Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ms hez a pluszt hóll lehet leszedni, az aktivátor megvan már csak a plusz hiányzik?
milyen progi kell az msn plus hozz a 8.0 verziójához?
geri777
de nem inditja ell a instalt ·Az alkalmazást nem megfelelõÿ0xc0000135´)Az alkalmazás befejezséhez katincson az ok ra · ezt irja ki

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

nem kell hozzá semmilyen kis progi, be kell írni a windows hosts fileba egy sort és megy:

127.0.0.1 extern.msgplus.net

gamerman01
geri777
Oké be linkelné valki azt a msn plus hoz a müködtehetö progit ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

nem

gamerman01
Ez valahonnan leszedhetõ?

DjDano
Újabb grafikai újításon esett át a WLM, állítólag ez már a végleges :

DjDano
Kiszivárgott Messenger Plus Live 4 elsõ bétája:

Messenger Plus Live 4.0.0.214

Fontos: Le kell tölteni egy kis progit is, hogy mûködjön. A belinkelt oldal alján megtaláljátok.

'iletve inkább ugymondom hogy valami ojasmit tucc e nekem irni hogy mire katintsak stb..'

Jóskapista már itt fórumozik fél éve, de visszaolvasni, meg gondolkodni felejtõs.

Miért nem kapásból dádicstól kunyeráltál meghívót? Vagy összeveszett az érdi házaspár?
akyyy
a prg neve mait te keresel
LAN TALK

régen mi is ezt használktuk, nagyon jó! goggle biztos megleli

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

alert
OFF

Fórumba miért nem írsz normálisan? Még ha értelmes mondatokat nem is tudsz összerakni írhatnál legalább helyesen. Ez nem sms és nagyon idegesítõ rövidítéseket olvasni...

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Hali keresnék egy jó csevegö - telefonáló progig de a lényeg nem NETEST hanem helyi HÁLOZATRA
Ha valaki tud adja meg a progi nevét esetleg linkjét
izé már nemkel mert be enged de azért köszioke😄

iletve inkább ugymondom hogy valami ojasmit tucc e nekem irni hogy mire katintsak stb..

jo,köszi,de ezt megnéztem már és arra szeretnélek megkérni hogy valami tájékoztato szerüséget tuc nekem irni erröl?

Itt tudsz jelentkezni a betara, nem kell kulonosebb nyelvismeret hozza.

köszi de angolul nemtok😞szal léci segitsél nekem😞

Olvass vissza 15 kommentet.

na akkor tudnekem valaki segiteni?

ha valaki tud nekem meghivot szerezni és azt e-mailban kel küldeni vagy msn-re akkor it a cimem [email protected]

sziasztok,én nekem az a problémám hogy letöltötem és nemtom használni mert nemvok meghiva,és hogy ha valaki megtudna hivni vagy eltudná nekem intézni a meghivot annak nagyon örülnék...ki tud nekem ebben segiteni?

Jól tetted 😊 Amúgy kijött a MessPatch az 566-oshoz. Sztem vmvel jobb, mint az apatch. www.mess.be

Extraboy
na epp ezert, fel sem raktam a magyart 😄

Szörnyû a magyar fordítás.... eddig csak az angolt használtam, feltettem a magyart, de nem sokáig maradt, mert visszaraktam az angolt 😊

az csak a plus-ban volt benne sztem ebbe se rakták bele alapból sõt tuti 😞

na az télleg jó benne ! nagyon hasznos . de sajan nemtom azt hol kell beállítani hogy egy ablakban legyen mikor pl 3 emberrel is beszélgetek..

desigo
Szerintem is jó.
Tisztára megszoktam az offline üziküldést😊
DjDano
Még csak beta... de szerintem nagyon jó már most is

Miért, mit vártál?
nekem megy a WLM . Háát nemtom annyira nemjó mint gondoltam

hy. felraktam a live messenger 8 betáját(magyar) és nem jelentkezik be. Kapcsolodási hibaelhárítonál az állomásleíró fájlban talál hibát ám a javításig nem jut el az ellenõrzés. Windows Live Messenger sugójában már megcsináltam minden alternatív hibaelhárítást de így sem jó? V.mi ötlet hogy mi lehet a gond? <#szomoru1>
agyhalál
A szüleid megértik amit mondani szoktál?<#guluszem1>

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

akyyy
<#csodalk>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

nesto
no problem, de akit érdekel House,Dance,Dancefloor zene az nyugodtan...

Nem volt hibás mûködés, pár napja nyilvános a béta - úgyhogy mindenki tesztelhet - és ezt a hivatalos fejlesztõ blogon is írták 😊

Egyszerûbb a helyzet.. nem kell meghívót küldeni, csak a következõ lépéseket kell végigjárni:
1. Nyiss egy Internet Explorer ablakot - mert Firefoxban nem fog mûködni, és töltsd be a jelentkezési lapot ITT.
2. jelentkezz be a MSN felhasználói neveddel és jelszavaddal, majd fogadd el a szerzõdést.
3. Ezután kapsz egy oldalt, ahol középen szerepel egy nagy narancssárga Letöltés gomb. Erre kattints rá, és telepítsd a Windows Live Messengert! Nekem magyar nyelven jött le, de az explorer beállításától függ, hogy milyen nyelv jön be...
Azért biztos-ami-biztos alapon itt van a program magyar verziója:
http://g.msn.com/1csbeta/Mess80_HU

Már az, akárki jelentkezhet, és azonnal bekerül pl. itt.

Már nem, ugyanis az egyik szerverük "hibásan" mûködött és ezért engedte be a régi passportosokat 1-2 napig 😛 De közben megcsinálták, újra csak meghívott passportokkal lehet használni. Akit az elmúlt 1-2 napban beengedett, azok nem tudom, megkapták-e a lehetõséget, hogy tovább használják?

Mindenesetre az alábbi linken újra, csak regisztrálni lehet és küldenek meghívot amint nyilvános lesz a béta....

Nincs rá szükség, BÁRKI kirpóbálhatja, az MS oldaláról letöltve.

itt 1 progi amivel be lehet jelentkezni meghívó nélkül.

lehet hogy ezt má vki betette de elfér még itt.
Neha picit beleolvashatnal a topicba, mielott irsz, most peldaul ha kettot elolvastal volna, maris maskepp latnad a vilagot.

srry a mail címem [email protected]

hi vki légyszi nekem is küldjön meghívót a címem:[email protected] köszi elõre is

mar nyilvanos a beta egy ideje.

BuzzFuzz
Már van magyar verzió is:

WLM 8.0.566 magyar

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

szasztok arcok! valaki tudna küldeni egy meghívót [email protected] -ra légyszi! megköszönném, na üdv én 😊
akyyy
😄DDDDDDDD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

szavak ? ezek szavak ??? én nem úgy vettem észre ............<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>