Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi lehet az oka annak, hogy msn elindul, de fél percen belül elõjön a windowws hiba ablak hogy elnézést kér a kellemetlenségekért de hibát észlel és leáll.
már leszedtem, újrahúztam msn-t, de ugyanaz a hiba elöjött egybõl..
köszi az ötleteket ha van!
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
steam, origin: ACE_hun
Ötlet?
egyik haverom fölvette egy másik haverját, el is fogadták mind2-en, de nem tudnak beszélni :D viszont hogyha a haverom valamilyen netes msn-en jelentkezik be, akkor meg látják egymást és tudnak is beszélni... na ez mitõl van? :D
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ezzel a hibaüzivel találkozok: windows live communications platform hibát észlelt ezért leáll
újra rakott winfos xp nél is csinálja.
Van vkinek ötlete?
Elöreis köszönöm...
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
mér nem lépsz be hotmailre?
nem csak neked csinálja ezt
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
nem lehet kiíratni éppen milyen szám megy. Ecsém borzasztó. <#wilting>#wilting>
vagy akkor már használjon DOS-t.
Nincs grafikus felület. Ecsém borzasztó. <#wilting>#wilting>
Fent van minden, de msn nem jelzi ki mit hallgatok winampba.
Ötlet?
...
uninstalláltam is majd újra feltettem de semmi...
tényleg formázni kéne? vagy vmi okos ötlet?
egyébként xp sp2-van a gépen... vmiért az sp3 frissités nem megy fel.
két hejen van verzioszám.. :w
http://loal.atw.hu
2napja nem tudok bejelentkezni az msn-re...
ezt irja ki:
A hiba paraméterei:
AppName: msnmsgr.exe AppVer: 14.0.8089.726 AppStamp:4a6ce533
ModName: ntdll.dll ModVer: 5.1.2600.2180 ModStamp:412298d5
fDebug: 0 Offset: 00015d67
Ki lehet kapcsolni a tálcán az MSN villogását új üzenet érkezésekor?
Csoportos megbeszélés lenne amit utólag szeretnék elolvasni, mivel most dolgoznom kéne.
De nem tudok, mert folyton villog ez a ****.
Köszi!
Zoli
Nekem szükségem lenne egy jó MSN eltávolító programra , amely mindent eltávolít a géprõl , törli a mappákat és a registry bejegyzéseket . Köszönöm
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
???