13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
Rotcsa #11595 LOOL, ez tényleg megvan még ez a bug a programban?:D
Mert ha igen, ki is próbálom! -
andersh #11594 ez egy kurva nagy fasság kéremszépen :D -
#11593 Él még az az urban legend, hogyha valaki bejelentkezéséhez az msn plus-al hangot rendeltél, akkor lejátszotta a hangot, még akkor is, ha a másik rejtve lépett fel? -
#11592 SEHOGY!
ennyire nem fogható fel a REJTVE szócska? -
#11591 Helo
Kilehet valahogy deríteni, hogy rejtve kapcsolódik-e valaki vagy tényleg nincs bejelentkezve? -
donhellner #11590 Olyan problémám lenne, hogy ha vkinek megadom a címemet, hogy vegyen fel akkor miután ezt megteszi nem jelenik meg nálam a felkérés, hogy felvett és a partnerlistámon sem jelenik meg.Van vkinek ilyen tapasztalata? Biztos, hogy jól írják be a címemet mert érdekes módon az e-mail értesítőt esetenként megkapom. Ez vmi szerver hiba lehet? -
donhellner #11589 igen, ezt tapasztaltam én is. de kihagyásra kell menni, s akkor engedi használni a telepítőt. -
donhellner #11588 ezzel a problémával én is küzdök. Van erre vkinek vmi ötlete? -
#11587 group blocking, vagy a block contacts ezek ilyen letiltó/feloldó scriptek, csoportokat is lehet létrehozni, azt hiszem van benne olyan is, hogy felold mindenkit, de már évek óta nem használtam. -
#11586 De nekem az összes, és 120 partner van:S nem lehetne megoldani máshogy?:S -
#11585 Nekem még mindig az az 1 van csak, letiltod majd újraengedélyezed. -
Rotcsa #11584 Nálam eddig senki nem tiltódott le, de ma már 3-an is...:D
lehet vmit tenni? -
#11583 Tegnap nálam is előfordult 1 partnerrel, ráadásul egy frissen felvettel. Kicsit bogaras. :) -
#11582 most nálam is volt egy ilyen partner, aki letiltódott, aztán le kellett tiltanom, hogy feloldhassam :| -
#11581 hali
Nem tudom, hogy mit csináltam, neteztem csak.. és mindenki le lett tiltva.. Fel lehet valahogy oldani egyszerre??
Ha rámegyek valakire, akkor le kell tiltanom, utána feloldani. :S
-
#11580 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy az új MSN-ben már nem lehet olyat,hogy kamerakép küldése... csak olyat,hogy videóhívás?
Vagy van erre valami megoldás?
Köszi előre is! -
#11579 Sziasztok,
Pár napja folyamatosan lefagy az MSN-em. Bejelentkezem, leteszem tálcára, 1-2 perc múlva megnyitnám és már nem válaszol, csak a ctrl+alt+del segít. Már újratelepítettem az MSN-t, aztán az egész rendszert (WinXP), de a hiba fennmaradt.
-
WinStar #11578 hellosztok.Megcsináltam azt amit a lyukasbogrács ajánltot nekem a #11572-es hsz-ben.Most oylan problémám lenne hogy letöltöttem az új MSN-t,de nem akar bejelentkezni.Hozzáse kezd hanem egyből újra-t ír ki meg súgót és mondom a hiba kódot: 8007007e -
#11577 ami lent ujdonságok vannak msn ablakba, facebookos üzenőfalat nem lehet oda kitenni?:D -
#11576 http://login.live.com/
bejelentkezel, egyből kiírja. -
#11575 ez nem teljesen MSN de hotmail, hol lehet megnézni hogy mikor regisztráltam az accountom? 1x láttam megnéztem de elfelejtettem :D hol lehet ezt megtenni? átnéztem mindent de semmi :D
előre is thx -
#11574 fasza ez a új msn mármint a 2011-es -
WinStar #11573 Köszönöm a segítséget,megcsinálom mindjárt :) -
#11572 zapmessenger, az leszedi úgy, mintha fent se lett volna -
zserrbo #11571 Ha nincs a telepítések törlése listában:
1. Olvass vissza kicsit: #11558
2. pl tweaknow powerpack-al vagy handyuninstallerrel megnézed a telepített programokat, utána egy registry takarítás is beleférhet
3. A windows live alkotóelemeinek eltávolítása -
WinStar #11570 Sziasztok.Letöröltem az MSN-nt....a WLM-et és nem törölte le teljes egészében....mert hiába próbálom újratelepíteni bevan pipálva hogy felvan telepítve...pedig a gépemen nincs fent.Mit csináljak? :S -
zserrbo #11569 Én is jobban szeretem a msn kinézetét, vhogy megfelel. Sokáig használtam alap témával, de egy ideje már egyedi kinézettel. A most készülő 2010-estől hányok. Én utálom hogy rám erőszakolják a "social network-öt". Bár úgy hallottam van/lesz, ha talán nem is hivatalos, de "lite" változata. -
#11568 Na igen, el is felejtettem mondani, hogy fontos a kinézet is...
7.5-ben az az érdekes, hogy eredetileg már nem támogatott, de előjött az első probléma, lassú a fájlátvitel... múltkor még tök jól ment. -
zserrbo #11567 Én sokáig a 8-ast használtam 8.5-re nem is tértem át csak 9-esre (14-es verz). A 7.5 már tényleg régi azért :) Ha a memóriaigény a fontos akkor szerintem vannak karcsúbb igényű programok: pidgin, miranda Igaz nem néztem meg, de talán kevesebbet esznek, igaz nem annyira csicsa. -
#11566 Ha azt mondom, nem eszi annyira a laptopom, elhiszed?
Használtam jó sokáig a 14-es wlm-t, sokkal jobban zabált... -
#11565 xpvel is meg van elégedve sok nép pedig már 9 éves oprendszer
7.5-is már több mint 4 éves
azóta fejlesztettek nem keveset -
#11564 Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én tökéletesen megvagyok elégedve az MSN 7.5-el. Ugyan offline üzeneteket nem tudok küldeni, de azt meg amúgy sem használom. -
#11563 Sikerült. Kíváncsi vagyok kifog e lépni.
Köszi a segítséget! -
zserrbo #11562 c:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe
c:\Program Files\Windows Live\msnmsgr.exe
Itt sincs? -
#11561 Felrakom a leírás szerint, de a start menüben nem lesz semmi.
-
zserrbo #11560 Miért nem tudod? Hol akadsz el? Legjobb ha sorban futtatod 1. számút majd 2.-at majd a 3.-at. Egyik se fogja visszajelezni neked, hogy ok kész. AH nem ír hibát akkor felrakta és a start menübe live messengert begépelve ki is dobja.
Az appdata rejtett könyvtár, ha van total commandered a beállítások/képernyőn belül be tudod kapcsolni, hogy lásd. Xp-n minta máshol lenne a felhasználó mappája, sose gondoltam volna, hogy elfelejtem az xp-t :(
-
#11559 Én sem tudom feltelepíteni az általad küldött msn-t.
(XP-m van, így nem találom amit írtál a #11558-ben!) -
zserrbo #11558 C:\Users\Balucsek\AppData\Local\Microsoft
C:\Users\Balucsek\AppData\Roaming\Microsoft
Kitöröltem itt a messengerhez köthető mappákat meg a temp mappát és utána unisntall még egyszer, majd voalá már az Afterfix-es telepítővel is felment és jó lett :D -
#11557 Msn vírus tudtommal nincs. És nem is a net miatt megy el. Gondolkoztam azon, hogy az msn szarul van beállítva, de eddig semmi okosságot nem találtam.
Köszi kipróbálom. -
tenthrodil #11556 Inaktiváltam a "nincs a gépnél" és az "elfoglalt" jelöléseket, mindig zöld vagyok elvileg. Sem default, sem egyedileg beszúrt hangot nem játszik le sajnos.