13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• andersh
    ja velem is ez van.
  • rooney8
    hülye ez a zemesen O.o mostanában ha fölveszek valakit mindig azt írja ki h nem vagy fent ezen partnered listáján... pedig fönt vagyok :D és már 3 embernél ez van... de közbe fent vagyok náluk :D nemértemén... xD
    Jah bocsi, nem ide akartam:D
    Sziasztok! A békás / 50centes kép után most macskás /50centes képet kellene msn képnek megcsinálni:D Előre is köszi;)
  • sznus
    Hát milyen eszközt ír ki az msn a "nemlétező nemtudjukmire"? Mert akkor nem kellene tippmixelni tovább...
  • bardocz
    Ami a gépre van most kötve: monitor, egér, bill, kormány, hangfal, net, más nem igazán.
  • ACE
    Akkor videokártya video bemenete... Vagy bármi más video bemenet, pl. videokamera.
  • bardocz
    Még sose láttam olyat:D
  • [HUN]FaTaL
    Mert fogyi. Nekem is kiírja, se webcam se tv tuner :D
  • andersh
    tv tuner pl
  • bardocz
    Miért hiszi azt az msn, hogy van webkamerám, amikor nincs is?
  • andersh
    googlebe írdd be
  • Kutyafaxa24
    sziasztok, lenne egy olyan problémám, hogy az új msn-t használom, de nem enged bejelentkezni, az úgynevezett 8e5e03fe hibakódra hivatkozva.
    Ez mit jelent? És hogyan tudnám kiküszöbölni?
  • ACE
    Ezt Ő mondta? Megint hazudik! :D
  • bardocz
    Nemis, sosetenneolyat!!!:D
  • [HUN]FaTaL
    Bug, logoljatok be újra mindketten.
  • akyyy
    hazudik
  • bardocz
    Miért lehet az, hogy valaki nem lát engem msn-en, maikor fel vagyok neki véve? Nem tiltottam le,meg semmi.
  • benkoszabi
    2 hibakódot is dob:
    - 8004882e
    - 80048051

Az időt állítgattam előtte, de mrá vissazállítottam, még sem jó..lehet hozzá köze?
  • benkoszabi
    üdv. legújabb Messenger Win7 X64 alatt, és nem indul. nem tudok bejelentkezni, kiírja, hogy Alapértelmezett átjáró...ez mit jelent? netezni, böngészni tudok, letölteni szintén..akkor hol a hiba?
  • Benny04
    szar az egész
  • tigeroo
    hali! az ujdonságoknál az összeshez azt írja hogy "1 perce"

mi a fasz baja lehet?:D
  • cyber
    Sziasztok!
    Kis segítség kellene!
    Az MSN bejelentkezés után bedob 1 ablakot amiben azt írja, hogy "az animációk megtekintéséhez Adobe Flash Player szükséges"!Természetesen telepítve van a progi de minden bejelentkezéskor ezt kiírja!
    Mit tudok vele csinálni?
    Ja és 9-s msn-t használok!
    Előre is köszönöm!
  • andersh
    na megvan:

8.5 alatt is működik meg gondolom 8.1 alatt is. Viszont így csak a többiek fogják nagynak látni, de az direkt csak jó :D
    Szóval ez 9.0 és felette van csak, ez a bug.
  • andersh
    idáig lapozz vissza, utána le is írja valaki, hogy hogy kell
  • andersh
    én innen fórumról másoltam ki és úgy működött
    sajnos rengeteget kell visszalapozni, hogy megtaláld
  • solo
    Az a para, hogy nem. Első az volt, hogy másoltam, de semmi...csak egy kocka, meg egy normál smiley lesz.
  • andersh
    ~ :D meg valami kocka, valaki ide beírta kurvarég, ki kell másolni és beillestzeni, de szerintem ha a partneredtől másolod ki úgy is simán működni fog
  • solo
    Hali.1-2 ismerősömnél látom kiírva PSm-ben, hogy gyári MSN smiley-k ilyen b@szott nagy méretbe vannak kirakva. ezt hogy lehet megcsinálni?

• roLLand91
    Sziasztok! Fontos lenne, ha zárolom a messengerem akkor a fájlküldéseim megszakadnak?? Légyszíves segítsetek
  • akyyy
    a fejeddel, azzal van a baj:D miért nem használod?
  • fygura
    Mért van az, hogy ha belépek msnre, rögtön le is dob? Ha a nővérem jelentkezik be saját címével akkor őt meg nem dobja le!
    Valami baj lehet a címemmel v fiókommal?
  • [HUN]FaTaL
    Úgy hogy az új tálca (superbar) működése teljesen más, hálistennek sokkal kényelmesebb mint a régi és minden fele annyi helyet foglal.

Kompatibilis módban készülj fel rá hogy elképzelhető hogy a linkek nem lesznek linkek.
  • grebber
    Köszönöm így már mindjárt jobb.
    De ezt nem is értem hogyhogy nem oldották meg simán így állítgatás nélkül.Pedig egy ideje kint a win7.
  • bertino
    msn parancsikon jobb klikk-kompatibilitás xp-re.
  • grebber
    Windows 7-en azt hol tudom beállítani az msnben hogy ne tálcára menjen le hanem az óra mellé kis ikonba?
    Oké én nem is problémáztam ezen:) Gondoltam hogy ez a kínja de kedves barátunk kérdezte hogy volt-e már hasonló problémája valkinek;)
  • bertino
    valószínűleg, mert a torrent felzabálja a netet ugy, ahogy van.
    pláne ha be van lőve neki 6000000000000000000000 csatlakozás.
    Ja ha megy a torrent és a letöltés, akkor az msn nekem folyamatosan dobál...
  • Monoton
    Sziasztok!

Ismerősnél olyan Msn probléma van, hogy bejelentkezés után azonnan ki is jelentkezik, és vmi msn-es üdvözöljük ablak jön elő neki. Reinstall volt már. Valaki hasonlóval találkozott? Válaszokat előre is Köszi.