Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Én is e kombót használom.
Viszont az utolsó mondatodba belekötnék, mivel a mostani helyzet alapján még védelem sem kell ahhoz, hogy kiküszöbölje az ember ezt az msn vírus problémát. Mivel msn vírus elég rég óta nincs aktívan, ezt úgy értem, hogy nem kapsz a partneredtõl egy vírusos exe fájlt, vagy egy olyan linket, amin kártékony programot tölthetsz le, mivel a módszer most a social enginneering és az adathalászat, azaz a phishingre épül. Például egy olyan oldalra akar küldeni az offline partnered, ami kéri az msn belépõ adataidat. Ezek ellen még egy program sem kell, természetesen egy jó védelmi program az oldalra jelezni fog, de az ilyen oldalakra elég egy Firefox biztonsági kiterjesztés is, mint például a WOT, de legfõképp ezeket maga a felhasználónak kell kivédenie az eszével. Ha meg valaki olyan okos, hogy ilyen oldalon megadja az adatait, az természetesen meg is érdemli.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

computerguru
Én pl.azt használom,2009-es msn és 3.5.5-ös Firefox,és semmi gondom vele,Visszatérve egy elõttem szólóhoz,aki virust kap az msn-jén,az megis érdemli! Én kb:9 éve használom az msn,de az miatt még virust nem kaptam,kellõ védelemmel ezt kilehet küszöbölni,errõl ennyit!
Csak magánvélemény!!!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Doomista
És hol van az az ember, aki Msn-t és Firefoxot használ?

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Jah meg ahogy azt a kicsi világodban elképzelted, nah de elég az offolásból. :P

bertino
sóhaj...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SimaSuna
Hát figy.
Az átlag user Msn-t és ie-t használ.
Az átlagon felüli Mirandát és Firefoxot. ;)
Nincs semmi gond az MSNel, legalábbis 8.5el. Aki vírust kap rajta az meg is érdemli. :D

SimaSuna
Én meg majd 2éve Mirandát használok gagyi MSN helyett..fényévekkel jobb mint a reklámokkal teli vírusos Msn. Ráadásul látom azt aki rejtve van.
De én a 8.5öst használom, ennek kellet már 2x átírni, nagyon nem akarják hogy ezt használjam.

De amíg nem készül a 9eshez is Apatch féle amivel reklámokat és minden hülyeséget ki tudok venni, addig nem érdekel. :D

computerguru
Nem tudom ki hogy van vele,úgy látszik ez az msn kiszámithatatlan,nálam simán megy,a 2009-est használom,most léptem be reggel,de semmilyen frissitést nem ajánlott fel!Lehet hogy késõbb?

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

computerguru
Errõl beszéltem! Miért nem olvasol vissza? <#nezze> 10245

Ha valakinek ma se menne akkor egy újra kell megváltoztatni a verzió számot.
14.0.8089.726

Ma már a meghackelt MSN is azt akarja hogy updateljem, nagyon akarja. :D

Aki 8.5-ös MSN-t szeretne továbbra is használni és nem szeretne frissíteni, annak itt egy rövid leírás:

http://www.pcpult.hu/szoftver/live_messenger_frissites_kijatszasa_2.html
ez nem hiba hanem /all
Benny04
tanulj meg vakon gépelni D:

nameless1229
Na, csak sikerült összebarkácsolnom... (=

AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme

semmilyen
totti10
hi

ez miféle virus?

hajrá,lilák!

nameless1229
Na ez vicces, mert én feltettem a lentebb említett messengert, megnyitottam volna azzal a hacker faszom programmal, de nincs msn.exe fájlom...

AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme

Sziasztok!

Képbõl szeretnék szmájlit létrehozni, de az a problémám, hogy amikor ténylegesen beírom a beszélgetések ablakba akkor eléggé lekicsinyíti a képet, és így használhatatlan. Mivel tudnám azt megoldani, hogy normális (szmájli) méretû képet használjon?
ajem kisa
Biztos a GTAnégyben kell beállitani, nem az msn eszközök, beállitásokban...<#nezze>

qetuol
azt hogyan lehet msn-ben beállítani, hogy ha felugrik egy ablak (üzenetet kaptam), akkor ne tudjak mindjárt írni bele ? (pl. klikkel aktiválni kelljen). ti. az van, h ha írok vmit, és felugrik egy ablak, akkor abba folytatja az írást, amit esetleg véletlenül el is küldök ha nem nézek fel :D.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

get data back for ntfs
kissadamvikt
Szasztok!

Van egy naplófájl amit véletlenül kitöröltem, majd a lomtárból is ürítettem. Valahogyan vissza tudom hozni, vagy az msn nem csinál még 1 biztonsági másolatot valahol a naplózott beszélgetésekrõl?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

oliwwer
Sziasztok. Barátnõm nem tud belépni az msnbe, mert a következõ hibakódot kapja: 81000306. Kigugliztam. Lefuttattam hogy rendben vannak- e a dll-ek, azt írja minden oké. Dátum jó, SOCKS-okat kitöröltem a kapcsolatokból, mostmár tényleg nem tudom mi lehet. Vagy 10 percig próbál belépni, de semmi, és lefagy az msn.. ezt a hibakódot is 4-edjére tudtam megszerezni. Valaki ötlet?
Elõre is köszi:)
ajem kisa

red bull
sziasztok!

és akkor mivan ha én a legújabb msn-t szeretném használni de "Windows Live Communication Platform" hibát jelez állandóan. ez nincs leirva sehol ugyhogy tõletek kérdezem hogy ilyenkor mit lehet tenni

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

[HUN]FaTaL
A-patch.

#10231: Van egy csomó, nézz körül a galleryben.

http://goo.gl/gd6Zi5

computerguru
Itt meg magyarúl:

http://www.pcpult.hu/szoftver/live_messenger_frissites_kijatszasa_2.html

Benny04
haló?

computerguru
Próbáld visszarakni a régi msn-t!

elolvastam. és akkor mi történik ha én a régit (is) letöröltem? ez a patch akkor is mûködik vagy töltsek le ismét egy régit?
ajem kisa
Csak ezt az oldalt olvasd el lentrõl...

üdv! lenne egy problémám. az imént próbáltam belépni az msnembe, ami csak azzal a feltétellel engedett (volna) bejelentkezni, hogy telepítem a legfrisebb verziót. mivel nem volt más választásom megtettem. elkészült, beléptem erre rögtön kidobott azzal, hogy a rendszer hibát észélelt ezért leállt. letöltöttem és installáltam mégegyszer, a probléma dettó. az lenne a kérdésem, hogy most akkor mi a fasz van? elõre is köszönet
ok

autoszimulator
nincs

.: mobilize.hu :.

Valami msn gadgetre gondoltam, ami win7 alatt mûködik

Doomista
Te ilyen jól érted román nyelvet ? Eszméletlen.

autoszimulator

.: mobilize.hu :.

Doomista
Mivan?
Ezt fogalmazd át újra.

bertino
... ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Msn hez nincs valami Gadget win7 hez?

RelakS
Hi!

Képek küldésénél a megosztásos rettentõre van valami megoldás?

A registry átírás nem segített, hexaeditorral nem akarok a programban matatni. Vagy marad a Fájlok/Egy fájl vagy fénykép küldése menüpont? :S

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Benny04
hi
a legújabb live hol tárolja a hangokat??
mert régebben customsounds volt a mappa neve, de most nem találom sehol!

[HUN]FaTaL
Ki lehet kerülni. :)

Bemész a beállításokba megnyomod az install gombját a onecare fosnak. Aztán a felbukkanó ablakban a downloadot, leokézod a beállítások ablakot és nyomsz egy mégsét a onecare letöltésének. Azt fogja hinni, hogy fent van és enged bármit küldeni. :)

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok! A Dinamikus képeket hova menti a messenger amiket mi készítünk? Azokat a hosszúkásakat!

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

ajem kisa
Tallózza be a saját virusirtoját, ne az msn vizsgálja meg!