Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi lehet az oka annak, hogy msn elindul, de fél percen belül elõjön a windowws hiba ablak hogy elnézést kér a kellemetlenségekért de hibát észlel és leáll.
már leszedtem, újrahúztam msn-t, de ugyanaz a hiba elöjött egybõl..
köszi az ötleteket ha van!
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
steam, origin: ACE_hun
Ötlet?
egyik haverom fölvette egy másik haverját, el is fogadták mind2-en, de nem tudnak beszélni 😄 viszont hogyha a haverom valamilyen netes msn-en jelentkezik be, akkor meg látják egymást és tudnak is beszélni... na ez mitõl van? 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ezzel a hibaüzivel találkozok: windows live communications platform hibát észlelt ezért leáll
újra rakott winfos xp nél is csinálja.
Van vkinek ötlete?
Elöreis köszönöm...
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
mér nem lépsz be hotmailre?
nem csak neked csinálja ezt
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
nem lehet kiíratni éppen milyen szám megy. Ecsém borzasztó. <#wilting>#wilting>
vagy akkor már használjon DOS-t.
Nincs grafikus felület. Ecsém borzasztó. <#wilting>#wilting>
Fent van minden, de msn nem jelzi ki mit hallgatok winampba.
Ötlet?
...
uninstalláltam is majd újra feltettem de semmi...
tényleg formázni kéne? vagy vmi okos ötlet?
egyébként xp sp2-van a gépen... vmiért az sp3 frissités nem megy fel.
két hejen van verzioszám.. :w
http://loal.atw.hu
2napja nem tudok bejelentkezni az msn-re...
ezt irja ki:
A hiba paraméterei:
AppName: msnmsgr.exe AppVer: 14.0.8089.726 AppStamp:4a6ce533
ModName: ntdll.dll ModVer: 5.1.2600.2180 ModStamp:412298d5
fDebug: 0 Offset: 00015d67
Ki lehet kapcsolni a tálcán az MSN villogását új üzenet érkezésekor?
Csoportos megbeszélés lenne amit utólag szeretnék elolvasni, mivel most dolgoznom kéne.
De nem tudok, mert folyton villog ez a ****.
Köszi!
Zoli
Nekem szükségem lenne egy jó MSN eltávolító programra , amely mindent eltávolít a géprõl , törli a mappákat és a registry bejegyzéseket . Köszönöm
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
???