13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
The Best #10715 Sziasztok ezt a hibaüzit irja ki most mit tegyek? windows live communications platform hibát észlelt ezért leállt. Sehogy se tudok belépni most mit tegyek? -
#10714 Hát ez most nekem kínai volt:D -
andersh #10713 ha netezés belassul az normális de azért msn-t nem kéne h dobja.
amúgy meg venni kell egy WRT54GL-t felrakni rá tomato firmware-t és rendesen beállítani a QoS-t és akkor nem lesz többet olyan h neked belassul a neted mer a másik gépen torrenteznek.
Játékban még a pinged se fog felmenni. -
#10712 Hát nem tudom, ha torrent megy vagy nálam vagy a lenti gépen, akkor mindkét gépen flyamatosan dobálózik az msn, sőt a netezés is belassul. Még nem sikerült rájönnöm mi lehet az oka... -
andersh #10711 valami más lehet a baj, WLM-nek lófasz sávszél kell.
nekem is van router, és sose szakadt a WLM amiatt h töltöttem volna.
van egy régi netgear routerem amiben nincs QoS, azzal se volt baj ilyen téren, hogy ledobta volna WLM-et a letöltés miatt. -
#10710 Sztem eggyik fő ok, hogy router van, ezért alapból levesz a sávszélből, aztán ha megy a torrent, akkor az mégjobban lepucolja és a WLM nek meg alapból az msn-nek elég sok sávszél kell ugy tapasztaltam. Szal 2 dudás nem fér meg egy csárdában:D -
andersh #10709 WLM mellett miért nem tud?
8.1 mellett simán megy mindenféle torrent meg akármi -
#10708 jah live id vagy mi -
#10707 hotmailre jelszóemláékeztető? -
#10706 cs
van egy kis gondom.
van egy live ID-m...nem tudom a jelszót, viszont a hozzá kapcsolódó reklámanyagot egy freemail-es postafiókomra kapom, ugye arra regelhettem be...
nah de a live id fiókomnak jelszavát megváltoztatni ugy engedi csak, ha a hotmail-re küldi a jelszováltoztatást, de hisz annak nem tudom a jelszavát.
segítsen valaki pls!!!! -
#10705 Lehet hogy kipróbálom majd;) -
#10704 Nem ajánlom, csak azt mondom, hogy próbáld ki :D Réges régen, nagyon régen, rég rég rég még használtam a Trilliant pár hónapig, jó program. MSN accountal is betudsz vele lépni, szép a dizájna, sok mindent tud. -
#10703 Ez hogy műkszik? Csak letöltöm és bejelentkezek vele mint a sima msn-el? Miért is jó ez am nekem? Nem kötöszködésből, csak tudni akarom miért ajánlod ezt az ebuddy helyett. -
#10702 Az is egy ötlet, vagy próbáld ki a trilliant.
-
#10701 Én Ebuddyzok. Multkori virus kapás óta ezt használom. Igaz, hogy azóta ujra lett rakva a rendszer, de ebuddy mellett legalább tud meni a letöltés. -
#10700 de hát a szines nevek kellenek!!! ték -
#10699 hát figy.
látva mennyi problémája van, ellentétben a Mirandával.
2 hátránya van (márakinek) a mirandának
- nincs videó & hang hivás
- nincsennek szines nevek
-
#10698 gen_msn progit tedd fel :) -
#10697 Meg is tenném, ha az lenne a gépen, amin szar. Meg még le is irtam, h lett felrakva másik verzio.
Valaki más egyéb ötlet? -
sKeezo #10696 nem tudjátok miért nem írja ki az msn hogy milyen zenét hallgatok, ha ez be van kapcsolva? egy ideig kiírta rendesen, de már egy ideje nem :S -
COOLancs #10695 thenx -
pista89 #10694 Azért az vicc, hogy te vagy a házigazda, és mindenre azt írod, hogy használjunk Mirandát.. -
#10693 Ahogy ki van rakva. -
COOLancs #10692 Baromi nehéz kérdés: az MSN plus!-al le lehet szedni más felhasználók képét, de milyen méretben? ahogy ki van rakva, vagy amekkorában feltöltötte??? Azért kérdezem itt mert nincs kedvem telepíteni a plust, mert legutóbb is csak tönkrevágta az egész programot... -
#10691 töröld le a discoveryt. -
#10690 Amugy valaki pls arulja már el, hogy mi a teneendő olyankor ha felveszek vkit v felvesznek engem de nem látjuk egymást sosem onlinenak.
Egy ideje hiába veszek fel uj ismerost v vesznek fel engem, nem látjuk egymást csak offlineként, irni hiaba irunk offlineban. ujra lett rakva, lett felrakva masik verzio is, de semmi. valaki pls help! -
#10689 -
#10688 -
#10687 use Miranda :) -
#10686 de van program amivel láthatod hogy ki tiltott le! :D discovery -
#10685 A-Patch -
#10684 Szia
Van egy kérdőjel kb a képed mellett a jobb oldalt. Arra rákatt, és a legutolsó->menüsor megjelenítése.
A reklámokat msnben hogyan lehet eltűntetni? -
cash888 #10683 Sziasztok!
Valaki járt már úgy, hogy msn-ben a főablakban nincs semmilyen menü? Mit lehet ilyenkor csinálni? -
#10682 Hát, nekem is látja a webkamerámat, amit még én sem láttam:D Szerintem ilyen. -
Mintal #10681 Tehát akkor nincs semmi oka? El kell fogadni így, ahogy van? -
#10680 Másnak is van ilyen, vagy olyan, hogy amit rejtettként küld el, nem kapja meg a másik. -
Mintal #10679 Sziasztok!
Az a probléma adódott az msnemmel, hogy azokat az üzeneteket, amiket akkor írnak, ha nem vagyok elérhető, nem kapom meg. Nem tudom, h ez minek köszönhető. Próbáltam már újratelepíteni a windowst is, de nem segített. Ha én írok valakinek, aki nem elérhető, ő megkapja. Csináltam egy másik címet is, és próbálgattam, de sajnos nem működik. Ebből arra következtetek, hogy nem a hálózattal lehet gond, hanem a gépben lesz valami gebasz. Msn beállításokban is van az opció, hogy "A nem elérhető állapotban érkezett azonnali üzenetek beállításai". Próbáltam mind a 2 lehetőséget, ami adott, de semmi. Nagyon idegesítő...ha valaki tudna segíteni, megköszönném! -
#10678 :DDDDDDD -
andersh #10677 Ezt csak is az MSN-nek köszönheted!
-
#10676 Az miért lehet, hogy... Nálam NINCS letiltva, de Ő mégse lát engem Online-ba (fent vagyok a listáján!!). Másik gépen meg fent vagyok neki! ??!?!?!?! Köszi a segítséget!