13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• The Best
    Sziasztok ezt a hibaüzit irja ki most mit tegyek? windows live communications platform hibát észlelt ezért leállt. Sehogy se tudok belépni most mit tegyek?
    Hát ez most nekem kínai volt:D
  • andersh
    ha netezés belassul az normális de azért msn-t nem kéne h dobja.
    amúgy meg venni kell egy WRT54GL-t felrakni rá tomato firmware-t és rendesen beállítani a QoS-t és akkor nem lesz többet olyan h neked belassul a neted mer a másik gépen torrenteznek.
    Játékban még a pinged se fog felmenni.
    Hát nem tudom, ha torrent megy vagy nálam vagy a lenti gépen, akkor mindkét gépen flyamatosan dobálózik az msn, sőt a netezés is belassul. Még nem sikerült rájönnöm mi lehet az oka...
  • andersh
    valami más lehet a baj, WLM-nek lófasz sávszél kell.
    nekem is van router, és sose szakadt a WLM amiatt h töltöttem volna.
    van egy régi netgear routerem amiben nincs QoS, azzal se volt baj ilyen téren, hogy ledobta volna WLM-et a letöltés miatt.
    Sztem eggyik fő ok, hogy router van, ezért alapból levesz a sávszélből, aztán ha megy a torrent, akkor az mégjobban lepucolja és a WLM nek meg alapból az msn-nek elég sok sávszél kell ugy tapasztaltam. Szal 2 dudás nem fér meg egy csárdában:D
  • andersh
    WLM mellett miért nem tud?
    8.1 mellett simán megy mindenféle torrent meg akármi
  • DarkSector
    jah live id vagy mi
  • akyyy
    hotmailre jelszóemláékeztető?
  • DarkSector
    cs
    van egy kis gondom.

van egy live ID-m...nem tudom a jelszót, viszont a hozzá kapcsolódó reklámanyagot egy freemail-es postafiókomra kapom, ugye arra regelhettem be...

nah de a live id fiókomnak jelszavát megváltoztatni ugy engedi csak, ha a hotmail-re küldi a jelszováltoztatást, de hisz annak nem tudom a jelszavát.

segítsen valaki pls!!!!
    Lehet hogy kipróbálom majd;)
  • Doomista
    Nem ajánlom, csak azt mondom, hogy próbáld ki :D Réges régen, nagyon régen, rég rég rég még használtam a Trilliant pár hónapig, jó program. MSN accountal is betudsz vele lépni, szép a dizájna, sok mindent tud.
    Ez hogy műkszik? Csak letöltöm és bejelentkezek vele mint a sima msn-el? Miért is jó ez am nekem? Nem kötöszködésből, csak tudni akarom miért ajánlod ezt az ebuddy helyett.
  • Doomista
    Az is egy ötlet, vagy próbáld ki a trilliant.
    Én Ebuddyzok. Multkori virus kapás óta ezt használom. Igaz, hogy azóta ujra lett rakva a rendszer, de ebuddy mellett legalább tud meni a letöltés.
  • Doomista
    de hát a szines nevek kellenek!!! ték
  • SimaSuna #10699
    hát figy.
    látva mennyi problémája van, ellentétben a Mirandával.

2 hátránya van (márakinek) a mirandának
    - nincs videó & hang hivás
    - nincsennek szines nevek
  • SimaSuna #10698
    gen_msn progit tedd fel :)
  • kastil
    Meg is tenném, ha az lenne a gépen, amin szar. Meg még le is irtam, h lett felrakva másik verzio.

Valaki más egyéb ötlet?
  • sKeezo
    nem tudjátok miért nem írja ki az msn hogy milyen zenét hallgatok, ha ez be van kapcsolva? egy ideig kiírta rendesen, de már egy ideje nem :S
  • COOLancs
    thenx
  • pista89
    Azért az vicc, hogy te vagy a házigazda, és mindenre azt írod, hogy használjunk Mirandát..
  • [HUN]FaTaL
    Ahogy ki van rakva.
  • COOLancs
    Baromi nehéz kérdés: az MSN plus!-al le lehet szedni más felhasználók képét, de milyen méretben? ahogy ki van rakva, vagy amekkorában feltöltötte??? Azért kérdezem itt mert nincs kedvem telepíteni a plust, mert legutóbb is csak tönkrevágta az egész programot...
  • akyyy
    töröld le a discoveryt.
  • kastil
    Amugy valaki pls arulja már el, hogy mi a teneendő olyankor ha felveszek vkit v felvesznek engem de nem látjuk egymást sosem onlinenak.
    Egy ideje hiába veszek fel uj ismerost v vesznek fel engem, nem látjuk egymást csak offlineként, irni hiaba irunk offlineban. ujra lett rakva, lett felrakva masik verzio is, de semmi. valaki pls help!
  • [HUN]FaTaL
  • Doomista
  • SimaSuna #10687
    use Miranda :)
  • kastil
    de van program amivel láthatod hogy ki tiltott le! :D discovery
  • [HUN]FaTaL
    A-Patch
  • oliwwer
    Szia
    Van egy kérdőjel kb a képed mellett a jobb oldalt. Arra rákatt, és a legutolsó->menüsor megjelenítése.

A reklámokat msnben hogyan lehet eltűntetni?
  • cash888
    Sziasztok!
    Valaki járt már úgy, hogy msn-ben a főablakban nincs semmilyen menü? Mit lehet ilyenkor csinálni?
  • bardocz
    Hát, nekem is látja a webkamerámat, amit még én sem láttam:D Szerintem ilyen.
  • Mintal
    Tehát akkor nincs semmi oka? El kell fogadni így, ahogy van?
  • bardocz
    Másnak is van ilyen, vagy olyan, hogy amit rejtettként küld el, nem kapja meg a másik.
  • Mintal
    Sziasztok!

Az a probléma adódott az msnemmel, hogy azokat az üzeneteket, amiket akkor írnak, ha nem vagyok elérhető, nem kapom meg. Nem tudom, h ez minek köszönhető. Próbáltam már újratelepíteni a windowst is, de nem segített. Ha én írok valakinek, aki nem elérhető, ő megkapja. Csináltam egy másik címet is, és próbálgattam, de sajnos nem működik. Ebből arra következtetek, hogy nem a hálózattal lehet gond, hanem a gépben lesz valami gebasz. Msn beállításokban is van az opció, hogy "A nem elérhető állapotban érkezett azonnali üzenetek beállításai". Próbáltam mind a 2 lehetőséget, ami adott, de semmi. Nagyon idegesítő...ha valaki tudna segíteni, megköszönném!
  • [HUN]FaTaL
    :DDDDDDD
  • andersh
    Ezt csak is az MSN-nek köszönheted!

• LoSA
    Az miért lehet, hogy... Nálam NINCS letiltva, de Ő mégse lát engem Online-ba (fent vagyok a listáján!!). Másik gépen meg fent vagyok neki! ??!?!?!?! Köszi a segítséget!