13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• Rotcsa
    LOOL, ez tényleg megvan még ez a bug a programban?:D
    Mert ha igen, ki is próbálom!
  • andersh
    ez egy kurva nagy fasság kéremszépen :D
  • sznus
    Él még az az urban legend, hogyha valaki bejelentkezéséhez az msn plus-al hangot rendeltél, akkor lejátszotta a hangot, még akkor is, ha a másik rejtve lépett fel?
  • SimaSuna #11592
    SEHOGY!

ennyire nem fogható fel a REJTVE szócska?
  • gabo91
    Helo

Kilehet valahogy deríteni, hogy rejtve kapcsolódik-e valaki vagy tényleg nincs bejelentkezve?
  • donhellner #11590
    Olyan problémám lenne, hogy ha vkinek megadom a címemet, hogy vegyen fel akkor miután ezt megteszi nem jelenik meg nálam a felkérés, hogy felvett és a partnerlistámon sem jelenik meg.Van vkinek ilyen tapasztalata? Biztos, hogy jól írják be a címemet mert érdekes módon az e-mail értesítőt esetenként megkapom. Ez vmi szerver hiba lehet?
  • donhellner #11589
    igen, ezt tapasztaltam én is. de kihagyásra kell menni, s akkor engedi használni a telepítőt.
  • donhellner #11588
    ezzel a problémával én is küzdök. Van erre vkinek vmi ötlete?
  • Lyukasbogrács
    group blocking, vagy a block contacts ezek ilyen letiltó/feloldó scriptek, csoportokat is lehet létrehozni, azt hiszem van benne olyan is, hogy felold mindenkit, de már évek óta nem használtam.
  • AlieN911
    De nekem az összes, és 120 partner van:S nem lehetne megoldani máshogy?:S
  • [HUN]FaTaL
    Nekem még mindig az az 1 van csak, letiltod majd újraengedélyezed.
  • Rotcsa
    Nálam eddig senki nem tiltódott le, de ma már 3-an is...:D
    lehet vmit tenni?
  • [HUN]FaTaL
    Tegnap nálam is előfordult 1 partnerrel, ráadásul egy frissen felvettel. Kicsit bogaras. :)
  • Fabio Capello
    most nálam is volt egy ilyen partner, aki letiltódott, aztán le kellett tiltanom, hogy feloldhassam :|
  • AlieN911
    hali

Nem tudom, hogy mit csináltam, neteztem csak.. és mindenki le lett tiltva.. Fel lehet valahogy oldani egyszerre??
    Ha rámegyek valakire, akkor le kell tiltanom, utána feloldani. :S

• JoeFromHun
    Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne,hogy az új MSN-ben már nem lehet olyat,hogy kamerakép küldése... csak olyat,hogy videóhívás?
    Vagy van erre valami megoldás?

Köszi előre is!
  • Csuhai G
    Sziasztok,
    Pár napja folyamatosan lefagy az MSN-em. Bejelentkezem, leteszem tálcára, 1-2 perc múlva megnyitnám és már nem válaszol, csak a ctrl+alt+del segít. Már újratelepítettem az MSN-t, aztán az egész rendszert (WinXP), de a hiba fennmaradt.
  • WinStar
    hellosztok.Megcsináltam azt amit a lyukasbogrács ajánltot nekem a #11572-es hsz-ben.Most oylan problémám lenne hogy letöltöttem az új MSN-t,de nem akar bejelentkezni.Hozzáse kezd hanem egyből újra-t ír ki meg súgót és mondom a hiba kódot: 8007007e
  • akyyy
    ami lent ujdonságok vannak msn ablakba, facebookos üzenőfalat nem lehet oda kitenni?:D
  • Lyukasbogrács
    http://login.live.com/
    bejelentkezel, egyből kiírja.
  • Pepsi Twist
    ez nem teljesen MSN de hotmail, hol lehet megnézni hogy mikor regisztráltam az accountom? 1x láttam megnéztem de elfelejtettem :D hol lehet ezt megtenni? átnéztem mindent de semmi :D

előre is thx
  • Clava
    fasza ez a új msn mármint a 2011-es
  • WinStar
    Köszönöm a segítséget,megcsinálom mindjárt :)
  • Lyukasbogrács
    zapmessenger, az leszedi úgy, mintha fent se lett volna
  • zserrbo
    Ha nincs a telepítések törlése listában:
    1. Olvass vissza kicsit: #11558
    2. pl tweaknow powerpack-al vagy handyuninstallerrel megnézed a telepített programokat, utána egy registry takarítás is beleférhet
    3. A windows live alkotóelemeinek eltávolítása
  • WinStar
    Sziasztok.Letöröltem az MSN-nt....a WLM-et és nem törölte le teljes egészében....mert hiába próbálom újratelepíteni bevan pipálva hogy felvan telepítve...pedig a gépemen nincs fent.Mit csináljak? :S
  • zserrbo
    Én is jobban szeretem a msn kinézetét, vhogy megfelel. Sokáig használtam alap témával, de egy ideje már egyedi kinézettel. A most készülő 2010-estől hányok. Én utálom hogy rám erőszakolják a "social network-öt". Bár úgy hallottam van/lesz, ha talán nem is hivatalos, de "lite" változata.
  • TothLaci
    Na igen, el is felejtettem mondani, hogy fontos a kinézet is...
    7.5-ben az az érdekes, hogy eredetileg már nem támogatott, de előjött az első probléma, lassú a fájlátvitel... múltkor még tök jól ment.
  • zserrbo
    Én sokáig a 8-ast használtam 8.5-re nem is tértem át csak 9-esre (14-es verz). A 7.5 már tényleg régi azért :) Ha a memóriaigény a fontos akkor szerintem vannak karcsúbb igényű programok: pidgin, miranda Igaz nem néztem meg, de talán kevesebbet esznek, igaz nem annyira csicsa.
  • TothLaci
    Ha azt mondom, nem eszi annyira a laptopom, elhiszed?
    Használtam jó sokáig a 14-es wlm-t, sokkal jobban zabált...
  • desigo
    xpvel is meg van elégedve sok nép pedig már 9 éves oprendszer
    7.5-is már több mint 4 éves
    azóta fejlesztettek nem keveset
  • TothLaci
    Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én tökéletesen megvagyok elégedve az MSN 7.5-el. Ugyan offline üzeneteket nem tudok küldeni, de azt meg amúgy sem használom.
  • Falkon
    Sikerült. Kíváncsi vagyok kifog e lépni.
    Köszi a segítséget!
  • zserrbo
    c:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe
    c:\Program Files\Windows Live\msnmsgr.exe
    Itt sincs?
  • Falkon
    Felrakom a leírás szerint, de a start menüben nem lesz semmi.
  • zserrbo
    Miért nem tudod? Hol akadsz el? Legjobb ha sorban futtatod 1. számút majd 2.-at majd a 3.-at. Egyik se fogja visszajelezni neked, hogy ok kész. AH nem ír hibát akkor felrakta és a start menübe live messengert begépelve ki is dobja.

Az appdata rejtett könyvtár, ha van total commandered a beállítások/képernyőn belül be tudod kapcsolni, hogy lásd. Xp-n minta máshol lenne a felhasználó mappája, sose gondoltam volna, hogy elfelejtem az xp-t :(

• Falkon
    Én sem tudom feltelepíteni az általad küldött msn-t.
    (XP-m van, így nem találom amit írtál a #11558-ben!)
  • zserrbo
    C:\Users\Balucsek\AppData\Local\Microsoft
    C:\Users\Balucsek\AppData\Roaming\Microsoft
    Kitöröltem itt a messengerhez köthető mappákat meg a temp mappát és utána unisntall még egyszer, majd voalá már az Afterfix-es telepítővel is felment és jó lett :D
  • Falkon
    Msn vírus tudtommal nincs. És nem is a net miatt megy el. Gondolkoztam azon, hogy az msn szarul van beállítva, de eddig semmi okosságot nem találtam.
    Köszi kipróbálom.
  • tenthrodil
    Inaktiváltam a "nincs a gépnél" és az "elfoglalt" jelöléseket, mindig zöld vagyok elvileg. Sem default, sem egyedileg beszúrt hangot nem játszik le sajnos.