Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy másnál is elõfordul, hogy spontán bezáródik az új messenger?
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Köszi elõre is a segítséget!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
wlm 8.5-öt használok és megpróbáltam volna belépni, de kiírja, hogy frissítés kell, anélkül nem enged be... de én nagyon nem akarom a legújabbat használni, esetleg van valami kerülõmód? köszi elõre is!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
http://www.pcpult.hu/szoftver/live_messenger_frissites_kijatszasa_2.html
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
Glory, Glory Man. United!
Próbáltam azt hogy a wlcomm.exe-nél a kompatibilitást átállítottam windows 2000-re de nem lett jo, nem írta ki a hibát ugyan de be sem jelentkezett az msn,letöröltem megint megpróbáltam ugyanaz!
Utána megint letöröltem felraktam egy régebbi verziót és át írtam a verzió számot de ha rámentem arra hogy Mentés akkor meg azt írta ki hogy nem tudja elmenteni vagy felülírni az eredeti exe fájlt!!!
Már nem tudom hogy mit csináljak hogy mûködjön!
Valakinek ötlet????
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
Probléma merült fel a telepítés során. A következõ program nem lett telepítve: Windows Live Suite.
Rendszerhiba részletei: Kód 0x8000ffff
Leírás: Catastrophic failure
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx
köszikeeh elõre is
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Köszi.
Ez azt jelenti, hogy elfut a 8 és nem kötelez feltelepíteni a 9-et?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
GO GUNNERS!
Látom, hogy le kellene szednem a leújabb IE-t (IE8).
Megtettem, innen letöltöttem, erre semmi - még mindig hibaüzenet... 😞
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Közben feltettem ezt a WLM Plus! Live 4.83.372 verziójút, de ugyanúgy hibaüzenet... 😞
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hello!
Ma lépne be az MSN, erre azt írja, hogy csak akkor léphetek be, ha leszedem az újabb verziót > az Igen-re kattintottam, leszedte, feltelepítette (itt nem telepítettem fel mindent, csak a Messengert) és mikor jelentkezne be ezt kapom. Mindig.
Találtam egy ilyen bejegyzést a FAQ-ban, de nem igazán vágom, mit kell nézni:
- a rendszer idõ/dátum pontos
- én nem töltöttem le semmilyen szkriptet a régi MSN-hez, ha csak magától nem csinálta (hol tudom ezeket letörölni, ha mégis lenne olyan, ami blokkolja?)
- MSN Plus pedig az van fent, ami ez elõzõnek kellett - honnan tudom letölteni ehhez?
Megpróbáltam azt a Futtatás-os dolgot is, letöröltem a mappát, de nem jó.
Amúgy a WLM verziója: 2009 (Build: 14.0.8089.726)
Remélem tudtok segíteni, elõre is nagyon szépen köszönöm.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
kapják be, majd kijönnek a hakkolt 8.5-ök amikkel fel lehet majd menni
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun
A W Messenger-t le is rántottam. Most ügyködök a jelszóváltoztatáson. Csak nehogy elfelejtsem 😄
Remélem ezzel végre nem fog kikészíteni ez a progi.