13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
Szabi1991 #2738 logitech kamerám van :))
( ien) -
#2737 öö, az egy dolog hogy progi, de olyna webkamera is kell holzá..
hirtelen nemtom melyik. asszem logitech -
Szabi1991 #2736 régebben volt vmi progi , hogy amikor kamerával beszélek valkakivel , akkor "megkeresi" az arcom , és "kicseréli" vmi állatéra , nah ennek mi a neve ? :))
(vagy bármien kamerás élőképet átalikos progi is jó :) -
#2735 montam hogy nics az ujba :D -
#2734 sajnos nem jó -
#2733 spng
melleslek a rékibe volt. ujbba má nátudom. felse raktam mer beta szar eddik mék.. -
#2732 Az micsoda? :) -
#2731 spng? abba volt ijen funkció.. :| -
#2730 Lehet azért látni, de nem lehet "nagyobbítani" rajta? A régi MSN olyan szépen, frankón betette!! thx a segítséget -
#2729 nálam jól beteszi. jó nem iylen nagyba, de nem kicsinyiti le akkorára h le lehessen látni mi ez. ( van amelyikkel azt teszi és nem is játsza le) -
#2728 Sziasztok!!
Megtudná nekem mondani valaki, hogy mit kell csinálni, hogy az MSN-be betett smiley-k NE olyan picik legyenek?! Például egy ilyet szeretnék betenni, de nagyon picire teszi be, alig lehet látni belőle valamit!
Példa: -
#2727 ehh hát ez új cím létrehozása, az olyan macerás, aszittem ilyen primitív dolgokat lehet messengerben csinálni dehát ...
köszi:) -
LeePí17 #2726 az úgy van h csinálsz új címet..és a régiröl partner lista mentése...
bejelentkezel új címmel..majd partner lista importálása..és autómatice küldi mindenkinek a címed..felvesz felvesz nem nem..
:) -
#2725 lehet hogy hülyeséget kérdezek, de hogy tudom megváltoztatni az msn címem? olyasmit hallottam hogy aki hotmailes meg msn.com-os, azoknak nem engedi, de én szerencsére egyik sem vagyok.
kerestem a topikban, faq-kban, de nem találtam
ötlet? -
#2724 csello suxx van
xfire meg semmi sem megy a csellosoknak, nekünk meg jah ADSL-nek .d -
LeePí17 #2723 nemjelentkezik be az msn :C
pffneki -.- -
#2722 és láss csodát: az 1. rögtön az, amit keresel... -
#2721 http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=144799 -
#2720 de azé kössz -
#2719 kössz beirtam azt kidobott 500 talit..
-
LeePí17 #2718 google.co.hu
beírod h gen msn
és ki fog adni 1 párat...
már csak dóvönlód..install..és ready.. -
#2717 és oat honnan lehet letölteni -
LeePí17 #2716 gen msn prg kell hozzá..felrakod..winamp indít..és kiirja..
-
#2715 hell all!nekem van egy 8.1 -esem azzal meglehet csinálni h kiirja azt amit winamppal nyomok??mer azt irja h wmp 11 kell hozzá letöltöttem de kiirta hogy megbukott az érvényességi teszten vagy min.tud vki segini ?pls help!sürgöse kéne. -
#2714 hypercam -
#2713 Létezik olyan progi, amivel a másik fél webkamerás képét le tudnám menteni? Olyasmire gondolok mint, pl.: a Fraps, amivel a játékokból tudok videót készíteni. -
asde3 #2712 gondoltam vmi gazdag hozzászolás lesz. -
#2711 de. hagyd ugy magad. -
asde3 #2710 hy nincs vmi olyan mod amivel örökké Tétlen állapotot jelzek vagy ilyesmi? -
#2709 :DDDDDDDDDDDDDDD -
#2708 régebben is volt tiltás:\ -
#2707 Olyan elrejtésről beszélek, amikor a partnerem másokkal beszélget hónapokig, közben én végig azt látom nála, hogy nem elérhető. -
#2706 miyen elrejtés? -
#2705 Ezzel az elrejtegetősdivel ma találkoztam először. A JÓ KURVA ANNYÁT AKI KITALÁLTA AZ ELREJTÉST!!!!!!! Biztos Rejtő Jenő volt
Ma jött fel 2 hónap után az egyik ismerősöm MSN-re és még a képembe hazudott. -
#2704 hm ez érdekes...elszállt a msn plussom...most léptem be live mesengerre,oszt látom hogy nem szines a nevem,nézem,és nincs plus...nah rakom fel... -
midnite #2703
A legújabb volt fenn. És mondhatni "csak úgy" hülyült meg. winreinstall egyelőre nem lesz, az ziher. Bár ha van más megoldás, annak örülnék :D -
#2702 rétgebbi msn?
vagy winreinstall ha annyira fontos:D -
midnite #2701 Sziasztok!
Lenne kérdésem (visszaolvastam 5-6 oldalt, ha volt szó róla, akkor bocs!)
Szóval ma reggeltől hivatalosan is meghalt az windows live messengerem. Ezzel a hibával fogad mikor be akarok lépni:
"Runtime error!
C:\...\msnmgnr.exe
R6025
- pure virtual function call"
Végigmentem kábé 8-10 "nekem ez bevált" módszeren, és még mindig semmi.
Kitöröltem a registry-t, leszedtem-újraraktam párszor, de semmi sem működött.
A hivatalos álláspont "Yes, this is a known bug, no sollution yet, tough".
Szóval ha valaki találkozott a problémával, és van rá megoldása is, az segíthetne.
Előre is köszönöm! -
#2700 #2700 ték -
#2699 evileg.. ha a sajátgépbe másolja be a hejére a feliratokat akkor azok települnek is maguktól. [úgyszokta]