13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• PLackó
    Jó nagy hülye vagyok,igazad van :))))
  • andersh
    nem vagy elfoglalt állapotban? mert akkor nem jelez semmit.
  • PLackó
    Üdv.
    Lenne egy kis problémám.
    Win7-em van és a legujabb win Live Mess. Plus-al együtt.
    Mostanában Nem irja ki jobblent kis felugró ablakban hogy valaki bejelentkezett,rámírt,e-mailom jött stb. pedig be van kapcsolva a funkció.
    Ami még nagyobb probléma hogy van hogy egy partnerem nem kap meg bizonyos üzeneteket,és én sem tőle, d eezt az msn nem jelzi vissza hogy nem lett kézbesítve.
    Lehet valamilyen megoldás?
  • Krystalx
    olvasgattam itt ott ,de nem sikerült pontos választ kapnom, hogy a :
    C:\Documents and Settings\UserName\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts mappában található mappák pontosan mik ?
    8 mappa található, 2 az én msn felhasználó nevemmel, a másik 6 mappa, {z8eb6bgg-71f5-34k2-9c39-770d73b179d0} -hez hasonló nevük van...az mi lehet ?
    az össz méretük 219Mb , ez az utóbbi 6 mappa nem törölhető? / volt ahol azt írták h a partnerek adatai.../
    megnéztem a másik gépemen, ahol ua a partnerek vannak és ott csak 2 ilyen mappa található...
  • Sephi
    Igen. En igy nevezem azt, amikor mar a regisztrit kell buzeralni :D
  • andersh
    Atom hack?
  • Sephi
    Nem az volt a baj. De mar megoldottam. Atom hack volt.
  • [HUN]FaTaL
    Rakd fel manuálisan az összeset az MS oldaláról. Mármint az összes VS Redistet.
  • Doomista
    "nem tudok kamerázni senkivel. Mért lehet ez? Tölt, tölt, tölt és mikor éppen h beugrana a kép akkor kiírja ezt :'A webkamerás munkamenet befejeződött' és leáll. "

egyik gyerek baja...ez az én bajom is, csak idéztem...talán ha itt valaki tud rá valami megoldást?
    (googlet megnéztem...egyik gyerek írja hogy tud rá megoldást csak vegyem fel msn-re, hát tudod mikor, csak hogy +1 partnere legyen...másik gyerek meg ezt irta:
    "mikor feltelepítetted a webcamodat akkor még nem a 9.0 volt fent és nem ahhoz formálta,töröld le minden összetevőjét és tedd fel újra,nekem ez segített!"
    sajna nálam ilyen gond nincs, mivel a legfrissebb wlm után lett meg a webcamom, és friss win7 van...szóval ezeket kizárva, by msnfanclub...)

szóval esetleg valami megoldás? nem reménykedem már semmiben.
  • Sephi
    Sikerult megoldanom a problemat.
  • Sephi
    Erre senki? Csak nekem van ez a hibam? Google-ban kerestem megoldasokat de egyik sem mukodott.
  • mester1987
    köszi, pont erre gondoltam
  • Japep

Hello.
    Most ez lehet hülye kérés/kérdés lesz, de nincs vkinek olyan smiley-ja msn-hez, amit pl akkor szoktak használni, ha valaki "vetít"?
    Nem tudom jól elmagyarázni, a nagyujját mozgatja fel-le a tenyerével szemben (mintha azt mutatná, hogy csak hápog, feleslegesen jártatja a száját, nem hisz neki senki...).

Bocsi, egy haveromnak kellene, de én nem találom... megpróbálom itt is, remélem nem gond.

Köszi és bocs. :D
  • Sephi
    Ja es megneztem a hiba blogot de az ott leirt megoldas sem mukodott.
  • Sephi
    Sziasztok. A következő a problémám. Ma reggel új Win7 -re akartam Windows Live -al feltelepíteni a MSN-t. A probléma az, hogy amikor fel akarja telepíteni, akkor hibaüzenetet add, hogy nem tudja felrakni mert állítása szerint a Microsoft Visual Studio Runtime -ot nem tudja feltelepíteni.

Mar reggel óta keresem a megoldást de semmi.

Valaki help?
  • matyi0323
    Kössz.:D:D
    Tegnap kb. 10 percig kutakodtam ott, de állítom egész évbe nem jöttem volna rá.:D:D
  • hajosbogi
    Matyi0323-nak : Eszközök-Beállítások-Elrendezés-Újdonságok listájának megjelenítése ! vedd ki a pipát a kockából és OK. Remélem menni fog
  • Lyukasbogrács
    startmenü, futtatásba:
    msiexec /x {0AAA9C97-74D4-47CE-B089-0B147EF3553C}

ha nem lenne jó, akkor ZapMessenger, az letörli.
  • matyi0323
    Hali. Tudom elég láma kérdés és bocs érte, de hol tudom az újdonságokat kikapcsolni? Ami alul folyton fut és közli, hogy ki milyen képet változtatott, szemüzit mit írt át, stb adatok.

( Már egyszer valahogy másik gépen sikerült, de msot az istenért se találom sehol )
    Köszi.
  • kamionoskiki
    Sziasztok!!
    nem tudjátok hogy lehet
    letörölni a 2009-es msn-t??
    mert a programok törlése és zelepítésbe nem jelenik be
    Előre is köszi
  • Lyukasbogrács
    Messenger Plus? Partnerlista-karbantartó?
  • DJ RX7
    sziasztok!
    olyan szkriptre lenne szükségem ami megmutatja, hogy az adott partner mikor jelentkezett be utoljára.
    létezik-e ilyen?
    előre is köszi!
  • andersh
    ott a gomb (vagy szöveg) kattints rá
  • hajosbogi
    sziasztok! a kérdésem az lenne van-e mód a bejelentkezési oldalon kitörölni előzőleg megjegyzett email címeket...idegesítő,hogy sok és már nem használt címek...köszönöm
  • gabko
    Van valakinek vmi 5lete hogy miért kell mindig beírni az emailt és a jelszót minden bejelentkezésnél az msn-be?
    Pedig be van pipálva a Név és Jelszó tárolása opció.

köszi
  • donhellner #10970
    Nekem nem akar eltűnni, hiába klikkelek a bejövő oldalon nem tudok senkit sem elfogadni, se elutasítani....ez van....ott marad a felkérés örökre :D
  • Lyukasbogrács
    de nada
  • fixon
    ász vagy. gracias
  • Lyukasbogrács
    :] így van!
  • andersh
    ja bocs tényleg most olvasom mi is volt az eredeti kérdés

hát igen ha megtudja akkor szitu van :d
  • Lyukasbogrács
    ha egyszer megtudja, hogy letiltottad, akkor ér valamit? nem. ha meg nem tudja meg, akkor így járt. válaszoltam a kérdésére. az már hogy "nem ér semmit" csak az én véleményem, amit vagy elfogad, vagy nem.
  • andersh
    de akkor miért írod hogy nem ér semmit? attól hogy kiderül a közös ismerős által, h letiltottad a másikat, attól még letiltva marad, az opció továbbra is ellátja minden funkcióját, nem tud neked írni és nem is látja az állapotodat.
  • Lyukasbogrács
    egyéni szoc. problem, valószínűleg okkal tiltunk le valakit.
  • andersh
    igen, és még le is fog köpni legközelebb amikor az utcán összefuttok
  • Lyukasbogrács
    nem a te kérdésedre válaszoltam... de ha letiltasz valakit, akkor a számára láthatatlan leszel (rejtett/nem elérhető), te viszont látni fogod őt, viszont írni majd nem tud neked, te se neki. de ha megkérdezi egy közös ismerősötöket, hogy elérhető vagy-e? akkor nem ér semmit :D
  • mester1987
    jah nem nekem írtad, boccs
  • mester1987
    és így 1 személynek fogok láthatatlan lenni?
  • Lyukasbogrács
    Bezárod az msnt teljesen.
    ResourceHacker-t letöltöd, felrakod, megnyitod vele a "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe"-t, bal oldalt: Version Info->1->1033, utána jobb oldalt a
    VALUE "ProductVersion", "14.0.8089.0726"
    sor így nézzen ki! semmi mást nem kell átírni, csak ezt az egy sort erre. Fent Compile Script gomb, utána elmented ctrl+s. Ha valamit elkúrsz, akkor a mappába még mindig ott marad az eredeti exe (msnmsgr_original.exe).
  • fixon
    tiltsd le :)
  • zeli
    letiltod.