13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• Flamer
    használtad a reshackert?:O
  • gabko
    ááá nem hiszem hogy nem lenne rá más megoldás...
  • andersh
    format
  • gabko
    Valakinek vmi okos gondolat?
    2napja nem tudok bejelentkezni az msn-re...

ezt irja ki:

A hiba paraméterei:
    AppName: msnmsgr.exe AppVer: 14.0.8089.726 AppStamp:4a6ce533
    ModName: ntdll.dll ModVer: 5.1.2600.2180 ModStamp:412298d5
    fDebug: 0 Offset: 00015d67
  • vzoole
    Sziasztok!

Ki lehet kapcsolni a tálcán az MSN villogását új üzenet érkezésekor?

Csoportos megbeszélés lenne amit utólag szeretnék elolvasni, mivel most dolgoznom kéne.
    De nem tudok, mert folyton villog ez a ****.

Köszi!
    Zoli
  • Lyukasbogrács
    zapmessenger
  • bojti
    Sziasztok !
    Nekem szükségem lenne egy jó MSN eltávolító programra , amely mindent eltávolít a gépről , törli a mappákat és a registry bejegyzéseket . Köszönöm
  • DavidoCorleone
    Hello egy olyan problémán lenne ,hogy felvettem valakit msn-re de nem mutatja neki h fel akarnám venni, mikor ő akar felvenni nekem nem írja, hogy fel akarna venni.Egymást offline-nak mutatja és nemtudunk írni egymásnak. Próbáltuk törölni egymást és újra felvenni de úgyse mutatja a kérelmet h fel akarnám venni. Králtam egy teljesen friss msn-t ahol egy partner sem volt még megpróbáltam azzal is felvenni és ugyanez a probléma. Mindenki más feltudok venni azóta is csak ezt az egy partnert nem. Ha bárki tudna segíteni a megoldásban nagyon megköszönném.
  • computerguru
    Privi ment!
  • WartHogSon
    Mikor bejelentkezek utána a partnerek felett megjelenik egy ilyen sor: 1 felkérése van. Rákattintok, bejön a wl oldal, de ott semmilyen felkérés nem listáz ki, mindegyik üres és nincs új üzenet sem.
    ???
  • Willi Betz
    Windows live-ot hol tudom letörölni,ha a programok között nincsen?
    Mert nem tudok bejelentkezni,kidobja a 80040154-es hibakódot. Megcsináltam amit a hivatalos oldalon ajánlottak az dll frissítést. De továbbra is ezt a hibakódot hajtogatja...
  • andersh
    forradalmi felfedezés
  • Flamer
    ügyesvagy. tevagy za informatikuzsok yövője! az év embere leszel ha ezt közzéteszed valamejik ujságban.
  • andersh
    tudom h át lehetne írni localhostra a hostsfileban, de azzal nincs megoldva semmi.
    én gyökerestül irtom a gazt. kapott egy formatot a pofájába :D
    formattal kapok le minden vírust. eddig 100%-os siker :D
    (igen még a master boot record-ot is törlöm)
  • Flamer
    yadehátmost énis megpingeltem meg beirtam foxba és attól még kinem fossa le. :D
    virusirtás.. meg átirnyitod domént localhostra és nem nyit semmit sehova meddig nem kapod le a virust. ennyi :D
  • andersh
    format megoldotta
    kedvenc vírusirtó programom
  • andersh
    miaz h hátés? semmilyen kuwaitivel nem állok kapcsolatban, úgy ahogy több ezer portot se szeretnék nyitni egy orosz szerverre...
  • Flamer
    hátés?:o
  • andersh
    előtte meg valami dinamikus ip-re csatlakozik, valami kuwaiti címre...
  • Flamer
    virusirtás cim átirányitás localhostra ?:O
  • precision
    besz*ptál vmi szép kis vírust
  • Flamer
    gatalmas:DD!!4
  • andersh
    OMFG HAX!

Mától ha elindítom a 8.5-ös WLM-et, elkezd kurvasok kapcsolatot nyitni a hermiod.mchost.ru -ra, egészen addig míg ki nem fagy a router.

Mi a fasz ez?
  • norbaka
    Minden hol megnéztem ahol tudtam de egyik helyen sem jó a link!:S
  • REPS0L
    kösziköszi ;)
  • autoszimulator
    :DDD

enyém is rózsaszín, mindenki fikázza :DD
    jobb katt amúgy a felső kis részre, a név környékére felül, és ott van hogy alapértelmezett használata. ha bepipálod, akkor elvileg a tied lesz látható.
  • REPS0L
    héj! valahogy ki tudom kapcsolni hogy a beszélgető ablakba vagy mi a rákba pl ne egy csaj rózsaszín kisvirágos "keretét" lássam, hanem a sajátom?
    előre is köszi
  • SimaSuna #10408
    internet?
  • norbaka
    Hali Valakinek nincs meg vagy meg tudja mondani holt udom letölteni az 1000 vagy 2000-es hagcsomagot?
  • computerguru
    Ne lepődjél meg ha felkell venni őket újra! De ha visszaolvastál volna,nem kell mindenáron frissiteni!
    10245
  • Kutyafaxa24
    helo, van egy olyan problémám, hogy felraktam az új msn-t, és egy ismerősöm sincs meg, most mitévő legyek? sürgősen meg kellene csinálnom szal segítsen valaki légyszi
  • Casillas
    Nem tudjátok, hogy lehet visszakapcsolni azt a felugró figyelmeztető ablakot többszemélyes ablak bezárása előtt?
  • bertino
    nem para!
    mostmár lényeg, hogy megvan
  • toysoldier
    igen most már van, rátaláltam a skin beállításaira, és ott sikerült beállítani

jobban szét kellet volna néznem és mondani, hogy nem az alap skin (:
  • autoszimulator
    kattints a bal szélére a képernyőnek, és akkor előjön ez a rész. Vagy a mező megvan, csak nem látni benne semmit?
  • bertino
    ajjj.
    "beszélgetőablakban"
    jóvan, megint fekete pont nekem bazz.

igazad van, hát néha én is benézek dolgokat, visszanyalt a fagyi.

akkor azt kérdezem, hogy ilyen nyilas rész (függőleges) van neked az ablakokban ?
  • toysoldier
    észrevettem képzeld el, viszont rohadtul nem ezt kérdeztem

inkább maradj csöndben, ha nem tudsz segíteni...
  • bertino
    tuti ? és nyitott szemmel nézted ?
    vagy melyik részét nem vetted észre ennek a beállításnak ?

• toysoldier
    képzeld szétnéztem...
  • bertino
    beállításokban szétnéztél már egyáltalán vagy csak beböfögted a kérdést... ?