13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• andersh
    vista kompatibilitási módban futtasd
    vagy az vmi más hibát javít?:D
  • ba32107
    Erre valaki? A beállításoknál be van jelölve az opció.
  • SimaSuna #10793
    ja én meg maga vagyok az ördög :)
  • andersh
    nekem nem csak a másodlagosat lehet.
    de mondom ez nem mindenkinek adott, én szerencsés vagyok :D
  • majkel15
    Sziasztok!
    msnhez tudnátok olyan programot amivel lehet skint késziteni az msnre?
    honnan tudnám letölteni?
  • Falzone
    Na igen, de ezzel csak a másodlagos emailcímet lehet megváltoztatni, nem pedig az msn azonosítóhoz kapott msn címet, pl. [email protected] --> [email protected]
  • andersh
    téves.

én pl meg tudom változtatni, már meg is tettem párszor.

login.live.com -on belépsz és az email cím után ott a Módosítás link, arra rámész.

de azoknak nincs ilyen lehetőség akik hotmail vagy windowslive címet hoztak létre és úgy az az MSN címük.

szóval ha saját email címet adtál meg regisztrációkor, akkor azt meg is tudod változtatni.

úgy tudom mostanában már nem is lehet ilyet, csak egy kis javascript buherálással, de nem próbáltam.
  • Flamer
    nemtudja valaki mikor lesz messpatch végre az uj wlmhez is?:O
  • Lyukasbogrács
    sehol. úgy, hogy regisztrálsz egy másik címet.
  • Falzone
    Sziasztok!

Olvastam a FAQ-t,de nem találtam választ a kérdésemre: Hol/hogy tudom megváltoztatni az MSN címemet?
  • miki10
    a windows live messenger 2010-et mikora lehet letölteni a betat?
  • ba32107
    Üdv. Ha kapok, vagy írok egy linket msn-en, nem rákattintható formában, hanem sima szövegként jelenik meg. Pár nap óta ilyen, nem tudom mit állíthattam el... hol lehet beállítani?
  • Falkon
    Nem töltök semmit , csak max az internet.

#10779: Nem igazán szeretném letörölni de megnézem

#10780: Megnézem azt is.

Mindenkinek köszönöm
  • oliwwer
    Ha a letöltés megy közben ezerrel akkor azt kapcsold ki.. hátha..
  • Viktor9202
    Sziasztok. Partneremmel szeretnék játszani vmi játékot msnen( dáma, aknakereső) ls ezt írja ki '

Kritikus hiba 2
    A Messenger játékszolgáltatása nem ér el egy fontos fájlt. Zárja be ezt az ablakot, és indítson el egy új játékot.

Valaki segítsen nekem lécci. Köszi előre is
  • Lyukasbogrács
    szerintem az interneteddel van gond, nem az msneddel.
  • akyyy
    töröld le a plust
  • Falkon
    Sziasztok!
    Most találtam meg ezt a topikot és lenne egy kérdésem.
    Egy bizonyos időt után állandóan kilép az msn.
    Meg egy fél órát és utána percenként-2 percenként kidob. Utána újra betudok lépni , csak hát idegesít már nagyon.
    Mi lehet a probléma?
    (Win7 64)
    Előre is köszönöm

Üdv
    Falkon
  • Seithennin
    hali! az msnen full up to date win xp-n sose akar belépni csak akkor ha az állomásleíró filet törlöm a hibajavítóval (az msnen hibajavítóval) és ha törlöm beenged ez mitől van?
  • SimaSuna #10776
    msn kép 96x96os legyen!
  • rvn
    Hello! Egy képet szeretnék betenni msn be a kép felbontása 130x130 kb és 8 kb olt foglal, mikor betezsem msn be akkor viszon egy normal smyle meretre kicsinyiti le. Nekem ezt a kicsinyitést kellene kiköszübölnöm. Van erre valami megoldás? Ha igen segítsetek pls.
  • bertino
    ja, nálam az volt.
  • bertino
    fail.
  • [HUN]FaTaL
    Jó lenne ha inkább a skype protokoll terjedne a wlm helyett ha már váltogatnak az emberek.
  • SimaSuna #10771
    én is használtam aMsn, trillian vagy mi.meg ugye a WLM és a Miranda.
    Valóban tökölős, de csak amíg beállítod.
    aztán témát változtatni nem nagy dolog.
    persze mindenki azt használja amit tud kezelni.

én is MSN-el indultam...aztán aMSN, végül Miranda :)
    persze izlésekm és pofonok :)
  • autoszimulator
    Én is sok félét próbáltam már, mivel manapság egyre kevesebbet msn-ezek, csak meg a háttérben, szinte mindegy is mit használok. Miranda külsőre jó volt, de lássuk be, elég pöcsölős szép és jó felületű programot csinálni belőle. MSN elvan, lassú, bugos, de a kevés dumára jó. Aki viszont több protokollt is használ, jobban szereti ha emiatt egy proginak kell csak menni, és ezért WLM ki is esik.
  • SimaSuna #10769
    3.napja használja. eddig stabil.
    persze átlátszó skin és magyar leírás nincs róla, de ezek hiányában merem mondani hogy jókis program :)

Desktop topikból kiderül h az ottani nép 60-70%a áttér WLM/MSNről más alternatív csevegő programra.

• autoszimulator
    Digsbyről már hallottam, azt mondják egész jó kis AIO program. Stabil is?
  • SimaSuna #10767
    ez úgy fog működni, hogy letörli a WLMet és felrakja a Digsby-t :)

neki nem jött be a Miranda, és a WLM sem az igazi neki amióta a 9 jó csak...azóta elpártólt a WLMtől és a Mirandától is :(

ui: hogy tudnád letöröltetni vele, ha nekem el van mentve?
    visszamásolom, elindítom és voálá..műxik :D
  • [HUN]FaTaL
    User error

Itt:

- Win7 x64
    - WLM 9

Semmi baja.
  • Doomista
    Asszonyoddal hogy tudnék kommunikálni? Kérni szeretnék tőle egy szívességet...nem is titok hogy mit...töröltesse le a mirandát a rendszerről de úgy, ahogy én fogom elmesélni neki, hogy ne tudd visszarakni se azt a ******, csak ennyi. Szal ?
  • SimaSuna #10764
    user error.

1. Win7-et használok én is.
    2. WLM 9.0 van a gépemen az asszony miatt aki használja.
    3. 14.0 - gondolom a legfrissebbet próbálta...tudomásom szerint nekem ez van.
    és nem fagy.
  • andersh
    Na a baj ott kezdődik h:
    1. Win7
    2. WLM
    3. 14.0

andersh voltam
  • DJKonya
    Sziasztok.
    Lenne egy olyan problémám hogy win7 alatt futtatok WLM-t és olyanokat csinál hogy ha pl. beszélgetek valakivel, és miközben írok megfagy egy pár másodpercre, ez változó, van mikor 1-2 másodperc és van mikor olyan fél perc. De mikor bejelentkezek a programba akkor is mikor már mutatja lent a két kis figura mellett hogy bent van, csak rá egy percre jön ki egy oszlopba hogy kiket lehet elérni és csak utána tudom megnyitni a programot is. De akkor is fagyogat ha böngészek a neten és valamiért meg akarom nyitni és akkor is fagy pár másodpercet, vagy mikor maga a WLM-en belül írom mondjuk a személyes üzenetet vagy a beállításokat szerkesztgetem... Elég zavaró tud lenni, van valakinek valami ötlete?

Verziószám: 2009 (Build: 14.0.8089.726)
  • bertino
    na, ez télleg zsír!
  • SimaSuna #10760
    kivettem..el is felejtettem h bennemaradt :)

de kösz h szóltál Áki bácsi! :)
  • akyyy
    kérdés, hogy lehet ezt visszafelé megcsinálni. mert én igy küldhetek képet, de aki nekme küld, akkor még az a gecifotomegosztás jön be:(
  • akyyy
    be van téve valami hósesés szkript, ami kurváralelassítjaa az oldalt, mivel az már nem elérhető. kedves házigazda mikor veszi ki?
  • akyyy
    zsííír
  • BPA102
    ok rendben köszönök mindent