Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczely
Hali srácok!

Miért van az hogy felvettem valakit msnre és neki nem jelezte ki hogy felvettem és õ is felvett és nálam sem jelezte ki?
Nem elérhetõ listán ott van de hiába írunk egymásnak semmit nem csinál!ne megy el az üzenet!

8.5?
prezi
középen ezt a felugráló fosreklámot hogy lehet eltüntetni ?! <#gonosz3>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

ne haragudjatok a helyesírási hibákért, kapkodva írtam, idegesít a dolog :D
na... letöröltem az msn-t kaptam valami zapmsn eltávolito cuccot, mert amugy nem lehet törölni... a Windoews live essenciál még mindig bentvan, dehát nemlehet sehogysem kitörölni, mert egyszerüen nemtörli ki, ha rámegyek h Modositás/törlés. na leszedtem a wml-et vagy msn mitotménmár hogy hivjátok ti :D szoval amit feltöltöttél nekem kedves Precision, azt szépen leszedtem, elkezdtem felrakni és azt irja ki hogy nincs internet... na már most ha nem lenne netem, ide se tudnék irni.

komolyan nem értem mi lehet a hiba. Web msn megy, azt kipróbáltam hál istennek. De mért látja azt h nincs netem?
Van hamacsim, és elsõrendü volt, de most ujból a helyi hálózat az elsõ akkor se ment... nemtudok semmit csinálni.
ötlet?
computerguru
De lehet használni az msn eltávolitó crack-ket is.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

computerguru
Miért nem olvastok visszább is a fórumba? Már rég leirtam! <#nezze>10245

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

bazmeg egyet kellett volna visszaolvasnod
sopi
Sziasztok
Egy darabig ment a 8.5ös msn de mostmár frissitette magát ha aakrtam ha nem a 2009esre.
Bejelentkeznék a progamba de kis töltés után visszadob. Ezt nem tudom miért csinálja már probáltam mindent csinálni.
Valaki segitsen plz :)
Ha van megoldás a régi msnt használni az is jo de ha aproblémára van megoldás az is.
Elöre is köszönöm a segitséget.

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

precision
nincs

Bazinga!

köszi, de azért nincs ötleted mért nem jön be nekem?
precision
nálam jó a link
de tessék felraktam neked data -ra: link

Bazinga!

Sziasztok lenne egy kérdésem hogyan tudom eltávolitani a windows live messenger 9 es programot a gépröl. szeretném visszateni a 8.5 öset . nem találok sehol unistalt a 9.0 nak légyszi segitsetek nem akarom ujra telepiteni a gépet
tehát itt van ez: http://download.live.com/?sku=messenger és a letöltés gombra kattintva ez fogad: http://img43.imageshack.us/img43/4300/0021vw.jpg :(
köszi rendes vagy, de engem az idegesit hogy a windows honlapjáról mért nem engedi letölteni az msn-t.. :
computerguru
A 2009-es msn megvan nekem,de ez még a frissités elõtti(nov.6)
Ha kell felteszem neked!

nekem 2009 build: 14.0.8064.206 van. de mondom frissiteni nem enged mert nemtud.. belépni se enged. a honlapot ajánlja de onnan nem tudom letölteni mert rámegyek a honlapra és ott a letöltésre, behozza h nemmegy a weblap.... segitsetek pls
Nekem gond nélkül megy 14.0.8089.726 -es verziószámra átírással a mai napig.

http://www.pcpult.hu/szoftver/live_messenger_frissites_kijatszasa_2.html
Szia mindenki. felraktam én is a messenger 9 -et mert ugye a 8.5 õs el már nem engedet fellépni. szerintem furcsa a másikhoz képest de majd megszokjuk mint minden váltást. Na most van egy ----idegesítõ---- gondom vele. Ha beszélgetek valakivel /rendesen mûködik / és ledobom a tálcára mert közben megszeretnék nézni valamit a commander be vagy pl egy képet képnézõvel stb és ezt ugyancsak ledobom a tálcára a messenger rögtön felugrik ezt nem lehet kiküszöbölni??? Köszönöm a segítséget és az ötleteket elõre is üdv
jóvan kösz olyan segitség kéne,amire magamtól nem jönnék rá,különben nem kérdezném:D
visszarakod 8.5-öt mert úgysincs semmi a 9-esben ami a 8.5-ben ne lenne (kivéve talán h a partnerlistában látod a képeket kicsiben, ha ez neked fontos, akkor nemtom, format c: :D)
hali all! windows live 2009 van a gépemen és az a gondom vele,hogy állandoan kijelentkezik...aztán ujracsatlakozik automatán de nagyon idegesitõ...megcsináltam ami a hiba blogban levan irva de semmi változás...vki valami megoldást nem tud rá? win 7 van a gépen,elõre is köszi a választ
skacok tudnátok segiteni mert 1 re szükségesebbé válik :D #10289
Flamer
ahah idiota:D

http://loal.atw.hu

Flamer
gondolom mindig kiakadnak valami ujat és mindig arra kell upgradelnie a szarnak.csak live magától csinálja gondolomén.

írdd át 25.0-ra és megoldva egy idõre ;)
Japep

Ez mindig változik?
Mármint az a számsor, amire át kell írni?

Mert megint nem lépett be, mondom átírom megint, és másra kellett - de a lényeg, hogy már jó. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

JOH a lényeg SEGITSETEK HOGY "erõõsítem a Kapcsolataimat XD ha nem tok felvenni senkit msn RE PLS HELP
Doomista
Ennél nagyobbat még nem hazudott :D

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Flamer
fék.
"Ráadásul látom azt aki rejtve van." :w

jah bocs nem láttam sry
idiot, nem neked írta hanem nekem, most viszont csöndben maradhattál volna :D
oliwwer
neked címeztem?
MERt mit csináltam? <#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>
oliwwer
maradtál volna csöndben.
Hello mindenkinek abban szeretnék segítséget kérni hogy én kb 3 hónapja nem tudok felvenni senkit mert ugy van hogy a régi jó öreg alap msn en felveszek valakit akkor CSAK azon látom viszont a windows live os msn en veszek fel valakit az irj h xy személynek még nincs msn je és viszont ha kijelentkezek nem marad ott h felvettem õt hanem 1 szerûen magától letörli szval már rég nem tudok felvveni embereket Lécci segitsetek Köszi :)
legyél buzi és jöjj össze egy linuxguruval.
a problémád megoldódott.
oliwwer
#10250-re valaki? Fontos lenne.
én a verziószámot már legelõször 25.0-ra írtam át 14.nemtomhány helyett, így most jó idõre nem lesz problémám a dologgal :D
nekem nem is szólt h megint frissíteni kéne
sziasztok, mi történt? frissiteni akar a wlm de nemtudja.. utána felajánlja a msn honlapját meg is nyitja hogy onnan töltsem le, de hiba az oldalon...
wtf?
BaliBoy
Szeretnék tanácsot kérni. Barátnõmnek T-Home-os stick-es nete van. Teljes rendszer újra telepítés elõtt is és után is azt csinálja a messengere, hogy ha elérhetõ módban jelentkezik be vagy vált át elérhetõ módra, akkor egybõl kidobja a rendszer (az msn-en). Viszont rejtett módban bent marad. Találkozott már valaki ilyennel?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Feltettema z új msn-t de wáá nem jó nem jelentkezik be!!_
Mit csináljak vele hogy jó legyen??
Nem mind az nekik hogy milyen msn-t használok??!!

precision
miért olyan nagy kín egyeseknek váltani az új msnre? anno ugyanez a sírás ment le mikor egész verziószámot lépett a program, aztán mégis megszokták az emberek

grow up.

Bazinga!

Probléma megoldva.Egyenlõre mûködik :)

totya24
Valakinek van valami ötlete, hogyan tüntethetem el az értesítéseket? Folyamatosan kiírja, hogy van 1 értesítésem, rákattintok, de a profilomban semmit nem mutat.:S

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

Hy all!elöjött megint az a frissítéses bigyula az msn-be:s
Valakinek ötlet hogy hogyan lehetne kiküszöbölni,vagy valami megoldás??
köszi elõre is
Hello all.

Ma újra elõjött a frissítés ablak.Átírtam a verzió számot a lent említett módon a, #10264-re hozzászólásban lévõre.De bejelentkezésnél elõjön egy hiba üzenet..., valamint 2 hibakód az egyik a 80048820, és egy bõvített hibakód 80048401.Van akinek elõjött ez a hiba?Vagy csak az én gépem rosszalkodik?

qetuol
nem találtam ilyen opciót sem a gta4-ben, sem a beállításokban

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

computerguru
Yes <#eljen>