13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• Savmacska
    MSN Hiba Blogban a leirtak szerint se a HKCU\Software\Microsoft\MSNMessenger -t nem találtam, se a HKCU\Software\Microsoft\WindowsLive\CommunicationsClient -et a futtatásban.
  • Savmacska
    cső all, valaki tudna segiteni ? az elmult 7en felvett kb 5emebr csináltam egy külön mappát h Újjak: és oda tettem őket, most volt időm őket megnézni és az a durva h 1db felhasználó nincs ott ahova raktam őket pedig direkt kiválasztottam h oda tegye őket, nos az a kérdésem hogy tudom megnézni legutoljára kik vettek fel ? nagyon fontos lenne, előre is köszönöm szépen !
  • matyi0323
    Hali.
    wlm. használok, ma egyik ismerősöm küldött egy facebook-es linket, rákattintottam, aztán kiderült, hogy vírus. Azóta minden elérhető ismerősöm menyitja és küld neki egy linket.

Valami msn cleaner-t keresek, ami kiírtja a gépről ezt a vírust.
    Sima Avira semmit nem talál.
    Köszi.
  • akyyy
    nekem xp alatt megy a legújabb.
  • Evogordon
    Sziasztok
    Mit tudok ezzel a hibával kezdeni h működjön az msn? Mert ha régebbi verziót teszek fel akkor updatelni kell újabbra aztán ha updatelem akkor meg ezt az hiba üzit kapom. A legújabb msn-ek meg nem mennek mivel azok már újabb windows verziókhoz valóak.

• donhellner #11630
    Csak kitűzni tudod, de nagyobb méretben jeleníti meg mint a plusban.E-mail számot nem jelenít meg a program.
  • Man19
    Üdv!

MSN Discovery-hez létezik olyan script, amivel ki lehet jeleztetni egy emailfiók üzenet számát(mint plusbasn), vagy, hogy olyan kicsiben lehessen kirakni a partnereket az asztalra(mint plusban)?
  • adam46
    Én is ezt gyanítottam. Köszi a választ.
  • donhellner #11627
    Szerintem nem tudod beírni felső indexbe, max a tm-t ahogy én itt írtam ™®©
  • adam46
    Sziasztok!
    Nevem mellé szeretnék tenni egy bekarikázott R betűt. Na, most a jel meg is van, és az lenne a kérdés, hogy hogyan lehetne felső indexbe rakni? Mert most ugyan akkorába írja mint egy rendes betűt.
  • zeli
    egyre nagyobb vicc ez a wlm...
  • tenthrodil
    Üdv!
    Elmentem a gép mellől 15 percre, mire visszajöttem, minden partner le volt tiltva. Próbáltam feloldani, de nem engedte őket. A beállítások alatt az Engedélyezett-Tiltott rész alatt mindenki mind a kettő helyen szerepel és azt sem engedi változtatni.

Be van állítva, hogy jelezze, ha több helyről be vagyok lépve, szóval tudnám, ha valaki szórakozik.

Volt már valakinek ilyen történése?
    Szerintetek mi lehet?
  • [HUN]FaTaL
    Nincs.
  • miki10
    Sziasztok!

a Windows live messenger 2010 hez van már müködő messenger plus?
  • Wreck86
    Köszi!
  • Lyukasbogrács
    lila
  • Wreck86
    abbahagyom inkább:)
  • Wreck86
    szóval "[b]" és "[i]" volt :D
  • Wreck86
    jaj de elrontottam:D
  • Wreck86
    Sziasztok!
    A [c=6] az milyen szín wlm plussznál?
    Mert a [b] az félkövér,az [i] meg dőlt azt tudom,de nekem ez nincs fent.
  • Lyukasbogrács
    próbálj ki egy msn alternatívát (emesene, amsn, pidgin, nem lesz reklám benne), ha azzal se működik, akkor a szerver rossz, minden más esetben pedig a program.
  • donhellner #11614
    A felvétel majd letiltódás nálam is jelentkezik... :S
  • bojti
    Üdv !
    Csak nálam szarakszik az MSN ? Felveszek valakit -letiltódik . Megjelölés barátként - az összes partner letiltódik . MSN Plus van fenn lehet az kavar be ? Eddig nem zavartak a reklámok de legutóbb mikor már a fél ( nem túlzás) asztalt beborította a kilőttem .
  • Csuhai G
    Valaki kérem linkeljen egy működő MSN vírus removert!

Elindítom az MSN-t, leteszem tálcára, mire újra rákattintanék nem tudom megnyitni, a processzort 100%-osan használja. Talán véletlen egybeesés, talán nem, már az Ebuddy sem működik normálisan, 3-4 elérhető partnert mutat a 30-40 helyett.
    Előre is köszi!
  • CroftManor
    senkinek nincs letiltva az msnje csak nekem? :S
  • sznus
    Ez nem egészen igaz. Csak akkor van így, ha a másik régi msn-t használ, vagy a szerver rosszalkodik. Más esetben elmegy az üzenet a szerverre, és a delikvens később kapja meg.
  • [HUN]FaTaL
    Lehetséges, mindenesetre azóta szar kb hogy kijött a 9.
  • andersh
    nem a verzióval van összefüggésben mert 8.1-ben sem jó egy ideje
    szerveren állítottak vmit sztem
  • Man19
    Nem az, hogy nem működik egyáltalán hol kéne lennie, amivel csinálni lehet??? Nem találok semmi ilyet, se parancs beírót, se semmit... Meg a partnerklónozás se működik, csak kiszedi a saját képem és ennyi... Melyik msn-t ajánlod a 2.5 MSND-hez, ami most a legfrisebb???
  • Rotcsa
    Nanana! Azért ez nem egészen van így!
    Pl.azt ki lehet, hogy tényleg kijelentkezett-e, vagy csak rejtettre állította magát, holott azt mondta, hogy kilejentkezett...

szépen rá kell írni a "pápá" után a delikvensre és ha kis idő múlva nem jelenik meg pirossal amit írtunk, akkor csak rejtett lett. De gondolom ezt mindenki tudja már....
  • CroftManor
    nekem is szokott lenni ilyen. Gondolom mert microsoft.. :)
  • barcames
    olyan kérdésem lenne, hogy amikor msn beszélgetek akkor valamikor nem jön át az amit a másik ír és ez miért van?
  • [HUN]FaTaL
    9es messenger óta bugos ez (partnerlista karbantartó)
  • CroftManor
    tegnap óta le tiltották az msn címem, más nem tapasztalt ilyet?
  • donhellner #11601
    Én használok elég régóta.Elég sok dolog működik a szolgáltatások közül.Például a korlátlan rezgés küldöm egymás után, és persze a saját ablakom nem rezeg.Az, hogy kitörölt az már egy jó ideje nem működik.Korábbi verziókban még működött de az utolsó verziókban már nem.Az, hogy kinél vagy fent, ezt a messengerben is megtudod nézni az adatvédelemnél, illetve tudomásom szerint a plus is kijelzi a partnert karbantartónál.Bár az én tapasztalatom az, hogy kb. tavaly november óta ez a funkció nem jól működik már a messengerben.Mert ha én veszek fel vkit akkor nálam azt írja ki, hogy nem vagyok fent a partnernél miközben mégis.Ha más vesz fel engem akkor nálam kijelzi, hogy fent vagyok nála.Szóval az én tapasztalatom szerint erre nem lehet építeni.Néha a discovery kijelzi azt ha valaki rejtve kapcsolódik, de erre sem lehet építeni.Van olyan funkció a programban, hogy kijelzi, hogy ha éppen megnyitják az abalkodat vagy ha bezárják (vagy másik ablakra kattint a tiédről).De ez a funkció is változóan működik, miután néha téves információt küld a messenger a discovery programnak.Ennek köszönhetően jelzi ki néha vki rejtve kapcsolódik, az az feljön az ablak, hogy xy rejtve kapcsolódik és megnyitotta az ablakodat.De mondom, erre nem lehet építeni.Van pár okosság a programban de azért nem az igazi.
  • Man19
    Már kb fél órája nézem a hivatalos weboldalt és a hozzá tartozó magyar forumot, de sehol sem írják, hogy a legújabb verzió melyik msn-el kompantibilis...
  • Realdanee
    Sziasztok!

Olyan problémám lenne hogy, az MSN elkezd tölteni mután beírtam az email címemet meg a jelszavamat és csak simán visszadob hibakód nélkül....

Már mindent megpróbáltam.... letöröltem,windows install clean up ot is használtam , MessengerDeepClean-t is....

Ha esetleg valaki tud segíteni vagy valami tippje van írja le légyszives.

Köszike
  • akyyy
    honnan töltötted le? ott irják hogy csak hanyassal müködik
  • Man19
    Üdv! Ismeri valaki a Messenger Discovery-t??? Pár napja feltelepítettem a legfrisebbet, ami ezeket ígéri, de egyet se találok, ráadásul a partnerlistám felét nem mutatja a partnerkezelőben... (14-es messengerem van)
    -Imitálás
    -Azonnali Üzenet eszközök
    -Megtudhatod, hogy melyik partner törölt le
    -Ablakrezgetés küldése várakozási ido elhagyásával, akár helyi rezgés nélkül
  • akyyy
    te reklámoztad itt a mirandát hogy abba lehet. már abba se lehet?