Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
nem tudjuk mi a gond, használj alternatív programot, pl:

aMSN
emesene
pidgin
trillian

Bazinga!

Valaki ha segítsen légyszi! Csomó barátom él külföldön és nem tudok velük beszélni, mert egy ismerõsöm sincs!!Az MSN ablak tök üres.....

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Evin
2 flash telepítõ van. 1 az IE-hez, 1 meg a Firefox-hoz. Ha neked mindkettõ fent van, talán az egyiknél nem a legfrissebb van.
Vagy adobe.com, és megint felrakod.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

[HUN]FaTaL
Tedd fel az IE-s verziót, az kell neki. Vagy IEbõl telepíts az adobe.com-ról, vagy szedd le usiteról a telepítõt.

http://goo.gl/gd6Zi5

spongya
Hali. Az msn 1 hete elkezdte kiírni nekem belépéskor hogy telepítsem a legújabb flash-t. Fel van telepítve de még mindig kiírja, ha rámegyek hogy telepítés akkor meg behoz egy oldalt és ott elvileg menni kéne a letöltésnek de nem indul semmi. de amúgy ha nem telepítem akkor meg bejelentkezésnél lefagy és bezárja az msn-t? Valakinek hasonló probléma esetleg megoldás hozzá? köszi

Nem látom MSN alatt az ismerõseimet! Valaki segítsen, hogy hogyan kell, mert nagyon kéne! Elõre is köszönöm!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

mi a szarnak akarsz egy robottal beszélni lol?
amúgy van egy pár ilyen oldal, nem kell ehhez msn. kapsz majd halálértelmetlen válaszokat, amik nyelvtanilag helyesek és kb köze van 2 szóhoz az elõzõ mondatodból.
Barnabyka
én több ilyenrõl is hallottam egy régen volt is ami nem coke-os volt. De sajnos egyet sem tudok mondani.

Sziasztok!!

az lenne a kérdesem hogy emlékszem van olyan msn cím ahol lehet beszélni robottal magyarul és az msn címböl csak anyit tudok hogy @coke.hu.

valaki nem tudja telejes msn címét a robotnak?
Most telepítettem a WIN 7-et és MSN alatt nem látom a pajtásaimat! Miért? Valaki segítsen!! Elõre is köszi! Valaki tudna segíteni?

bertino
megvolt.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mármint firefox, súgó -> hamisított webhely bejelentése
jelentsétek ti is az adathalász oldalt
autoszimulator
legközelebb próbáld meg a karakterkódolást is átállítani, vagy ennyire csak a weblap mentése másként gombot ismered? :S

.: mobilize.hu :.

[HUN]FaTaL
Takarodj már a szar adathalász oldaladdal a redvás picsába. Az ilyeneket kéne felrúgdosni a Holdig.

Penec
Császtok, nektek se jó a www.myvip.com nál az a cuccos ha beléptek?
Elég értelmetlenül fogalmaztam meg de remélem értitek xD Csak egy rövid választ légyszi
Köszi 😄

Most telepítettem a WIN 7-et és MSN alatt nem látom a pajtásaimat! Miért? Valaki segítsen!! Elõre is köszi!

Flamer
aha. más?

http://loal.atw.hu

format c: lezúzza
Flamer
http://Come-Face-The-Truth.com/?photos

ezzel a féreggel már találkozott valami? van ami lezuzza?😮

http://loal.atw.hu

szucsy89
Windows kommunikációs platform mûködése leállt...vmi ilyet ír ki akkor mi a baj?
bertino
sóhaj.

dragon11
Ha ésszel élsz, elég.

precision
nekem az van fent (pontosabban eset smart security), és semmi gondom vele

Bazinga!

dragon11
Nod?lol.

hy all! nekem az uj 2009es msn van fennt,de állandoan kijelentkezik,ráadásul még sokat is töltöget mire ujrakapcsolódik...kipróbáltam,amit a blogba irtak,de annyit ért,hogy kicsit tovább mükszik rendesen<#bee1>am win 7 oprendszerem van,aki tudja mi a baja,irja meg elõre is köszöntem<#hamm>
precision
próbálkozz a spybot search & destroy -al, de mielõtt lefuttatod, updateld az adatbázisát
meg esetleg vmi vírusírtóval is próbálkozz, nemtom milyet használsz
én nodot tudom ajánlani, de ha ingyenes kell akkor comodo antivirus vagy avg

Bazinga!

nem biztos h jó, ha vírusod van akkor nem jó, de ha nem vírus csak megadtad valahol a jelszavad akkor jó
jelszóváltoztatás
Tyler1
hali! az a gondom h tegnap óta mindenki azzal zaklat, hogy percenként tolom nekik a virus linkeket. próbáltam már pár ilyen msn virus eltávolító cuccot, de nem nagyon használt. tudnátok mondani egy olyat ami biztosan jó?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Paulie
hi, van egy nagy problémám wlm-mel,megnéztem pár helyen de megoldást nem találtam.
amikor személyes üzenetet vagy képet vagy nevet váltok teljesen elmegy a net a gépen,és csak újraindítással jön vissza.
két gép van össze kötve routeren, másik gépen nem szakad, amelyiken msn-ezek azon meg totál elmegy ilyenkor.
ötletek? :/

.

Üdv!
Tud-e valaki megoldást erre a hibaüzenetre?
http://www.imageserve.info/img_store/2009/10/12/9/93170970a7cc2fa7e8be8a862f7a109a.jpg

Egyszerûen nem lehet megnyitni,leáll ezzel az üzenettel( tehát bejelentkezni sem tudok )...
Uninstall majd ujra fel,javítás stb.amit tudtam azt megpróbáltam de nem jött össze.

Sokáig mûködött hiba nélkül,de kb. egy hete ezt csinálja.
Kösz,ha valaki tud valami megoldást.
Krystalx
köszi.
ritkán használok parancssoros mûveleteket és akkor is inkább a /jelet szoktam. most nem voltam benne biztos, hogy mindkettõ ua ,ezért inkább odaírtam mindkettõt...

A tudással nő a kételkedés is...

/ és - között nincs különbésg
Krystalx
igaz sok helyen regsvr32 -u -s írnak, de sztem inkább regsvr32 /u /s parancsot írj.

Krystalx
ezt a módszert ismerem, de bármi lehet ,ezért csinálj egy biztonsági mentést...!
1.
Start - futtatás - regsvr32 -u -s "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\fsshext.8.5.1302.1018.dll"
(fontos h jól írd be a verziószámot! a 8.5.xxx utáni értékeknél)
2.
registry - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\(your userid)\Products\577EC8054AB4847428FDEF82ADF9300B\Features
átnevezni a "MsgrFeat" string nevet "MsgrFeat-old"-ra.
A bejegyzés tartalmát nem szabad törölni ! mert MSN uninstallnál arra szükség lesz.

[HUN]FaTaL
Állítsd be az MSN-t hogy loggoljon x helyre, aztán rakjál fel egy plust és azt meg állítsd be hogy loggoljon egy másik helyre. Ennyi. 😄

én is pont ezt akartam írni.
de akkor már keyloggert is telepíthetsz ennyi erõvel.
autoszimulator
persze, fõleg ha arról a géprõl van szó, amihez a srác is hozzáfér. csinál egy batch fájlt, ami pl percenként másolja át az eredeti logfájlt egy saját mappába. induljon a cucc a windowssal, vagy ha nem állítja le a wint, futtassa õ maga. persze kiszûrhetõ, de nem feltétlenül.

devilzero
Igen, erre lenne szükségém, de sztem lehetetlen! Esetleg olyan tippre lenne szükségem, hogy mit csináljak, mert melszeretném olvasni a naplózott beszélgetéseket, de letörlik, de más helyre nem akarom étrakni hogy ne jöjjenek rá.

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

bertino
szerinted megoldható ?
nekem nincs ötletem erre.

autoszimulator
egy gépen belül két helyen?

bertino
hû.

devilzero
De úgy kéne hogy már akkor 2helyre legyen ment miközben beszélgetek, tehát ha pl ezt az üzenetet elküldtem akkor már mind a 2 helyen ellegyen mentve!

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

másolással
HEllo mindenkinek!

Sajátgépbõl nem lehet valahogy eltüntetni a megosztási mappát?
Nem használom az msn ezen részét és nem szeretném ha ott lenne a sajátgépben.

devilzero
Üdv, azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e 2 helyre menteni a naplózott beszélgetéseket? Ha igen hogyan???

Heló!
köszönöm a gyors válaszokat!a probléma még mindig nem oldódott meg!barátnõm kipróbálta az öccse címével, azzal mûködik, nem dobja ki! én meg a saját gépemen kipróbáltam a barátnõm címével és nekem is mûködik engem sem dob ki! szóval nem tudom mi lehet a probléma mert ha a partnerlistája sérült volna akkor elvileg az én gépemen is kellett volna hogy dobjon, de nem ez történt! és amint mondtam hogy a laptopján az öccse címével mûködik!
legalább ezt már tudom
Barnabyka
be=)