13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#10435 használtad a reshackert?:O -
gabko #10434 ááá nem hiszem hogy nem lenne rá más megoldás... -
andersh #10433 format -
gabko #10432 Valakinek vmi okos gondolat?
2napja nem tudok bejelentkezni az msn-re...
ezt irja ki:
A hiba paraméterei:
AppName: msnmsgr.exe AppVer: 14.0.8089.726 AppStamp:4a6ce533
ModName: ntdll.dll ModVer: 5.1.2600.2180 ModStamp:412298d5
fDebug: 0 Offset: 00015d67 -
vzoole #10431 Sziasztok!
Ki lehet kapcsolni a tálcán az MSN villogását új üzenet érkezésekor?
Csoportos megbeszélés lenne amit utólag szeretnék elolvasni, mivel most dolgoznom kéne.
De nem tudok, mert folyton villog ez a ****.
Köszi!
Zoli -
#10430 zapmessenger -
#10429 Sziasztok !
Nekem szükségem lenne egy jó MSN eltávolító programra , amely mindent eltávolít a gépről , törli a mappákat és a registry bejegyzéseket . Köszönöm -
DavidoCorleone #10428 Hello egy olyan problémán lenne ,hogy felvettem valakit msn-re de nem mutatja neki h fel akarnám venni, mikor ő akar felvenni nekem nem írja, hogy fel akarna venni.Egymást offline-nak mutatja és nemtudunk írni egymásnak. Próbáltuk törölni egymást és újra felvenni de úgyse mutatja a kérelmet h fel akarnám venni. Králtam egy teljesen friss msn-t ahol egy partner sem volt még megpróbáltam azzal is felvenni és ugyanez a probléma. Mindenki más feltudok venni azóta is csak ezt az egy partnert nem. Ha bárki tudna segíteni a megoldásban nagyon megköszönném. -
#10427 Privi ment! -
WartHogSon #10426 Mikor bejelentkezek utána a partnerek felett megjelenik egy ilyen sor: 1 felkérése van. Rákattintok, bejön a wl oldal, de ott semmilyen felkérés nem listáz ki, mindegyik üres és nincs új üzenet sem.
??? -
#10425 Windows live-ot hol tudom letörölni,ha a programok között nincsen?
Mert nem tudok bejelentkezni,kidobja a 80040154-es hibakódot. Megcsináltam amit a hivatalos oldalon ajánlottak az dll frissítést. De továbbra is ezt a hibakódot hajtogatja... -
andersh #10424 forradalmi felfedezés -
#10423 ügyesvagy. tevagy za informatikuzsok yövője! az év embere leszel ha ezt közzéteszed valamejik ujságban. -
andersh #10422 tudom h át lehetne írni localhostra a hostsfileban, de azzal nincs megoldva semmi.
én gyökerestül irtom a gazt. kapott egy formatot a pofájába :D
formattal kapok le minden vírust. eddig 100%-os siker :D
(igen még a master boot record-ot is törlöm) -
#10421 yadehátmost énis megpingeltem meg beirtam foxba és attól még kinem fossa le. :D
virusirtás.. meg átirnyitod domént localhostra és nem nyit semmit sehova meddig nem kapod le a virust. ennyi :D -
andersh #10420 format megoldotta
kedvenc vírusirtó programom -
andersh #10419 miaz h hátés? semmilyen kuwaitivel nem állok kapcsolatban, úgy ahogy több ezer portot se szeretnék nyitni egy orosz szerverre... -
#10418 hátés?:o -
andersh #10417 előtte meg valami dinamikus ip-re csatlakozik, valami kuwaiti címre... -
#10416 virusirtás cim átirányitás localhostra ?:O -
#10415 besz*ptál vmi szép kis vírust -
#10414 gatalmas:DD!!4 -
andersh #10413 OMFG HAX!
Mától ha elindítom a 8.5-ös WLM-et, elkezd kurvasok kapcsolatot nyitni a hermiod.mchost.ru -ra, egészen addig míg ki nem fagy a router.
Mi a fasz ez? -
norbaka #10412 Minden hol megnéztem ahol tudtam de egyik helyen sem jó a link!:S -
#10411 kösziköszi ;) -
#10410 :DDD
enyém is rózsaszín, mindenki fikázza :DD
jobb katt amúgy a felső kis részre, a név környékére felül, és ott van hogy alapértelmezett használata. ha bepipálod, akkor elvileg a tied lesz látható. -
#10409 héj! valahogy ki tudom kapcsolni hogy a beszélgető ablakba vagy mi a rákba pl ne egy csaj rózsaszín kisvirágos "keretét" lássam, hanem a sajátom?
előre is köszi -
#10408 internet? -
norbaka #10407 Hali Valakinek nincs meg vagy meg tudja mondani holt udom letölteni az 1000 vagy 2000-es hagcsomagot? -
#10406 Ne lepődjél meg ha felkell venni őket újra! De ha visszaolvastál volna,nem kell mindenáron frissiteni!
10245 -
Kutyafaxa24 #10405 helo, van egy olyan problémám, hogy felraktam az új msn-t, és egy ismerősöm sincs meg, most mitévő legyek? sürgősen meg kellene csinálnom szal segítsen valaki légyszi -
#10404 Nem tudjátok, hogy lehet visszakapcsolni azt a felugró figyelmeztető ablakot többszemélyes ablak bezárása előtt? -
#10403 nem para!
mostmár lényeg, hogy megvan -
#10402 igen most már van, rátaláltam a skin beállításaira, és ott sikerült beállítani
jobban szét kellet volna néznem és mondani, hogy nem az alap skin (: -
#10401 kattints a bal szélére a képernyőnek, és akkor előjön ez a rész. Vagy a mező megvan, csak nem látni benne semmit? -
#10400 ajjj.
"beszélgetőablakban"
jóvan, megint fekete pont nekem bazz.
igazad van, hát néha én is benézek dolgokat, visszanyalt a fagyi.
akkor azt kérdezem, hogy ilyen nyilas rész (függőleges) van neked az ablakokban ? -
#10399 észrevettem képzeld el, viszont rohadtul nem ezt kérdeztem
inkább maradj csöndben, ha nem tudsz segíteni... -
#10398 tuti ? és nyitott szemmel nézted ?
vagy melyik részét nem vetted észre ennek a beállításnak ?
-
#10397 képzeld szétnéztem... -
#10396 beállításokban szétnéztél már egyáltalán vagy csak beböfögted a kérdést... ?