13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
LeePí17 #2818 tegnap este Luie-val kipróbáltuk..tele van buggal..
állítólag wlm 9 decemberben lesz :) -
#2817 jóvan.én megfogom kapni,mivel én eddig mindig ilyen microsoft tesztelésre jelentkeztem,és mindig megkaptam a jogot :) én várok inkább,igy jobb érzés mikor megkapom :) -
LeePí17 #2816 elküldtem neki a wlm-et :) -
#2815 madj jön emailre,ha beleegyeznek hogy teis jácchasz a verzioval...ez nem ugy megy,hogy elküldöd,és megkapod...ezt ök döntik el,minden nap nézz be ide az oldalra,vagyis loginoljál be az msn cimedel,és majd ott kiirja,hogy kaptál e vagy még függöben van. -
#2814 Szerintem van egy sokkal egyszerűbb megoldás, töltsétek le innen:
Windows.Live.Messenger.v8.5.1235.0517.Beta
ui: Spanyol a telepítő, de van mellékelve angol és magyar nyelvi fájl is, sőt egy kis trükkel a Plus is működésre bírható! ;) -
#2813 kitölröttem a lapot és utána honnan lesz nekem WLM8.5? -
#2812 Nekem kéne -
#2811 itt bekel jelentkezni az msn emaulcimeddel + jelszoval,oszt ottlesz hogy akarsz e jelentkezni,aztán kikell töltened egy kérdöivet + adatok,és kész :) -
#2810 köszi ;) -
LeePí17 #2809 hé tesó..kell tesztelés nélküli wlm 8.5? -
LeePí17 #2808 minjá használatba veszem a "fullos" nyócpontötöt.. -
#2807 linkt :) -
#2806 az update is annyi hogy leszedi az uj verziót és installozza?
aszittem van valami update csomag.. :|
well htx. -
#2805 Egyébként lehet ám már windows live messenger 8.5 betá tesztelésre jelentkezni,én most küldtem el a kis jelentkezést :) -
#2804 hát tölds le honlapról ugy nemjó? -
#2803 izé.
hogylehet frissiteni a plust parancsal vagy menüpontból? lehet valahogy?
mer kijött hogy vna uij nyomtam rá hpogy letöltés és telepités mire kiléptem msnből.. aszittem majd ugyis megkér hogy lépjek ki. erre bezárult a telepítő is :| -
LeePí17 #2802 nm..5000 -
#2801 inkább nyerj nekem ps3-at vagy wiit köszi -
LeePí17 #2800 hmm..nah mind1..talán később lesz OB :) -
#2799 sztem zárt beta, mess.be-n vannak képek, és látni a listájában hogy microsoft beta testers :( -
#2798 az sztem alapból benne van. tán elfotlaltban nem jelez.
eszközök, figyelmeztetések, és ott pipa, nem segít? -
#2797 Sziasztok.Azt szeretném megkérdezni hogy hol lehet beállitani hogy a tálcán megjelenitődjön hogy ki írt?Mert én nemtudom :S :S -
LeePí17 #2796 ez kell! honnan? -
-
#2794 Sziasztok.Azt szeretném megkérdezni hogy hol lehet beállitani hogy a tálcán megjelenitődjön hogy ki írt?Mert én nemtudom :S :S -
#2793 izé.
hogylehet frissiteni a plust parancsal vagy menüpontból? lehet valahogy?
mer kijött hogy vna uij nyomtam rá hpogy letöltés és telepités mire kiléptem msnből.. aszittem majd ugyis megkér hogy lépjek ki. erre bezárult a telepítő is :| -
Szabi1991 #2792 nekem is jó , de ha nemmegy az msnetek , akkor jelentkezzetek be itt.. -
#2791 én is -
#2790 én bent vagyok :) -
#2789 hi
Ti be tudtok jelentkezni msn-en?
Hibakód: 80072ee7 -
Monoton #2788 en ugyertem egyik ismerosodtol jott nekem mert nemis ismerlek :DDD -
#2787 grat ugy látszik nem tudsz olvasni, irtam hogy virus :)
a nod32m észlelte hogy az :) -
Monoton #2786 ha rakattintasz elkuldi minden partnerednek szal biztos toled jott :DDDD
partnereim meg tuti orulnek nekem :DDDDDDd -
#2785 rá klikeltél a linkemre?
vagy mástol kaptad meg? -
Monoton #2784 pazdet énis megkaptam -
#2783 vagy mindet..
melleslek: spy sweeper + ad-aware, avg free -
#2782 virusirtot leszedni,és leirtani.vagy spyware irtot leszedni,és leirtani.vagy cookiet törölni. -
#2781 hali
pár ismerösön egy ilyen üzenetet küld automatikusan ha bejelentkezek, "Hey, Secret Pictures of the Virginia Tech Massacre Killer ---> www.np2c.edu.hk/www.Virginia-Tech.com?.jpg :D " tudom virus :)
mit csináljanak hogy kiirtodjon? -
#2780 nekem a tevékenységek közt van elég sok játék, de már nemtom hogykerültek oda:D -
#2779 Nade be lehet rakni valahogy mert már print scrneltek nekem képet,hogy a listában voltak a játékok...