13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• AlieN911
    Hali

Sajna jobb klikkre nincs semmi ilyen lehetőségem :(
  • Doomista
    ezért is csinálok rá miranda vírust.
  • Doomista
    te viccelsz? a miranda programot is ő írta :D
  • andersh
    mirandához is tudsz scripteket írni?
  • [HUN]FaTaL
    "a sok vírus, a reklámok, a testreszabhatatlanság.."

lál :D Vírusra nem kattintasz, reklámot 1 klikkel kitiltom, testreszabhatóság meg mi a szarnak?:D Amsn sokkal testreszabhatóbb ugye :D Pidgin meg szimplán egy rakás szar. Miranda szintén.

#11670 jobb klikk install
  • bertino
    már elmondtad pár 100x.
  • AlieN911
    Hali

Be szeretnék tenni egy betűtípust a WLL-be, megoldható? Melyik mappába kell betennem,hogy látszódjon a beállítások-betűtípusnál? (ttf fileről van szó)
    Köszi
  • SimaSuna #11669
    eleget használtam a wlm-et.
    elég is volt.
    a sok vírus, a reklámok, a testreszabhatatlanság..

aMsn
    Pidgin
    Digsby
    Instan-t
    Spark
    ajax im

de egyiksem jött be.
    csak a Miranda..
  • Doomista
    De ez WLM topik az istenért már:D
    Vicces, hogy maga a házigazda nem azt használja :D
  • SimaSuna #11667
    Miranda powa! :)
  • mega91
    Hopp ez nem jött be. :D
    Akkor Itt.
  • andersh
    jah :D
  • ffxi
    Yah szal csak nagy szám legyen a lényeg? :)
  • Lyukasbogrács
    az sok, de jobb ötletem nincs...
  • andersh
    én 25.0-ra írtam át, így egy időre megoldottam a frissítési problémát! :D
  • andersh
    én csak a 8.5-öt ismerem, ott nem a másolást kell nyomni hanem az áthelyezést
    illetve azt kell még beállítani h a nem elérhető partnereket ne listázza ki, és hogy ne is csináljon nekik külön csoportot
  • Savmacska
    megvannak a partnereim, de 518ember közül nem tudom ki az aki az elmúlt 7en vett fel :(
  • Alice Sabbat
    + £vileg ellehet beállításokban rejteni egy adott csoportot... viszont az t hogy tudom megcsinálni hogy létrehozok egy csoportot... és abba áthelyezem... tehát áthelyezem az adott ismerősöket de úgy hogy a "további ismerősök listán ne legyenek rajta...
  • Lyukasbogrács
    fent: Hotmail Messenger Office Fényképek

Messenger -> Névjegytár
  • Savmacska
    beloggoltam oda ahova mondtad de nem találtam ilyesmit :S Pontosabban nem tudod ?
  • ffxi
    Zsír. Ezzel működik. Köszi.
  • Lyukasbogrács
    14.0.8089.726
    nálam erre jó
  • ffxi
    Win 7 ultimate 64 bit alatt van rá lehetőség, hogy MSN 8.5.1302.1018 verzióját használjam? reshack-el tírtam, de rákérdez állandóan, hogy akarom-e új verziót használni. Nem-re megyek, akkor kilép.
  • andersh
    rakd bele egy csoportba amit összezársz
  • Alice Sabbat
    Sziasztok.. tudtok olyan módszert amivel törlés nélkül ellehet rejteni a partnerlistáról kapcsolatokat.... úgy értem nem akarok törölni csak.. nem akarom látni a listán... v próbáltam becenévvel átnevezni de a személyes üzenet maradt... s az sem érdekel ...
  • andersh
    írtad be msn jelszavad bárhova az otthoni gépen kívül?
  • Doomista
    Akkor így már csak te értheted :D Vagy te sem :D
    Szerintem valami msn vírus, Nodra meg fail...Töltsd le a Hitman Pro-t, és scanneld le vele a rendszert. Meg malwarebytest se ártana futtatni.
  • DAFFANGER
    Nem ez saját gép otthoni ezért is nem értettem mitöl lehet én már dolgozok nem iskolába járok:DNa mindegy remélem valahogy kiderül mi a gond vagy jelszóváltoztatás esetleg ha meg nem végleg törlöm ezt a szar msn-t a gépröl.
  • Doomista
    Melyik gépen? Ha sajátodén van, akkor ne csodálkozz, ha az iskola gépen van keylogger. Ha máshonnan lépnek be az msn címeddel mikor offline vagy, azt isten se fogja mutatni. De ha online állapotban vagy, ott ülsz a gép előtt, és szintén máshonnan lépnek be, akkor azt jelzi az msn.
    Problémára csak te tudsz rájönni, én csak találgathatok. De a keyloggereket a jobb antivírusok, mint amilyen a Nod is, detektálják. Lehet vírus is, franc tudja, de írtad hogy az összes ismerős...talán valami oldalon megadtátok az adatokat...
  • DAFFANGER
    De azt nem értem semmi nem jelezte ki a támadást vagy valami érted se a Nod se Malware se semmi ami fenn van a gépen pedig mind eredeti original megvett virusirtók:D
  • Doomista
    Lehet az iskolában informatika órán mindenki nyalta valamely arc keyloggerét :D
  • DAFFANGER
    Hát ja azért köszi de nem csak nálam fordult elö hanem az összes ismerösemnél de elég durva akkor is:D
  • Doomista
    Hacker
    Kicsit lejjebb - White-hat hacker ; Black-hat hacker - olvasd.
    Persze nem azt jelenti hogy egy hacker volt, de azért a törlés/tiltás cselekedet nem egy jó indulatnak vélhető :D
  • DAFFANGER
    Az mit jelent?Vagy mit lehet csinálni ilyenkor?
  • Doomista
    Feltörtek, még hozzá fekete módszer alapon.
  • DAFFANGER
    Hali!Nem tudjátok miért történt ma beléptem msn és az összes ismerösöm törölve tiltva lett pedig nem egyszerü a jelszó se találkozott valaki ma ilyennel?Megint hacker támadás érte az msn hálozatot vagy mi a rák?
  • Lyukasbogrács
    akkor nézd meg a login.live.com oldalon, a partnerlistában, vagy névjegylistában, hogy kit nem ismersz, mert ott benne lesz az, aki felvett és te visszaigazoltad, el nem veszhetett, bár ki tudja? csak most szarakodik az oldal...
  • Savmacska
    Sajnos akik felvettek partnerek 1ikkel sem beszéltem még és az e-mail cimüket sem jegyeztem meg, mert ugye ki gondolta volna h ez lesz....
  • Lyukasbogrács
    amikor feltelepítem a wlm + msn plus-t, akkor a partnerlista-karbantartóban az utolsó beszélgetés oszlopában "lenullázódik" az idő, tehát azt fogja kiírni, hogy utolsó beszélgetés pl.: 10 hónapja, vagyis pontosan akkor történt, amikor felvett, de ha azóta beszélgettél vele, akkor azt fogja kiírni, jobb ötletet nem tudok, esetleg ha naplózod a beszélgetéseket, vissza tudod nézni, de még úgy sose láttam sehol, hogy 2010.09.08. 10:11:12 vett fel az adott partner, szóval csak találgathatsz, talán ha az oszlopfejlécre kattintasz, akkor időrendbe rakja, remélhetőleg úgy ahogy felvettek. nem tudom, hogy ehhez elég csak letörölni/felrakni az msn-t vagy mást is kell, mert ezt akkor tapasztaltam ha újrahúztam az egész rendszert.
  • Savmacska
    Kérem valaki segitsen !