13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• Doomista
    http://explore.live.com/worldwide-downloads
  • Stefling
    Szerntem az nem az lesz, amit te telepítesz! :D Magyar? Nem a béla telepítése fut? Vagy épp a jelenlegi verziót telepíted. :D
  • davidka003
    Én már töltöm de lassan telepít.
    23%-nál jár 10 perce megy kb.
  • Stefling
    Én is ezt mondom, khm írom, hol van már? :P
  • davidka003
    Na 8 óra.
  • Doomista
    Ne aggódj, magyarul is kijön...:P
  • Stefling
    Ne idézz előtted szólót. :P
    Kíváncsi leszek rá, azaz már kipróbáltam de csak 1 órán át, mert angol volt, úgy voltam velew megvárom a magyart, legalábbis remélem magyar nyelven is jön :D
    8-kor kiderül. :)
    Csak kár, hogy nincs iwiw támogatás :(
  • Doomista
    "Este 8-tól lesz letölthető innen: www.explore.live.com. Hamarosan kimegy a sajtóközlemény, úgyhogy megírja a sajtó is."
  • Stefling
    Na, erről beszéltem emberek ;) :
    http://pcworld.hu/megerkezett-az-uj-windows-live-essentials-20100930.html
  • DöflingR
    közben nézelődtem még a hivatalos segélykérő szaron.. kb semmi esély arra, hogy feloldják a blokkot.. szarnak az emberre, ahogyan láttam :\
  • DöflingR
    Sziasztok!

Ma reggel beléptem volna a címemre, erre valami szuper hibaüzenetet kapok.. Kicsit utánanéztem a dolognak, s elméletileg megszegtem a szabályzatot és ezért blokkoltak bla-bla-bla.. Azt javasolták valahol a leírásban, hogy valami fórumon belül jelentsem a moderátoroknak, hogy unblokkolják a címemet. Ez megtörtént.. Valakinek van valami tapasztalata ezzel kapcsolatban? Mennyi idő alatt fog "meggyúgyulni" az elérhetőségem, egyáltalán hozzáfog a supportos nyúlni, vagy leszarják? Ahogyan láttam rengetegen kérték már abban a segélykérő topicban a moderátorok segítségét.. (2000 felett) hátha tudtok mondni valami bíztatót!
  • Stefling
    HWSW-n írták, hogy ősszel, tehát november környékén.
  • Seithennin
    hát nem tudom te hol olvastad, de nyáron ahol én olvastam ott karácsonyt írtak...
  • Stefling
    Valaki nem tud valamit az új live 4-ről, hogy mikor jön a magyar, ami már az iwiwet is kezeli, bár nekem elég lenne egyelőre az is, hogy magyar legyen, nagyon bejön, a bélát kirpóbáltam még a nyár közepén, tavasszal írták, hogy hónapok múlva jön a végleges, a "live megújulási hullámmal", legutóbb egy hivatalos cikket olvastam, ami már őszt írtak, de ez is nyár közepén volt.
  • donhellner #11702
    nekem is ugyan ez a bajom, csak a saját webkamera kép küldésem nem működik.a videóhívás igen. eleve nekem nem is engedi már, hogy csak a saját webkamera képem küldését hanem egyből a videóhívást indítja, tehát nincsen a választási lehetőségem ha a kis kamera ikonra klikkelek. kipróbáltam, másik gépen és ott bár van lehetőség arra, hogy csak videó képet küldjek, mégis azt írja ki, hogy visszautasította a hívó fél a felkérést. viszont a videóhívás az működik. nem tudom hogy mi lehet a gond :S
  • Seithennin
    alapvetően két módja van a kamozásnak 1 a videóhívás az van alul és az rosszabb minőségű nekem mindig, és van a webkamerás kép megtekintése ez lenne a jobb és ezt szoktam használni, és eddig működött is, de most nem, egyik ismerőssel sem akivel eddig de! tehát csak ugy látjuk egymást ha a videóhívást használjuk, és nem a webkamos kép megtekintését!
  • donhellner #11700
    Ez nálam is megjelenik, hogy akit felveszek az egyből letiltódik, s felkell oldanom ha beszélni akarok vele :S
  • donhellner #11699
    Úgy érted, hogy csak videóhívásban tudod használni a kamerát?Az az csak szimplán ha csak a Te kamerádat akarod bekapcsolni az nem működik?
  • Seithennin
    sziasztok! Az a gondom hogy a webkamom (microsoft) eddig tökéletesen ment de most ha msnen akarom használni egyszerűen nem működik azt írja ki hogy a másik fél elutasította a felkérést a webkam használatra, de videó hívásban működik! Valamint megpróbáltam hogy saját magammal webkamozzak egy másik címemmel és ugy is megy, valamint maga a webkam működik ha nem msnben próbálok használni! Mi a gond? és hogyan oldhatom meg? (telepítője nincs a kamnak nem is volt! szal ujratenni nem tudom) köszi előre is fontos lenne!
  • Doctor14
    már egy csomószor ellenőriztem a jelszavamat, de ha jól is írtam be akkor sem engedett be.
  • akyyy
    nem azt jelenti hogy változtass jelszot, hanem azt, hogy a jelszavadat rosszul irtad be
  • Doctor14
    sziasztok. Reggel fel akartam menni msn-re de azt írta ki hogy a jelszó nem megfelelő. Próbáltam megváltoztatni, de így sem tudtam belépni.Mit tegyek?
  • Wreck86
    Na,felraktam,megy,minden oké,de az újonnan felvett embereket alapból tiltásra adja.:D
    De ez csak úgy megy: letiltod,majd feloldod:D
  • Wreck86
    Ördögi kör.Lejött a telepítő,de nem tudja telepíteni a wlm-t :D
  • [HUN]FaTaL
    Nem egy szerveren vannak az accok, régen is előfordult ez.
  • akyyy
    de más meg most jelentkezett be, sztem msnről, iugyhogy fuu
  • akyyy
    itt felengede, csak regizni kell előtte

nimbuzz.com
  • Wreck86
    Még régebben kaptam egy olyan ötletet,ha nem megy msn,írjam be ezt:

start menü-futtatás-cmd-ipconfig/flushdns

és ezt a futtatásba szintén: regsvr32 MSXML3.dll megoldotta sokszor,de Most ez a reg szerveres dolog sikertelen.:( azt írja ki.
  • DJ RX7
    nekem se megy.
  • [HUN]FaTaL
    Elvileg megmaradnak.

#11686: Hm akkor nem tudom, én WLMmel vagyok bent, gondolom megint csak belépni nem lehet. :(
  • akyyy
    nimbuzon nekem is jó
  • Wreck86
    Nem jó az msn. Ahogy elnézem a live honlap sem érhető el.Én meg leszedtem és telepítőt nemtom letölteni.:)

Kérdés: a beállításai megmaradnak,ha újrarakom? pl:eset smart sec.parancs volt beállítva az átjövő fileok vizsgálatára.
  • [HUN]FaTaL
    Havernak előbb szarakodott (digi), ip-t váltott és jó lett, nem tudom van e összefüggés.
  • Lyukasbogrács
    nekem jó
  • akyyy
    másnak jó az msn?
  • [HUN]FaTaL
    Jah xp, pedig úgy emlékszem ott is volt, lehet előtte a fonts mappába kell másolni és úgy telepítés ha nem látja. Mert nem mindig esik le neki hogy bemásoltam oda valamit :D
  • AlieN911

sztem nincs itt nekem xD
  • [HUN]FaTaL
    úgy is jó csak nem mindig működik:

Szerintem van install gomb :D
  • AlieN911
    Olyan sincs xD
    Mind1, megtaláltam a windows/font mappát, oda betettem, s jó mindenhol. word,MSN stb..
    Csak a másik nem látja MSN en :D
  • [HUN]FaTaL
    ja nem jobb klikk az inf fájloknál van bocs, kettőt klikkelj rá és nyomd meg az install gombot