Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
nah, már az itthoni gépen is ezt írja ki!

"windows live communications platform hibát észlelt, ezért leáll"

másnak nincs ilyen hibája?? ez szerintem nem szoftveres (semmi köze a 2 gépnek egymáshoz...a hét elején kezdte el a gépem, ez még vasárnap jó volt)
úgyvan, jól megmondtad, ezaz
dragon11
Csak nekem bsszaarezet ez a szr wlm 8.0 gci?

nem indul el, de a processek közé belövi magát 3x..

anyd' microfos..

[HUN]FaTaL
Nem hiszen akkor nem tudnád bezárni végleg a programot..

http://goo.gl/gd6Zi5

hát eddig nekem sose volt ilyen és idegesit is hogy mindig kerülgetni kell. akk nem lehet ezt vhol kikapcsolni?

[HUN]FaTaL
Ez így mûködik a plus nélkül is tudtommal.

ahha, értem. Viszont eddig nem így volt hanem miután frissítettem a plust, azér gondoltam hogy amiatt lehetett. Igen, win7-et használok. Valahogy vissza lehet állítani? a tálcán csak a fõablak és a beszélgetõs ablakok legyenek.

[HUN]FaTaL
Ennek semmi köze a plushoz, win7et használsz gondolom. Ha a képet zárod be akkor bezárja az egész programot, a fõablakot zárod be (ha nyitva van) akkor pedig lerakja tálcára mint régen.

sziasztok

A minap frissítettem a live plus-t mer mer 3 hónapja nyaggatt vele.
Azota a tálcán +1 ablak van aminek a kisképe az általam beállitott megjelenitendõ kép. Hogyan tudom azt a +1 ablakot eltüntetni?

[HUN]FaTaL
Gondolom win7 alatt vagy és kompatibilis módban futtatod. Ne tedd 😊

slime001
Nekem eddig a linkeket kattintásra megnyitotta, most pedig ki kell másolgatnom és beilleszteni a böngészõbe. Beállításokba körülnéztem és a biztonság fülön találtam egy erre vonatkozót, de jól van beállítva. Más ötlet?

AVIRA - \"More than security.\"

tigeroo
hali! belépek az wlm-be, rá pár másodpercre kiír egy ilyet:
windows live communications platform hibát észlelt, ezért leállt.

mi a franc baja lehet? valaki tud segíteni?
zeli
link1, link2
Nem próbáltam õket, csak kigugliztam. Saját felelõsségre.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

hajosbogi
elõbb kimaradt,de aki hozzáértõ úgy is tudja ezt : mindenkinek automatikusan tovább megy a link akivel beszélek...segítsetek !!

hajosbogi
sziasztok, 3 napja kaptam egy nyomorult linket>nézd meg a képet...facebook.jpg....stb szöveggel< én meg má mér ne rákatt mert havertól jött ugye, és vírus volt. most letöröltem pár napra az msn-t a zap.messenger progival. ma újra felraktam és az a rohadék továbbra is benne van. Ha tudtok erre valamit,mit lehet tenni írjatok.KÖSZÖNÖM<#wow3>

Japep

Erre senki semmit? :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

akyyy
mert elõtte törölni kéne

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

szevasztok!
Egy olyan próblémám van hogy vírus miatt letöröltem a az msn-t és most nem engedi újra telepíteni, csak az alap 5.1-es verziót😞 ha valaki tud valami megoldást a gép újratelepítésén kvül, az légyszi írja le..köszi
8-10 óra után ideje volt 😊😊
Pummis
jéééé jó az msn

Pummis
áhh dehogy ha felsorolnám a sok gondot na magában is gond lenne 😄

blbogus
jé mindenkinek ien gondja van 😊 én emg aszittem megint elkurtam vmit 😊

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Pummis
jéé nálam is fen van 2 ember 😊 de nálam még mindig szar :@

Doomista
Nyugi má! Aki még1x leir valami hisztit, azt pofán és tarkón vágom de baszott keményen...<#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

nekem éjfél körül kezdte, de most hogy a délelõtt folyamán még jobban keresgéltem, találtam olyat akinek már vasárnap is ilyen gondja volt itt a link

kiléptem, folyamatokból is bezártam, most úgy néz ki jó, csak kérdés meddig :S

Újra bejelentkeztem és most nem vagyok online.. Microsoft gratula... 😄 Reggel 8 óta nem tudnak vele mit kezdeni... 😊
Na most töröltem magam, felvettem magam újra a listára, online-nak látom magam, de mások nem.. ez kurvagáz 😄
Törölt felhasználó
Nálam 6an vannak, lehet hogy teljesen szar a serverük, vagy mit tudom én hogy mûkszik ez... Eddig is állandóan volt valami baja ennek a vacaknak...
Doomista
MSN beszart most de most kivételesen mindenkinél!
Haveromnál pl olyan van, hogy 5+ percig elérhetõ állapotba van, aztán 5+ percig rejtettbe, de úgy rejtettbe, hogy szart se állit az állapotán, tökre randomra betolja az msn xD <#hehe><#idiota><#idiota><#idiota>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Megcsináltam. WLM-ben offline vagyok, Mirandában online.
hülyeség, minden kliens alól ugyanolyan szar, most próbáltam ki, lépj vissza WLM-be ugyanolyan lesz.
én is kijelentkeztem, bejelentkeztem és online-nak látszódtam utána.
Nálam 2-3 ember van fent, ráadásul offline-nak látnak, mirandából viszont jó.. Na ilyenkor mi van? 😄
Epic fail van nálam is.
nálam is 2 ember van fent jelenleg. De valami javulás van, mert a régi msn-emen is hiába léptem be eddig, nem jelezte, viszont az utóbbi 20 percben már jelzi, rem az új, jelenleg használt msn-em is megjavul. Már új win-en is gondolkoztam, de úgytûnik nem nálam van a gond

tigeroo
sziasztok! na mi a baja a messnegernek, reggel 1 partnerem volt fennt, ma már 1 sem (magamat is felvettem eddig ,de nem látom hogy fenntlennék)

mi a baj? van vmi hivatalos infó errõl?
Törölt felhasználó
Nem tudom, kiváncsiságból beléptem, és 2 ember volt fent<#nevetes1>, lehet mégse fake az info😄
szerintem ez habiszti ! akkor aki használta esig v. most az msn-et akkor megy a lecsoba ? biztos h nem ! mert szerintem nincs olyan ember akinek még ne lett volna 1 szer se virus a gépén ! még ha oda figyelt is rá
Törölt felhasználó
????<#conf><#nevetes1> Ezzel azt akarod mondani hogy a felhasználók 90%-át törölni fogják? Sztem mindenki skypeozni fog akkor, mert ezért senki nem fog új gépet venni. Nem tartom valószínûnek ezt a lépést. Esetleg hivatalos megerõsítést tudsz adni egy linken keresztül?
drogosgeci
az történt hogy az elmúlt 1.5 évben megfigyelték a felhasználók gépeit a windows live safety scannerrel, és akinél akárcsak egy pillanatra is felmerült a vírusgyanú azt most kitiltják a rendszerbõl, hamarosan belépni se fogtok tudni, illetve automatikusan törölve lesztek az ismerõsök listáiról. új regisztrációt készíteni fölösleges, ugyanis az gép alaplapjának hardveres kódja alapján megy a kitiltás, csak új géppel üzengethettek majd újra a kis barátoknak. legközelebb tessék tisztán tartani a gépet.

Pummis
Sziasztok nem tudja valaki mi lehet a baj , be lépek az msn-be rejtet kapcsolat és mikkor elérhetõvé rakom magam átt vált zöldre de viszont más nem látja hogy fen vagyok :S de én meg ugy látom mint ha be lennék jelentkezve :S

atila4
nekem is ez a probléma... senki nem látja, hogy be vagyok lépve. Sõt én se látom õket...
Sztem ez központi hiba

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Tudna valaki segíteni?
Olyan gondom lenne, h tegnap este óta senki nem látja h be vagyok lépve. Akármilyen állapotba kapcsolom magam(szabad, nincs a gépnél, elfoglalat) akkor is mindeki úgy lát mintha ki lennék lépve v rejtve lennék. MSN-t újratelepítettem már. Tegnap este kaptam egy hibakódot beszélgetés közben, lehet amiatt van? A hibakód a következõ: 0x80ee000c
Nem találtam rá semmi használhatót.
Windows7-em van, eddig semmi gond nem volt :S

na mirandával hogy van ez a látom ki van rejtve dolog?
Akkor nem tud valaki mûködõ OSD-t WLM-hez?
bertino
np.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ugyanmár, semmi baj, szereztél egy jó napot nekem<#hehe><#gonosz1>