Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
I will use google before asking stupid questions.
1 MB <-> 18MB, de gondoltam, mert a Notifier pirinyó is 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
http://rageblogja.blogspot.com/2010/03/mar-regota-kerestem-egy-msn.html
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nekem ez az "MSN" a fõ kapcsolattartási eszközöm, ilyenre touchscreen-es mobilon a Nimbuzz-t használom, javás program, ami kezeli az MSN-t & Skype chat-et & Google Talkot (ez az összes accountom amim van 😊
Windowson pedig a Meebo Notifier-t (ez MSN + Google Talk, de irtó sokat tud egyszerre kezelni), a tálcán van, jelez, ráadásul ez egy kis program, mert használata a böngészõ új lapján történik 😊
Valakinek van más programokkal tapasztalata?
Get a life!
Get a life!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
keress rá google-n
Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e (és ha igen, hogyan) olyat csinálni, hogy letiltom, kitörlöm vagy eltávolítom a MSN-es játékokat.
Azért kellene, mert mobilnetem van, így próbálok spórolni az adatforgalommal. Ám hugom elõszeretettel MSN-passziánszozik és hát nem állhatok mindig a háta mögöt... <#nemtudom>#nemtudom>
Mostanában folyton ez az üzenet fogad, miután bejelentkezem, hiába pipálom be hogy ne jelenjen meg többé ez a figyelmeztetés. Mit lehet vele kezdeni?
nyomnám a formatot kapásból 😄
boot sector-t is, mindent
Már sokfelé jártam a problémával, de eddig még sehol nem tudtak segíteni. Az én problémám az, hogy nem mûködik az msn. Bejelentkezés közbe hibaüzenet nélkül megáll, de sok babrálás után már eltudtam azt érni hogy bejelentkezek és 2 másodperccel utána ledob. Már raktam két különbözõ xp-t , egy sp2 és egy sp3mat. Régebbi windowsomon jól mûködött az msn. Már csináltam olyat is hogy rádióhullámos netemet átállítottam kábelesre, mert adtak egy ilyen ötletet, még mindig nem jó. 😮 Egyetlen közös a két rendszerbe az hogy van egy 4 éve formázatlan meghajtóm, 160 gigás, tele van, most már ott tartok hogy vírusirtót futtatok rajta, mivel már minden mást kizártam.(eddig 280 kártevõ 80%nál). Próbáltam már az aMSN-t is az se mûködik, régit meg eleve nem tudok feltenni mert mindig kijön az hogy telepítsem fel a legújabb verziót.
Segítségeteket elõszeretettel várom <#wave>#wave>
nekem a 80048820 hibát adja ki tegnap óta. újratelepítettem, de így is ugyanez. ebuddyn, iphoneon simán be tudok lépni, csak a gépen a live nem megy.. mi lehet a gond?
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
elõre is köszi a segítséget😊
mer nem sok infót találtam róla amit igen azt is angolul és nem pontosan értem h mit akar mondadni
a segítséget köszi elõre is
A felugró ablakban láttam, és biztos, hogy nincs az ismerõseim között, más meg nem hiszem, hogy átírja a nevét, majd gyorsan le is lép, hogy megzavarjon engem, meg az elmémet<#idiota>#idiota>
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
van más olyan program ami MEGKÖZELÍTI a messengert?
kényelmes, saját kép amit látnak a többiek, személyes üzenet, smileyk?
mostis, ha esetleg jó akkormeg befagy az msn kép, aki feljön/lelép azt már nem látom a partnerlistán hogy mit csinál...csak a bejelentkezésem pillanatában ami kép van az marad ott. kurvagáz.
Mit csináljak?
újraraktam a gépet ,rálöktem a service pack 2-t hogy felrakhassam ezt a bugos fos live messenegert, erre már be sem tudok lépni ! kiírja hogy hibát észlel és leáll a live communications platform!
faszom bele.... ilyenkor mit lehet csinálni? most rakom a SP3-at, hátha mûködni fog vele...
tegnap felvettem 1 ismerõsömet és azóta nem látjuk egymást msn-en nemtudok ráírni. ha felpróbálnám megnt venni írja hogy már partnerlistán van, de nem elérhetõ (és me sem kapja az üziket)
ez miért van?
elképzelhetõ hogy van olyan kliens aminek van olyan opciója, hogy nem tilt, tehát látod hogy online, de nem mutatja meg az üzeneteket az usernek amit küldesz neki.
de én még ilyen opciót nem láttam egyikben sem, pedig kipróbáltam párat:
emesene, amsn, pidgin, mercury, miranda stb.
de lehet h mióta próbáltam már beletettek ilyen opciót valamelyikbe, vagy valami újba.
Tehát látom, hogy online, de közben valahogy mégsem kapja meg az üzeneteket ?
Az is fura, hogy nincs avatarja (nincs megjeleníthetõ kép)
Vagy ez azért van, mert nem vagyok rajta a contact listáján, s akkor nem jön át a kép tõle ?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
<#hehe>#hehe><#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
tûzfal nincs, idõ fasza.
regsvr32 softpub.dll ezt is belõttem.
Egyéb ötlet?