13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#11716 http://explore.live.com/worldwide-downloads -
#11715 Szerntem az nem az lesz, amit te telepítesz! :D Magyar? Nem a béla telepítése fut? Vagy épp a jelenlegi verziót telepíted. :D -
#11714 Én már töltöm de lassan telepít.
23%-nál jár 10 perce megy kb. -
#11713 Én is ezt mondom, khm írom, hol van már? :P -
#11712 Na 8 óra. -
#11711 Ne aggódj, magyarul is kijön...:P -
#11710 Ne idézz előtted szólót. :P
Kíváncsi leszek rá, azaz már kipróbáltam de csak 1 órán át, mert angol volt, úgy voltam velew megvárom a magyart, legalábbis remélem magyar nyelven is jön :D
8-kor kiderül. :)
Csak kár, hogy nincs iwiw támogatás :( -
#11709 "Este 8-tól lesz letölthető innen: www.explore.live.com. Hamarosan kimegy a sajtóközlemény, úgyhogy megírja a sajtó is." -
#11708 Na, erről beszéltem emberek ;) :
http://pcworld.hu/megerkezett-az-uj-windows-live-essentials-20100930.html -
#11707 közben nézelődtem még a hivatalos segélykérő szaron.. kb semmi esély arra, hogy feloldják a blokkot.. szarnak az emberre, ahogyan láttam :\ -
#11706 Sziasztok!
Ma reggel beléptem volna a címemre, erre valami szuper hibaüzenetet kapok.. Kicsit utánanéztem a dolognak, s elméletileg megszegtem a szabályzatot és ezért blokkoltak bla-bla-bla.. Azt javasolták valahol a leírásban, hogy valami fórumon belül jelentsem a moderátoroknak, hogy unblokkolják a címemet. Ez megtörtént.. Valakinek van valami tapasztalata ezzel kapcsolatban? Mennyi idő alatt fog "meggyúgyulni" az elérhetőségem, egyáltalán hozzáfog a supportos nyúlni, vagy leszarják? Ahogyan láttam rengetegen kérték már abban a segélykérő topicban a moderátorok segítségét.. (2000 felett) hátha tudtok mondni valami bíztatót! -
#11705 HWSW-n írták, hogy ősszel, tehát november környékén. -
#11704 hát nem tudom te hol olvastad, de nyáron ahol én olvastam ott karácsonyt írtak... -
#11703 Valaki nem tud valamit az új live 4-ről, hogy mikor jön a magyar, ami már az iwiwet is kezeli, bár nekem elég lenne egyelőre az is, hogy magyar legyen, nagyon bejön, a bélát kirpóbáltam még a nyár közepén, tavasszal írták, hogy hónapok múlva jön a végleges, a "live megújulási hullámmal", legutóbb egy hivatalos cikket olvastam, ami már őszt írtak, de ez is nyár közepén volt. -
donhellner #11702 nekem is ugyan ez a bajom, csak a saját webkamera kép küldésem nem működik.a videóhívás igen. eleve nekem nem is engedi már, hogy csak a saját webkamera képem küldését hanem egyből a videóhívást indítja, tehát nincsen a választási lehetőségem ha a kis kamera ikonra klikkelek. kipróbáltam, másik gépen és ott bár van lehetőség arra, hogy csak videó képet küldjek, mégis azt írja ki, hogy visszautasította a hívó fél a felkérést. viszont a videóhívás az működik. nem tudom hogy mi lehet a gond :S
-
#11701 alapvetően két módja van a kamozásnak 1 a videóhívás az van alul és az rosszabb minőségű nekem mindig, és van a webkamerás kép megtekintése ez lenne a jobb és ezt szoktam használni, és eddig működött is, de most nem, egyik ismerőssel sem akivel eddig de! tehát csak ugy látjuk egymást ha a videóhívást használjuk, és nem a webkamos kép megtekintését! -
donhellner #11700 Ez nálam is megjelenik, hogy akit felveszek az egyből letiltódik, s felkell oldanom ha beszélni akarok vele :S -
donhellner #11699 Úgy érted, hogy csak videóhívásban tudod használni a kamerát?Az az csak szimplán ha csak a Te kamerádat akarod bekapcsolni az nem működik? -
#11698 sziasztok! Az a gondom hogy a webkamom (microsoft) eddig tökéletesen ment de most ha msnen akarom használni egyszerűen nem működik azt írja ki hogy a másik fél elutasította a felkérést a webkam használatra, de videó hívásban működik! Valamint megpróbáltam hogy saját magammal webkamozzak egy másik címemmel és ugy is megy, valamint maga a webkam működik ha nem msnben próbálok használni! Mi a gond? és hogyan oldhatom meg? (telepítője nincs a kamnak nem is volt! szal ujratenni nem tudom) köszi előre is fontos lenne! -
Doctor14 #11697 már egy csomószor ellenőriztem a jelszavamat, de ha jól is írtam be akkor sem engedett be. -
#11696 nem azt jelenti hogy változtass jelszot, hanem azt, hogy a jelszavadat rosszul irtad be -
Doctor14 #11695 sziasztok. Reggel fel akartam menni msn-re de azt írta ki hogy a jelszó nem megfelelő. Próbáltam megváltoztatni, de így sem tudtam belépni.Mit tegyek? -
#11694 Na,felraktam,megy,minden oké,de az újonnan felvett embereket alapból tiltásra adja.:D
De ez csak úgy megy: letiltod,majd feloldod:D -
#11693 Ördögi kör.Lejött a telepítő,de nem tudja telepíteni a wlm-t :D -
#11692 Nem egy szerveren vannak az accok, régen is előfordult ez. -
#11691 de más meg most jelentkezett be, sztem msnről, iugyhogy fuu -
#11690 itt felengede, csak regizni kell előtte
nimbuzz.com -
#11689 Még régebben kaptam egy olyan ötletet,ha nem megy msn,írjam be ezt:
start menü-futtatás-cmd-ipconfig/flushdns
és ezt a futtatásba szintén: regsvr32 MSXML3.dll megoldotta sokszor,de Most ez a reg szerveres dolog sikertelen.:( azt írja ki. -
#11688 nekem se megy. -
#11687 Elvileg megmaradnak.
#11686: Hm akkor nem tudom, én WLMmel vagyok bent, gondolom megint csak belépni nem lehet. :( -
#11686 nimbuzon nekem is jó -
#11685 Nem jó az msn. Ahogy elnézem a live honlap sem érhető el.Én meg leszedtem és telepítőt nemtom letölteni.:)
Kérdés: a beállításai megmaradnak,ha újrarakom? pl:eset smart sec.parancs volt beállítva az átjövő fileok vizsgálatára. -
#11684 Havernak előbb szarakodott (digi), ip-t váltott és jó lett, nem tudom van e összefüggés. -
#11683 nekem jó -
#11682 másnak jó az msn? -
#11681 Jah xp, pedig úgy emlékszem ott is volt, lehet előtte a fonts mappába kell másolni és úgy telepítés ha nem látja. Mert nem mindig esik le neki hogy bemásoltam oda valamit :D -
sztem nincs itt nekem xD -
#11679 úgy is jó csak nem mindig működik:
Szerintem van install gomb :D -
#11678 Olyan sincs xD
Mind1, megtaláltam a windows/font mappát, oda betettem, s jó mindenhol. word,MSN stb..
Csak a másik nem látja MSN en :D
-
#11677 ja nem jobb klikk az inf fájloknál van bocs, kettőt klikkelj rá és nyomd meg az install gombot