13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• zserrbo
    Úgy se szólal meg, ha pl nincs gépnél az állapotod? Mert teljes képernyős alkalmazásoknál elfoglaltra szokta tenni az állapotot. Bár az egyedi hangjelzést lehet elfoglaltban is lejátszani ebben nem vagyok biztos most.
  • zserrbo
    Én ezt próbálnám meg feltenni: Afterfix.net-es msn A mostani esetet kivéve eddig mindig bevállt. Biztos nincsen msn vírusod és nem a net miatt megy el?
  • zserrbo
    Hali!

Ment gond nélkül az msn, majd egyszer csak a beszélgetőablakban nem értelmezte már a színkódokat, eltűnt a menüből a plus! és új témát se alkalmaz, csak telepít. Mondom mit csináltam. A Threatfire programot tettem fel tegnap, de azzal nem kellene bajban lennie. Aztán ma fullra letöröltem az msn-t és a plust. Először vezérlőpultból, aztán jv16powertools-al program törlés menüben, ue Tweaknow-al is megnézve. Registry takarítás. Aztán jött ez: link de mivel már letöröltem nem volt mit.
    Az Afterfix.net-es offline telepítő végig azt nyögte, hogy jaj újabb verzió van telepítve töröljem a vezérlőpultból. Hát anyád, már a program files-ból is kitöröltem kínomban. Tehát most álltam msn nélkül és nem tudtam telepíteni. Leszedtem az 1 megás webes telepítőt csak msn-t fel plust fel. Ugyanaz :@@@@@ Há mi a ** van??
  • tenthrodil
    Hello!
    Win7-en használok 2009-es build 14-es verziót.

Beállítom a hangjelzést új üzenet érkezésére, de ha teljes képernyős alkalmazást futtatok (vagy full-screenben nézek mondjuk YT videót), nem szólal meg a hang. Van valakinek valamilyen javaslata?
  • Falkon
    Szép jó estét mindenkinek!

Volt az a hibám, hogy állandóan kijelentkezett! Írtátok rakjam újra a winfos-t. Tegnapelőtt megtörtént, XP került vissza. De most megint csinálja a kijelentkezéseit. Van valami megoldás?
  • desigo
    uninstall majd telepítsd újra
    link
  • Marci0115
    srácok légyszi segitsetek, eddig live essential bétát használtam, ma reggel frissitette magát, és egyszerüen ha bejelentkezek lefagy a program, mit csináljak?
  • akyyy
    ez azt jelenti hogy müködik, anno olyankor mindig lefagyott meg kilépett.
  • ricky
    Sziasztok

Kb 2 hete frissítette magát az MSNem, s utána olyan lett h ha nem az volt az aktív ablak, akkor a képernyő jobb szélén eltünt, s ha oda huztam az egeret előjött. De ez sajnos csak az első ujraindításig működött, azóta rossz, s el sem tünik az MSN a háttérbe ha egy másik ablakra kattintok. Ott marad legfelül. Nem tudjátok mi lehet a hiba, s hogyan lehetne megcsinálni h ujra eltünjön ott a jobb oldalon? :)
  • [HUN]FaTaL
    Jahogy háttérkép. Nem tudom milyen istenbarma nevezte el scene-nek és aztán még le is fordítják lol. Ennek nem tudom a méretét, az alap kéket használom.
  • Pepsi Twist
    papa nem... hanem amikor a partnerek ablak van nyitva tehát látod az összes partnered akkor jobb felül van olyan hogy "Jelenet módosítása" és akkor ott lehet tallózni képet is...
  • Blueblood
    köszi, megvan, de csak az msn messengert engedte feltelepíteni, a windows livenal még mindig ugyanaz a hiba van, nem tudom mit tegyek :S
  • Evin
    Ez a neve: Windows Live Eseentials
  • Blueblood
    Hol lehet letörölni az msnt? Senki nem tudott választ adni a kérdésemre (#11529), úgyhogy arra jutottam, hogy megpróbálom letörölni, de nem találom, hogy hol van (programok telepítése és törlésében nincs).
  • Julius Caesar
    Angolul scene. De mindenhol más írnak, én meg próbálkoztam már arányos méretekkel, a monitorom felbontásának szélességével. Kicsit felbontással, mindennel... De mindig volt vmi gond,
  • bertino
    -.-
  • Doomista
    Metálosan fail :D
  • akyyy
    az már nem müködik. faq helyett google.
  • bertino
    öööö.

faq
  • Doomista
    Cijasztóók!

Van valami progi ami megmutatja nekem hogy ki tiltott le?????????
  • SimaSuna #11535
    BANNER!

az a lényege a rejtettnek, hogy ne lásd azt hogy ő fent volt.
    ennyire hülye kérdést feltenni..
  • miki10
    Sziasztok!

van-e olyan progam amivel meg lehet nézni h a partnereid közül kivan vagy volt fent rejtve msn-en?
  • akyyy
    az az avatar, höhöhö, ő a jelenetről beszél. én is kerestem multkor, mert fogalmma sincs mi az angol neve.
  • SimaSuna #11532
    96x96px
  • Julius Caesar
    Halisztok. Fent a fejlécben (jelenet) MSN plushoz mekkora kép kell? Felbontásban, mert akármit rakok be nyújtja így pixeles lesz.

Remélem tudjátok miről beszélek (abban a sávban van a nevünk, kiírásunk, képünk).
  • davidka003
    Az msn kiírást/idézetet/gyorsüzenetet(ki hogy hívja:D) meg lehet valahogy növelni?
  • Blueblood
    Hellosztok!

Nekem olyan problámám lenne, hogy fel van rakva az msn, de amikor meg akarom nyitni, akkor azt írja ki, hogy windows live msn has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

Gondoltam rá, hogy letörlöm és újra rakom, de egyelőre az uninstallt sem találom, de ez valszeg úgy se oldaná meg.

Előre is köszönöm szépen a segítséget!
  • Man19
    Itt a 4.84-ről beszél, az nem ez a verzió...
  • akyyy
    de
  • Man19
    Üdv!

Nemtom tapasztalta már vki, hogy kéretlen alkalmazásnak jelzi a 4.85.0.386-os msn plus!-t a NOD32 ESS???
  • rudi101
    De segített! Ezer köszönet AKYYY! explorer volt offline módban ezért nem jelentkezett be. Mégegyszer nagyon Köszi!
  • akyyy
    ez nem segit?
    http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090103090132AAFSAjD
  • rudi101
    Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem, már jó 2 hete nem tudok bejelentkezni a windows live messenger-be, a következőt írja 'a bejelentkezés sikertelen mert a szolgáltatás átmenetileg nem elérhető' a hibakód pedig: 80048051 ' nem találtam ezt sehol a FAQ-ban ezért írtam ide le. Válaszokat nagyon megköszönném!
  • miki10
    Sziasztok!

windows live messenger beta 2010-es be hol tudom megnyitni a naplozott beszélgetést? plus nincs hozzá, és nem magyar nem tudom h lehet vissza nézni a beszélgetést:S
  • [HUN]FaTaL
    Milyen jelenetnél? Avatarra gondolsz? Elvileg 96x96.
  • Wreck86
    :D igaz.
  • akyyy
    de ki is lehet jelölni hogy az asztal melyik részét vegye.
    tény, hogy ha veszi, és elviszed onnan a képet, tehát nem az lesz elől, akkor már nem azt veszi:D

• Wreck86
    Aha!
    Ha jól olvasom ez felveszi az egész asztalt?Már ami történik rajta,beleértve wlm vidót is?
  • akyyy
    msn plus miért nemjó?
  • simonl #11516
    Sziasztok,

Nem tudnátok nekem egy közvetlen linket dobni egy egyszerű, szép, átlátszó (glass) skin -hez?

Előre is köszönöm.....