Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
start, futtatás, msconfig
az automatikus indításnál lõdd le a régi messenger -t

Bazinga!

gumikacsa
Sziasztok! Újabban a gép bekapcsolása után elõször a windowsba épített messenger jelentkezik be. Természetesen, be tudok jelentkezni kicsit késõbb a wlm-el is, de jó lenne kiiktatni a másikat. Erre tudtok valami lehetõséget?

Renault magnum http://kamionszim.hu

precision
ezt most nem értem de mind1 :)
te aztán már csak tudod, hogy milyen ismerõseim vannak :P

Bazinga!

jah ha már lilul a fejem a röhögéstõl és oxigénhiányban szenvedek, és majd megfulladok, és önkívületi állapotban vagyok stb, akkor simán lehet olyan mint ahogy írtam.
akyyy
pláne ha tényleg úgy röhögsz, hogy a székrõl leesel, stb.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

WuFraZselic
vmi ötlet? =/
csináltam egy új msn accot, arra egybõl belép, viszont a "meghibásodott" õsrégi accra már nem... nem igazán értem mi a baja... és kezd felb*szni :D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

látszik nem vágod
próbáld meg egymás után sokszor leírni azt h :D:D:D:D:D:D:D:D:D
na ugye h nem olyan könnyû? van h elcsúszik a gombokról az ember ujja
persze másolás beillesztést nem ér
computerguru
Elég hülye nevetés forma!!!Ennyi erõvel azt is irhatnám,hogy hahaha!!!
De látom csak nem törölted,akkor csak hagy vigyorogjon ott!!!<#wow3>

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

WuFraZselic
na, másik géprõl importáltam a partnerlistámat, mind a ~300 emberkét hozzáadta, de mindenkit offline-nak mutat... persze közben rámírnak meg stb, de azt írja ki hogy "xy is not on your contact list. click here to add him/her" na hát arra meg kattinthatok mert semmi se történik...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
aha

8.5?
WuFraZselic
erre magamtól is rájöttem :D hogy leht visszacsinálni? :D

ádbét: már be sem jelentkezik az msn címemrõl a gépemen... laptopon persze igen

x-akták
WuFraZselic
hi

eltûnt a kontakt listám, pedig egy filmnézés volt csupán két bejelentkezés közt :S vmi ötlet?

meghaxoltak

amúgy kamu mert neked nincsenek lányismerõseid
ha lennének is, az interneten nincsenek lányok, szóval rád sem írhatott egy.
precision
én is azt hittem hogy fake dolog a rejtett belépéses cucc, de ma reggel történt velem egy olyan, hogy egyik lány ismerõsöm rámírt miután rejtve beléptem, hogy "na mivan, bújkálsz? :) látom rejtve léptél be, kiírta az msn -em"

nem lehet véletlen, az idõzítése tökéletes volt :) nem, nem mirandát használ, hanem windows live messenger 2009 -et, és arra a kérdésre, hogy hogyan csinálta, hogy kijelezze, a válasz az volt hogy "mittudomén, nálam ilyen :)"

szal nemtom :D

Bazinga!

bertino
fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SimaSuna
látod nem tudnak olvasni..majd beírom nagy piros villogó betükkel hogy majd olvassák el :)
Csak azért mert ez hoax, nem láthatja egyik kliens, mivel eleve az MSN servere el sem küldi az illetõ adatát, hogy be van-e jelentkezve, vagy nincs, fogjátok már fel. De ha fentebb olvasol a fejlécben magad is kitalálhatod.

steam, origin: ACE_hun

N1ggA
nálam se mutatja, de mondjuk annyira nem is fontos, azért köszi!

Spread De Love!

hát én is kipróbáltam de nálam nem mutatja vagy lehet v.mit be kéne állítani

N1ggA
köszi!! már töltöm is

Spread De Love!

SimaSuna
WLMhez nincs Miranda alapból kiirja :)
N1ggA
...

Spread De Love!

bertino
hali.
persze.

N1ggA
Hali! Tudtok olyan programot wlm-hez, ami elárulja, hogy ki az, aki rejtettben van fenn?

Spread De Love!

SimaSuna
az amit õ ír egy nevetés forma..olyan mint a LoL :)

én meg majd törlöm ha gondolom :)
computerguru
Megmagyaráznád mik ezek? Légyszi hülyeségeket ne irkáljatok,mert töröljük!!!<#ejnye1>

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

_AD?_AD?:_DAD_:D_A_A?D_?AD:?AS_D:?ASD_:AD?
bertino
a gond az, hogy folyton kirak a bejelentkezéshez.

norbi56
Sziasztok eddig semmi baj nem volt...most lépnék be és belépek folyton ledobál és kirak a bejelentkezéshez:S
Többször is ujratelepítettemm i lehet a gond??:S

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

computerguru
Privi ment!

hogy?
Megoldottam.

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Szerintem az még nem tudott loggolni úgyhogy sehogy.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hackerman
Hi
egy kérdésem lenne valaki nemtudja ,hogykell Windows Messenger 4.7(régi)-ben visszakeresni mongyuk a partnerrel folytatott régebbi beszédeket,üzeneteket. Köszönöm a segítséget Help Please

Core 2 Duo 2,8 Ghz E7400 FSB 1066 Mhz L2 Cache 3MB / 2 Gb DDRII / Ati Radeon 512MB HD4350 PCi

Üdv!
a minap a következõ hibába ütköztem.

Bejelentkezek MSN be, és bejelentkezés után kb 10 másodpercig befagy az msn, ekkor nem tudok msn en belül semmit se csinálni, utánna pedig a képernyõ jobb alsó sarkában felfele, kis ablakok jelennek meg ( azok akik be vannak jelentkezve) mintha ekkor jelentkeztek volna be. Kb 8 ilyen kis ablak egymás felett. Aztán ezek eltünnek és úgy tûnik hogy jó.
Rákattintok egyik ismerõsöm nevére, bejön az ablak hogy tuggyak vele ebszélni, de az egész ablak fehér 2s ig, utánna ez is normális lesz.

Röviden ez a problémám.

Próbáltam újra telepiteni a Msn-t de nem segitett.

Win7 em van, de eddig nem csinálta még rajta ezt, ez új, ma kezdte el.
elõre is kössz a segitséget.

PS3 Slim 250 PC

Vissza olvastam..
De azt honnan szedjem le?

[HUN]FaTaL
:ASD:SDA:_D:D:D_SA:D

http://goo.gl/gd6Zi5

vegyél egy kártya paklit és menj át hozzá
tigeroo
kritikus hiba 2-t ír ki egy ideje ismerõsömnek ha vele akarnék pasziánszt játszani

mi lenne a megoldás,
computerguru
Mondjuk,ha néha vissza is olvasnátok!!!<#nezze> 10320,10319

Sziasztok..
Az új 2009-es msn hogy lehet le törölni?
Lécci segícsetek.
ÜDv:vida

Lyukasbogrács
zapmessenger, letöröl mindent, ami msn volt a gépen, hangulatjeleket meghagyja, utána mehet fel újra a 8.5

arra nem h láthasd a partnerlistában az emberek képeit is kicsiben. de asszem azt meg a 7.0 tudja :D
Flamer
persze mindenre az am egoldás hogy teddvissza 8.5 :D igazam van vagy de?

http://loal.atw.hu

akkor nem tudom :D
prezi
live messenger 2009

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

computerguru
Miért nem olvastok visszább is a fórumba? Már rég leirtam!<#nezze>10245
Ennél világosabban nem tudom leirni,itt minden elolvasható!

Sziasztok szoval nekemis gondom van a 9.0 ás eltávolitásával. A vezérlöpultba a következöket töröltem ki Messenger Plus! Live mert feltetem a pluszot elsönek ezt dobtam ki majd Windows Live feltöltöeszköz és Windows Live Essentials végül Windows Live bejelenkezési segéd. Enyi elég az eltávolitáshoz vagy még valamit kikel dobni mielött felteszem a 8.5 ?? Bocs kezdövagyok nem megy nekem még ez nagyon és nem szeretném ha összeborulna a gép. köszi a megértést és a segitséget de visza szeretném tenni a 8.5 ös msn nt.