Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
nem.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

totya24
Valahogy keveselten a lehetõségeket. a 8.5-höz való sokkal többet tudott.😊

Amúgy másnál is elõfordul, hogy spontán bezáródik az új messenger?

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

bertino

Mi is az az a-patch ? 😊

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Flamer
vélemények az a-patchról?

http://loal.atw.hu

Sziasztok! Az lenne a problémám,hogy többször feltelepítettem már a legújabb msn-t, de mindig ledobott mikor beléptem (kb 10 msp után), tehát vissza is tettem a 8.5-s verziót. De ma, ugye már nem engedett ezzel belépni, leszedtem az új verziót, és a helyzet ismét fennáll, folyamatosan ledob 10 msp után. A Plus-t letöröltem... Tudna valaki a problémámra valami megoldás?
Köszi elõre is a segítséget!
mike0013
jó, benéztem...😄 bocsi az elõzõért, és köszi ezt a leírást😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
sziasztok!
wlm 8.5-öt használok és megpróbáltam volna belépni, de kiírja, hogy frissítés kell, anélkül nem enged be... de én nagyon nem akarom a legújabbat használni, esetleg van valami kerülõmód? köszi elõre is!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mateus33
Menü-->Eszközök-->Beállítások-->Elrendezés

van az uj msnben ez az Újdonságok rész. na az nagyon idegesítõ hogy mindig mutatja a képeket, nem lehet ezt valahogy kikapcsolni? akkora szar lett ez-.-

Lyukasbogrács
jól jött <#eljen> thx

acsati
köszi szépen. pont most akartam kérdezni <#nyes>
dragon11
Kösz.=)

Aki nem szeretne frissíteni az új live-ra, annak itt egy rövid leírás, hogyan tudja a régi messengerét továbbra is használni:

http://www.pcpult.hu/szoftver/live_messenger_frissites_kijatszasa_2.html
Kratos86
Oké már jo lett! Kösz! Csak már tiszta ideg voltam!<#falbav>

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Rash87
Talán be kellene elõtte zárni az MSN-t,aztán felül tudná írni,nemde? :\

Glory, Glory Man. United!

Kratos86
Hali!Nálam sem jó a 2009-es msn!Windows Live Communications Platform hibát ír ki! Hibakód:80004002
Próbáltam azt hogy a wlcomm.exe-nél a kompatibilitást átállítottam windows 2000-re de nem lett jo, nem írta ki a hibát ugyan de be sem jelentkezett az msn,letöröltem megint megpróbáltam ugyanaz!
Utána megint letöröltem felraktam egy régebbi verziót és át írtam a verzió számot de ha rámentem arra hogy Mentés akkor meg azt írta ki hogy nem tudja elmenteni vagy felülírni az eredeti exe fájlt!!!
Már nem tudom hogy mit csináljak hogy mûködjön!
Valakinek ötlet????

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

allock
<#eljen>

hogy kapnák, be, 7.5el ugyanígy el kellett játszani ezt 😊

#hhwnd

csak az a baj h most meg egy hibaüzenetet dob ki:

Probléma merült fel a telepítés során. A következõ program nem lett telepítve: Windows Live Suite.
Rendszerhiba részletei: Kód 0x8000ffff
Leírás: Catastrophic failure

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

creativehun
Légyszi olvassatok már vissza egy kicsit!Akinek gondja van az új msn-el amit a réi töltetett le vele az csináljon egy rendszervisszaállítást vagy ha azt nem tud uninstall és mehet fel a régi progi aminek átírja a verzióját és mindnen oké.Aki még nem frissített újra az msn-t vagy a live-ot az szerintem kapásból a belinkelt oldalon leírtak szerint írja át a verziót.10138 vagy 10146 -os hsz-ek!

Realdanee
én visszaraktam a 8.5 öt....... microsoft suxxxx! :S

TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx

xBobtailx
Köszöönm a linket, de rágugliztam idõközben, és a WindowBlinds zavart be. Mostmár mûködik 😉

Ez a fos msn 9.0 nélkül nem indul, az pedig egy SZAR sztem. Annyira rossz<#guluszem1>

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

Realdanee
Skacok nekem olyan problémám van hogy mikor be akarok lépni az új msn be amit felrakatott velem hogy elkezd pörögni a 2 msn jel és visszadob az email , jelszóhoz.... semmi hiba üzenet semmi....... ezt hogy tudom orvosolni? :S

TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx

Lentebb van a megoldás, átírod az exe verziószámát és kész😊.Én most csináltam meg és vígan fut a 8.5...😄

ugyan az a problémám mint Bobtayl-nak!V.kinek ötlete??Frissítettem az msn plus-t is sehol semmi:s
köszikeeh elõre is
Köszi a tippet, mûködik 😊

Én Pe explorerrel csináltam de mindenhol át kellett írni a verzió számot,de már jó legalább 😊

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Japep

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Köszi szépen, gond nélkül fut a 8.5... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

creativehun
Köszönöm a tippet és mindenkinek csak javasolni tudom a hsználatát!!!Csináltam egy rendszer visszaállítást tegnapra aztán a 10138-as hsz-ben belinkelt oldal alapján megcsináltam a verzió átírását.Minden tökéletesen mûködik.Még egyszer Kösz a tippet!!!

xBobtailx
Eddig 8.vhányast használtam, és ma reggel úgy fogadott az msn, h vagy telepítem az újat, vagy mától nem msn-ezek. Namost megcsináltam a telepítést, minden rendben lezajlott, ám bejelentkezésnél ez fogadott: A(z) Windows Live Communications Platform hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük. Nem hiszme, hogy az lenne a baj, hogy freemail-es fiókom van, mert tesómnak hotmailos és azzal sem mûködik. Esetleg vki tudna segíteni?

Nagyon nagy THX!<#hawaii>

creativehun
Nálam is hasonló képpel fogadott az msn ma reggel.Minden pipát kiszedtem csak a frisstést hagytam benn,igaz azon nagyon meglepõdtem,hogy több mint 60 mega a frissítés.Nos a lényeg: nálam elindul azzal semmi gond a gépen 3 fiók van a család többi tagjának és eddig az volt a gyakorlat ha beléptem az msn fiókomba azonnal meg tudtam nyitni az msn-es mailjeimet most nem,mert ha rámegyek a mailre akkor elvisz a hotmail bejelentkezési oldalára.Valkinek esetleg tippje,hogy mit lehetne itt beállítani?

Juhiii
Igen, csak az exe-ben kell átírni a verziószámot, és vígan elfut.

GO GUNNERS!

Japep

Köszi.
Ez azt jelenti, hogy elfut a 8 és nem kötelez feltelepíteni a 9-et?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Juhiii
Nekem is hasonló probléma, de így lehet orvosolni. <#rolleyes>

GO GUNNERS!

Japep

Látom, hogy le kellene szednem a leújabb IE-t (IE8).

Megtettem, innen letöltöttem, erre semmi - még mindig hibaüzenet... 😞

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nekem is kiírta hogy bizony frissítenem kell, de ezt eddig nem tettem meg mert nem volt hozzá A-Patch program. Valaki nem tud valami helyettesítõt, ami legalább a reklámokat kiszedi?

Japep

Közben feltettem ezt a WLM Plus! Live 4.83.372 verziójút, de ugyanúgy hibaüzenet... 😞

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Hello!

Ma lépne be az MSN, erre azt írja, hogy csak akkor léphetek be, ha leszedem az újabb verziót > az Igen-re kattintottam, leszedte, feltelepítette (itt nem telepítettem fel mindent, csak a Messengert) és mikor jelentkezne be ezt kapom. Mindig.

Találtam egy ilyen bejegyzést a FAQ-ban, de nem igazán vágom, mit kell nézni:
- a rendszer idõ/dátum pontos
- én nem töltöttem le semmilyen szkriptet a régi MSN-hez, ha csak magától nem csinálta (hol tudom ezeket letörölni, ha mégis lenne olyan, ami blokkolja?)
- MSN Plus pedig az van fent, ami ez elõzõnek kellett - honnan tudom letölteni ehhez?

Megpróbáltam azt a Futtatás-os dolgot is, letöröltem a mappát, de nem jó.

Amúgy a WLM verziója: 2009 (Build: 14.0.8089.726)

Remélem tudtok segíteni, elõre is nagyon szépen köszönöm.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bertino
ms.

nem értem miért baj az nekik ha a régit használom
kapják be, majd kijönnek a hakkolt 8.5-ök amikkel fel lehet majd menni
totya24
Valahol én is azt olvastam, hogy október közepétõl "letiltják" a 8.5-öt, de nekem még megy..😊

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

Ezt hol hallottad? Én ezt már kijelentésben láttam valahol, mégis ugyanúgy mûködik... Ha fel akarod rakni a Windows Live Essentials-t, akkor viszont kötelezõ az MSN-t frissíteni, egyébként nem kell, és valószínû késõbb sem kell majd.

steam, origin: ACE_hun

scs17
Kötelezõ a frissítés 2009-re, 8.5 nem lesz jó hamarosan.

Hali all! Hogy lehet a windows live messenger 2009-et totális kipucolni a géprõl? Mert nekem beszart az egész vezérlõpultban törölni nem engedte...ha meg ujra akarom rakni akkor kiirja telepitve van és ugysem lehet törölni...visszaakarom rakni a 8.5,az az igazi,aki tud segiteni gyorsan irjon pls!Elõre is köszöntem
Jelszóváltoztatás szerintem nem kell...

steam, origin: ACE_hun

Köszi az infókat
A W Messenger-t le is rántottam. Most ügyködök a jelszóváltoztatáson. Csak nehogy elfelejtsem 😄
Remélem ezzel végre nem fog kikészíteni ez a progi.