13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
donhellner #10875 nem igazán találom, hogy mire gondolsz :S -
#10874 Megvan:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Messenger Plus!\Custom Sounds
-
#10873 A beérkezett hangokat hogyan tudom lementeni? -
exodus2 #10872 És ha behozod az oldalt, belépsz, persze most Windows Live Hotmail accountról beszélek, és Contact list - You invitations. Ott kellene körülnézni, hogy van e felkérés, és ki küldte, stb.. -
Notram #10871 WLM javítás / újratelepítés? (főmappájában Installer mappa, abban wloobe, vagy wlarp) -
#10870 Valahogy pedig meg lehet csinálni, mert korábban is volt ilyen problémám de valahogy megoldódott :) Nem tudom hogy. -
donhellner #10869 Nekem is ez a bajom, de már lassan egy éve ott figyel...szerintem nem lehet mit tenni ellene...törődj bele :) -
#10868 Sziasztok!
Mindig kiírja bejelentkezéskor a partnerek fölé, hogy van 1 felkérésem ... de nincs! Ha rákattintok és bejön az oldal, akkor sem ír semmit, hogy lenne bármilyen felkérésem. Hogy lehet eltüntetni??
Köszönöm szépen az esetleges hozzáértőknek! -
Notram #10867 Sziasztok! A következő lenne a problémám: ha MSN-en játszani akarok (Pasziánsz, Aknakereső, ...), akkor akár én, akár a partner kezdeményezi a játékot, egy fél perces töltés után egy "síró felhő" jön elő, hogy a Játék betöltése sikertelen...
Mi lehet a gond? Nincs feltelepítve valami hozzá? -
donhellner #10866 igen, kipróbáltam. Ha ő közben töröl engem, akkor az adatvédelemnél a címénél világit a törlés felirat.egyértelműen látszik. -
andersh #10865 nem olyan biztos az h tudni fogod.
vagy kipróbáltad? -
donhellner #10864 Ez a hiba jelenség nálam november eleje óta látható, s tapasztalatom szerint nem igazán lehet mit tenni vele. Ha felveszek valakit akkor nála fent vagyok, azt is írja ki nála az adatvédelemnél, hogy fent van nálam, csak nálam írja ki azt az adatvédelemnél, hogy én nem vagyok fent nála :)
Mióta ez van, azóta én kérem meg az illetőt, hogy vegyen fel engem, így legalább én tudni fogom ha töröl :D -
#10863 ne másold a jelszót mert úgynem fogadja el:D -
Puhos #10862 Szia!
Köszönöm a segítséget, de sajnos még mindig nem működik, ugyanaz a hibaüzenet van. A közeljövőben úgy is rendszert kell telepíteni, az hátha megoldja a problémát. -
andersh #10861 hogyhogy mégis? -
Bmx01 #10860 kösssszz -
#10859 Click
Ez a 4 antivírus letudja irtani!
-
Bmx01 #10858 beszívtam az alábbi vírust:
foto :D http://www-myphoto.com/image.php?=msn címem
mindig figyeltem az ilyenekre de most mégis..... áhhhhh
mivel tudnám törölni vagy semlegesíteni mert én is küldözgetem tovább -
#10857 üdv
távsegítség mostanában nem megy
van olyan partnerem aki hív és fel sem ugrik az ablak és van olyan aki hív és jelszós ablak jön fel de hiába van bemásolva a jelszó nem indul el
mi lehet a gond? -
#10856 Ezt találtam, remélem segít :]
80040111 és 80040154 msn hibakód megoldása
Okozója: MSXML
Lépések:
- Kattints a start menüre, Válaszd ki a futtatást és írd be a következőt:Regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll
-Ennek az üzenetnek kell megjelennie: DllRegisterServer succeeded in C:WindowsSystem32msxml3.dll is succeeded.
-Indítsd újra a számítógépet és a Windows Live Messengert. -
#10855 hát remélem h az -
destroyer91 #10854 hy all,windows xp-re felraktam az msn 9-et,de nagyon idegesitő,hogy ha beszélek vkivel és más program is megy,amit lenyomok tálcára,rögtön felugrik az msn beszélgetés ablaka,ezt vhogy meglehet oldani? -
#10853 Szintén ez a hiba van nálam is. Pedig semmi oka erre a hibára. Mi az oka? -
#10852 Szerinted? :) -
#10851 ugye ez csak valami rossz vicc? -
Puhos #10850 Ja, a legfrissebb MSN van telepítve, a konfig lent látható! -
Puhos #10849 Helló!
Ezt a hibát hogy tudom megoldani?
-
andersh #10848 nem fog, mert nála már engedélyezve vagy, ezek után ha törlöd és újra felveszed akkor nem fog megint feljönni neki hogy engedélyez e téged, hisz már engedélyezett egyszer
persze ha azóta kiszedett az engedélyezett és a blokkolt listából is, akkor szerintem felteszi a kérdést, de nem tudom ki lehet e venni mind2 listából valakit -
#10847 ha egy ismerőst törlök a partnerlistámról, letiltom, és eltávolítom a hotmail névjegytárból majd ismét engedélyezek és felveszem a partnerlistámra (adatvédelem fülecske) észleni fog ő ebből valamit? -
icemankimi #10846 -
andersh #10845 titkos hacker irc szerverekről -
icemankimi #10844 és azt honnan tudom leszedni?
kerestem, de nem találom:S -
andersh #10843 iHax 2010 -
icemankimi #10842 melyik az a progi amivel lehet látni, hogy az ismerőseim mit beszélnek másokkal? -
#10841 töröld le, vedd fel újra. amúgy meg szerintem szerveroldali hiba. -
#10840 Nekem is azt írja ki az egyik ismerősömre, hogy nem vagyok fenn a listáján, pedig elvileg de. :( -
andersh #10839 na most frissítettem a Plus!-t és most már azt írja h fennvok a haver listáján, szóval most megjavult.
aztán megkértem h töröljön.
azután is azt írta h fennvok nála..
lehet kell neki egy kis idő.
vagy nemtom, lehet megint át kéne lépni emesene-be meg pidginb-e, aztán vissza meg ilyenek.
nem túl jó ez így :( -
spy803 #10838 Hogy tudom megnézni XP alatt az MSN9 megosztási mappáját? -
andersh #10837 a live nem érzékeli ha töröl a másik a listájáról, ugyanúgy azt írja h fenn vagyok nála.
de beléptem pidgin alól és az azt írta nem vok fenn nála. aztán visszavett és még most is azt írja h nem vok fenn nála.
van olyan kliens amiben ez jól működik?? próbálgatta valaki?
emesene is azt írja nem vok fenn nála pedig fennvok -
andersh #10836 oldreg vok csak azt már bannlták :D