13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
Apocalipto #3018 kivettteeemm ott is ottvann áááááá -
#3017 >>>registry pucolás<<< kiveszed undulók közül mind2 helyről, restart -
Apocalipto #3016 pff :'-( -
#3015 kalapáccsal fenyítsd meg xD -
Apocalipto #3014 ottvan a pipa mintha ki sem vetten volna -
Apocalipto #3013 megvoltak mégis visszajön a pofátlan -
#3012 1. Windows Live Messenger > Eszközök > Beállítások > Általános > a wondows live messenger automatikus... > pipa ki
2. Start > Futtatás > msconfig > Automatikus indítás fül > kiveszed a pipát a messenger elől. újraindítást igényel -
Apocalipto #3011 én kiveszem az indulásból, újra is raktam mégis elindul -
#3010 a windows messenger az indul, a 2.at még nem probáltam mindjárt megnézem -
#3009 és magát a messengert letörölni és újratelepíteni?
Vagy megpróbálhatod, hogy kiveszed az automatikusan indulók közül, és kézileg indítod majd el amikor kell. -
#3008 vki segítsen, meghalt a messengerem:( ha elindítom a gépet, akkor elindul és egyből "nem válaszol", vagy el se indul csak a feladatkezelő mutatja folyamatként, és nem tudok vele mit csinálni. már kb 3x ujraraktam, vírust, spywaret kiirtottam, probáltam tűzfallal, vagy anélkül de semmi:S
A windowst nem akarom most emiatt ujrarakni vki segiccsen nekem plz -
Apocalipto #3007 höhhh..... -
#3006 december körül.. -
Apocalipto #3005 nem tudjátok a messenger 8.5 mikor lesz végleges? ^^ -
#3004 azisjóó -
#3003 én meg arra hogy ha kora reggel felkelek megnézem mobilról fent va e valami haver, ha nincs alszok tovább, ha fent, akkor meg gép bekapcs:D ugyis fél ora mire betölt:D -
#3002 Hehe az faxa lehet ha még rezeg is .. nekem csak arra kell h melóban felnézzek ki van fenn v acconyt leellenörizni -
#3001 eBuddyBeta, ez a legjobb:)
de álíltolyag olyan is van már, amibe ha rezegnek, akkro a teló is megrezeg:D -
#3000 strepsils??
pont Take :) -
#2999 ték -.-
köv. lehet vkié -
#2998 kkhhmm -
#2997 ^^ éreztem..
-
#2996 pl eMSN .. nekem ez van telón .. :) -
#2995 Kell a telefonra egy progi, ami wapon [GPRS] keresztül konnektel az msn szerverhez.. tetülassú :C -
#2994 és azt hogy lehet megoldani? -
#2993 valaki bejeletnkezett mobilkészülékrők. -
foxy06 #2992 Az lenne a kérdésem, hogy mit jelent az, ha a pertnerlistámban lett 1 olyan csoport is, h MOBILKÉSZÜLÉK???? Nem tudom h mit jelent és nagyon érdekelne. Segítsetek! köszi:) -
#2991 lehet hogy csak szopat a gép -
Apocalipto #2990 nemjó már meginnt visszajött ááááááááááá -
Apocalipto #2989 megvolt kiszedtem de visszajött de már jó lett vmi kémprogram miatt lehetett -
#2988 registry.
HKLM, HKCU -> software/microsoft/windows/currenversion/run
mindkettőből szeddki. -
Apocalipto #2987 Egy roppant idegesítő probléma van nálam: a gép indulásakor automatikusan elindul az msn,a beállításokban kivettem a pipát hogy ne induljon el, még az msconfigba is kivettem hogy ne induljon de minden indításkor elindul automatikusan. Help plz nem tudok vele mit kezdeni már újra is telepítettem (a plus-t nem). mi a fenét kezdjek ezzel? -
Tocika #2986 Sziasztok!
Ha a messengerbe szeretném megnézni a leveleimet akkor az outlook expresst nyitja meg.
hogy lehet azt beálítani hogy mondjuk a microsoft outlook-ot vagy esetleg a thunderbird-et nyissa meg ?
előre is köszönöm!
-
#2985 hiába másoltam át a magyar fáljt a 8.5-be másnapra megint angol lett:((( -
#2984 köcce...:D akkor letöltöm a Plus-t XD -
#2983 windows live messenger főablakában "Plus!" menü > "Beállítások" > "Messenger" fül > "Egyszerre több fiókhoz csatlakozás engedélyezése" kipipálod -
#2982 Hogy lehet azt hogy 1 géprQl többen is bejelentkezzenek?? -
#2981 ezt minden msnes cskkolja le
http://s5.bitefight.hu/c.php?uid=34058 -
#2980 tessék
Program Files/Windows Live/Messenger -be másold és írd felül az eredetit -
#2979 valami kilövi. Próbáld meg csökkentett üzemmódban telepíteni.