13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#2778 hát nemis kerül bele, tedd be könyvjelzőnek:D én is úgy csinálom -
#2777 Onnan csak indul és nem marad benne a listában.
-
#2776 Internet Explorerben nyisd meg a honlapokat, rájuk mész és bejön egy ilyen kis ablakocska a partnereiddel. :) -
#2775 ezeket a játékokat,hogyan tudom berakni az MSNbe,hogy megjelenjenek a játékoknál?
vagy ezeket -
#2774 nem lehet. -
Apocalipto #2773 -
LeePí17 #2772 felejtsd el...ennyi.. -
Apocalipto #2771 Sziasztok! nem tudjátok, meg lehet azt csinálni h a képem amit kirakok az mozogjon? nem .mco fájlos kéne hanem h .gif képet tudjak kirakni. ötlet? -
Szabi1991 #2770 ehez
ien kamera kell :) -
#2769 ilyen progit nem tud valaki? legalább is ami a végén van:D az a rajzos figura az kell nekem:D -
#2768 én is cask má indultam. -
LeePí17 #2767 telepítettem :)
semmi változás..legalábbis eddig.. -
#2766 van uj plus! -
#2765 Lol, előbb feltettem az MSN Messenger 1.0-t:D
nem engedett Bejelentkezni..
Biztos megdöglött a régi Microsoft-szerver -.- -
Hutch #2764 Hello!
Lenne egy kis hibám az MSN-el.. Ha írnak nekem azt irja vissza nekik, hogy "A következő üzenetet nem sikerült minden címzettnek kézbesíteni". Ha rejtettbe vagyok akkor viszont jó, látom mit irnak, csak hát igy gáz, mert senki se tudja h mikor vagyok gépnél és mikor nem. Kipróbáltam régi msn cimmel, úgy is rossz. Kiprobáltam másik gépen ott is, sőt internetes msnnel is (meebo, ebuddy)... Másnak van ilyen problémája? Valahogy meg lehet javítani?
-
#2763 köszi sikerült -
#2762 hnagszóróra az óra mellet kétszer klikk, beállítás>tulajdonság...
()felvételhez
itt meg a hangszórót kiválasztod, de minden hangkártyán más a neve (nálam sztereó hangkeverő).
pipa, ha nincs melette, leokézod, kiválaszstod pipával megint, és a felére viszed a csúszkát, mert elég hangos lesz.
bezár, és most nézd meg felveszi e a zenét. még ilyenkor is érdemes a lejátszóban a felére vinni a hangcsúszkát mert eléggé torz lesz, viszot ha eltalálod a hangerőt, "tökéletes!" -
#2761 "megy a zene media playerben és abból részletet emg ilyesmi"
a mediaplayert? :o -
#2760 hol? -
#2759 hangosicsd fel? :o -
#2758 media playerből felvett hangokról beszélek
pl. megy a zene media playerben és abból részletet emg ilyesmi -
#2757 beszéjj hangosabban :o -
#2756 Sziasztok!
Az mért van h Media Playerből felvett hangot nem tudok hangklipként elküldeni mert veszem de csak csöndesség az egész. -
Szabi1991 #2755 a finomság az mi ? :)
csak nem c*a*k ? :) -
#2754 nem -
#2753 Ha regisztrálok egy új msn címet akkor valahogy át lehet társítani az új címemre a régi msn spaces oldalt? -
#2752 ne,van tükrözés benne,meg hogy ha mozogsz ilyen tüzes izé leszel,meg szinekben lehet,berakni meléd képeket,stb,szal ez a legjobb ^^ -
#2751 hát ööö,én ennél szebbet tudok mutatni...program+finomság
pass:bearslinks99 -
#2750 aazt hittem csak iylen effekteket tud, hogy kópia, megnegatív "felvétel" élőben, amit más progik is tudnak, de mikor bajuszt meg kalapot tett rám, amik az arcommal mozogtak, meg azt a majomfejet mutogattak havernak, wáááááááá
de az se rossz mikor az asztalt mutatja:) -
Szabi1991 #2749 akár :PP -
#2748 esetleg ne írja ki neked cdre és vigye el?
katt -
Szabi1991 #2747 esetleg letöltési link ? :)
(teljesé :P)
-
Szabi1991 #2746 infokat :P -
#2745 msnre a legjobb a webcammax program,énis ezt használom,krva jo ^^ -
Szabi1991 #2744 Logitech Pro 500-rem van már :) -
#2743 neked kompatibilis webkamerád van, vagy jó bármilyenhez?:O -
Szabi1991 #2742 hát elég gagyik ezek az "efektek" , de azért ellehet hülyéskedni velük :) -
Szabi1991 #2741 hmm az efektet látja , fel is telepiti , de a tőbbi efekt között nemmutatja :'( -
Szabi1991 #2740 ebben si vannak "alap" efektek ,régi kép, torzitott, üveges hatású ,4 színű stb.. -
#2739 klikk
ezekhez jó :(