13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#10475 ezmeg az msn topik :D -
biii #10474 sziasztok
mi lehet az oka annak, hogy msn elindul, de fél percen belül előjön a windowws hiba ablak hogy elnézést kér a kellemetlenségekért de hibát észlel és leáll.
már leszedtem, újrahúztam msn-t, de ugyanaz a hiba elöjött egyből..
köszi az ötleteket ha van! -
LegendTommy #10473 kösz a válaszokat, egyébként másnál is látszik, de azt az infót találtam valahol,hogy bizonyos kamokkal bugzik az msn -
#10472 én skype-al kamerázok, ott mindig müködött eddig. -
#10471 Két kérdés lenne. Vettem webcamot és miért van az, hogy az MSN csak a videóhívást engedi és a felette lévőt nem? Másik meg, hogy ha videóhívásra megyek és a másik félnek nincs camja akkor nálam mindkettőnél kiikszelt webcam kép jelenik meg, viszont a partnerem meg lát engem? Előre is köszi -
ACE #10470 Nálad ott marad, de nála eltűnik. Nálad azért marad ott, hogy annak ellenére hogy a másik fél nem látja, könnyedén bekapcsolhasd. -
andersh #10469 mondd azt h az a TV tuner kártyád, ha rákérdeznek miért nem kapcsolod be -
LegendTommy #10468 Sziasztok, azt szeretném elérni, hogy a webcamerám létezését más ne láthassa, de ha letíltom a menűben akkor is ottmarad a képem mellett, jelezvén, hogy van webcamom.
Ötlet? -
#10467 hali
egyik haverom fölvette egy másik haverját, el is fogadták mind2-en, de nem tudnak beszélni :D viszont hogyha a haverom valamilyen netes msn-en jelentkezik be, akkor meg látják egymást és tudnak is beszélni... na ez mitől van? :D -
Atomjoe #10466 Hellosztok!
Ezzel a hibaüzivel találkozok: windows live communications platform hibát észlelt ezért leáll
újra rakott winfos xp nél is csinálja.
Van vkinek ötlete?
Elöreis köszönöm... -
#10465 használj emesene-t -
#10464 lehet csak az online-kat mutatja -
#10463 Hali. Az mitől van, hogy ha belépek msnre nem látszik a 200 partnerből csak 10 vagy 20? Ha pedig a windows messengerbe lépek be (ami alapból ugye fent van ) azon meg kihozza mindet. -
ACE #10462 Írj a Microsoft-nak, más ötletem nincs... -
subrobi #10461 Valami ötleted van??? ACE -
subrobi #10460 Az a gond hogy valami volt a kóddal,és megváltoztatta. De mivel nem jó a kód ,igy nem tudom megnézni a hotmailomat. Ahová küldték az új kódomat. -
ACE #10459 Félő hogy oda is ugyanaz a jelszava, mint MSN Live-ba, tekintettel arra, hogy egy account alatt működik. -
andersh #10458 imádkozz Istenhez, hogy eszedbe jusson
mér nem lépsz be hotmailre? -
subrobi #10457 Sziasztok. Valaki tudna segíteni abban,hogy belépjek az msnembe!? A kódomat nem tudom és a titkos választ se tudom,és nincs másodlagos e-mail-om !!!!Hiába kérek új jelszót az emailomra nem bírom megnézni mert a hotmailra küldi!!!!! KÉREK MINDENKIT HOGY SEGÍTSEN ,NEKEM NAGYON FONTOS! -
andersh #10456 14.0? uninstall
nem csak neked csinálja ezt -
#10455 Plussz, ha felveszek valakit mirandan keresztül vagy ebuddyn keresztül, akkor az addig, oké, de ha belépek a sima wlm-el, akkor egy darab partnerem sincsen... -
#10454 Az mitől lehet, h nem tudok felvenni partnereket a listámra??? Ha mirandan keresztül lépek be, akkor sikerül felvenni őket, amúgy nem... -
#10453 minek a pc.. :W azis pénz. foglalja az áramot :D -
#10452 csak tipp :d -
#10451 ki kell köttetni a netet és nincs ilyen probléma. -.- -
andersh #10450 ennyi erővel:
nem lehet kiíratni éppen milyen szám megy. Ecsém borzasztó.
vagy akkor már használjon DOS-t.
Nincs grafikus felület. Ecsém borzasztó. -
#10449 az -
#10448 Nem lehet szinezni. Ecsém, borzasztó. -
#10447 messengeramppal azt hiszem nem lehet pl. színezni, kevesebb tag-et ismer, gondolom ezek a fő okok. -
#10446 Minek ahhoz genmsn? MessengerAmp.. -
#10445 8.5-nél működik rendesen, 9-nél meg szerintem saját plugint vagy mit használ, mert bármit írsz be genmsn beállításainál, nem azt fogja kiírni. -
exodus2 #10444 Inkább használd ezt: http://messengeramp.dtech.hu/ -
#10443 Winamp+genmsn+win7 kombó hogy hozható össze?
Fent van minden, de msn nem jelzi ki mit hallgatok winampba.
Ötlet? -
andersh #10442 mer ha felül is átírja akkor beszarik? -
#10441 yóbazmeg nenekem mond :D -
andersh #10440 csak legalul kell átírni h működjön -
gabko #10439 jaja megcsináltam a visszaállitást olyan dátumra amikor még tuti jól működött...
uninstalláltam is majd újra feltettem de semmi...
tényleg formázni kéne? vagy vmi okos ötlet?
egyébként xp sp2-van a gépen... vmiért az sp3 frissités nem megy fel. -
#10438 mer lekurhatta a sort amit átkellett irni. és akkor elkurodhat az egész. azé.
két hejen van verzioszám.. :w -
andersh #10437 az miért számít? -
#10436 rendszervisszaállítás 2nappal ezelőttre?