy nevetés forma..olyan mint a LoL :)

én meg majd törlöm ha gondolom :)
  • computerguru
    Megmagyaráznád mik ezek? Légyszi hülyeségeket ne irkáljatok,mert töröljük!!!
  • andersh
    _AD?_AD?:_DAD_:D_A_A?D_?AD:?AS_D:?ASD_:AD?
  • bertino
    a gond az, hogy folyton kirak a bejelentkezéshez.
  • norbi56
    Sziasztok eddig semmi baj nem volt...most lépnék be és belépek folyton ledobál és kirak a bejelentkezéshez:S
    Többször is ujratelepítettemm i lehet a gond??:S
  • computerguru
    Privi ment!
  • andersh
    hogy?
  • ToM1113
    Megoldottam.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem az még nem tudott loggolni úgyhogy sehogy.
  • Hackerman
    Hi
    egy kérdésem lenne valaki nemtudja ,hogykell Windows Messenger 4.7(régi)-ben visszakeresni mongyuk a partnerrel folytatott régebbi beszédeket,üzeneteket. Köszönöm a segítséget Help Please
  • ToM1113
    Üdv!
    a minap a következő hibába ütköztem.

Bejelentkezek MSN be, és bejelentkezés után kb 10 másodpercig befagy az msn, ekkor nem tudok msn en belül semmit se csinálni, utánna pedig a képernyő jobb alsó sarkában felfele, kis ablakok jelennek meg ( azok akik be vannak jelentkezve) mintha ekkor jelentkeztek volna be. Kb 8 ilyen kis ablak egymás felett. Aztán ezek eltünnek és úgy tűnik hogy jó.
    Rákattintok egyik ismerősöm nevére, bejön az ablak hogy tuggyak vele ebszélni, de az egész ablak fehér 2s ig, utánna ez is normális lesz.

Röviden ez a problémám.

Próbáltam újra telepiteni a Msn-t de nem segitett.

Win7 em van, de eddig nem csinálta még rajta ezt, ez új, ma kezdte el.
    előre is kössz a segitséget.
  • vida1996
    Vissza olvastam..
    De azt honnan szedjem le?
  • [HUN]FaTaL
    :ASD:SDA:_D:D:D_SA:D
  • andersh
    vegyél egy kártya paklit és menj át hozzá
  • tigeroo
    kritikus hiba 2-t ír ki egy ideje ismerősömnek ha vele akarnék pasziánszt játszani

mi lenne a megoldás,
  • computerguru
    Mondjuk,ha néha vissza is olvasnátok!!! 10320,10319
  • vida1996
    Sziasztok..
    Az új 2009-es msn hogy lehet le törölni?
    Lécci segícsetek.
    ÜDv:vida
  • Lyukasbogrács
    zapmessenger, letöröl mindent, ami msn volt a gépen, hangulatjeleket meghagyja, utána mehet fel újra a 8.5
  • andersh
    arra nem h láthasd a partnerlistában az emberek képeit is kicsiben. de asszem azt meg a 7.0 tudja :D
  • Flamer
    persze mindenre az am egoldás hogy teddvissza 8.5 :D igazam van vagy de?
  • andersh
    akkor nem tudom :D
  • prezi
    live messenger 2009
  • computerguru
    Miért nem olvastok visszább is a fórumba? Már rég leirtam!10245
    Ennél világosabban nem tudom leirni,itt minden elolvasható!
  • Matyigyerek
    Sziasztok szoval nekemis gondom van a 9.0 ás eltávolitásával. A vezérlöpultba a következöket töröltem ki Messenger Plus! Live mert feltetem a pluszot elsönek ezt dobtam ki majd Windows Live feltöltöeszköz és Windows Live Essentials végül Windows Live bejelenkezési segéd. Enyi elég az eltávolitáshoz vagy még valamit kikel dobni mielött felteszem a 8.5 ?? Bocs kezdövagyok nem megy nekem még ez nagyon és nem szeretném ha összeborulna a gép. köszi a megértést és a segitséget de visza szeretném tenni a 8.5 ös msn nt.
  • berczely
    Hali srácok!

Miért van az hogy felvettem valakit msnre és neki nem jelezte ki hogy felvettem és ő is felvett és nálam sem jelezte ki?
    Nem elérhető listán ott van de hiába írunk egymásnak semmit nem csinál!ne megy el az üzenet!
  • andersh
    8.5?
  • prezi
    középen ezt a felugráló fosreklámot hogy lehet eltüntetni ?!
  • Bucsek
    ne haragudjatok a helyesírási hibákért, kapkodva írtam, idegesít a dolog :D
  • Bucsek
    na... letöröltem az msn-t kaptam valami zapmsn eltávolito cuccot, mert amugy nem lehet törölni... a Windoews live essenciál még mindig bentvan, dehát nemlehet sehogysem kitörölni, mert egyszerüen nemtörli ki, ha rámegyek h Modositás/törlés. na leszedtem a wml-et vagy msn mitotménmár hogy hivjátok ti :D szoval amit feltöltöttél nekem kedves Precision, azt szépen leszedtem, elkezdtem felrakni és azt irja ki hogy nincs internet... na már most ha nem lenne netem, ide se tudnék irni.

komolyan nem értem mi lehet a hiba. Web msn megy, azt kipróbáltam hál istennek. De mért látja azt h nincs netem?
    Van hamacsim, és elsőrendü volt, de most ujból a helyi hálózat az első akkor se ment... nemtudok semmit csinálni.
    ötlet?
  • computerguru
    De lehet használni az msn eltávolitó crack-ket is.
  • computerguru
    Miért nem olvastok visszább is a fórumba? Már rég leirtam! 10245
  • andersh
    bazmeg egyet kellett volna visszaolvasnod
  • sopi
    Sziasztok
    Egy darabig ment a 8.5ös msn de mostmár frissitette magát ha aakrtam ha nem a 2009esre.
    Bejelentkeznék a progamba de kis töltés után visszadob. Ezt nem tudom miért csinálja már probáltam mindent csinálni.
    Valaki segitsen plz :)
    Ha van megoldás a régi msnt használni az is jo de ha aproblémára van megoldás az is.
    Elöre is köszönöm a segitséget.
  • andersh
    így:
    http://www.pcpult.hu/szoftver/live_messenger_frissites_kijatszasa_2.html

PROTIP: 25.0-ra írdd át