13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#11515 hypercam-ra keres rá. -
#11514 Sziasztok!
Wlm-ben haverom webcamerán át szeretne bűvészmutatványt megmutatni,mert bűvészsuliba jár.Látom is őt,de hoyg tudnám felvenni,megörökíteni,mert kérte hogy vegyem föl,csak nemtom hogyan:(
Tudtok erre progit?
Köszi! -
#11513 srácok amit "jelentnél" lehet beállítani kép amit tallózok arra nincs valami sablon méret hogy mit fog megjeleníteni? mert berakok akármekkora képet annak a közepét nyomja be vagy valami ilyesmi :D
előre is kösz -
#11512 tedd fel a windowsos eredetiség vizsgáló progit. -
MBOY96 #11511 Ja és kéne a feloldó kód is xD -
MBOY96 #11510 Helló tudja valaki hogy mi az MSN "alap letiltó kódja"mert beirtam valami billentyű kombinációt & azóta nem tudom megnyitni xD előre is kösz -
#11509 Sziasztok!
A kérdésem az lenne,hogy:
Mi lehet a gond amikor egy csont tiszta rendszerre fel van telepítve egy Live Messenger (wlsetup-all.exe) tehát a teljes csomagból ...És amikor bejelentkezek akkor ugyan be tudok jelentkezni de kb. 20-30 másodperc után ki is dob. Semmi más nincs a gépen csak egy SP3-as XP meg az MSN.
És erre a problémára sehol nem találtam választ!
Mindenki segítségét előre is köszönöm!
Üdv:JoE! -
#11508 problem solved -
#11507 hogy lehet 1 smile-t nagyobba berakni MSNen? pl van 1 150x150es smilem vagy akármekkora az mindig az alapértelmezett kis szarba jelenik meg na most csomó van ami sokkal nagyobb mi a trükk? -
#11506 msn plus -
RAMyMamy #11505 hali
hogy lehet egyszerre több fiókba is bejelentkezni? mi kell hozzá? -
#11504 izé srácok help kéne, 10 felvett partnerből 3nál előjön a hiba
problem:
felveszek 1 embert és beszélgetünk minden és mikor elmegyünk mind2en offlineba, akkor következő alkalommal én őt mindig offlinenak látom mintha letiltott volna de nem tiltott le mert megkérem hogy írjon rám rámír, de továbbra is offline marad és nála online vagyok, és ha másik MSNel veszem fel ott online látom rendesen de a saját MSN címembe offline mással is volt már ilyen nem csak most és azzal általában pár nap alatt megoldódott ez a hiba, nem tudjátok mitől van ez?
előre is thx -
#11503 ez engem is idegesít, de már megszoktam :D am nincs rá vmi megoldás ?:S -
#11502 #11499-re választ tud valaki?
Illetve hogy mi a francért dobja vissza a beszélgetés ablakot, miután letettem tálcára mindne más egyébet. Kicsit undorító húzásnak tartom, hogy ránkerőlteti magát a program. -
andersh #11501 lehet más verziót tettél vissza mint ami volt és az újban már nincs ilyen lehetőség.
de ez csak egy feltételezés, mintha olvastam volna már ilyet. -
#11500 Sziasztok, lenne 1 kérdésem. Mit lehet tenni az ellen ha MSN újrahúzás után csak videóhívást tudok kezdeményezni, webkamera megtekintése menüpont nincs? -
#11499 WLM menti, vagy naplózza, hogy ki mikor vett fel, vagy vettem fel? -
#11498 Hy all!
Nekem nem jegyzi meg a bejelentekzésemet. Állandóan gépelni kell, pedig bepipáltam a megjegyzésre :( Messenger verzióm 8.5.1302 -
#11497 Nekem mg mindig nm megy sajnos..... -
#11496 Most nagyon sok embernek nem jelentkezik be semmilyen MSN
Várni kell még nincs megoldás -
#11495 na nekem mostmár megy -
#11494 felraktam ezt az újat és nem tud bejelentkezni a messenger. több féle hibakodot is kiír, rákerestem, olyanokat írt hogy rötöljem a windows live contacts-ot de én ilyet nem találtam. nem tudom mi lehet a problémája, teljesen új rendszerre lett felrakva. valaki esetleg? előre is kösz. -
#11493 Sajnos még mindig nincs megoldás.....
Remélem a nap végére mgoldódik a gond -
#11492 nekem is ez a problémám...
#11491 nekem is ment, kiléptem, majd később újra be akartam lépni, azóta nem megy. -
#11491 Nekem megy, igaz már régóta be vagyok jelentkezve. -
#11490 "
Jelenleg a Windows Live ID azonosítók regisztrációjával kapcsolatos átmeneti probléma javításán dolgozunk."
A Live.comról -
#11489 Hát akkor nincs mit tenni várunk....... -
Man19 #11488 Nekem is az van... :S -
#11487 ezt most nemértem
Milyen órat? -
#11486 állitsd be az órát! -
#11485 Hali!
Másnak sem megy az MSn most?
Azt irja ki az ismerősük listája nem tölthető be
Egyik fiokom sem megy Mi a gond? -
Man19 #11484 Üdv!
Gondom van a smiley generátorokkal, már többet kipróbáltam és mindegyiknél látszatra rendesen kimentem a képet, normális a mérete, de amikor beimportálom msnbe, összemegy nagyon kicsire, szinte alig látszik, de csak amiket generátorral csinálok, azok ilyenek, tud vki vmi ötletet??? :S:S:S -
#11483 gyorsabb internet előfizetés aminek magas a feltöltése. -
#11482 Sziasztok, az lenne a problémám, hogy MSN-es videohívás közben a webcamos video minősége szörnyen rossz (sötét, zöldes, sárgás) de a video és hang beállításnál meg a kép normális... csak a video beszélgetések alatt rontja le az MSN a minőséget. Ezt hogyan tudnám kiküszöbölni, vagy javítani, vagy bármi. Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget. -
MBOY96 #11481 Kösz mindenkinek valamiért nem megy de azért kösz -
#11480 eszköz, beállítások, haladó
alulról a második. -
MBOY96 #11479 Ok és azt hogy? :D -
#11478 Állítsd be a Firefoxot alapértelmezettnek, és akkor elvileg jó lesz. -
MBOY96 #11477 de nekem az explorer volt beállítva csak az letöröltem -
#11476 Az alapértelmezett böngésző nyitja meg.