Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
Nagyon ritkán szoktam ezt a progit használni, de most kellene, viszont...
Az a gáz hogy ahogy bejelentkezek kb 10 másodperc mulva kidob egy ilyen üzenettel:
"A rendszer kijelentkeztette innen, mert bejelentkezett egy olyan verzióba, amely nem teszi lehetõvé a több helyrõl való bejelentkezést..."
Ám ez hülyeség. Kb 2 hónappal vagyok rendszer telepítés után. máskor is volt már ilyen bajom, de nem igazgatott mert meg voltam messenger nélkül, de most tele lett vele a... hócipõm. Gondoltam hogy ha már eléggé kianyáztam magam kérek valami segítséget. 😄
Hogy lehetne ezt a problémát kiküszöbölni? (Tuti hogy nem vagyok máshonnan bejelentkezve. Legalábbis ÉN nem.)
Elõre is köszi a segítséget
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De attol, hogy nemkell hozzá, sehogy nemoldodik meg ez a fos!
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
WLM-hez nem kell se C++ compiler, se .NET framework, de még Visual Studio se
Idáig nemsegitett egyiksem, amik a faq-ban vannak!
Nekem egy teljesen uj rendszer van a gépen, minden ms dolog fentvan, c++, framework-tõl kezdve minden, azota 2x raktam ujra a WLM-et, de ezt irja ki a hibaüzenetnél: C:\DOCUME~1\XXXX~1\LOCALS~1\Temp\8d00_appcompat.txt"
Énezt már kínomban kitöröltem, de akkor már más .txt volt a hibaüzenetben..!
Ismeri ezt valaki, tudna valaki segiteni, mert készvagyok attol, hogy mindig minden belépésnél hibaüzenet van, ha bezárom, akkor kilép!
Kösz a helpet!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Windows live support managed to solve the problem for me..i will paste the email below.
Here are the steps to walk you through the process. They're pretty straightforward so I'm sure that you won't have problems performing them.
1. Remove all older versions of Windows Live Services (if you have previously installed or attempted to install any Windows Live Services). Clear the entries your computer by following the steps below.
a. Click Start, click Run, type appwiz.cpl and then click OK.
b. In the list of currently installed programs, select any Windows Live (you may see more than one program with the Windows Live name) and then click Change / Remove.
c. If you are prompted to confirm, click Yes.
d. Do this until all Windows Live programs (except Windows Live OneCare) are uninstalled.
2. Restart your computer. This is important.
3. Once you have all the above dependencies installed, then download and install the appropriate software from the links below based on your language requirements. To perform this installation, follow these steps:
a.Visit this link: http://g.live.com/1rewlive3/en/wlsetup-all.exe
b.Save the file to your desktop
c.Then Select Run
Note: If you are prompted for confirmation to run the program, select Run
d. Confirm your acceptance of the Terms of Use and the installation will begin
4. Once the install is complete, drag the WLSetup.exe file to the Recycle Bin (this file is no longer needed)
Ezt hogy lehet kiküszöbölni? Üdv 😊
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
Viner Hand ITC betûstílust használok de dupla ékezetes hosszú betû után (û, õ) átvált valami teljesen másra. Ti is tapasztaltátok már? Esetleg van rá valami "gyógyír"?
<#confused>#confused>
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Következõ lenne a problémám, remélem valaki tud valami okosat mondani!
Na szóval telepítettem az új msn-t, de nem maradtak meg az ismerõseim... Mondom, akkor felveszem újból õket, de nem sikerül... Nem is kapják meg az értesítõt, hogy felvettem õket, a partnerlistán sincsenek kint. Aztán késõbb bejelentkezek, ugyanaz a helyzet, azt írja hogy nincsenek elemek a partnerlistán...
Már többször újratelepítettem, különbözõ oldalakról is leszedtem, de mindig ugyanaz a gond! Valaki találkozott már ilyennel?
Lehet kérdezték már de megkérdezem én is:
9.0ás msn van most fent, vissza szeretném rakni a 8.5öset de mikor letörlöm a 9.0ást és fel aarom rakni a 8.5ös akkor valami fájlt nem talál és nem engedi felrakni.
Mi lehet a megoldás?
Köszi elõre is
Az msn-em du óta olyat csinál, h feljelentkezek, 2-3mp-ig fenntvan, majd eccerüen visszadob a bejelentkezö képernyöre.
Már próbáltam teljes uninstallt, reinstalt, a probléma marad.
Annyi elözmány volt, h feltttem egy scriptet, a következö restartnál kiírta, h ezzel a verzióval az msn nem kompatbilis és ledobott. Akkor kitöröltem a scriptet manuálisan + a registrybõl is. azóta van a fenti állapiot, nem ír ki hibaüzit meg semmit, de ugyan így ledob pár mp után.
Könyörgöm help, nem akarok visszaváltani a 8.5re(aazl nincs ilyen gond, kipróbáltam)
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Csak annyi lenne a kérdésem, hogy az msn parnerlista karbantartóban 2-3 ember neve mellett(akikkel rendszeresen beszélek) az van h nem vagyok fenn a listáján, viszont ez abszurdum, mert akkor nem tudnának rámírni.
Kipróbáltam, hogy egy másik haverom, akinél azt írja h fennt vagyok, letörölt, ott meg ugyanúgy továbbra is az marad, hogy fennt vagyok nála.
Ez vmi hiba? <#lookaround>#lookaround>
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
http://goo.gl/gd6Zi5
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Az lenne a problémám, hogy az msn-en a gépemen nem frissülnek a partnereim nevei. Nem mindenkinek, csak pár embernek kb fél éve ugyan az a neve. Ezt onnan tudom, hogy már helyrõl bejelentkezve teljesen már nevük van. A gépem újra lett rakva, ezáltal az msn is új lett, de a nevek maradtak ugyan úgy.
Mit lehet ezzel csinálni?
A másik hogy letöltöttem a 9.0-át mert ugye muszáj volt, és ehhez nem találtam megfelelõ Plus-t. Honnan tudnám letölteni?
Köszi
másnál is szar, nem te vagy az egyedüli akinek nem mûködik normálisan