Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!
hogy tudom a bal oldali ablakot kikapcsolni onnan? már eléggé idegesít, és eddig nem volt ott, nem csinál semmit és mindig arra kattintok a beszélgetõ ablak helyett
itt egy kép róla:

akyyy
Örülök, hogy segíthettem, és megoldottam a problémádat ! 😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Hello!Az lenne a problémám,hogy nem kapom meg az üzeneteket, és valszeg az én összes üzenetemet sem kapják meg mások.Szerintem a router kavar be,ezért új portot akarok nyitni de nem találom ,h hanyas portot használ az msn.
Ha valaki tudna segíteni annak nagyon örülnék
tigeroo
és szriptel hogylehet kiíratni? te miket használsz?
tigeroo
nah egen..várjatok

mert már mostis ezt írja ki ha nemcsinálok semmit.

elvileg egy fórumon valami windows kártevõ-eltávolító eszközt javasoltak, vírust talál is a gépem (kifejezetten azt, amire a program specializálódott mert elvileg az okozza ezt a hibaüzenetet)

ám...ha megtalálom, kiírtom akkor se lesz jó... újra kell indítani ezt a vackot addig amíg meg nem nyugszik :S

mit tegyek? újratelepítés sem segít
Sziasztok!

Eszközök/beállítások/személyes/másik kép választása--->webkamera képe-opcióban csináltam egy képet a kamommal.
Elég jól sikerült, szerettem volnam ha tudom hol van, hogy máshová is fölhasználhassam. Az msn szépen betette a megjelenítendõ képek közé, de amúgy nem tudtam megkereseni. A programfiles/windows live mappában nem találtam, bár azt sem igazán tudom, h hol kéne keresnem.
A webkamom mappájában sem találtam, mint elmentett képet.
A kérdés, hogy hol lehet?
Köszi a segítséget!

Lyukasbogrács
gen_msn verzió?

akyyy
mert gen msn leált a fejlesztése, használj szkirpptet.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

tigeroo
na skacok miért van az hogy ha a gen_msn-el bekapcsolom a milyen zenét hallgatok-ot akkor "live communications platform hibát észlelt és leáll"

??
szucsy89
ha csoportokba vannak szedve az ismerõsök (suli, család, stb)
be lehet-e azt állítani hogy bizonyos csoportoknál ha bejelentkezik vki azt ne mutassa?
bertino
hát ez pech.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hello
egy kis segitség kellene a windows live communications platform hibát észlelt ezért leállt:S és kilökk az msnböl egyboll

mit kell cisnálnom hoyg eltünjön a hibaüzenet és menjen normálisan az msn?
köszönöm
xxdani
régen voltak jó kis robot botok mint a smarterchild...ezek meghaltak?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

még nem volt online, de benny leírása alapján ezek botok úgyis.
Benny04
már letöröltem az összeset

Benny04
de ezekkel nem lehet beszélgetni...
mindig ugyanazt a szöveget nyomják..
szia 20 éves nõ vagyok, aztán szeretnél látni webcamon, utána pedig belinkeli és hogy regizzek az oldalra <#wilting>

bertino
képet.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Törölt felhasználó
Ember mozdulj ki otthonról! Kezdj el sportolni vagy osztálytársakkal bulizni járni. Ne legyél már noob az élethez😄 Am mi van az én "csajommal"? Élõ vagy élettelen?😄
add a címüket pls, én rohadtul unatkozok úgyis, nincs kivel beszélnem 😞
Benny04
úgy látom nem vagyok egyedül ezekkel az msn botokkal...
mindennap felvesz vagy 5 :S
má fasz kivan

:Ð kösz, meglesz :d
Jim Morrison
de az 😄 es nagyiito 😄 koszi !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Törölt felhasználó
[email protected] Itt az én bulám címe😊 Nézd meg, én nem beszélek már vele egy ideje, teszteld le ha akarod😊
Tigristank
Öööö Ctrl + szóköz? Bár az nem nagyító... 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Lyukasbogrács
a franc tudja, valami yolanda volt az egyik 😄

bazeg írjátok már be a címüket 😄
valódi emberek csesztetnének?
szerintem végezz rajtuk egy turing tesztet akkor kiderül :Ð

sztem csak vmi script.
kérdezd a gyerekkoráról, hogy hol lakott, milyen házban, milyen testvérei vannak, hogy jött ki velük, milyen a kapcsolata anyjával, mit gondol az emberek irigységérõl stb.
Jim Morrison
veletlen eltunttem az msn t, majd a jobb also sarokban vett fel egy nagyito ikont. dupla katt ra es visszajott az egesz? Hogyan csinaltam? 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Lyukasbogrács
Engem is felvett 2, de még nem voltam bejelentkezve azóta 😄 törlöm is le õket

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Törölt felhasználó
Hát nekem értelmesen válaszolgat, mintha valami emberkével beszélnék, tehát nem úgy, hogy szia, nézd meg ezt azt, igaz így kezd, de ha azt írom, hogy most nincs kedvem bocsi, akkor megkérdezi miért, meg ilyen hülyeségek, meg megpróbál rádumálni, hogy de naa nézd már, úgy is csak jobb kedved lesz meg ilyenek😄 De mint mondtam, nekem nem is fizetõs linkeket dobál😊
de értelmeset vissza is írnak vagy mi?
akkor ezek valódi emberek?
én még nem találkoztam ilyennel.
Darukezelő
Pont emiatt jöttem ebbe a topikba, az elmúlt egy hónapban engem 2 ilyen nem is tudom ki vett fel. Mondjuk csak az egyiknek volt ilyen freecambigyó a nevében, de gyanítom a másik sem különb. Szóval most ez micsoda? Valami vírus, ami szétdobálja az msn címeket? (Ha létezik egyáltalán ilyen.) Vagy mi? Mert senkinek nem adtam meg a címem az elmúlt fél évben, aztán csak néztem, hogy felvett valaki. 😄 Olvasgattam a neten, és sokakat felvesznek ilyen random nem tudom kik.

Törölt felhasználó
Engem csak 1 vett fel idáig, de nem fizetõs linkeket dobál csak😊 Meg dumálok vele, legalább gyakorlom az angolt😊
Fabio Capello
csak nálam válik egyre gyakrabbá, hogy freewebcamlinkes milfek próbálnak felvenni és rávenni hogy nézzem már õket és tejeljek nekik? Mai nap hárman is felvettek már, haveromat is kétszer O.o

sziasztok! Egy kis segitséget szeretnék kérni! A letiltott partnereket hogyan tudom a letiltott partnerek listájárol törölni? Hogy ne legyenek ott! Azt hogy a fiokot hogyan kell megszüntetni azt már tudom! Elöre is köszi
gibson9
Itt írnak a hibakódodról. Remélem segít.

andersh #11135: hagyd a húgom 😛😄

ha csinálsz akkor lesz
sziasztok!!

van olyan honlap amivel ha elküldöm az ismerõsömnek a linket és õ be írja az msn címét és jelszavát akk én azt megtudom nézni hogy mit írt be?
proway
Sziasztok. Az a gondom lenne msn-el h egyszerûen nem lép be. ramegyek h bejelentkezés forog az embléma és csak forog, 1 idõ után kijön h nem sikerült bejelentkeznie a windows live messengerbe. 1szer már újraraktam, utána 1 ideig jó is volt aztán megint szar. ja a másik tünet meg az h az ismerõseimnek rejtve vagyok de közben pedig "szabad" állapotban. plus!-os verzióm van. a hibakód pedig: 81000306. ha vlkinek van vlmi ötlete akkor kérem segítsen. egyik napról a másikra történt. :S

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

és hány éves a húgod? :Ð
gibson9
Akinek hasonló gondja lesz (80072f19 hibakód) az nyissa meg az Internet Explorer böngészõt, válassza ki az Eszközök - Internet beállítások - speciális, majd a Biztonság résznél törölje ki a pipát ennél a résznél: "Check for server certificate revocation".

SimaSuna
akkor szívesen megoszthatnád másokkal is a hiba megoldását 😊
gibson9
Na megoldódott végre! Hosszú keresgélés és szenvedés után meglett a megoldás!
Azért köszönöm a segítséget!

gibson9
automatikusan beállítja, amikor óraátállítás van.. és ennek a hibának sem most kellett volna akkor elõjönnie szerintem.
Egyébként érdekesség:
csináltam egy új msn címet. Be is engedett lépni. Kijelentkeztem és már azzal sem tudok. Elkértem húgom címét. Bejelentkeztem vele és sikerült is. Aztán ezzel is kijelentkezek és már ezzel sem tudok belépni. Ugyan ez öcsém címével is.

akyyy
aórát állitsd be

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

gibson9
nem egyszer megtörtént már

zolika217336
töröld le és rak fel újra

Egy okos ember sohasem sértődik meg, mert ha nála műveltebb bírálja, örül neki, hogy tanulhat tőle, a buta ember sértéseit pedig nem veszi magára.

gibson9
Sziasztok!

Tegnap este óta nem tudok belépni az msn-re. A 9.0 van fent msg plus live 483al. Azt írja ki, hogy:
"Nem sikerült bejelentkeznie a windows live messenger programba.
Az ismerõsök listája pillanatnyilag nem érhetõ el, késõbb próbálja újból.
Hibakód: 80072f19"
Már egy kicsit nagyon kezdek ideges lenni. Valaki valami tipp?
Elõre is köszönöm!!

Sziasztok!

Nekem is volna egy nem is annyira probléma, mint inkább egy kérdésem, látom vannak itt guruk, hátha valaki tudna segíteni...
Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy amit küldenek nekem fájlt (hangot, képet, vagy bármit) azt automatikusan küldõ szerint külön mappába rendezze?
Mert bármit csinálok egyszerûen csak a Beérkezett fájlok mappába rakja ömlesztve, én meg bogarászhatom aztán késõbb ki mit küldött, vagy szöszölök hogy kézzel mindenkinek külön mappát nyitok, és utána ha küldenek valamit azt utána abba az adott személyhez tartozó mappába kézzel kell beletenni...
Neten olvasgatva úgy látom vannak kliensek amik ezt meg tudják csinálni (pl amsn, emesene, pidgin) de azokkal meg nem vagyok kibékülve, mert másban meg nem olyan jók, szal ha lehet maradnék az msnnél, annál kellene valamilyen megoldás.